Rahapelaajat kautta aikojen ovat etsineet sateenkaaren päätä, keinoa päihittää pelin toimeenpanija ja saada varmaa voittoa. Erilaisia huijauksia lukuun ottamatta hyvätkin ideat, kuten ruletin martingaalistrategia, ovat aina lopulta kaatuneet omaan mahdottomuuteensa. Sanonta "talo voittaa aina" on tullut tutuksi onnenonkijoille.

Vedonlyönnissä tilanne on erilainen kuin kasinopeleissä, sillä pelaaja ei ole pelkän tuurin armoilla, vaan hän itse päättää, mitä veikkaa, millä perusteella ja millä panoksella. Helppoa se ei silti ole. Vedonlyöntikertoimiin on laskettu mukaan talon etu eli vedonlyöntisivuston kate. Tämäkin olisi mahdollista päihittää vedenpitävällä tietämyksellä, mutta usein pelaajan tiedot eivät pitkällä aikavälillä riitä lyömään ensin kertoimenlaskijoiden tietämystä ja sitten vielä talon turvana toimivaa virhemarginaalia.

Pitkävetovihjeet ovat hyvä apu omien vetojen odotusarvon parantamiseen, mutta eivät aukoton: urheilu on arvaamatonta ja vihjaajatkin vain ihmisiä, joille sattuu virheitä. Vihjeiden hyödyntäminen voitokkaasti on mahdollista, mutta vaatii malttia, kassanhallintaa ja kykyä poimia jyvät akanoista.

Voitokas veikkaaminen perustuu ylikertoimiin. Ylikerroin tarkoittaa vedonlyönnissä kerrointa, joka on liian suuri: se ei vastaa tapahtuman oikeaa todennäköisyyttä vaan tarjoaa pelaajalle EV:tä eli odotusarvoa. Pähkinänkuoressa kerroin muutetaan todennäköisyydeksi, ja jos tulos on pienempi kuin tapahtuman todennäköisyys, on kyseessä ylikerroin. Esimerkiksi kertoimen ollessa 3,00 muutetaan se todennäköisyydeksi kaavalla  1 / 3,00 x 100 = 33,33 % . Jos tapahtuman oikea todennäköisyys on suurempi kuin tulokseksi saatu prosenttilukema, kohteen pelaaminen tarkoittaa pitkässä juoksussa selvää rahaa.

Helppoa? Ei aivan. Ylikertoimien bongaaminen perustuu pelaajan omaan arvioon, joka ei välttämättä ole oikea. Usein kuulee huudeltavan ylikerroin-termiä turhan innokkaasti, vaikka lukema olisi tehty arvioitu mututuntumalla, esimerkiksi joukkueen nimivahvuuden perusteella. RebelBetting pyrkii mullistamaan tämän. Se on ohjelmisto, joka kertoo löytävänsä vedonlyöntisivustojen valtavasta tarjonnasta ylikertoimet automaattisesti ja pitkässä juoksussa tuottamaan pelaajalle rahaa sen avulla.

Tässä laajassa oppaassa Tipsimaatti käy läpi RebelBettingin toimintaperiaatteen ja käytön. Toimimme RebelBettingin kanssa yhteistyössä, mutta käymme kaiken läpi rehellisesti ja kerromme omia RebelBetting kokemuksia myös huonoista puolista. Tavoitteenamme on selvittää, voiko työkalulla todella tehdä varmaa voittoa vedonlyönnistä!

Mikä on RebelBetting?

RebelBettingin logo

RebelBetting perustettiin Ruotsissa vuonna 2007, tuolloin vielä nimellä Clarobet. Yhä Ruotsin Uumajassa päämajaansa pitävä yritys toimii nykyään useammassa maassa. Toiminnan painopisteet ovat hieman vaihdelleet, mutta alusta asti tavoite on ollut sama: tehdä vedonlyönnistä voitollista.

