Elokuussa Tipsimaatin kautta sateli vihjeitä 445 kappaletta, mikä tarkoitti hiljaiseen heinäkuuhun nähden 20 prosentin kasvua. Ylivoimainen laji vihjemäärässä oli luonnollisesti jälleen jalkapallo, jossa startattiin suurten Euroopan sarjojen uudet kaudet Valioliigan johdolla. Saatiinpa pientä esimakua myös lätkäkaudesta, kun CHL alkoi elokuun viimeisenä päivänä, minkä lisäksi paremmuudesta miteltiin useissa eri lajien arvoturnauksissa.

Jalkapallosta nähtiin 286 vihjettä, mikä vastaa peräti lähes 65 prosenttia kokonaisvihjemäärästä. Määrässä on tutun sarjafutiksen lisäksi mukana muun muassa naisten MM-kisoja. Tämä turnaus ei sujunut vihjaajilta kaksisesti, mutta futiksista ylipäätään pinnistettiin kuitenkin voiton puolelle, kun vihjeistä yli puolet osui.

Jääkiekossa ehdittiin vasta hieman kurkistaa alkavaan kauteen vaivaisella seitsemällä vihjeellä. Näistä jäätiin hieman pakkaselle, millä ei toki isossa kuvassa ole mitään merkitystä pienen otannan takia. Kunhan Liiga ja myöhemmin vielä NHL saadaan käyntiin, on luvassa toivottavasti kovaa ajoa jälleen läpi kauden.

Yllättävän hiljaista oli myös koripallossa, vaikka MM-pelejä ehdittiin pelata reippaasti jo elokuun puolella. Susijengin kisat menivät vihkoon, ja niin kävi myös vihjeiden osalta, joissa jäätiin niukasti voitokkuudesta. Samoin kävi tenniksessä, jonka vihjemäärä jäi pieneksi, vaikka US Open -matseja elokuussa pelattiinkin.

Sen sijaan e-urheilussa palattiin voittokantaan komealla lähes 113 prosentin palautuksella. Vaikka elokuu ei eSportsin puolellakaan ole mitään kuuminta sesonkia, otetaan plussatulos aina avosylin vastaan. Viime kuukausina laji ei ole sujunut vihjaajilta yhtä mallikkaasti kuin aiemmin.

Muiden lajien kategoriassa, johon kuuluu muun muassa lentopallo, pesäpallo, formulat ja yleisurheilu, nähtiin nousuja ja laskuja. Muun muassa yleisurheilun MM-kisat on vihjetapahtumana sellainen, että volatiliteetti on korkeaa, koska vihjeisiin haetaan usein voittajia korkeakertoimisista yllättäjistä. Vaikka näitäkin osui, muun muassa Sha'Carri Richardsonin naisten 100 metrin MM-kulta Budapestissä komealla 6,20 kertoimella Vedonlyonti.comin vihjeessä, ei voitokkuuden paremmalle puolelle aivan ylletty.

Syyskuussa palataan toden teolla lätkän pariin kotimaan pääsarjan kiinnostavan uuden sesongin pyörähtäessä käyntiin. Samoin edessä häämöttävät useamman turnauksen, kuten Yhdysvaltain avointen, koripallon MM:n ja lentopallon EM:n loppuratkaisut. Loppukuusta päästään makustelemaan myös Mestarien liigaa, jota pelataan nykymuodossaan näillä näkymin viimeistä kertaa.

Tipsimaatti julkaisee syyskuun aikana uuden sivuston. Pysy siis kuulolla ja ota meidät seurantaan myös Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa, niin saat ensimmäisenä kuulla uusista kuulumisistamme ja tietenkin parhaista ilmaisista pitkäveto-, vakio- ja ravivihjeistä, jotka löydät meiltä sekä sekä eri vihjelähteistä koottuna että omana tuotantonamme.