Liverpool ja Tottenham kamppailevat samoista sijoituksista Valioliigassa. Molemmilla on mielessään europaikat, ja myös top-4:ään tunkeutumiseen on yhä ohkaiset mahdollisuudet. Siksi luvassa onkin iso peli joukkueiden kohdatessa hämärtyvässä sunnuntaissa Anfieldillä.

 

Kertoimet ovat kirjoitushetkeltä ja saattavat muuttua.

Masonille kaksijakoinen debyytti

Liverpool on ollut tällä kaudella kuin varjo entisestään, mutta viime aikoina alavireiseen menoon on saatu piristystä. Muutaman pelaajan roolin rukkaus on tuottanut tulosta, ja pelisysteemi on muutenkin järkevöitynyt. Etenkin puolustuspäähän on löytynyt tarvittava maltti. Viimeisimpänä joukkue nitisti Nottinghamin ja West Hamin oltuaan molempia vastaan ensin perässä.

Ryan Masonin, josta tuli koomisesti Tottenhamin kolmas manageri kuukauden sisään, debyytti Manchester Unitedia vastaan torstaina oli kaksijakoinen. Ensimmäinen jakso oli sekava näytös varsinkin puolustuksen osalta, minkä seurauksena tauolla taululla komeilivat 0-2-lukemat. Toisella jaksolla Spurs onnistui kuromaan lukemat tasoihin Pedro Porron ja Sonin maaleilla, mikä osoitti aikamoista henkeä varsinkin, kun mielissä painoi tuoreena vielä ennätyksellinen 6-1-selkäsauna Newcastlelta. Toisella jaksolla kentällä nähtiin kuin uusi joukkue, joka pelasi huomattavasti järkevämmin ja maltillisemmin kuin ensimmäisellä jaksolla.

Poissaolot kurittavat varsinkin vieraita, joiden riveistä puuttuvat Rodrigo Bentancur, Yves Bissouma, Ryan Sessegnon, Emerson Royal ja Hugo Lloris. Isänniltä uupuvat Stefan Bajcetic, Roberto Firmino ja Calvin Ramsay sekä mahdollisesti Naby Keita.

Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

Odotuksia rauhallisempi ottelu

Pitkävetokertoimissa isännät ovat selvä suosikki, eikä tähän ole vastaan sanomista. Reds on parantunut pelaamistaan viime aikoina huomattavasti varsinkin alakerrassa ja saanut pahimpia vuotokohtia tukittua. Spursin henki on vielä pieni mysteeri: Masonilta on nähty vasta yksi ottelu, jonka ensimmäinen jakso oli karmeaa tekemistä, mutta toinen jo herätti toivoa. Ylipäätään molempien joukkueiden taso on ollut ailahteleva tavalla, joka tekee niiden edesottamusten seuraamisesta samaan aikaan kiinnostavaa ja tuskaista.

Keskinäistä historiaa Liverpool on hallinnut selvästi. Tottenhamin edellistä voittoa haetaan lokakuulta 2017 ja edellistä vierasvoittoa peräti toukokuulta 2011! Tämä kertoo osaltaan Anfieldin taiasta, joka on tällä pettymyskaudellakin pitänyt hyvin: sarjapeleistä Liverpoolilla on vain yksi tappio, joskin tasapelejä enemmän kuin huippuaikoina.

Sen sijaan löydämme arvoa maalimääristä, joiden linja on hinattu liian ylös. On totta, että viime kierroksilla kummankin otteluissa on nähty paljon maaleja. Tärkeässä ottelussa, jossa molemmat taistelevat samoista sijoituksista, uskomme kuitenkin käänteen tapahtuvan. Joukkueiden parantunut puolustuspeli voi hyvinkin kulminoitua rauhallisempaan matsiin erityisesti arkikierroksen maustamalla ruuhkaviikolla. Haetaan kupongille aasialaisella linjalla  alle 3,25 maalia , joka osuu täysimääräisesti alle kolmella maalilla ja antaa vielä puolikkaan voiton tasan kolmella. Yli kolmen täysosuman on menty kaksikon edellisessä kymmenessä kohtaamisessa vain kahdesti, ja siihen nähden lähes kahden kerroin maistuu varsin pelattavalta!

Pelivalinta
Tipsimaatin pelivalinta tähän otteluun on alle 3,25 maalia panostussuosituksella 5/10. Pelissä on panosta, ja maali-ilottelut jäävät taakse molempien keskittyessä tärkeiden pisteiden rouhimiseen puolustuspelin kautta.
Paras kerroin
Parhaan kertoimen kohteelle tarjoaa kirjoitushetkellä Pinnacle, jolla se on 1,943.

Seuraa Tipsimaattia sosiaalisen median kanavissa, jos haluat saada vihjeet sosiaalisen median syötteisiisi. Löydät kanavamme Twitterissä ja Facebookissa sivun ylä- ja alalaidasta.