Vihjeet

Iltalehti Vedonlyönti

Vihjeet

Iltalehti Vetovihjeet on vain yksi esimerkki siitä, miten Tipsimaattilla voi suodattaa veikkausvihjeitä. Suodata vihjeet etusivun vihjevirrassa makusi mukaan eri aiheista ja lähteistä.

Harvassa alkavat olla ne ammattimaiset mediajulkaisut, joita enää kiinnostavat vanhat kunnon vedonlyöntivihjeet. Aiemmin jopa Yle on tuottanut verorahoilla napakat veikkausvihjeet, mutta tämä loppui jo pian kymmenen vuotta sitten. Piristävä poikkeus on Iltalehti Vedonlyönti, jossa jaetaan edelleen lähes päivittäin Iltalehti Vetovihjeet. Peli-ideoita löytyy kattavasti kaikkiin Suomen suosituimpiin kohteisiin jalkapallon, NHL– ja Liiga-kiekon sekä ravien tiimoilta. Myös kaivatut Vakiovihjeet näkyvät silloin tällöin ilahduttavasti uutisvirrassa. Päivän pelien kokonaissaldo on pysynyt ansiokkaasti voiton puolella, mikä kertoo vihjeiden korkeasta tasosta.

Vihjeet on suunnattu Veikkauksen peleihin. Se on ymmärrettävää, koska näin iso media ei toki halua markkinoida ulkomaisia vedonlyöntisivustoja, vaikka niillä pelaaminen onkin täysin laillista. Sitä hieman ihmettelemme, miksi missään ei lue, että Iltalehti Vedonlyönti toimii kaupallisessa yhteistyössä Veikkauksen kanssa? Onko todella niin, että monopoliyhtiö ei maksa mitään näistä kirjoituksista? Ainakin artikkelit pursuavat firman heikoilla kertoimilla varustettuja mainoksia. Yhtä kaikki mikään ei estä lukemasta näitä mainioita vinkkejä, pelasi sitten Veikkauksella tai parempien kertoimien ja vedonlyöntibonusten äärellä netin vedonlyöntisivustoilla.

Iltalehti Vedonlyönti panostaa määrän sijaan laatuun. Tarjolla on todella perusteltuja ja kattavia vihjeitä, mutta uusia ei julkaista kovinkaan usein: yleensä vihjeitä tulee tipotellen yksi tai kaksi päivässä, joskus ei ainuttakaan. Siksi kannattaa ottaa avuksi Tipsimaatti, jonka avulla saat käyttöösi kaikki ajankohtaiset ja laadukkaat vetovihjeet netin eri lähteistä. Voit suodattaa niitä makusi mukaan esimerkiksi lajin, kilpailun tai lähteen perusteella. Ota vaikka Iltalehden kaveriksi verivihollinen IS Ravit. Harmillisesti Ilta-Sanomat tarjoaa ainoastaan ravivihjeet, vaikka kysyntää olisi varmasti myös urheiluun keskittyville pitkävetovihjeille.

Tipsimaatti