Tipsimaatti on vedonlyöntisivustojen asiantuntija. Bookerit eivät kuitenkaan ole veljiä keskenään, eikä yksikään sivusto sovellu jokaiseen makuun. Tutkailimme eri sivustoja vuoden aikana hieman eri näkökulmista ja nostimme esiin parhaat vedonlyöntisivustot eri kategorioissa, joita ovat parhaat bonukset, parhaat kertoimet, suomalaisten suosikki, paras mobiilisivusto, vuoden tulokas, vuoden Pay N Play ja vuoden sivusto.

Betinia

Bonuksissa katsotaan liian usein ainoastaan tervetulobonuksen kokoa, vaikka paljon muitakin asioita tulee ottaa huomioon. Tervetuliaisbonus on kertakäyttöetu, kun taas toistuvat, viikoittaiset kampanjat palkitsevat yhä uudestaan. Tärkeää on ottaa huomioon myös kierrätysvaatimus ja muut bonusehdot sekä bonustarjonnan monipuolisuus.

Tipsimaatin mielestä värikkäin bonustarjonta on vuonna 2021 perustetulla Maltix Limitedin väriläiskällä nimeltä Betinia. Booker tarjoaa paitsi muhkean ensitalletuksen tuplauksen 200 euroon asti myös lukuisia muita etuja, joihin kuuluvat viikoittainen reload-bonus, viikoittainen cashback, tehostetut kertoimet ja palkinto-ominaisuudet, kuten tylsän matsin vakuutus ja varhainen voitonmaksu. Kirsikka kakun päällä on omalaatuinen pistejärjestelmä, jossa pelaamalla saa rakennettua "urheilukenttiä" ja kaupunkeja, joiden avulla voi sitten lunastaa rahanarvoisia palkintoja! Kaiken tämän kruunaavat näyttävät animaatiot.

📰 Lue Betinia arvostelu
💰 Lunasta Betinia bonus

Pinnacle

Pinnacle on ollut harrastukseen vakavasti suhtautuvien pelaajien ja ammattivedonlyöjien valinta jo iät ja ajat. 90-luvulla perustettu sivusto ei puolestaan bonuksilla mässäile, sen sijaan sen tarjonta on takuuvarma kohdevalikoiman ja kertoimien osalta. Jälleen 2022 Pinny tarjosi isossa kuvassa parhaat pitkävetokertoimet ja palautusprosentit. Tietenkään joka kohteessa ei yhdelläkään toimijalla voi olla parhaat kertoimet, mutta kerroinvertailua tehdessä Pinnaclen nimi kokemili ykkösenä useammin kuin yhdenkään muun sivuston.

📰 Lue Pinnacle arvostelu
💰 Siirry pelaamaan Pinnaclelle

Mr Green

Lähes kaikki vedonlyöntisivustot ottavat vastaan suomalaisasiakkaita, koska me nyt satumme pitämään pelaamisesta ja kukapa kieltäytyisi asiakkaasta? Sivustojen välillä on kuitenkin suuria eroja siinä, miten hyvin ne ottavat huomioon erilaisten pelaajien tarpeet. Vuonna 2007 perustettu Mr Green tekee loistavaa työtä erityisesti Pohjolan betsaajien huomioimisessa! Siksi se on Tipsimaatin valinta suomalaisten suosikiksi.

Alun perin ruotsalaiselle Mr Greenille Skandinavia on tärkeää aluetta ylipäätään. Suomalaisten huomioimisen huomaa muun muassa laadukkaasta käännöksestä ja suomenkielisestä asiakastuesta, suomalaisten suosikkimaksutavoista sekä suomalaiseen makuun sopivista kohteista, jotka toimittaa arvostettu kerrointoimittaja Kambi. Pakko tykätä!

Uudet pelaajat saavat pelien aloittamiseen myös todella laadukkaan tervetulobonuksen: kierrätysvapaan ilmaisvedon sataseen saakka!

📰 Lue Mr Green arvostelu
💰 Lunasta Mr Green bonus

MobileBet

ComeOn Group näki mobiilipelaamisen kasvussa markkinaraon vuonna 2014 ja perusti MobileBetin, josta on sittemmin tullut moderni klassikko. Mobiilivedonlyönnistä on tullut enemmän sääntö kuin poikkeus, joten nykyään lähes kaikilta sivustoilta löytyy mobiiliversio – MobileBet on silti pitänyt hienosti pintansa kilpailun keskellä. Se tarjoaa erittäin miellyttävän käyttöliittymän, selkeät palkinto-ominaisuudet ja mobiiliin hyvin soveltuvat maksutavat.

