Tipsimaatin kautta ilmestyi marraskuussa yhteensä 537 vihjettä, mikä oli lähes yhtä paljon kuin edellisenä kuukautena. Helppo kuukausi ei missään nimessä ollut, sillä palautusprosentti vaatimattomasti vain reiluun 90 prosenttiin. Osumatarkkuus ei tällä kertaa ollut kohdallaan isoissa lajeissa, joissa vihjeet koskivat pitkälti NHL:ää ja Liigaa sekä Mestarien liigaa, Valioliigaa ja muita eurooppalaisia futissarjoja.

Tuttuun tapaan vihjatuin laji oli jalkapallo, josta nähtiin vihjeitä lähes 200. Harmillisesti jalkapallossa tulos oli erityisen heikko normaaliin nähden, sillä osumaprosentti jäi vain reiluun 40:än. Tällä jäätiin reippaasti pakkaselle myös palautuksen suhteen, joka oli vajaat 90. Vain hieman parempi oli palautus jääkiekossa, jossa vihjaajien kuukausi oli myös haastava.

Monissa pienemmissä lajeissa sujui paremmin. Koripallovihjeistä rahastettiin, samoin muiden lajien kategoriasta, johon kuuluvat esimerkiksi moottoriurheilu ja talviurheilu sekä kamppailulajit. Näitä vihjeitä kuitenkin julkaistaan kokonaisuudessaan sen verran vähemmän, ettei niillä onnistuttu kääntämään kokonaistulosta.

Kaikki pienempien lajien vihjeet eivät osuneet yhtä hyvin. Varsinkin tennis ja salibandy sujuivat surkeasti, tosin vihjemäärät näissä olivat niin pieniä, ettei niillä juurikaan ollut vaikutusta kokonaisuuteen. Myös NFL:ssä palautusprosentti jäi vain reilun 90 prosentin tuntumaan. Sen sijaan e-urheilusta ei yllättäen nähty lainkaan vihjeitä, vaikka yleensä siitä nähdään kuukausittain kymmeniä tärppejä.

Joulukuussa urheilun arki jatkuu tuttuun tapaan. Lohkovaiheet viimeistellään eurocupeissa, Mestarien liigan lisäksi muun muassa Konferenssiliigassa, jossa HJK odottaa vielä voittoputken aukeamista.

Tipsimaatti jatkaa päivittymistä tuttuun tapaan joulun ajan sekä vuodenvaihteessa. Halutessasi voit seurata meitä myös Twitterissä, Instagramissa ja TikTokissa, niin saat aina ensimmäisten joukossa kuulla uusista sisällöistämme. Lisäämme pian jälleen myös omaa Tipsimaatti Original -vihjetuotantoamme.