Jääkiekon MM 2024 on on valmiina turnauksen huipentavaan pudotuspelivaiheeseen! Tshekissä, Prahassa ja Ostravassa käytävät kisat ovat olleet yllätyksiä täynnä. Nähdäänkö niitä vielä lisää, kun puolivälierät pyörähtävät käyntiin, eli mukana on vielä kahdeksan parasta joukkuetta?

Ennakkoon puhutaan varsin epätasaisista puolivälieräpareista, sillä vain yhdestä neljässä ottelussa ei ole selkeää suosikkia. Suomen Leijonat ei ole miesmuistiin lähtenyt puolivälierään tai ylipäätään melkeinpä kilpailulliseen jääkiekko-otteluun niin suurena suosikkina kuin se on NHL-tähdillä kuorrutettua Ruotsia vastaan torstaina kello 21.20 alkavassa ottelussa. Kyse ei ole pelkästä nimilistasta: pieniä valonpilkahduksia lukuun ottamatta Suomen joukkue on ollut umpisurkea ja tarvitsi pelkkään jatkopaikkaan Ison-Britannian apua! Lisäksi Suomi joutuu matkustamaan Ostravaan peliä varten, mikä ei auta sitä.

Mestaruuskertoimissa Ruotsin suosikkiasema on kohtuullisen vankka, mutta Kanada lasketaan lähes yhtä varmaksi voittajaksi. Sveitsin asemat ovat kohentuneet, USAn sen sijaan laskeneet. Tšekki on kovalla kotiyleisöllään mahdollinen kirittäjä. Sen sijaan Suomelle vetofirmojen ennuste on huono, voittajakertoimen ollessa parhaimmillaan peräti 16.

Suomen tulevat ottelut

Jääkiekon MM vedonlyönti

Siellä missä on penkkiurheilijoita, on myös vedonlyöjiä, ja jääkiekon MM 2024 vedonlyönti sen kuin kiihdyttää vauhtiaan turnauksen edetessä! Tämä päivittyvä opas on pyhitetty kokonaan aiheelle jääkiekon MM kisat 2024 vedonlyönti. Esittelemme parhaat pitkävetokertoimet Suomen ja muiden joukkueiden otteluihin, parhaat voittajakertoimet sekä vedonlyöntisivustojen tarjoamat erikoisvedot.

Kauttamme löydät tietysti myös parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet otteluihin. Tipsimaatti tuottaa omat korkealaatuiset Originals-vihjeet kaikkiin Suomen otteluihin ja pudotuspeleihin, minkä lisäksi voit lukea vihjelähteistä automaattisesti tulevat kootut vihjeet. Lisäksi esittelemme luotettavasti kaikki parhaat vedonlyöntisivustot ja -bonukset turvallisilta peliyhtiöiltä.

Jääkiekon MM kertoimet

Tähän kokoamme parhaat pitkävetokertoimet MM-kisojen kaikkien 64 ottelun osalta aina, kun ne julkaistaan uudelle kisapäivälle. Tallenna tämä opas halutessasi kirjanmerkkeihin, niin voit palata aina katsomaan yhdestä paikasta parhaat kertoimet jokaiseen otteluun. Ohita osio tästä.

Puolivälierät

MM jääkiekko voittajaveto

Vedonlyönti MM jääkiekko -otteluista on suosittua, mutta vaihtoehdot eivät rajoitu pelkkään pitkävetoon. Yksi suosittu vedonlyöntimuoto on voittajaveto. Yleensä sillä tarkoitetaan koko turnauksen voittajan eli maailmanmestarin veikkaamista, mutta voittajavedolla voidaan viitata myös esimerkiksi lohkojen voittajiin ja vaikka alemmalle sarjatasolle putoajiin.

Mestaruusveto

Kertoimet päivitetty viimeksi 22.5.

Voittajavedon osalta jääkiekon MM kertoimet näyttivät turnauksen alla hyvin erilaisilta kuin yleensä viime vuosina. Tuttu suosikkien joukosta löytynyt joukkue oli Kanada, sen sijaan USA oli uusi kärkinimi kehnolla MM-historialliaan. Myös Ruotsi oli potentiaalinen nimi ja nostettiin heti alusta asti kärkikahinoihin, aseman parannuttua entisestään kisojen aikana. Mahdollisiksi kirittäjiksi katsottiin kisojen alla isäntämaa Tšekki sekä Suomi.

