Tipsimaatissa nähtiin hiljainen joulukuu. Vihjeiden määrä putosi 413 vihjeeseen, mikä oli vähiten sitten heinäkuun. Tuloksellisesti kuukausi oli marraskuuta parempi, mutta silti ikävä kyllä hieman tappiollinen. Osumatarkkuus oli noin 47 prosenttia.

Jalkapallosta nähtiin eniten vihjeitä, kuten lähes joka kuukausi, yli 200. Usein juuri vihjaajien onnistuminen jalkapallokohteissa määrittelee sen, ylletäänkö kuukaudesta voitolle, niin tälläkin kertaa: futiksessa ei aivan riittänyt plussatulokseen, ja siksi myös kokonaistulos jäi pakkaselle. Tämä siitäkin huolimatta, että mukana oli myös erinomaisia hakuja, kuten Uhmapelaajien vihje Aston Villan voitosta Manchester Cityä vastaan lähes 4,50 kertoimella.

Jääkiekossa vihjaajat ylittivät markkinatason, mutta jäivät silti muutaman prosenttiyksikön voitollisuudesta. Kaikkiaan vihjeitä nähtiin lätkästä pyöreät 100, joista osui 44. Samoin karvan verran tappiolle jäätiin NFL:ssä, salibandyssa ja tenniksessä, joissa kuukaudet olivat muutenkin vihjevolyymin osalta varsin hiljaiset.

Iloisen yllätyksen tarjoili e-urheilu, jossa taottiin komeaakin komeampi yli 150 prosentin palautus. Heti kuukauden ensimmäisestä kymmenestä eSports-vihjeestä osui kahdeksan, mukaan lukien Uhmapelaajien Los Angeles Guerrillas -vihje lähes 3,50 kertoimella. Marraskuussa ei vihjeitä e-urheilusta nähty lainkaan, mutta joulukuussa näköjään palattiin erinomaisesti voittokantaan yhdessä Tipsimaatin voitokkaimmista lajeista historiallisesti tarkasteltuna.

Uuden vedonlyöntivuoden alussa nähdään heti runsaasti kiinnostavia tapahtumia urheilumaailmassa. Tuttuun tapaan tammikuun lopussa käynnistyy Australian avoin tennisturnaus, joka totta kai kiinnostaa tennisihmisiä ja muita veikkaajia. Myös suomalaisedustusta on huipputurnauksessa mukana. Suomalaisista puheen ollen, vedonlyöjien kiinnostus lisääntyy jatkuvasti myös Suomen presidentinvaaleja kohtaan, jotka häämöttävät kuun lopussa. Tilanne on kutkuttava suosikinviitan siirryttyä syksyn aikana Haavistolta Stubbille.

Tipsimaatin omiin Original-vihjeisiin pääset tutustumaan nopeiten, kun tilaat push-ilmoitukset sivustoltamme. Lisäksi voit seurata meitä sosiaalisen median kanavissamme Twitterissä, Instagramissa ja TikTokissa, joihin päivitämme säännöllisesti kiinnostavimmat uudet vedonlyöntimaailman sisällöt.