Mestarien liiga palaa ruutuihin keskiviikkona myös kovan F-lohkon osalta, jossa Newcastle saa vieraakseen Dortmundin. Edelliskierroksella lokakuun alussa St James' Parkilla pelattiin Chämppäreitä ensi kertaa 20 vuoteen, ja yleisö sai nauttia hurmiollisesta kotiavauksesta koko rahalla PSG:n tähtisikermän kaaduttua 4-1. Jatkuuko sama meno tässä iltaottelussa kovalla tuloskunnolla kauden aloittanutta saksalaisvierasta vastaan?

 
 
1,63
Newcastle voittaa
1,62
1,606
1,60
Lyö vetoa

Tuplaa ensitalletuksesi 200 € asti
Lue arvostelu
 
4,68
Tasapeli
4,50
4,50
4,46
Lyö vetoa

100 % ilmaisveto 100 € asti
Lue arvostelu
 
5,82
Dortmund voittaa
5,70
5,64
5,60
Lyö vetoa

Tuplaa ensitalletuksesi 200 € asti
Lue arvostelu
Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

Newcastle
Tasapeli
Dortmund
 
1,63
1,62
1,606
1,60
Lyö vetoa
100 % ilmaisveto 100 € asti
Lue arvostelu
Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

Newcastlen suunnattava katse eteenpäin

Newcastle sai nauttia muutama viikko sitten täydellisestä jalkapalloillasta, mutta tässä vaiheessa kautta pitää juhlahetkistäkin päästä nopeasti yli. Samaisen viikon päätteeksi Valioliigassa West Hamin vieraana Harakoiden olikin tyytyminen tasuriin Isakin viiden minuutin sisään takomasta kahdesta maalista huolimatta. Maaottelutauon jälkeen joukkue palasi vakuuttavasti voittokantaan voittamalla kotonaan Crystal Palacen 4-0. Onnistujia olivat Murphy, Gordon, Longstaff ja Wilson – ilahduttavan monipuolinen lista on osoitus myös siitä, että joukkue on todellisessa itseluottamuksen tilassa. Sen sijaan ikävämmin joukkue on ollut otsikoissa hiljattain keskikentän tärkeän palasen Sandro Tonalin vedonlyöntikohun takia, joka saattaa vielä vaikeuttaa uraa melkoisesti.

Dortmundin alkukausi on ollut hämmentävä. Kesällä joukkue heikentyi, mutta tuloksellisesti tilanne näyttää erinomaiselta: kauden toistaiseksi ainoa tappio on tullut PSG:lle Mestarien liigassa, eli Bundesliigassa sillä ei ole vielä ainuttakaan häviötä. Pisteissä sillä ollaan aivan kärjen korvalla. Silti pelilliset ideat ovat kortilla, ja tuuriakin on eittämättä ollut matkassa. Moni odottaa mustakeltaisilta pian suoranaista romahdusta. Pienemmät joukkueet ovat kaatuneet, viimeisimpänä Werder Bremen hieman vaivaisesti kotona 1-0. Ainokaisen maalin teossa onnistui Julian Brandt, joka on myös joukkueen maalipörssin kärki kolmella osumallaan.

Molemmat kärsivät poissaoloista erityisesti puolustussuuntaan. Newcastlella sivussa ovat Barnes, Botman ja Miley, sekä Willockin tilanne on epävarma. Vierailta puolestaan Ryerson on kiperä alakerran poissaolo.

Säilyykö Harakkaparvi voittamattomana?

Voimansa tunnossa olevalla kotijoukkueella toimii nyt lähes kaikki. Se nauttii nyt uuden äveriään omistajaportaansa hyvin toteutusta joukkueenrakennuksesta, jossa ahneudelle ei ole ainakaan toistaiseksi annettu liikaa sijaa, vaan projektia on viety maltilla eteenpäin ja omia poikia on yhä runsaasti kokoonpanossa. Samalla joukkue vasta harjoittelee menestymistä ja fanit joutuvat nipistelemään itseään: kyllä, olemme suursuosikki Mestarien liiga -ottelussa Dortmundia vastaan.

BVB tarjoaa varsin erilaisen haasteen kuin PSG. Sillä voi olla kärsivällisyyttä puolustaa eri tavalla, ja viimeistään nyt jokainen joukkue osaa saapua St James' Parkille vaaditulla nöyryydellä jos ei pelolla. Lohkovaiheen puolivälin lähestyessä Dortmund on yhdellä pisteellään pikkuhiljaa miltei pakkovoiton edessä, ja sitä on kunnioitettava – toisaalta Newcastle on tällä hetkellä sen verran kovassa vireessä, että riittääkö heikentyneen Dorren taso sitä haastamaan?

Tipsimaatti ei uskalla näillä kertoimilla puuttua ottelun voittajaan joukkueiden kohdatessa ensi kertaa koskaan. Sen sijaan lähdemme toistamiseen hakemaan  Alexander Isakin maalia , joka viimeksi ei osunut. Vaikka Newcastle on osoittanut, ettei sen maalintekijäosasto ole liian yksipuolinen, isoja joukkueita vastaan Isakin huikea maalivainu on yhä kovaa valuuttaa. Nyt vastaan tulee vieläpä hänelle tuttu organisaatio, jossa ruotsalainen nuorena pelasi muutamia otteluita ja varmasti näpäyttäminen kiinnostaa. Mies on tehnyt Valioliigassa jo kuusi maalia, viimeisimpänä kaksi West Hamia vastaan, ja jahtaa taatusti maalitilin avaamista myös Chämppäreissä. Vaikka kerroin ei ole taivaissa, papereissamme se riittää tässä suht korkean maaliodottaman pelissä, jossa kotijoukkueen pitäisi olla niskan päällä. Selvästi korkein kerroin tulee Mr Playltä.

Pelivalinta
Tipsimaatin pelivalinta tähän otteluun on Alexander Isakin maali panostussuosituksella 4/10. Isak on todennäköisin rankaisija erittäin kovassa formissa olevalle Newcastlelle.
Paras kerroin
Parhaan kertoimen kohteella tarjoaa kirjoitushetkellä Mr.Play, jolla se on 2,22.