Firman päätuotteeksi on vakiintunut value betting eli arvovedonlyönti. Se tarkoittaa, että RebelBettingin käyttäjät voivat alustan oman ohjelmiston avulla löytää ylikertoimet bookereiden kohdetarjonnasta automaattisesti ja sitten pelata ne pois. Tällä menetelmällä pelaaja tekee pidemmällä tähtäimellä vääjäämättä voittoa – jos se toimii. Katsotaan seuraavaksi, mihin toiminta perustuu ja toimiiko se idean tasolla, saati käytännössä. Tarjontaan kuuluu myös sure betting eli arbitraasivedonlyönti, jonka saat samalla hinnalla 16.1. alkaen. Seuraavaksi esittelemme nämä kaksi erillistä vedonlyöntimetodia.

14 päivän ilmainen kokeilu

Value betting eli arvovedonlyönti

RebelBettingin toiminta perustuu kertoimien vertailuun eri vedonlyöntisivustoilla. Kuten tiedät, on olemassa monia vedonlyöntitoimistoja eli bookereita. Suurin osa niistä ei kuitenkaan laske itse kertoimiaan vaan käyttää alihankkijana yrityksiä, jotka tarjoavat kohteita ja kertoimia ostopalveluna. Ohjelmiston ideana on se, että kertoimia vertailemalla voidaan löytää ne sivustot, joiden kertoimet yleensä ovat lähimpänä oikeaa, ja kun muilta sivustoilta löytyy tätä huomattavasti korkeampia kertoimia, ne ovat ylikertoimia.

RebelBettingin ydinajatukseen kuuluu bookereiden jakaminen niin sanotusti koviin ja pehmeisiin. Esimerkiksi Pinnacle, joka on yksi ammattipelaajien ykkösvaihtoehdoista, on "kova sivusto". Se tunnetaan korkeasta palautusprosentista eli korkeista kertoimista – ja koska kertoimet ovat markkinaa korkeammalla, ne on laskettava erityisen tarkkaan, jotta yritys tekisi voittoa. Vaikkapa bet365 taas on "pehmeä sivusto". Se on suunnattu enemmän viihdepelaajille, joille mahdollisimman laaja kohdetarjonta on tärkeämpää kuin korkeat kertoimet. bet365:n kertoimet on mahdollisesti välillä laskettu vähän sinne päin.

Näin ollen jos pilkuntarkasta laskutyöstään ja korkeasta palautuksestaan tunnettu Pinnacle laskee kertoimeksi tapahtumalle 1,36, se vastaa 73,5 % todennäköisyyttä. Kun bet365 on tarjoaakin samalle tapahtumalle kerrointa 1,50, se vastaa 66,7 % todennäköisyyttä. Koska ensimmäinen on laskelmissaan useammin oikeassa, voidaan olettaa, että jälkimmäinen on ylikerroin. Usein ero kertoimissa on suurempikin, varsinkin käyttämällä Pro-versiota palvelusta ja olemalla alustalla aktiivinen mieluiten useammankin kerran päivässä.

Näkymä RebelBettingin alustasta
Vasemmalla RebelBettingin löytämä ylikerroin, oikealla Pinnaclen kerroin.

Aina tämä ei pidä paikkansa, vaan myös Pinnacle on voinut tehdä virheen. Ja vaikka kyseessä olisikin ylikerroin joka kerta, ei jokainen veto silti voi osua maaliin. Kyse onkin pitkän aikavälin todennäköisyyksistä, jotka RebelBetting kääntää pelaajan puolelle. Kun tämän toistaa poimimalla tarjotut ylikertoimet jopa useamman kymmenen kertaa päivässä, tulokset alkavat näkyä.

Varianssi on pirulainen, joka tekee niin pokerista, vedonlyönnistä kuin muistakin rahapeleistä välillä hermoja raastavaa. Varianssi tarkoittaa sitä, että todennäköisyydet eivät toteudu tasaisesti. Vaikka kolikonheitossa kumpikin puoli on yhtä todennäköinen, kruuna ja klaava eivät kuitenkaan tule tasaisesti vuorotellen, vaan klaava voi tulla vaikka kymmenen kertaa peräjälkeen. Kun sen jälkeen heität kolikon ilmaan, tuloksena voi edelleen olla klaava aivan yhtä hyvin kuin kruunakin. Tämän takia RebelBettingin käyttäminen vaatii hermoja.

