Vihjeet

Valioliiga

Vedonlyönti

Valioliiga vihjeet ovat futisfanien suosikki. Valioliiga eli Premier League kuuluu jalkapallon Big 5 -liigoihin ja kiilaa monen mielestä jopa maailman kovimmaksi futissarjaksi. “Valjusta” löytyy useampia maailman absoluuttiselle huipulle kuuluvia seuroja, kuten Liverpool, Manchester City ja Chelsea, minkä lisäksi kirittäviä suurseuroja ja pienempiä yllättäjiä riittää. Nykymuodossaan Englannin Valioliigaa on nykymuodossaan pelattu kaudesta 1992-93 lähtien, vaikka tietysti Briteissä huippujalkapallolla on todella pitkät perinteet. Tänä päivänä sarjaan kuuluu 20 joukkuetta. Niistä kolme huonointa putoaa joka kauden päätteeksi alemmalle tasolle Championshipiin eli Mestaruussarjaan, josta puolestaan kolme parasta nousee tilalle. Mestarin lisäksi myös putoamismarkkinoissa ja kovassa kisassa europaikoista siis riittää jännättävää kauden aikana.

Huippusarjassa tapahtuu paljon joka päivä, ja välillä innokkaankin fanin on vaikea pysyä perässä nopeatempoisista käänteistä. Joukkueiden voimasuhteet vaihtelevat viimeaikaisten otteiden, muiden kilpailujen aiheuttaman rasituksen ja tietenkin loukkaantumisten mukaan. Näiden asioiden selvittämisessä Valioliiga vihjeet auttavat merkittävästi. Sarjaa tarkalla silmällä seuraavat asiantuntijat ovat puolestasi tutkineet joukkueita koskevat uutiset ja syvällisemminkin seuranneet pelityylejä ja -tapaa jo pidemmältä ajalta. Tästä on paljon apua, kun haetaan parhaita pelikohteita Valioliiga-otteluihin. Voittajaa koskevien 1X2-pitkävetojen ohella suosituimpia ovat totals-vedot eli maalimäärän veikkaaminen, jossa line on yleensä 2,5. Välillä Valioliiga vihjeet tarjoavat myös erikoisempaa pelattavaa esimerkiksi kulmien tai korttien määrästä.

Valioliiga vihjeet ovat yksi monista kilpailuista, joihin Tipsimaatti tarjoaa vihjeitä. Löydät kaikki eri lähteistä automaattisesti kootut vihjeet ja omat Tipsimaatti Original -vihjeemme etusivun vihjevirrasta, jossa voit myös suodattaa vihjeitä makusi mukaan. Pitkävetovihjeiden ohella tarjoamme vihjeet myös raveihin, vakioon ja esimerkiksi eSportsiin, joka kasvattaa suosiotaan koko ajan. Vedonlyönnissä ajoitus on tärkeää, ja siksi saat vihjeet Tipsimaatin kautta käyttöösi nopeasti vain noin 15 minuutin kuluessa niiden julkaisusta. Muista seurata Tipsimaattia myös sosiaalisessa mediassa, jos haluat automaattiset päivitykset aina, kun vihjeitä julkaistaan!

Tipsimaatti