Eurooppalaisen jalkapallon eliittiin kuuluvat Manchester City ja Bayern München ovat jakaneet Mestarien liigassa saman lohkon kolmesti, mutta eivät ole vielä koskaan kohdanneet pudotuspeleissä. Tämä korjataan tiistai-iltana puolivälierien pamahtaessa käyntiin! City on jälleen kerran suosikki voittamaan pokaalin, joka on joukkuetta karttanut kuin ruttoa. Helpoksi ei tietä jälleen ole tehty, koska juuri Die Roten on vedonlyöntiyhtiöiden papereissa kakkossuosikki mestariksi eikä varmasti tule edes Taivaansinisten tähtiloistoa kumartelemaan.

 
 
2,753
Napoli voittaa
2,70
2,65
2,65
Lyö vetoa
Tuplaa ensitalletuksesi 200 € asti
Lue arvostelu
 
3,75
Tasapeli
3,75
3,71
3,71
Lyö vetoa
Tuplaa ensitalletuksesi 100 € asti
Lue arvostelu
 
2,62
Real Madrid voittaa
2,62
2,615
2,60
Lyö vetoa
Vain meiltä: 115 % talletusbonus 150 € asti
Lue arvostelu
Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

Napoli
Tasapeli
Real Madrid
 
2,753
2,70
2,65
2,65
Lyö vetoa
Tuplaa ensitalletuksesi 200 € asti
Lue arvostelu
Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

Kertoimet ovat kirjoitushetkeltä ja saattavat muuttua.

Kumpikin vakuuttavassa vedossa

Valioliigan mestaruus on Manchester Citylle kaukana varmasta, vaikka se nousikin Arsenalin viikonlopun pistemenetyksen myötä jälleen suosikiksi kotimaan sarjassa. Viimeaikainen meno on kuitenkin vakuuttavaa: voittoputki on venähtänyt kahdeksaan peliin ja tappioton putki kahteentoista. Aprillipäivänä joukkue tarjoili kuravettä Liverpoolille 4-1-tuloksen verran, ja viikonloppuna vielä Southampton kaatui samoin lukemin. Hyvästä syystä jokaista vastustajaa maailmassa pelottaa tämä tuloksentekokone, jonka piikissä Erling Håland on päässyt jälleen huimasti maalien makuun ja ennätystahtiin.

Myös Bayernilla ennätyksellinen kymmenes perättäinen mestaruus on tukevasti hyppysissä, vaikka joukkueen sisällä on viime aikoina kuohunut. Viime kausien sensaatiovalmentaja Julian Nagelsmann sai lähteä nonchalanttien hiihtolomareissujensa takia, ja ohjaksiin tarttui syyskuun alussa Chelseasta monotettu Thomas Tuchel. Usein managerinvaihdos voi piristää joukkuetta, mutta nyt ei juurikaan ollut mitään mitä piristää ja kävi päinvastoin: Tuchelin startti oli töyssyinen, kun matka Saksan cupin eli DFB-Pokalin pudotuspeleissä tyssäsi kotona Freiburgiin! Viime peleissä on kuitenkin ollut taas viitteitä paremmasta muun muassa Leroy Sanen sekä pitkään loukkaantuneena olleen Sadio Manén parannettua otteitaan selvästi.

Herroilta toivotaan hyvää virettä jälleen tiistaina, sillä loukkaantumistilanteen osalta saksalaiset lähtevät otteluun takamatkalta. Elämänsä kautta pelaava 34-vuotias Eric Maxim Choupo-Moting kärsii jälleen tällistä, tällä kertaa polveen kohdistuneesta. Lisäksi toki klesana ovat edelleen Lucas Hernandez ja loppukauden sivussa oleva Manuel Neuer. Isänniltä puolestaan poissa on Phil Foden, jolta leikattiin hiljattain umpilisäkkeen tulehdus. Mainiolle 22-vuotiaalle hyökkääjälle voisi olla käyttöä, mutta yksi tämän hetken leveimmistä rostereista ei tähän kaadu Jack Grealishin ollessa taas vaihteeksi pelipäällä.

Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

Managerien välistä shakkia

Siitä huolimatta että joukkueet ovat luonnollisesti kohdanneet harvakseltaan, löytyy riveistä monenlaista herkullista asetelmaa. Managerien välistä shakkia on tarjolla Pep Guardiolan kohdatessa entisen työnantajansa peräsimeen vain reilut pari viikkoa sitten nimetyn, Englannista hyvin tutun Thomas Tuchelin. Mané ja Håland ovat keskenään hieman samassa tilanteessa, kun maaliruiskut kohtaavat entiset arkkivihollisensa, joiden verkkoihin pallon saaminen ei ole heille uutta: Mané viimeisteli Englannin vuosinaan Cityä vastaan 10 maalia 19 ottelussa, Håland pyssytti Bayernin verkkoon Dortmundin paidassa viisi kertaa seitsemässä ottelussa.

City on kivikovassa tuloskunnossa. Silti Bayern Münchenin vahvuutta ei pidä koskaan aliarvioida, ja niin bookerit ovat mielestämme tehneet. Jopa yli kutoseen kiipeävä kerroin on tuhti joukkueelle, joka ei kumartele nimille selässä eikä liioin kotiyleisölle – siitä osoituksena joukkue on edellisistä seitsemästä vieraspelistä englantilaisjoukkueita vastaan hävinnyt vain kaksi. Vaikka City menee materiaalissa tällä hetkellä edelle ja Bayern antaa vielä Neuerin verran tasoitusta, jos joku pystyy paineiden kanssa operoivaa Cityä horjuttamaan, se on tämä joukkue! Me ennakoimme, että Cityn murskajaiset on nyt nähty ja valitsemme pelikohteeksi aasialaisella tasoituksella  Bayern München -0,75 , joka antaa täyden voiton vierasvoitolla ja tasapelillä sekä vielä puolikkaan voiton tasan yhden maalin kotivoitolla.

Lisävihjeeksi jättitapaukseen lähdemme poimimaan lapulle maalintekijävetoa. Katseemme kääntyvät Manéen. 31-vuotias senegalilainen ei ole koko kauden aikana aivan puhjennut vielä kukkaan, eikä sitä auttanut ollenkaan kolmen kuukauden loukkaantuminen, jonka myötä myös MM-kisat jäivät väliin. Toipilaisuudesta jälkeen hän ei ole vielä punanutussa onnistunut maalinteossa, mutta on toisaalta myös saanut täydet minuutit vain kerran. Nyt alkaa vihdoin olla kunto kohdillaan, ja miehen otteissa on näkynyt selkeä piristyminen. Hän syttyy isoista peleistä ja on joukkueensa ykkösmaalipyssy Mestarien liigassa neljällä osumallaan, muun muassa Barcelonaa vastaan. Neljän ja puolen kerroin  Sadio Manén maalille  on sen verran antelias, että tartumme tarjoukseen oitis.

Pelivalinta
Tipsimaatin pelivalinta tähän otteluun on Bayern München +0,75 panostussuosituksella 4/10 ja lisävihjeeksi Sadio Manén maali panostussuosituksella 3/10. Markkina aliarvioi sisuuntuneen Bayernin kokemusta ja yllätyskykyä paineista Cityä vastaan.
Paras kerroin
Parhaan kertoimen pääkohteelle tarjoaa kirjoitushetkellä Pinnacle, jolla kerroin on 2,14. Lisävihjeelle parhaan kertoimen tarjoaa Mobile Wins, jolla se on 4,50.

Seuraa Tipsimaattia sosiaalisen median kanavissa, jos haluat saada vihjeet sosiaalisen median syötteisiisi. Löydät kanavamme Twitterissä ja Facebookissa sivun ylä- ja alalaidasta.