Marraskuun sivusto: VivatBet

Ravivihjeet

Ravivihjeet auttavat laukkaamaan voittojen tielle – vaikka tarkemmin sanottuna Suomessa laukkaurheilu onkin pientä. Ravit sen sijaan on edelleen yksi suosituimmista urheilulajeistamme varsinkin vanhemman väestön keskuudessa. 1700-luvun Yhdysvalloista lähtenyt lämminverisvillitys levisi nopeasti myös Pohjolaan, jossa onkin ravattu jo 1800-luvulta asti. Raveihin liittyy olennaisesti myös vedonlyönti, jolle on oma vakiintunut terminsä Toto-pelit. Niitä varten oli aiemmin myös oma yhtiönsä, Suomen Hippos ry:n omistama Fintoto, joka kuitenkin sulautui Veikkaukseen 2017 suuren uudistuksen myötä.

Ravien veikkaaminen on siinä mielessä yksinkertaista, että tässä lajissa veikataan aina samaa: kisan voittaja tai muita sijoituksia. Ettei homma olisi liian helppoa, pelimuotoja kuitenkin riittää. Niin sanotut T-pelit koostuvat peleistä, joissa veikataan voittajahevosia useampaan lähtöön ja voitto voi tulla myös epätäydellisellä osumalla. Näitä ovat Toto4, Toto5, Toto65, Toto64, Toto75 ja Toto86. Lisäksi on monenmoisia muita pelimuotoja, kuten Voittaja- ja Sija-pelit, Kaksari, Troikka, Päivän duo, Eksakta ja Sijapari. Edellä mainitut liittyvät siis yksinomaan Veikkauksen Toto-peleihin. Myös netissä voit veikata eri maiden raveja, ja niissä on käytössä kokonaan omat lainalaisuutensa. Netissä pelaaminen ei ole yhtä perinteistä kuin legendaariset Veikkauksen pelit vaikkapa paikan päällä Vermossa, mutta toisaalta taas netissä palautusprosentit ovat selvästi paremmat ja voit hyödyntää myös vedonlyöntibonukset.

Ilmaiset ravivihjeet ovat tuote, jota läheskään kaikki suomalaiset vedonlyöntiyhteisöt eivät erikoislaatuisuutensa vuoksi tarjoa. Sitten taas toisaalta osa ei muuta tarjoakaan. Tähän ratkaisuun ovat päätyneet varsinkin isot mediat, kuten Ilta-Sanomien IS Ravit ja Maaseudun Tulevaisuuden MT Ravinetti. Lisäksi voit törmätä Toto-vihjeisiin Iltalehdessä. Nämä ammattitoimittajien kirjoittamat ravivihjeet ovat yleensä laadukkaita ja asiantuntevia, mutta kannattaa silti muistaa myös muiden yhteisöjen ravivihjeet, jotka niin ikään usein väläyttelevät laadukkaita peli-ideoita. Ravivihjeiden lisäksi Tipsimaatti tarjoaa myös pitkävetovihjeet muuhun urheiluun ja kaikki muut vedonlyöntivihjeet. Sujuvimmin selaat vihjevirtaa etusivulla.

Tipsimaatti