Vihjeet

Tipsimaatti Original -vihjeet

Vedonlyönti


Vetovihjeet on Tipsimaatin leipälaji! Jalo missiomme on koota samaan paikkaan kaikki netin ilmaiset laadukkaat vetovihjeet niin pitkävetoon, vakioon kuin raveihin. Tutustu vihjevirtaan etusivulla, jossa voit myös suodattaa vihjeitä makusi mukaan paitsi eri vihjetyypeistä myös eri lajeista, kilpailuista ja lähteistä. Oli kyseessä sitten harrastajan pitämä blogi tai ammattimainen mediajulkaisu, me nostamme esiin kaikki asialliset vihjesivustot. Ainoa vaatimus on se, että vihje on ilmainen, laadukas ja ennen kaikkea perusteltu!

Sen lis√§ksi, ett√§ kokoamme netin vetovihjeet automaattisesti p√§ivittyv√§ksi listaksi, tarjoamme my√∂s omat Tipsimaatti Original -vihjeemme. Ne ovat omaa laadukasta tuotantoamme ja ovat ainakin toistaiseksi pysyneet voitollisella puolella ‚Äď vaikka silti muistutammekin, ett√§ menneisyyden voitot eiv√§t ole tae tulevaisuuden tuotosta. Satsaamme omissa vihjeiss√§mme ennen kaikkea suomalaisten suosikkitapahtumiin, oli kyseess√§ sitten j√§√§kiekon MM-kisat, Mestarien liigan pudotuspelit tai F1. Viel√§ emme ole vierailleet eSports-servereill√§, mutta kuka tiet√§√§, vaikka se olisi edess√§ seuraavaksi!

Vetovihjeet haastavat lukijaa

Siit√§ asti kun vetoa on ly√∂ty, on ollut kysynt√§√§ my√∂s vihjeille, vinkeille, tipseille… Ajanvietteen siirtyess√§ nettivedonly√∂nnin aikakaudelle alkoi toiminta my√∂s ammattimaistua. Vedonly√∂ntiharrastajista intohimoisimmat saattavat tarjota peli-ideoita maksua vastaan, kun taas jotkut sivustot tarjoavat niit√§ ilmaiseksi. Toki ilmaisetkaan vihjesivustot eiv√§t tee ty√∂t√§√§n hyv√§ntekev√§isyydest√§, vaan samalla yhteis√∂t ovat alustoja vedonly√∂ntisivustojen markkinoinnille. Toisin kuin joskus luullaan, t√§m√§ ei tarkoita, ett√§ vihjeist√§ teht√§isi tarkoituksella tappiollisia ‚Äď mik√§ ei itse asiassa ole edes mahdollista.

Vetovihjeet ovat tekstityyppi, siinä missä vaikka elokuva-arvostelu. Pohjimmiltaan kyse on urheiluaiheisesta journalismista, viihteestä ja sisällöstä, vaikka siinä samalla etsitäänkin voittavaa pelivinkkiä ja perustelua sen tueksi. Lukijan on silti syytä muistaa, että yhtä lailla kuin hän voi saada vinkistä ahaa-elämyksen ja löytää huikean ylikertoimen, voi hän niin ikään tulla siihen lopputulokseen, että on vihjeen kanssa eri mieltä. Edes Jorma Vuoksenmaa itse ei osu joka kerta, ja toisaalta rikkinäinenkin kello on oikeassa kaksi kertaa päivässä. Pidä siis maltti mukana ja muista, että vihjeillä on kohteen tarjoamisen lisäksi muitakin tehtäviä:

  • L√∂yt√§√§ ylikertoimia
  • Nostaa esiin pelikohteita p√§iv√§n tarjonnasta
  • Poimia ideoiksi my√∂s kohteita harvinaisemmista vedonly√∂ntimarkkinoista
  • Antaa omalle ajatukselle tukea tai haastamista
  • Tarjota urheiluaiheista lukuviihdett√§
  • Etsi√§ parhaat kertoimet pelaajan puolesta

 

Varmat vetovihjeet ovat valitettavasti myytti

Vihjeistä etsitään turhan usein sateenkaarenpäätä. Todellisuudessa kuuluisimmankaan vihjaajan eniten suosittelema pelivinkki ei ole varma. Kyse on urheilusta, ja tiedämme, että siinä sattuu ja tapahtuu myös asioita, jotka ovat todennäköisyyksiä vastaan ja joita emme missään nimessä odottaisi tapahtuvan. Sen sijaan, että koitat kuumeisesti löytää varmat vetovihjeet, pidä mieluummin mieli kirkkaana ja uteliaana ja pyri käyttämään vihjeitä oppiaksesi lajista joka päivä jotain uutta ja saadaksesi siinä samassa ideoita.

V√§lill√§ kun lukee vihjeit√§ ‚Äď varsinkin sen j√§lkeen jos ne ovat menneet pahasti mets√§√§n ‚Äď voi tulla olo, ett√§ ideassa ei ollut p√§√§t√§ eik√§ h√§nt√§√§. Vedonly√∂nniss√§ ei aina kaikki menek√§√§n niin kuin on suunnitellut, ja se koskee ihan jokaista veikkaajaa ja my√∂s tipsaajaa. Betsaamisessa on kuitenkin t√§rke√§√§ pit√§√§ maltti mukana eik√§ sortua liikaan j√§lkiviisasteluun. Sit√§ paitsi vihjeiden idea ei ole tarjota sokeasti “varmaa kohdetta”. Jokainen vihje ei voi mitenk√§√§n osua, ja vihje voi olla hyv√§, vaikkei se osuisi: esimerkiksi jos kohteen kerroin on 10,00 ja sen osumistodenn√§k√∂isyys on 20 prosenttia, on tipsi eritt√§in onnistunut, vaikka sill√§ ei voittoa tulisikaan.

