Tipsimaatti toi vedonlyöntivihjeet samaan osoitteeseen!

Tipsimaatti on modernin vedonlyöjän ykköstyökalu, joka kokoaa yhteen netin laadukkaat vedonlyöntivihjeet. Nyt löydät samasta osoitteesta kätevämmin kuin koskaan ennen kaikki ajankohtaiset vihjeet – niin pitkävetovihjeet, vakiovihjeet kuin ravivihjeet. Selaus onnistuu sekä tietokoneella että puhelimella.

Tipsimaatti helpottaa vihjeiden löytämistä kokoamallaan monipuolisella listalla, joka päivittyy automaattisesti. Suodattimien avulla voit valita näytettävät vihjeiden lähteet sekä aiheet, kuten lajit ja liigat. Huomaa, että aiheet poimitaan tekstistä automaattisesti, joten niissä saattaa joskus olla virheitä.

Voit seurata vihjevirtaa vielä intensiivisemmin liittymällä Tipsimaatin Facebook-ryhmään tai seuraamalla Twitterissä. Molemmat kanavat on automatisoitu, joten volyymi on suurta. Sitä ei kannata säikähtää, sillä sosiaalisen median alustojen nykyaikaiset algoritmit pitävät huolen siitä, ettet saa syötteeseesi liikaa sisältöä.

Hyväksymme vihjeiden lähteisiksi ainoastaan laadukkaita vedonlyöntiaiheisia yhteisöjä, jotka tarjoavat kattavia ja perusteltuja vihjeitä. Kaikilla niistä on voitollista historiaa, joten Tipsimaatti antaa mainion ponnahduslaudan myös sinun voitokkaaseen pelaamiseesi. Muista lyödä vedot kuitenkin aina omaa harkintaasi käyttäen ja sinulle sopivalla panoksella!

Usein kysyttyä

Mistä Tipsimaatin veikkausvihjeet tulevat?

Vihjeet ilmestyvät syötteeseen valikoiduista laadukkaista lähteistä eli suomalaisista vedonlyöntiyhteisöistä ja ammattimaisista julkaisuista. Näet kaikki lähteet, kun avaat etusivun vihjesyötteen suodattimet ja valitset kohdan Vihjeen lähde.

Miksi vihjeiden otsikot eivät ole yhtenäisiä?

Kullakin vihjesivustolla on erilaiset tavat otsikoida vihjeet. Näitä otsikkoformaattien eroavaisuuksia Tipsimaatti ei korjaa, mutta otsikosta tulisi kuitenkin hyvin käydä ilmi, mistä tapahtumasta on kyse.

Eikö Tipsimaatilla voi suodattaa vihjeitä tapahtuman ajankohdan mukaan?

Vihjesivustoilla näkee usein kätevästi, milloin kohteet sulkeutuvat, ja esimerkiksi lähimpänä sulkeutumista olevat kohteet näkyvät listauksissa automaattisesti ensimmäisenä. Valitettavasti Tipsimaatissa ei ole tällaista toimintoa, vaan vihjeet tulevat siinä järjestyksessä, kun ne on lähteissä julkaistu. Tipsimaatti on suunnattu aktiivisille urheilun seuraajille, jotka tietävät, milloin kukin tapahtuma alkaa.

Miksi suodattimet eivät aina toimi oikein?

Voit suodattaa vihjeitä sarjan tai kilpailun mukaan. Suodatus ei kuitenkaan aina toimi oikein erityisesti seurajoukkueiden kilpailuissa, kuten jalkapallon ja jääkiekon Mestarien liigat. Tämä johtuu siitä, että liiga haetaan otsikossa olevista joukkueiden nimistä.

Miksi sivut hidastelevat?

Tipsimaatti on rakennettu nopealle palvelimelle, mutta joskus sivusto saattaa silti toisinaan ladata hitaasti johtuen taustalla pyörivistä monimutkaisista PHP-prosesseista.

Eikö ole laitonta käyttää toisten tekemiä vihjeitä sisältönä?

Ei. Tipsimaatti näyttää vihjeistä vain pienen katkelman ja esikatselukuvan, joka tulee omalta palvelimeltamme, jotta se ei vie kaistaa lähdesivustoilta. Vetoamme reilun käytön käytäntöön samaan tapaan kuin hakukoneet, jotka näyttävät verkkosivustoista paljon enemmänkin tietoa. Veikkausvihjeiden tärkein sisältö on usein lopussa, joten lukijan on joka tapauksessa avattava alkuperäinen lähdesivusto nähdäkseen sen.

Ota yhteyttä