Samalla kun lehdet alkoivat tippua puusta, tippui Tipsimaatin kautta pitkävetovihjeitä syyskuussa 505 kappaletta. Euroopan jalkapallokaudet jatkuivat vinhaa vauhtia, samoin eurocuppien lohkovaiheet käynnistyivät Mestarien liigan johdolla. Samoin lätkäkausi käynnisteltiin Euroopassa erityisesti Liigan houkutettua vedonlyöjiä puoleensa. Syyskuun alkupuolella nautiskeltiin vielä monien arvoturnausten, kuten lentopallon EM-kisojen, koripallon MM-turnauksen ja US Openin loppuratkaisuista. Vihjeiden osalta kuukausi toi komean voittotuloksen lähes 105 prosentin palautuksella!

Jääkiekkokauden alku oli vielä vihjeiden osalta tunnusteleva. Vihjeitä nähtiin runsaat sata, mutta noin 45,50 osumaprosentti jäi hieman voitollisuudesta. Tämä on ymmärrettävääkin, koska alkukaudesta voimasuhteita vielä haetaan ja yllätyksiä nähdään reippaasti. Liigan alkukautta väritti myös tasapelien suuri määrä.

Sen sijaan pankki räjäytettiin jalkapallossa, josta vihjeitä tuli jälleen kerran selvästi eniten, mukavat 256 kappaletta. Niistä osui huimat yli 57 prosenttia, millä päästiin huikeaan lähes 113 prosentin palautukseen! Parempi palautus futisvihjiestä on Tipsimaatin historiassa nähty vain MM-kisojen aikaan joulukuussa 2022.

Koripallosta vihjeitä nähtiin vain kourallinen, mutta ne osuivat huikealla 80 prosentin tarkkuudella, mikä jätti viivan alle lähes 160 prosentin palautuksen. Tenniksen parikymmentä vihjettä sen sijaan eivät aivan tuoneet voittoa, vaikka hyviä kohteita saatiinkin, muun muassa Vedonlyonti.comin kaksi peräkkäistä osunutta vihjettä Davis Cupista pyöreällä 3,00 kertoimella.

E-urheilussa oli melko hiljainen kuukausi vajaan 25 vihjeen määrällä. Näistä osui reilut 52 prosenttia, millä yllettiin käytännön nollatulokseen. NFL:stä ja salibandysta nähtiin vihjeitä samoin vaatimattomasti kauden alussa. NFL:n osalta jäätiin selvästi pakkasen puolelle, kun taas salibandysta tuloksena oli mainio 135 prosentin palautus. Kuten sanottu, pienillä vihjemäärillä nämä eivät kokonaisuuteen vaikuttaneet kovinkaan paljon.

Tipsimaatin uusi sivusto valmistui syyskuun lopussa ja on nyt testivaiheessa. Toivottavasti pidät näkemästäsi! Meidät kannattaa ottaa seurantaan myös sosiaalisessa mediassa Pysy siis kuulolla ja ota meidät seurantaan myös Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa, niin saat aina ensimmäisten joukossa tiedon uudistuksista ja tietenkin uusista vihjeistä.

Myös oma vihjetuotantomme aktivoituu syksyn koittaessa. Lokakuussa on luvassa syksyn urheiluarjen jatkumista ja uusien huippusarjojen käynnistymistä. Erityisesti odotamme totta kai NHL:n alkua! CHL:ssä pelataan alkusarja jo loppuun, Liigassa ja jalkapallosarjoissa puolestaan ollaan kauden osalta yhä vasta alkumetreillä!