Vihjeet

Pallomeri

Vihjeet

Pallomeri Vihjeet on vain yksi esimerkki siitä, miten Tipsimaattilla voi suodattaa veikkausvihjeitä. Suodata vihjeet etusivun vihjevirrassa makusi mukaan eri aiheista ja lähteistä.

Pallomeri vihjeet on hakusana, jonka moni ottaa kohteekseen aikeenaan löytää parhaat veikkausvihjeet netistä. Tämä vuonna 2015 perustettu urheiluviihteen mekka, jonka slogan on #pelipaikoilla, tarjoaakin kaiken kaikkiaan mainion kattauksen urheiluaiheista sisältöä, uutisia, pelivihjeitä ja live stream -tietoa. Sivustolla on myös ajassa kiinni oleva Pallomeri Esports -alasivu ja monenmoisia mielenkiintoisia erikoisominaisuuksia, kuten Vedonlyönti pilalle ja Liigapörssi pilalle. Niistä saa näihin harrastuksiin tilastodataa, joiden on määrä olla niin hyödyllistä, että hommasta tulee lapsellisen helppoa.

Pallomeren erikoisuuksiin kuuluu myös vedonlyöntivihjeet lähteistä -palvelu, jossa idea on samantyyppinen kuin Tipsimaatissa. Lista on kuitenkin koko lailla karsitumpi lähteiden suhteen, eikä sisällä vihjeistä minkäänlaista lisätietoa tai suodatusta. Vihjeitä voi nykyään hakea myös englanninkielisistä lähteistä.

Tipsimaatti