Jalkapallon EM-karsinnat etenevät kesäkuussa kahden kierroksen verran. Huuhkajat pelaa molemmat ottelunsa kotona, mikä antaa Suomelle hyvän sauman kiriä tilannetta tasaisessa lohkossa. Ensimmäisen kahden kierroksen jälkeen tärkeä kilpakumppani Slovenia johtaa lohkoa, mutta Tanskan povataan yhä jyräävän selvään lohkovoittoon. Toisesta paikasta Saksan 2024 EM-kisoissa kisaavat etunenässä Suomi ja Slovenia, jotka kohtaavat Stadikalla kuumassa matsissa perjantaina!

 
 
2,55
Suomi voittaa

2,52

2,50

2,50
Lyö vetoa

Tuplaa ensitalletuksesi 100 € asti
Lue arvostelu
 
3,26
Tasapeli

3,21

3,20

3,20
Lyö vetoa

Tuplaa ensitalletuksesi 100 € asti
Lue arvostelu
 
3,23
Slovenia voittaa

3,16

3,15

3,10
Lyö vetoa

Tuplaa ensitalletuksesi 100 € asti
Lue arvostelu
Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

Suomi
Tasapeli
Slovenia
 
2,55

2,52

2,50

2,50
Lyö vetoa

Tuplaa ensitalletuksesi 100 € asti
Lue arvostelu
Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

Kertoimet ovat kirjoitushetkeltä ja saattavat muuttua.

Suomen muodostelma tuttu kuuma peruna

Suomi palaa karsintojen pariin kutkuttavista asetelmista. Maaliskuun vieraspeleissä joukkue kaatui Tanskalle 3-1, mutta voitti Pohjois-Irlannin miehekkäällä esityksellä 0-1. Maalin teki tuolloin Teemu Pukin tarjoilusta Benjamin Källman, joka on murtautunut erinomaisesti maajoukkueen vakiokasvoksi. Ottelusta jäi muutenkin paljon käteen muun muassa arvioidessa tulevia muodostelmia sekä pelaajavaihtoja. Kiinnostavaa tulee olla nähdä Huuhkajien avauskokoonpano, joka on elänyt kuukaudesta toiseen paljon muun muassa topparien määrän osalta.

Markku Kanervan pelaajavalinnat julkistettiin viikko sitten. Suuria yllätyksiä ei ryhmityksessä ollut lukuun ottamatta Marcus Forssin puuttumista. Todennäköisesti jälleen mennään puolustuksen kautta, mikä onkin Suomelle selvästi järkevin taktiikka, kun tavoitteena on pisteitä kriittisen tärkeästä ottelusta. Hyökkäyksessä haetaan toimivinta paria mitä todennäköisimmin MLS:ään siirtyvälle Teemu Pukille. Onko se Joel Pohjanpalo vai sittenkin Benjamin Källman?

Slovenia lähtee kesäkuun europeleihin vastaavasti turvallisella miehistöllä. Kuten jo etukäteen tiedettiin, Atletico-vahti ja tähtikapteeni Jan Oblak ei ole mukana. Pientä vaivaa on kerrottu olevan myös Benjamin Šeškolla, joka siirtyy heinäkuussa RB Leipzigin väreihin. Parikymppinen tähtönen on tehnyt maajoukkueessa viime aikoina väkevää tulosta, muun muassa viisi maalia ja kaksi maalisyöttöä edelliseen seitsemään maaotteluun, ja hänen harteilleen ratkaisijan viittaa asetellaan taas. Nähtäväksi jää, mikä on miehen pelikunto – täydellä höyryllä hän ei pystyisi lehdistötilaisuuden mukaan pelaamaan.

Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

Tiedossa jälleen vähämaalinen vääntö

Huuhkajien kilpailullisissa otteluissa erityisesti päävastustajia vastaan ei ole maaleilla mässäilty: 1-0, 1-1 ja 2-0 ovat tulleet viime vuosina tutuiksi. Rajallisen materiaalin ohella se johtuu tietysti Suomen puolustavasta taktiikasta ja osaltaan Lukas Hradeckystä, jolla tosin ei mikään elämänsä kevät ole alla. Joka tapauksessa vähäisestä maaliodottamasta on luonnollisesti myös vedonlyöntimarkkina hyvin kartalla antaen alle 2,5 maalin kertoimeksi vaivaisia noin 1,55 tason hintoja.

Ottelun voittajan osalta joukkueiden voimasuhteet on laskettu varsin tasaisiksi antaen kuitenkin Suomelle pienen etulyöntiaseman. Tämä suosikin asema on Tipsimaatin kirjoissa aivan paikallaan. Huuhkajat on viime aikoina nauttinut kotiedustaan, olkoonkin että otteet ylipäätään ovat varsin paljon heitelleet aika ajoin. Nytkin se tietää loppuunmyydyn Stadikan edessä, että näistä kesäkuun parista matsista pisteet ovat kullanarvoisia erityisesti ykkösvastustajaa vastaan, mikä antanee voimaa.

Me uskomme, että yksinkertainen on perjantaina kaunista. Valitsemme pelikohteeksi  Suomi voittaa , jonka kerroin on varsin pelikelpoiset kaksi ja puoli. Slovenian kapteeni ja tähtivahti on telakalla, minkä lisäksi sen uuden ykköstykin ei pitäisi olla parhaassa iskussaan. Suomi hakee onnistumisia vapauttavan siirron saaneen Pukin, hyvän kauden pelanneen Jollen ja maajoukkueessa pirteästi esiintyneen Benkun johdolla!

Pelivalinta
Tipsimaatin pelivalinta tähän otteluun on Suomi voittaa panostussuosituksella 5/10. Huuhkajat tietää huipputärkeitä pisteitä olevan jaossa kotiyleisön edessä, ja kokoonpanotilanne suosii ohuelti Suomea.
Paras kerroin
Parhaan kertoimen kohteelle tarjoaa kirjoitushetkellä Bethard, jolla se on 2,55.

Seuraa Tipsimaattia sosiaalisen median kanavissa, jos haluat saada vihjeet sosiaalisen median syötteisiisi. Löydät kanavamme Twitterissä ja Facebookissa sivun ylä- ja alalaidasta.