Onneksi ohjelmisto ottaa huomioon myös panoskoon, jota alusta ehdottaa jokaisen vedon yhteydessä oman pelikassasi perusteella. Käytännössä homman volatiilin luonteen takia kannattaa pitää panoskokona korkeintaan 1,5 prosenttia pelikassasta. Ja kuten tästä voidaan päätellä, ei aivan minimaalisella kassalla kannata aloittaa. Parasta olisi päästä vauhtiin nelinumeroisella pelikassalla, mutta pikkurahalla pelaavat tai muuten epäröivät voivat aloittaa myös 500 euron kassalla.

Sure betting eli arbitraasivedonlyönti

Value bettingin ohella RebelBetting tarjoaa myös toista tuotetta, sure bettingiä eli arbitraasivedonlyöntiä. Aikaisemmin tämä on ollut edellä esiteltyyn arvovedonlyöntiin nähden kokonaan erillinen tuote, mutta 16.1.2023 alkaen kuuluu samaan pakettiin. Saat siis samaan hintaan kaksi vaihtoehtoista tapaa tehdä vedonlyönnistä voitokasta ja voit valita, kumpaa haluat käyttää vai hyödynnätkö kenties molempia.

Sure betting -puolessa on kyse arbitraaseista eli riskittömistä voitoista. Toisin kuin arvovedonlyönnissä, arbitraasivedonlyönnissä jokaisella kohteella saa voittoa myös lyhyellä tähtäimellä. Kyse on eri vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamista keskenään ristiriitaisista kertoimista. Kun veikkaaja pelaa molemmat, hän jää varmasti voitolle jokaisesta kohteesta – jokaiselle vedolle on "vastakappale", ja jompikumpi on osuma joka kerta!

Voidaan ajatella esimerkiksi tennisottelua, jonka pelaajat ovat suhteellisen tasaväkisiä. Voi olla, että vedonlyöntitoimisto tarjoaa kertoimiksi 1,90-2,05, koska pitää toista pelaajaa hieman vahvempana. Toinen vedonlyöntifirma on kuitenkin tullut omissa laskelmissaan toiseen lopputulokseen, ja pitääkin vastustajaa tasokkaampana. Heidän toimistollaan päädytään asettamaan kertoimiksi toisinpäin 2,05-1,90. Näin ollen kun pelaaja veikkaa molemmilla sivustoilla eri voittajia, on voitto varma! Molemmissa tapauksissa hän tienaa 2,5 prosentin varman voiton.

Sure bettingiin RebelBetting-ohjelmisto tarjoaa samankaltaisen alustan kuin arvovedonlyöntiin. Ohjelmisto poimii vedonlyöntisivustojen tarjonnasta arbitraasikertoimet ja tarjoaa niitä pelaajalle pelattavaksi. Arbitraasit ovat oma kiehtova lajinsa, mutta arviomme mukaan siihen liittyy enemmän riskejä kuin arvovedonlyöntiin. Esimerkiksi kohde voidaan sulkea juuri kun olet asettamassa toista vetoa, ja jäät yksin alkuperäisen vetosi kanssa.

Arbitraaseista jää myös huomattavasti helpommin kiinni kuin value bettingistä. Kummassakaan ei ole toki mitään laitonta, mutta vedonlyöntiyhtiöt eivät luonnollisesti pidä varmaa voittoa tekevistä pelaajista, joten ne voivat sulkea pelitilin, jos huomaavat asian. Pelitilillä olevat varat saa onneksi lähes aina mukaansa, mutta kannattaa tarkistaa asia sivuston ehdoista. Jos haluat hankkia omia RebelBetting kokemuksia, muista hyödyntää kokeilujakso, jonka avulla voit kokeilla sekä value betting- että sure betting-palveluita ilmaiseksi ja riskittä.

