Mestarien liigan F-lohkoa kutsuttiin hyvällä syyllä tämän vuoden kuolemanlohkoksi, ja eniten säälien katsottiin joukkueista Newcastlea. Öljyrahalla nopeasti nahkansa uudelleen luonut Newcastle on kuitenkin alusta asti ollut joukon kakkossuosikki, eikä lohkovoittokaan ole mitenkään poissuljettua. Kakkoskierroksella lohkon ja samalla koko keskiviikon huippumatsissa joukkue saa tähdekkäitä vieraita Pariisista, Chämppäri-futiksen palatessa St. James' Parkille yli 20 vuoden tauon jälkeen!

 
 
2,684
Newcastle
2,65
2,62
2,62
Lyö vetoa

Tuplaa ensitalletuksesi 200 € asti
Lue arvostelu
 
3,825
Tasapeli
3,75
3,71
3,70
Lyö vetoa

Tuplaa ensitalletuksesi 200 € asti
Lue arvostelu
 
2,72
PSG voittaa
2,72
2,71
2,70
Lyö vetoa

Tuplaa ensitalletuksesi 100 € asti
Lue arvostelu
Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

Newcastle
Tasapeli
PSG
 
2,684
2,65
2,62
2,62
Lyö vetoa

Tuplaa ensitalletuksesi 200 € asti
Lue arvostelu
Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

Harakoiden pesä pysynyt puhtaana jo pian 500 minuuttia putkeen

Newcastle ei suinkaan ole pelkkää öljyrahalla hankittua ökyä, vaan moni asia on pelitavallisesti kohdallaan. Viimeisimpänä joukkue on antanut osoituksen yhtenäisyydestään pitämällä maalinsa puhtaana nyt jo 470 minuuttia putkeen ja lisäajat päälle. Toiseen suuntaan samassa ajassa on maaleja syntynyt 13, joista kahdeksan Sheffieldiä vastaan – tämä olikin varsinainen maalintekoharjoitus, kun ennätykselliset kahdeksan eri pelaajaa onnistuivat maalinteossa Valioliiga-ottelussa. Joukkueen maalipörssin kärkeä miehittävät Alexander Isak ja Callum Wilson molemmat neljällä osumallaan.

Vastaavasti PSG:n maali on pysynyt koskemattomana kolmessa pelissä putkeen. Tämä trendi on pariisilaisille tarpeen, koska turhauttavia pistemenetyksiä on alkukauteen tullut jo reippaanlaisesti. Malliesimerkki tästä nähtiin lauantaina, kun joukkue hakkasi päätä seinään Clermontin vieraana, vaikka hallitsi peliä lähes miten tahtoi. Ehkäpä asiat eivät ole vielä aivan klikanneet kohdalleen tämän kauden joukkueen osalta, mutta tähtinipulla on aikaa.

Kun Newcastlen uudet omistajat aiemmin avasivat kirstunsa, moni ajatteli homman lähtevän käsistä. Useimmat keskeiset hankinnat ovat kuitenkin osoittautuneet jo varsin laadukkaiksi. Jos jossain jäädään perinteisemmistä seuroista jälkeen, se on penkin leveys. Jo nyt alkukauden otteluruuhkassa näkyy, kuinka kuormitus alkaa olla kovaa Isakin ja Anthony Gordonin kohdalla, kun keskikentällä on loukkaantumissumaa. Harmillinen on tilanne esimerkiksi Harvey Barnesin kohdalla, joka ei tämän vuoden puolella enää pelaa. Sandro Tonalin ja hyökkääjä Callum Wilsonin tilanteet ovat pienempien loukkaantumisten takia epävarmoja. Vastustajalta puolestaan pois ovat Marco Asensio, Nuno Mendes ja Kimpembe.

Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

Saudit vs. Qatar

Joidenkin silmissä match-up saa pienen lisämausteen myös pelin ulkopuolelta: seurat ovat oiva esimerkki öljyrahan mahdista PSG:n ollessa qatarilais- ja Newcastlen nykyään saudirahoitteinen. Jälkimmäinen kytkeytyy olennaisesti "pahamaineiseen" Mohammed bin Salmaniin ja Saudi-Arabian valtion rahastoon, joista HS kirjoitti hiljattain ansiokkaan jutun. Jää nähtäväksi, tuoko tämä sheikkien nokittelu jonkunlaista latausta tähän peliin. Tunnetta ylipäätään pitäisi olla ilmassa, kun Newcastlessa saadaan maistaa taas pitkästä aikaa Chämppäri-tunnelmaa, siinä missä tähtiä viliseville vieraille se on vain uusi päivä toimistolla.

Tämä peli on aseteltu ansaitusti tasabookiksi. Newcastle on mainiossa vedossa, mutta kuten alkukaudesta on nähty, isompia vastaan on jäänyt vielä hieman piippuun ja voittamisen opettelu on kesken. Lähteekö se hakemaan tästä hakemaan samanlaista puolustustaistelua kuin AC Milania vastaan, joka toi mukiinmenevän tuloksen, mutta ei välttämättä kanna kovinkaan pitkälle? Joukkueen puolustuksen kulmakiveksi ja yleisön lempilapseksi on noussut sympaattinen Kieran Trippier, joka on loistava pelaaja, mutta kaipailee myös epäilemättä lepoa aika ajoin 33-vuotiaana. Materiaalin leveys on se, josta olemme huolissamme.

Ottelusta povataan kohtuullisen runsasmaalista, mutta maalimäärien veikkaaminen ei innosta molempien pidettyä sen verran hyvin ovia kiinni viime peleissä. Me löydämme peliin parhaan arvon  Alexander Isakin maalista . Ruotsalainen on ollut alkukaudesta kelpovireessä ja osunut kolmessa edellisessä pelissä, upottaen myös Cityn EFL Cupissa. Hänen harteilleen tulee maalintekovastuusta näissä isoissa peleissä yhä enemmän, varsinkin loukkaantumistilanteen ollessa tulenarka. Tämä potentiaalinen pilkunkin ampuja lisätään kupongille lähes kolmen kertoimella, antaen pelille ylipäätään tilaa kehittyä mihin suuntaan tahansa. Selvästi parhaan kertoimen saat VivatBetillä, jonka hinnoittelu on rutkasti markkinaa anteliaampi.

Pelivalinta
Tipsimaatin pelivalinta tähän otteluun on Alexander Isakin maali panostussuosituksella 4/10. Otteluruuhkassa kovavireisen Isakin harteille latautuu yhä suurempi osuus maalintekovastuusta, ja ruotsalainen voi hyvinkin olla keskiviikkona ratkaisuroolissa.
Paras kerroin
Parhaan kertoimen kohteelle tarjoaa kirjoitushetkellä VivatBet, jolla se on 2,90.