Kisojen aikana peliesitykset ovat nostaneet Ruotsin, Kanadan ja Sveitsin asetelmia sekä laskeneet hieman USAn asetelmia, Tšekin pysyttyä suunnilleen paikallaan. Isoin muutos on tapahtunut Suomen kohdalla, jonka kerroin on noussut dramaattisesti huonojen peliesitysten myötä.

Maalipörssi ja pistepörssi

Jääkiekko on joukkuepeli, mutta ei siitä mihinkään pääse, että myös maalinnälkäisiä yksilöitä tarvitaan. Vedonlyönti onnistui kisojen alla ja aikana luonnollisesti eniten maaleja ja pisteitä tekevästä pelaajasta. Molemmissa kategorioissa hirmuinen suosikki oli NHL Draftin viime kesän ykkösvaraus Connor Bedard. Nuorimes vakuutti U20-kisoissa vuodenvaihteessa 2022-23, jolloin hän teki huimat 23 pistettä seitsemään otteluun.

Kertoimet suljettu.

Joukkuevedot

Hyvin varustellut vedonlyöntisivustot tarjosivat hyviä vaihtoehtoja myös joukkuekohtaisiin vetoihin. Muun muassa Bethard tarjosi kaikkien joukkueiden osalta kertoimet parhaille maalin- ja pisteentekijöille. Bethard tarjoaa uusille asiakkailleen tervetulobonuksena ensitalletuksen tuplauksen 50 € asti.

Kertoimet suljettu.

Useat bookerit tarjosivat kohteita myös joukkueen menestyksestä, esimerkiksi putoamisvaiheesta tai pisteiden määrästä lohkossa.

Kertoimet suljettu.

Muut MM jääkiekko kertoimet

Erikoiskohteiden puolella jääkiekon MM-kisat tarjoaa paljon muutakin. Hyvin varustellut bookerit tarjoavat kisoihin mitä villeimpiä erikoiskohteita. Meitä kiinnostavat muun muassa lohkovaiheessa eniten maaleja tekevien ja vähiten maaleja päästävien joukkueiden kertoimet.

Parhaat vedonlyöntibonukset ja -sivustot jääkiekon MM -vedonlyöntiin

Jääkiekon MM-kisat on sen kokoluokan tapahtuma, että kaikki vedonlyöntisivustot tarjoavat sen lajivalikoimassaan. Erityisesti jos veikkaat muutakin kuin yksinkertaisimpia kohteita, kuten otteluiden voittajia, kannattaa kuitenkin valita sivusto huolellisesti, sillä tarjonnassa on eroja.

Parhaiten jääkiekon MM vedonlyönti onnistuu suomalaisten suosimia vedonlyöntialustoja käyttävillä bookereilla. Meidän suosikkimme näistä on Bethard. Sieltä löydät tietenkin kattavat pitkävetokertoimet otteluihin, mutta myös pelaajakohtaiset vedot, kuten piste- ja maalivedot, sekä monipuoliset jääkiekon MM kertoimet vedonlyöntiin koko turnauksen osalta voittajavedon muodossa.

Jääkiekon MM 2024 vedonlyönti on erinomainen paikka hyödyntää myös veikkausbonukset. Niiden avulla voit tehdä koko pariviikkoisesta yhtä vedonlyönnin juhlaa ja veikkaamaan hieman löysemmin rantein vaikka jokaista ottelua, sillä sinun ei tarvitse sijoittaa niin paljon omaa rahaa saadaksesi pelikassaan täytettä.

Kokosimme alle muutaman loistavan bonuksen, joiden avulla jääkiekon MM kisat vedonlyönti sujuu entistäkin mukavammin.

Pitkävetovihjeet avuksi betseihin

Vetoideoita MM-kisoihin on mukava juonia itse, mutta turnauksen tiivistahtisuuden vuoksi jääkiekon MM 2024 vedonlyönti ei ole ihan helppoa, ellei aio sen ajaksi pysäyttää koko muuta elämää. Tässä kohtaan apuun tulevat pitkävetovihjeet. Ne ovat urheilua työkseen seuraavien vedonlyöntiharrastajien tai -ammattilaisten kirjoittamia vihjeitä eri kohteista, tässä tapauksessa MM jääkiekko 2024 -kohteista!

Tipsimaatti kirjoittaa omat korkealaatuiset Tipsimaatti Originals -vihjeet kaikista Suomen otteluista sekä pudotuspeleistä näissä MM-kisoissa. Kauttamme pääset kuitenkin lukemaan myös kaikkien muiden netin ilmaisten vihjesivustojen vihjeitä: suuntaa etusivulle ja valitse suodattimista haluamasi aiheet, esimerkiksi jääkiekon MM-kisat. Pelionnea!