Valioliigassa jatketaan keskiviikon City–Arsenal-kohtaamisen jälkimainingeissa isojen ottelujen linjalla. Estradille, tässä tapauksessa Tottenham Hotspur Stadiumille, isäntien vieraaksi astelee Manchester United. Molemmat joukkueet yrittävät änkeä neljän parhaan joukkoon lunastamaan Mestarien liiga -paikan, mutta latu on huomattavasti enemmän auki ManUlle. Miten manageria jälleen vaihtanut Spurs on nollannut viikonlopun murskatappion?

 

Sveitsi
Ruotsi
Suomi
USA
Kanada
Tšekki
Latvia
Saksa
 
4,50
4,50
4,21
4,20
Lyö vetoa
Tuplaa ensitalletuksesi 100 € asti
Lue arvostelu
Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

Kertoimet ovat kirjoitushetkeltä ja saattavat muuttua.

Kolmas manageri kuukauden sisään

Tottenham sai sunnuntaina kovan luokan shokkihoitoa, kun Newcastle kylvetti vieraitaan 6-1-lukemin. Peli oli ratkennut jo ensimmäisen parikymppisen jälkeen isäntien osuttua tässä ajassa viidesti, takuumiehinään Jacob Murphy ja Alexander Isak! Yksi kaikkien aikojen huonoimmista avausjaksoista Valioliigassa johti nopeisiin toimiin: kiistelty Spurs-pamppu Daniel Levy monotti Conten tilalle pestatun manageri Cristian Stellinin, ja tilalle nousi oma poika Ryan Mason. Näin ollen Masonista tuli kolmas manageri kuukauden sisään – vetää vertoja jopa Chelsealle.

Samana iltana toisaalla Manchester United tahkosi FA Cupin välieräottelun Brightonia vastaan ja ratkaisi sen vasta pilkkukisan päätteeksi. Finaalipaikka oli balsamia haavoihin, sillä pari päivää aiemmin joukkue oli ottanut Sevillalta tylysti kuokkaan 3-0 ja pudonnut Eurooppa-liigasta. Pilven hopeareunuksena ManU on lähes varma ensi kauden Mestarien liiga -joukkue. Tällä kaudella ei cupin paikallisfinaalin lisäksi paljon enää ole pelattavaa. Se on varmasti hyvä, sillä joukkue on uurastanut otteluita enemmän kuin yksikään muu eurooppalaisjoukkue tällä kaudella, ja väsymyksen merkit ovat alkaneet näkyä.

Pitkä kausi näkyy myös poissaolijoissa. Kotijoukkueen riesana ovat helmikuusta asti olleet Rodrigo Bentacurin, Yves Bissouman ja Ryan Sessegnonin loukkaantumiset, ja myös Emerson Royal vaikuttaa olevan yhtenään telakalla. Mielenkiintoinen tilanne on Hugo Llorisilla, joka lähti lihasvamman – ja ehkä myös viiden selän taakse päästetyn maalin – takia vaihtoon Newcastlea vastaan eikä pelaa myöskään torstaina. ManUlla loukkaantumiset kasaantuvat alakertaan, josta puuttuvat Lisandro Martinez ja Raphael Varane puuttuvat. Keskikentältä on pitkään sivussa ollut Donny van de Beek, kun taas Scott McTominay on mahdollisesti palailemassa. Bruno Fernandezin tilanne on epävarma edellispelissä nilkkaan kohdistuneen tällin takia.

Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

Uudesta pomosta pomppuvoimaa

Miten Tottenham reagoi murskajaisiin ja uuteen manageriin? Kauden kalkkiviivoilla on loppukirin aika! Mairittelevasti sesonki ei ole sujunut, mutta melkeinpä yllättävästi taistelusta europaikoissa se on yhä mukana. Miten käy kesän siirtoikkunassa Harry Kanen, joka on saanut jälleen tällä kaudella latoa kaikessa rauhassa 24 maalia? Kahdeksan täysosumaa edelliseen kahdeksaan matsiin viimeistellyt Kane jahtaa ottelussa siirtymistä toiselle sijalle komeassa tilastossa, Valioliigan kaikkien aikojen maalintekijöissä! Kanella on maaleja kasassa 207, kun Wayne Rooney teki niitä 208 ja Alan Shearer omassa luokassaan 260.

Vieraiden kauden aikana väläyttelemä hurmos on vaihtumassa väsymykseen. Tästä kaudesta on otettu irti kaikki anti, mutta jotenkin siitä europettymyksen jälkeen on silti jäämässä luu käteen. Nyt voi olla hieman vaikeaa löytää motivaatiota sarjapeleihin, kun päätyminen 3.-4.-sijoille on lähes lukkoon lyöty. Nähdäänkö Erik ten Hagin kokoonpanoissakin jo enemmän kokeilevuutta – mikä on esimerkiksi viime aikoina heikosti suoriutuneen Harry Maguiren tilanne avauksen osalta? Edes rotaatio ei ole pois laskuista, sillä 120 minuuttia ja pilkut päälle viikonloppuna vaati varmasti veronsa, ja sunnuntaina koittaakin jälleen peli Aston Villaa vastaan.

Me lähdemme liikkeelle siitä, että Tottenham saa vielä kauden viimeisen virtapiikin uudesta valmentajastaan ja on jo kauden kolmas joukkue, jonka "new manager bouncen" uhriksi ManU joutuu. Selkäsaunan uskomme herätelleen joukkuetta, minkä lisäksi sillä on selvä motivaatioetu. Ehkäpä Kanekin saa henkilökohtaisesta virstanpylväästään potkua, joskin Punaisia paholaisia vastaan maalit ovat olleet sille tiukassa. Tästä syystä pelivalintamme on  Tottenham -0,25 . Aasialainen tasoitus tarkoittaa sitä, että veto osuu täysimääräisesti kotijoukkueen voitolla, ja tasapelillä saa takaisin puolet panoksesta. Muuten antaisimme tasapelille enemmänkin mahdollisuuksia, mutta yksi piste ei oikein riitä Tottenhamille, joten se hyökännee loppuun asti erittäin innokkaasti.

Instagram will load in the frontend.
Pelivalinta
Tipsimaatin pelivalinta tähän otteluun on Tottenham -0,25 panostussuosituksella 5/10. Uuden managerin motivoima Tottenham voi hyvinkin haastaa Manchester Unitedin, jonka pelaamisessa väsymys jo näkyy.
Paras kerroin
Parhaan kertoimen kohteelle tarjoaa kirjoitushetkellä Pinnacle, jolla se on 2,48.

Seuraa Tipsimaattia sosiaalisen median kanavissa, jos haluat saada vihjeet sosiaalisen median syötteisiisi. Löydät kanavamme Twitterissä ja Facebookissa sivun ylä- ja alalaidasta.