Category

IS Ravit

Category

IS Ravivihjeet on vain yksi esimerkki siitä, miten Tipsimaattilla voi suodattaa veikkausvihjeitä. Suodata vihjeet etusivun vihjevirrassa makusi mukaan eri aiheista ja lähteistä.

IS Ravit on Suomen suosituin lähde, kun haluaa löytää parhaat ravivihjeet. Vihjeet ovat pelaajien mieleen hyvästä syystä, sillä nämä laaja-alaiset ja kattavat artikkelit ovat selvästi asiantuntijan käsialaa. Oli kyseessä sitten mietteet Toto-kohteista tai muista ravikohteista, nämä analyysit ovat aina pitkiä ja perusteltuja, ja niillä on selvästi mahdollista tehdä myös voittoa! Vihjeitä julkaistaan päivittäin, usein pari kolmekin päivässä. Tämä ei ole mikään pieni määrä näin pitkille artikkeleille, varsinkin ottaen huomioon, että lajeja on vain yksi.

Se onkin harmillista, että Ilta-Sanomat on tänä päivänä keskittynyt ainoastaan ravivihjeisiin. Olisi hienoa nähdä myös, miten laadukasta jälkeä urheilutoimitus saisi aikaan, kun se laatisi yhtä huolellisesti myös pitkävetovihjeet urheilusta. Samaan on päätynyt sanomalehti Maaseudun Tulevaisuus, jonka MT Ravinetti puskee vihjeitä pihalle selvästi rauhallisempaan tahtiin. IS:n kova kilpakumppani Iltalehti Vedonlyönti puolestaan tekee ravien lisäksi vihjeitä myös urheilusta. Näistä kaikista voit monien muiden lähteiden ohella suodattaa vedonlyöntivihjeet esiin Tipsimaatin vihjevirrassa!

Tipsimaatti