Serie A:ssa siirrytään kevätkaudelle herkullisissa asetelmissa. Italian mestaruuden meinaa neljättä kautta peräkkäin viedä eri joukkue, kun tällä kertaa Napoli on huikean syksyn jälkeen karkaamassa Scudettoon. Varmaa se ei missään nimessä vielä ole, mutta kaulan seitsemään pisteeseen kasvattaneen sarjakärjen kannulle vedonlyönyhtiöt laskevat todennäköisyydeksi jo noin 67 prosenttia, kun lähimmällä kirittäjillä AC Milanilla ja Juventuksella sama lukema pyörii vajaan 15 prosentin tuntumassa. Näitä voimasuhteita on mahdollisuus muuttaa kertaheitolla, kun Vanha Rouva vierailee Stadio Diego Armando Maradonalla perjantai-iltana jättikokoisessa vedenjakajaottelussa.

 
 
2,75
Liverpool voittaa
2,70
2,68
2,68
Lyö vetoa
Tuplaa ensitalletuksesi 50 € asti
Lue arvostelu
 
3,80
Tasapeli
3,75
3,70
3,69
Lyö vetoa
Tuplaa ensitalletuksesi 50 € asti
Lue arvostelu
 
2,65
Arsenal voittaa
2,61
2,59
2,58
Lyö vetoa
Tuplaa ensitalletuksesi 100 € asti
Lue arvostelu
Widget is deactivated
Visit Elfsight Apps
Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

Liverpool
Tasapeli
Arsenal
 
2,75
2,70
2,68
2,68
Lyö vetoa
Tuplaa ensitalletuksesi 50 € asti
Lue arvostelu
Widget is deactivated
Visit Elfsight Apps
Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

Kertoimet ovat kirjoitushetkeltä ja saattavat muuttua.

Juve viis veisaa loukkaantumisista

Napolin satumainen syksy vei joukkueen "talvimestariksi" ja selväksi suosikiksi myös oikean pokaalin osalta. Vuosi vaihtui tappiollisesti Interin voitettua vuoden ensimmäisessä pelissä Dzekon maalilla 1-0, mutta joukkue ei lannistunut tästä vaan haki heti perään pisteet Genovasta. Kauneimmalla tavalla voitto ei tullut, mutta oli sitäkin helpottavampi. Ottelu alkoi Matteo Politanon missaamalla pilkulla, jonka pian tämän jälkeen paikkasi hienossa vireessä oleva, kymmenellä osumallaan sarjan maalipörssiä johtava Victor Osimhen. Loppulukemiksi tälläsi upeasti täplältä Eljif Elmas 2-0.

Juventuksen kausi alkoi surkeasti, ja kun myös Mestarien liiga -syksy meni pahoin penkin alle, laskivat joukkueen osakkeet hetkeksi radikaalisti. But it aint over until the Old Lady sings! Vanha rouva on palannut voittojen tielle ja painaa jo kahdeksan sarjapelin voittoputkessa. Ennen kaikkea kyseessä on ollut Massimiliano Allegrin taktinen taidonnäyte, nimittäin joukkue on kärsinyt pahoista loukkaantumisista tällä kaudella. Viimeisin ja kivuliain on ollut ykkösmaalipyssy Dušan Vlahovićin MM-kisoissa saama tälli, joka pitää hänet sivussa vielä jonkin tovin. Juve on ollut pakotettu puolustavampaan peliin ja onnistunut siinä loistavasti pitämällä maalinsa edellä mainituista kahdeksasta voitosta jokaisessa!

Vlahovićin ohella vieraiden poissaololistalta löytyvät edelleen muun muassa puolustuspään veteraanit Leonardo Bonucci ja Juan Cuadrado, sekä tietenkin Paul Pogba, jonka paluu raitapaitaan on vihoittelevan polven takia jäänyt piippuun. Vihdoin on valoa näkyvissä, nimittäin viimeisimmän tilannetiedon mukaan tammikuussa ranskalaisen pitäisi olla taas pelikunnossa. Loistouutinen on sekin, että Federico Chiesa, joka loukkaantui lähes päivälleen vuosi sitten, on tietojen mukaan vihdoin taas avauksessa! Samoin Bremer palaa pienen huilin jälkeen kokoonpanoon. Napoli pääsee valmistautumaan jättipeliin ehjällä rosterilla.

Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

Kokemus puhuu kovissa paikoissa

Napoli on jälleen "talvimestari", mutta kevät kaiken muuttaa voi. Samalla puolimatkan krouvillahan joukkue johti sarjaa myös kausilla 2015-16 ja 2017-18, mutta joutui molemmilla lopulta kerroilla taipumaan nimenomaan Juventukselle. Ei kai taas? Paineet ovat mielestämme ehdottomasti kotijoukkueella, joka tuskin pystyy kokonaan sivuuttamaan menneisyyden haamuja. Vierailla on itseluottamus kunnossa ja he haluavat muistuttaa jalkapallomaailmaa siitä, mistä tuleekaan Italian ylivoimaisesti menestynein seura.

Joukkueiden väliset kohtaamiset ovat olleet viime kausina äärimmäisen tasaväkisiä, ja voittoja on napsittu vuorotellen. Silmiinpistävää keskinäisessä lähihistoriassa on kotietu, sillä edellistä vierasvoittoa täytyy hakea maaliskuulta 2019, ja silloinkin siihen tarvittiin vastustajan punainen kortti ensimmäisellä puolituntisella. Tipsimaatti lähtee silti siitä, että ottelun kertoimet ovat painottuneet liikaa kotivoitolle. Tuntuu, että markkina jättää huomiotta psykologisen ja taktisen puolen, joka kirjoissamme on vahvasti kokeneen Allegrin hyppysissä. Vaikka laatujoukkuetta vastaan ratkaisijalle olisi tarvetta, yli 12 tuntia ilman päästettyä maalia kertoo omaa kieltään joukkueen tavasta hallita peliä. Joukkue saa ehdottomasti lisävirtaa Fede Chiesan paluusta, vaikka hänen pelipaikkansa ei olekaan vielä selvillä. Miksipä hänestä ei olisi myös sankariksi – miehen edellinen maali syntyi kohtalonomaisesti juuri Napolia vastaan joukkueiden edellisessä kohtaamisessa, vain muutama päivä ennen pitkää loukkaantumista.

Käännymme yhdessä alkuvuoden isoimmista futispeleistä Juventuksen kelkkaan ja valitsemme pelikohteeksi  Juventus DNB , joka vastaa samaa kuin aasialainen tasoituskohde Juventus +0. Tämä tarkoittaa sitä, että jos ottelu päättyy tasapeliin, panos palautuu. Pienemmällä panoksella valitsemme lisäkohteeksi rohkeamman Juventus voittaa nollapelillä, jonka kerroin on mielestämme aivan liioiteltu 7,52! Jos vieraat onnistuvat hakemaan ison päänahan, 0-1 on se todennäköisin tulos. Tässä pelissä nimittäin tuskin maaleilla mässäillään, mutta vähämaalisuuden kertoimet on poljettu makuumme hieman turhan alas.

Pelivalinta
Tipsimaatin pelivalinta tähän otteluun on Juventus +0 panostussuosituksella 5/10 ja lisävihjeeksi Juventus voittaa päästämättä maalia panostussuosituksella 3/10. Henkinen ja taktinen tila puoltavat vieraiden menestystä, ja kahdeksan ottelun nollapeliputkessa olevalla joukkueella puolustus pitää.
Paras kerroin
Parhaan kertoimen pääkohteelle tarjoaa kirjoitushetkellä Pinnacle, jolla kerroin on 3,07. Lisävihjeelle parhaan kertoimen tarjoaa myös Pinnacle, jolla se on 7,52.

Seuraa Tipsimaattia sosiaalisen median kanavissa, jos haluat saada vihjeet sosiaalisen median syötteisiisi. Löydät kanavamme Twitterissä ja Facebookissa sivun ylä- ja alalaidasta.