Menetelmän rajoitukset

Nyt tunnet pääpiirteissän RebelBetting-ohjelmistoon kuuluvat tuotteet, value betting ja sure betting. Onko luvassa loputonta rahan printtaamista jatkuvasti kassaa ja samalla voittoja kasvattaen? Ei välttämättä. Vaikka sekä periaate että käytäntö toimivat, menetelmiin liittyy seuraavia haasteita:

  • Kassanhallinta
  • Ajankäyttö
  • Panosrajoitukset
  • Pelitilien sulkeminen
  • Palvelun hinta
  • Ulkopuolinen työkalu

Kassanhallinta ja ajankäyttö liittyvät veikkaajan – eli sinun – henkilökohtaisiin ominaisuuksiin. Arvovedonlyönnissä ja arbitraasivedonlyönnissä tarvitaan malttia: panoskoko on pidettävä kurissa, mieluiten noudattamalla ohjelmiston tarjoamia panoskokoja. Vaikka arvovedonlyönnissä on mahdollista päästä hyvillekin tuntipalkoille, aikaa tulee silti käyttää päivittäin vetojen asettamiseen, jotta saa tarpeeksi volyymia sisään. Tietysti myös "aloitusrolli" eli alkuperäinen vedonlyöntikassa on maltettava kerätä riittävän suureksi, jotta toiminnassa on mieltä.

Panosrajoitukset ja mahdolliset pelitilien sulkemiset puolestaan ovat kiinni käyttämistäsi vedonlyöntisivustoista. Valitettavasti niillä on oikeus rajoittaa pelaamistasi bookerilla tai estää se kokonaan, jos ne huomaavat, että teet varmaa voittoa. Vaikka se ei laissa olekaan kiellettyä, itse ne eivät luonnollisesti halua joutua "uhriksesi". Hyvä puoli on se, että panosrajoitukset eivät vaikuta kovin helposti arvovedonlyöjiin, koska panoskoot ovat muutenkin melko pieniä toisin kuin sure bettingissä, jossa käytetään useimmiten suuria panoksia. Pelitilin sulkeminen puolestaan on mahdollista, mutta onneksi uusia sivustoja riittää, joissa voi jatkaa vielä pitkän aikaa! Kuten sanottu, lähes milloinkaan eivät bookerit pidä voittamiasi rahoja itsellään, vaikka ne olisikin niiden näkökulmasta ansaittu "vääryydellä".

RebelBettingiä ja muita vedonlyönnin työkaluja käyttäessä täytyy muistaa, että silloin et enää ole itse oman pelaamisesi herra. Kyseessä on ulkopuolisen yrityksen palvelu, joka saattaa milloin tahansa muuttaa hinnastoaan, mennä epäkuntoon tai lopettaa toimintansa. Tämä ei ehkä juuri tämän ohjelmiston kohdalla ole kovin todennäköistä, koska sillä menee vahvasti, mutta asia on hyvä pitää mielessä. Palvelutuotteena se on myös maksullinen. RebelBettingin hinta on minimissään kuukausilaskutuksella 99 € kuukaudessa ja maksimissaan 219 € kuukaudessa. Vuosittain laskutettuna summista saa 30 % alennuksen. Heille, jotka eivät halua, voi tai uskalla käyttää suhteellisen isoa, mieluiten neljänumeroista pelikassaa, nämä voivat olla isoja summia – vaikka palvelun tarkoitus onkin nimenomaan tehdä rahaa.

RebelBetting-kokemuksia

Tipsimaatti kokeili RebelBettingiä ensin 14 päivän ilmaisen koejakson ajan ja jatkoi siitä palvelun tilaajaksi. Tällä hetkellä olemme ValueBetting Starter -paketin kuukausitilaajia hintaan 99 € kuukaudessa. Sinänsä metodi on toiminut ja olemme tehneet sen avulla pientä, mutta mikä parasta, pitkässä juoksussa varmaa voittoa. Harkitsemme varmasti tulevaisuudessa myös vuositilausta ja arvokkaampaa ValueBetting Pro -tilausta.

