PSG:llä on kasvojenpesun paikka Mestarien liigassa, jossa ranskalainen tähtisikermä saa keskiviikkoiltana vieraakseen AC Milanin F-lohkon F-lohkon kolmannen kierroksen ottelussa. Toiselle öljyseuralle Newcastlelle railakkain 4-1-lukemin viime kierroksella hävinnyt joukkue on kärsinyt tähtitrionsa lähtemisestä myös kotimaan sarjassa. Onnistuuko AC Milan laittamaan lisää kapuloita ranskalaisten rattaisiin?

 
 
1,769
PSG voittaa
1,75
1,75
1,746
Lyö vetoa
Tuplaa ensitalletuksesi 200 € asti
Lue arvostelu
 
4,22
Tasapeli
4,05
4,02
4,01
Lyö vetoa
100 % ilmaisveto 100 € asti
Lue arvostelu
 
4,985
AC Milan voittaa
4,97
4,90
4,87
Lyö vetoa
Tuplaa ensitalletuksesi 200 € asti
Lue arvostelu
Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

PSG
Tasapeli
AC Milan
 
1,769
1,75
1,75
1,746
Lyö vetoa
Tuplaa ensitalletuksesi 200 € asti
Lue arvostelu
Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

Molempia vaivaa epätasaisuus ja punaisen langan puute

PSG on mainitun kaikin puolin vaisun Newcastle-pelin jälkeen saanut siinä määrin säilytettyä kasvonsa, että Ligue 1:n keskikastin porukat ovat kaatuneet helposti. Maaottelutauolta pariisilaiset palasivat lauantaina voitokkaasti Strasbourgia vastaan ja hallitsivat 3-0 päättynyttä ottelua odotettuun tapaan. Kiinnostavampaa on silti, miten kesällä pestatun Luis Enriquen ryhmä kasaa taas rivinsä kovempia koetinkiviä vastaan Euroopassa. Epätasaisuus on vaivannut joukkuetta, joka on tällä hetkellä Ranskan liigassa vasta kolmantena parin pisteen erolla kärkeen.

AC Milan sai niin ikään lauantaina maistaa karvasta kalkkia Serie A:n kärkikamppailussa, jossa Rossoneri sai vieraakseen Juventuksen. Kotijoukkue oli otteluun selvähkö suosikki, mutta Malick Thiawin ensimmäisellä jaksolla saama punainen vesitti pelin, ja Juve pystyi onnenkin avittamana tälläämään tarvittavan voittomaalin siipirikkoisten joukkueiden kohtaamisessa. Jos PSG:llä on ollut huolia suoritusten tasaisuuden kanssa, samaa voidaan sanoa Milanista. Joukkue kirittää Italian mestaruustaistossa naapuriseuraa aivan vanavedessä, mutta syyskuun 5-1-turpasauna paikallistaistosta ei sen kannalta hyvää lupaa. Mestarien liigassa raitapaidat ovat pelanneet jo kaksi maalitonta tasapeliä, mikä saa joukkueen maalintekokyvyn näyttämään vaisummalta kuin sen tarvitsisi olla. Kysymysmerkkejä on alkanut nousta myös pitkään ruorissa olleen Stefano Piolin ympärille, vaikka 58-vuotias on vetänyt kaikkiaan hyvän pätkän penkin takana.

Vieraat ovat kärsineet viime aikoina pahasta loukkaantumissumasta, mikä yhä vaivaa. Sentään sunnuntaina korttien takia sivussa olleet Theo Hernandez ja Mike Maignan saadaan taas mukaan miesvahvuuteen, mikä onkin kullanarvoista – sunnuntaina joukkueen maalinsuulle jouduttiin laittamaan aivan pystymetsästä 40-vuotias Antonio Mirante, jolla ei minuutteja ole viime kausilta nimeksikään, tosin hän pelasi hyvän pelin. Bennacerin, Caldaran, Chukwuezen, Loftus-Cheekin ja Sportiellon poissaolot meinaavat silti tehdä kokoonpanosta ohkaisen. Isäntien riveistä puuttuvat yhä jo kuukausia sivussa olleet Kimpembe ja Mendes, minkä lisäksi Marco Asension tilanne on epävarma.

PSG haluaa pestä kasvonsa

Mestarien liigan tämän vuoden kuolemanlohkosta on sukeutumassa juuri niin hankala kuin odotettiinkin. Jo kahden pelin jälkeen vaikuttaa vahvasti siltä, että joukkueet tulevat pelaamaan reippaasti ristiin, ja jatkopaikka on kaikille kovan työn takana. Pariisilaisten on silti vaikea nähdä jäävän jatkosta ulos, mutta nyt siltä vaaditaan selvää tasonnostoa. Edellisessä pelissä katastrofaalista ei ollut vain tulos vaan myös joukkueen aivan täysi hengettömyys, johon odotamme nyt selvää petrausta.

Pitkävetokertoimissa Milania ei jätetä täysin vaille mahdollisuuksia, mutta selvä altavastaaja se vieraissa on ja aivan syystä. Varsinkin hieman hankalassa kokoonpanotilanteessa olevalle ja isoista maalinteko-ongelmista kärsivälle joukkueelle on kova paikka kohdata ärsytetty PSG. Suurseuroja vastaan se on ollut ongelmissa koko kauden ja pyrkii nyt löytämään kanin hatusta tilanteessa, jossa ennusmerkit eivät siihen suuntaan vie.

Samalla myöskään PSG ei ole parastaan missään nimessä esittänyt, ja tullee siinä mielessä nöyrällä asenteella matsiin, ettei esimerkiksi 1-0-tilanteessa lähde villisti enää hyökkäämään osaavaa puolustusta vastaan. Pistetään lapulle  alle 2,5 maalia , jolle saa kertoimeksi reilusti yli 2. Mainittakoon myös, vaikkei se tähän peliin vaikutakaan, että aiemmin joukkueet ovat kohdanneet viisi kertaa, ja joka kerta on maaleja nähty korkeintaan kaksi.

Pelivalinta
Tipsimaatin pelivalinta tähän otteluun on alle 2,5 maalia panostussuosituksella 5/10. Maaliodottama ei ole korkeuksissa kahden epävakaan ja kaukana parhaasta potentiaalistaan olevan joukkueen välillä tärkeässä ottelussa.
Paras kerroin
Parhaan kertoimen kohteella tarjoaa kirjoitushetkellä TonyBet, jolla se on 2,21.