Voisi ehkä kuvitella, että parhaalla mobiilisivustolla olisi oma sovellus, mutta näin asia ei ole. Tipsimaatti on sitä mieltä, että app ei tuo paljonkaan lisäarvoa mobiiliveikkaajalle, vaan enemmänkin kömpelöittää pelaamista. Joillakin isoilla sivustoilla on yhä omat sovellukset, mutta lastentaudeista lähes kaikki niistä kärsii, eikä sovelluksia päivitetä tarpeeksi tiuhaan. Näin ollen lähes aina ketterin valinta on suoraan mobiiliselaimessa toimiva versio, jonka käyttämiseksi ei tarvitse latailla eikä asennella mitään ylimääräistä. Tämän homman MobileBet hoitaa loistavasti!

Sivusto tarjoaa pelien aloittamiseen klassikkobonuksen, ensitalletuksen tuplauksen sataan euroon asti!

📰 Lue MobileBet arvostelu
💰 Lunasta MobileBet bonus

Posido

Vuonna 2022 nähtiin uusien vedonlyöntisivustojen määrässä hienoista laskua regulaation takia, mutta muutamia uusia tuttavuuksia pääsimme tekemään. Niistä vakuuttavin on ollut ehkäpä Posido. Merihenkinen hauskasti kuvitettu sivusto toimii Estolio Limited -operaattorin alaisuudessa verovapaalla Kyproksen lisenssillä.

Posidon ominaisuuksiin kuuluvat monipuoliset vedonlyöntibonukset, runsas pelitarjonta ja näyttävä sivusto. Tarjolla on myös asiakaspalvelua kellon ympäri ja laadukas lokalisaatio. Mistään pikkukalasta ei siis ole kysymys vaan ihan kunnon vonkaleesta, johon tutustuminen ilman muuta maksaa vaivan!

Uudet pelaajat voivat naarata syvyyksistä myös mukavan liittymislahjan, ensitalletuksen tuplauksen peräti 200 euroon saakka! Lisäksi etuja ropisee jatkuvasti myös vanhoille pelaajille: tarjolla on viikoittaista latausbonusta, cashbackia ja muuta.

📰 Lue Posido arvostelu
💰 Lunasta Posido bonus

Fastbet

Kun Pay N Play lanseerattiin nyt jo vuosia sitten, suomalaiset innostuivat heti nopeasta tavasta pelata. Ruotsalaisen Trustly-maksutavan innovoima Pay N Play eli pikavedonlyönti mahdollistaa veikkaamisen ilman rekisteröitymistä, ainoastaan verkkopankkitunnuksia käyttämällä. Tämän pelimuodon tulevaisuus on hieman hämärän peitossa johtuen uuden arpajaislain mahdollistamista maksuliikenne-estoista, mutta toistaiseksi yhdenkään Pay N Play -sivuston toiminta ei ole ottanut osumaa.

Valintamme vuoden timanttisimmaksi toimijaksi tällä saralla on Fastbet. Alun perin Bethard Groupin jo vuonna 2012 perustama sivusto kuuluu nykyään Prozone-nimisen operaattorin alaisuuteen, mutta tarjoaa edelleen samat loistavien pelihetkien elementit: tyylikäs pakkaus, salamannopea rahaliikenne ja mainio tervetulobonus, joka kattaa ensitalletuksen tuplauksen sataan euroon asti. Tältä sivustolta löytyy myös tärkeä maksuihin liittyvä ominaisuus, jota läheskään kaikilla Pay N Play -bookereilla ei ole: välittömät pikanostot. Suurin osa kotiutuksista liikahtaa siis pankkitilin suuntaan heti tai minuuteissa.

💰 Lunasta Fastbet bonus

iBet

Vuoden sivuston viitan saa Tipsimaatti Awardseissa vuoden 2022 osalta Claymore Maltan pikantin punamusta iBet. Vuonna 2020 avattu booker käyttää himoittua ja harvinaista Betssonin vedonlyöntialustaa, mutta tarjoaa usein Betsson Groupin sivustojakin paremmat kertoimet. Tarjonta, ominaisuudet ja bonukset ovat vertaansa vailla tällä sivustolla! Suurimmalla osalla suomalaisveikkaajista on jo tälle sivustolle tunnukset, mutta jos sinä kuulut heihin, joilla ei vielä sellaisia ole, nyt on hyvä hetki luoda ne! Toisaalta loistavilla ominaisuuksilla varustettu iBet tarjoaa myös hybridimaksut eli mahdollisuuden pelata ilman tunnuksia Pay N Play -tyyliin.

iBet uusi hiljattain tervetulobonuksensa, joka kattaa nyt sekavan bonuspaketin sijaan ensitalletuksen tuplauksen 150 euroon asti. Kierrätysvaatimus tässä on 6-kertainen.

📰 Lue iBet arvostelu
💰 Lunasta iBet bonus