Toisaalta meille vedonlyönti ei ole työ, vaan siinä on kyse ennen kaikkea hauskanpidosta. RebelBettingissä ei alkuviehätyksen jälkeen ole sinänsä mitään hauskaa, ainakaan verrattuna siihen, että pähkäilee itse peli-ideoita ja saa onnistumisen elämyksiä niiden osuessa ja pettymyksen kokemuksia oman joukkueen hävitessä viimeisellä minuutilla.

RebelBettingin lupaus ei kuitenkaan ole olla hauskaa ajanvietettä vaan tapa tehdä matematiikan, ohjelmoinnin ja vedonlyöntimarkkinoiden mekanismien avulla veikkaamisella voittoa. Siinä se toimii. Aikaa on kuitenkin syytä varata ensin opetteluun ja sitten tietysti päivittäin vetojen asettamiseen.

Nykyään saman ohjelmiston piiriin kuuluvat molemmat puolet, value betting eli arvovedonlyönti ja sure betting eli arbitraasivedonlyönti. Meidän suosikkimme on value betting, vaikka ensi alkuun voisikin ajatella, että voiton tekeminen olisi arbitraaseilla helpompaa. Niissä vetojen täytyy kuitenkin olla sen verran kookkaita, että riski tuntuu suuremmalta. Lisäksi vedonlyöntisivustot huomaavat arbitraasien hyödyntämisen paljon nopeammin toisin kuin arvovedonlyönnin johtuen menetelmien aivan erilaisista toimintaperiaatteista.

Olemme pyrkineet olemaan mahdollisimman puolueettomia kertoessamme RebelBettingin toiminnasta ja omista kokemuksistamme. Jos et usko meitä, löydät onneksi huomattavasti lisää pelaajien RebelBetting kokemuksia netistä. Esimerkiksi tunnettu, eri toimijoiden luotettavuutta yhteisön kokemusten avulla arvioiva Trustpilot antaa RebelBettingille erinomaisen 4,5 tähden luokituksen. Lue alta joitakin käyttäjien kokemuksia:

Lisää RebelBetting kokemuksia löydät muun muassa yhteisöistä Arvobetsaajat, Ylikerroin ja Pokeritieto. Etsi halutessasi pelaajien jutustelua aiheesta Googlesta hakusanalla RebelBetting keskustelu.

Ilmainen koeaika ja voittotakuu

Tyytyväisyystakuu tuo mukanaan positiivisia RebelBetting kokemuksia

RebelBetting tarjoaa uusille kiinnostuneille kaksi loistavaa juttua, joita epärehellinen toimija tuskin tarjoaisi: ilmainen testijakso ja tyytyväisyystakuu. Voit kokeilla sekä value betting- että sure betting -ohjelmistoja ilmaiseksi 14 päivän ajan, eikä sinun tarvitse antaa edes korttitietojasi. Huomaa, että toiminnot koko laajuudessaan eivät ole käytössäsi kokeilujakson aikana. Kyseessä on siitä huolimatta aidosti riskitön triaali, jonka avulla näet omin silmin, miten helposti palvelu toimii.

Voittotakuu puolestaan toimii niin, että jos et tekisikään palvelun avulla voittoa ensimmäisenä kuukautenasi, saat jatkaa sen käyttöä ilmaiseksi niin kauan, että teet! Periaatteessa tämä on täysi kädenojennus RebelBettingin väeltä, sillä vaikka voittoa ei tulisikaan ensimmäisen kuukauden aikana, se ei vielä tarkoita, ettei palvelu toimisi: kyse voi olla vain varianssin aiheuttamasta huonosta tuurista. Firma kuitenkin osoittaa olevansa varsin vieraanvarainen tarjoamalla tämän takuun, jonka avulla kokeileminen on psykologisesti helpompaa: et voi pahimmassakaan tapauksessa menettää muuta kuin yhden kuukauden hinnan – mikäli olet lukenut ja sisäistänyt edellä kirjoitetun, ymmärrät, että sekin on epätodennäköistä.