Vastuulliseen pelaamiseen kuuluu se, ettei kasinopelaaminen tai vedonlyönti koskaan ole keino paikata talouden aukkoja tai tienata. Kyse on ajanvietteestä ja harrastuksesta, joka voi parhaimmillaan tarjota antoisien elämysten lisäksi myös rahallista voittoa, lyhytaikaisesti, pitkäaikaisesti tai aivan parhailla pelaajilla pysyvästi, jolloin siitä voi saada jopa ammatin. Tämä on kuitenkin suurimmalle osalle meistä kaukainen haave, ja vetovihjeet ovat tällä polulla vain yksi pieni apu. Ne eivät korvaa vielä tärkeämpiä pelaajan työkaluja, kuten vastuullista kassanhallintaa. Jos oma pelaaminen mietityttää, muista, että Peluuri auttaa!

Ilmaiset vetovihjeet voivat olla laadukkaita

Hinta on psykologinen markkinointikeino, sillä ihmismieli helposti ajattelee, että maksamalla enemmän myös saa enemmän, vaikka näin ei olisikaan. Ilmaisiin vetovihjeisiin ajatus ei oikein sovellu. Lähtökohtaisesti mikään vihje ei ole toista parempi, vaikka se maksaisi tuhat euroa kappale. Koko maksullisten vihjepalveluiden toimintaperiaate joutuu helposti hieman kyseenalaiseen valoon, jos asiaa tarkastelee lähemmin. Niissä riski on pelaajallekin aivan toisenlainen, sillä usein joutuu sitoutumaan kerralla kuukauden tai jopa koko kauden kattaviin kalliisiin maksuihin tai maksamaan kovaa hintaa lyhyemmän ajan vihjeistä.

Vihjaaminen on myös omanlaistaan luovaa työtä, johon tarvitaan inspiraatiota. Siitä johtuen maksulliset vihjepalvelut voivat toisinaan huonoja, koska jos vihjaajalla on huono kausi tai hän ei ehdi seuraamaan urheilua yhtä paljon kuin normaalisti, hän on silti sitoutunut tarjoamaan vihjeet maksaville asiakkailleen. Tämä on erittäin huono lähtökohta vihjaamiseen verrattuna maksuttomiin tipseihin, joita tekevät penkkiurheiluintoilijat rakkaudesta lajiin.

Kaikki ilmaiset vetovihjeet eiv√§t tietenk√§√§n ole loistavia. Ainakin Tipsimaatille t√§rkein kriteeri hyv√§lle vihjeelle on kattavat ja selke√§t perustelut ‚Äď ei pelk√§st√§√§n sille, miksi kohde voisi teoriassa osua, vaan sille, miksi saatavilla oleva kerroin on ylikerroin eli ei vastaa tapahtuman oikeaa todenn√§k√∂isyytt√§. Hyv√§ vetovihje my√∂s mets√§st√§√§ pelaajan puolesta parhaat kertoimet. T√§m√§ on monen ilmaisen vihjesivuston synti: heill√§ saattaa olla solmittuna erilaisia markkinointikumppanuuksia, jolloin esiin nostetaan enemm√§n kumppaniyhti√∂iden kertoimia, vaikka muualta saisi kohteelle paremman hinnoittelun. Tipsimaatti ei n√§in tee, vaan etsii aina kaikkien sivustojen joukosta parhaat kertoimet jokaiselle kohteelle.

Mistä löytää parhaat vetovihjeet?

Kuten sanottu, peli-ideoita voi löytää monesta paikasta netissä. Yksi tapa on kääntyä maksullisten vihjepalveluiden puoleen, mutta me emme suosittele sitä ainakaan aloittelijalle. Vasta-alkaja haluaa usein pitää panoskoon maltillisena, mikä ei toimi maksullisten vihjeiden kanssa, koska niiden hinta on usein korkea, mikä söisi voitot kokonaan. Kokeneemmankin pelurin kannattaa olla näiden kanssa todella tarkkana, sillä kovinkaan betsitaikuri ei voi luvata vastinetta rahoille vihjeiden osalta.

Jos haluat mieluummin ottaa ilmaiset vetovihjeet avuksesi, olet juuri oikeassa paikassa! Tipsimaatti kirjoittaa omia korkealaatuisia ja kattavia Tipsimaatti Original -vihjeitään, jotka löydät alta. Eikä siinä vielä kaikki! Kokoamme automaattisesti päivittyväksi vihjevirraksi tärpit myös netin muista palveluista ja yhteisöistä. Löydät ne etusivulta, jossa voit myös suodattaa vihjeitä eri filttereillä. Tervetuloa mukaan! Pelikassaan saat tarvittaessa täytettä vedonlyöntibonusten avulla.

Tiedot tarkastettu viimeksi 15.12.2022

Tipsimaatti