14 päivän ilmainen kokeilu

Opas aloittamiseen

Kuten edellä kerroimme, RebelBettingiin tutustuessa ei tarvitse ostaa sikaa säkissä, vaan saat ilmaisen koeajan, joka ei sido sinua mihinkään. Lunasta se siirtymällä sivustolle yllä olevasta painikkeesta, selaa hieman alaspäin, syötä sähköpostiosoitteesi Start your free trial -kohtaan ja pääset suoraan aloittamaan tutustumisen!

Siirtyessäsi Value betting -alustalle ensi kertaa saat kevyen tutoriaalin, jonka jälkeen osaatkin jo perusperiaatteet, varsinkin jos olet aiemmin lyönyt vetoa. Alusta on hieman koruttoman näköinen, mutta äärimmäisen yksinkertainen. Alalaidan valikon Bets-kohdasta pääset näkemään saatavilla olevat "arvovedot" eli ohjelmiston laskemat ylikertoimet. Niitä on kerrallaan tarjolla satoja tai kymmeniä. Ylimpänä näet suurimmat ylikertoimet, joista kannattaa aloittaa edeten alaspäin. Turhan valikoiva ei kannata olla, vaan hyödyntää jokainen mahdollinen tarjolla oleva etu. Muista, että kukin kerroin saattaa olla tarjolla vain lyhyen aikaa, koska periaatteessa kyse on hinnoitteluvirheistä, jotka korjataan nopeasti.

Vasemmalla saatavilla olevien ylikerrointen lista, oikealla näkymä valitessasi jonkin kertoimista.

Kun klikkaat jotakin listan kerrointa, aukeaa laatikko, jossa on kerrottu kohteen perustiedot: kerroin, tietojesi perusteella laskettu panoskoko, teoreettinen voitto eli ylikertoimen suuruus, itse kohde ja booker, jolla kerroin on tarjolla. Voit painaa Bet-painiketta, jolloin siirryt suoraan sivustolle asettamaan vetoa. Välillä nämä eivät kuitenkaan ohjaa esimerkiksi oikeaan kieliversioon, joten melkeinpä kannattaa avata sivustot itse omille välilähdilleen. Sitten vain tarkastat että kerroin on yhä se, joka sivustolla on kerrottu tai suurempi, lyöt vedon ja painat Log-painiketta. Näin veto tilastoidaan Tracker-sivulle, jolla voit tarkastella historiaasi ja tuloksiasi myöhemmin.

Aloittaessasi toden teolla arvovedonlyönnin sinun tulee käydä asetukset huolellisesti läpi Options-sivulla. Erityisen tärkeää on laittaa kuntoon panostukseen liittyvät asetukset, kuten oma pelikassa ja maksimipanos. Pelikassaa kannattaa käydä myös säännöllisin väliajoin päivittämässä. Aloituskassan oletuskoko on 1 000 euroa. Sillä pääseekin mukavasti alkuun, mutta vielä paremmin pääsee suuremmalla kassalla. Myös pienemmällä summalla voi aloittaa, mutta alle 500 euron sijoitusta emme suosittele, jotta panoskoot pysyvät mielekkäinä, eikä varianssi pääse puraisemaan niin helposti.

Asetusten Bookmakers-välilehdelle kannattaa myös päivittää kaikki ne vedonvälittäjät, joiden asiakas olet eli joiden sivustoille sinulla on tili. Näin tekemällä saat ylikertoimia vain niiltä sivustoilla, joilla voit pelata. Käytännössä tilejä kannattaa toki lisätä mahdollisimman monta. Olisi hyväksi, jos sinulla olisi jo valmiiksi rahaa kyseisillä pelitileillä, jotta sinun ei tarvitse alkaa tehdä talletusta silloin, kun ylikerroin tulee tarjolle kyseisellä sivustolla – muuten voi käydä niin, että kun talletus on tehty, on kerroin jo mennyttä. Kaikkia sivustoja ei RebelBettingiltä löydy, ja lisäksi osa on saatavilla vain Pro-tilauksella.

ValueBetting Starter vs. ValueBetting Pro

ValueBetting-palvelusta on kaksi eri versiota, Starter ja Pro. Pro-versio on tuplat kalliimpi, mutta toisaalta sen avulla saa selkeitä etuja saamalla käyttöönsä kaikki vedonlyöntisivustot mukaan lukien vedonlyöntipörssit ja muut rajoittamattomat ominaisuudet. Starter sopii kuitenkin mallikkaasti aloittamiseen! Myös sillä voi aivan mainiosti tehdä voittoa: kuten firma kertoo, keskimääräinen kuukausittainen ROI (sijoitetun pääoman tuottoaste) on peräti 30 prosenttia!

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyöjille tutuista vedonlyöntibonuksista voi olla myös apua, kun haluat kunnon kickstartin value bettingin aloittamiseen. Kun käytät bonuksia, saat vetoja enemmän sisään pienemmällä sijoitetulla summalla. Ole kuitenkin tarkkana: bonuksilla on tietty voimassaoloaika, jonka jälkeen ne vanhenevat ja jos kierrätys ei ole valmis, bonus ja sillä saadut voitot menetetään. Koska RebelBetting tarjoaa ylikertoimia useilta eri sivustoilta, saattaa tietty sivusto unohtua ollessasi uppoutunut arvovedonlyönnin saloihin, jos kyseisellä sivustolla ei ole ylikertoimia hetkeen tarjolla. Kannattaa siis pistää bonusten vanhenemispäivät vaikka kalenteriin, jotta voi käydä hoitamassa kierrätyksen pois vaikka sitten omien peli-ideoiden avulla, ettei bonus ainakaan pääse vanhenemaan.

Vedonlyöntibonukset kannattaa joka tapauksessa hyödyntää, vaikka päätyisit siihen, että RebelBetting ei ole sinun juttusi. Tutustu Tipsimaatin kautta tarjolla oleviin kymmeniin luotettavien ja verovapaiden bookereiden bonuksiin tästä. Osan bonuksista saat vain meiltä!

Usein kysyttyä RebelBettingistä

Mikä on RebelBetting?

RebelBetting on vedonlyönnin aputyökalu, joka poimii automaattisesti vedonlyöntisivustoilta satoja ylikertoimia päivässä.

Miten RebelBetting tunnistaa ylikertoimet?

RebelBettingin mekanismina on kerroinvertailu. Softa vertaa osuvista todennäköisyyksistään tunnettujen bookereiden kertoimia niiden sivustojen kertoimiin, joilla osumatarkkuus on huonompi. Jos jälkimmäisellä sivustolla kerroin on merkittävästi korkeampi, tämä on useimmiten ylikerroin. Ei aina, mutta riittävän usein, jotta toiminta on pitkällä tähtäimellä voitollista!

Mikä on RebelBettingin hinta?

RebelBetting maksaa vähimmillään 69,3 € kuukaudessa, kun käytössä on Starter-paketin vuositilaus. Kuukausittain maksettuna Starterin hinta on 99 € ja Pro'n hinta 219 €. Pro-vuositilauksen kuukausihinta on 153,3 €.

Onko RebelBetting huijaus?

Ei, RebelBetting ei ole huijausta. Se saattaa aluksi tuntua taikatempulta, mutta kuten kaikissa oikeissakin taikatempuissa, myös tässä tapauksessa toimintaperiaatteen ymmärtää, kun sen lukee. Tämän lisäksi sitä voi kokeilla itse ilmaisella kokeilujaksolla tai lukea netistä pelaajien puolueettomia arvioita. Etsi RebelBetting Trustpilot palvelusta, niin huomaat, että pelaajilla on pääosin ylistäviä RebelBetting kokemuksia.

Ketkä ovat RebelBettingin perustajat?

Firma on perustettu vuonna 2007 Ruotsissa, jossa on edelleen sen komentokeskus. Perustajia ovat Lars Cardon, Björn Leyonberg, Simon Renström ja Mattias Lundholm.