Jääkiekon MM 2023 etenee pudotuspeleihin! Lätkähullu Suomi on nauttinut jälleen kotikisoista, tällä kertaa yhteisisännyydellä Latvian kanssa. Aivan putkeen eivät ole Suomen Leijonien pelit menneet kaikilta osin, mutta muutaman kerran on päästy maalien makuun, kun lohkovaiheen ottelut sekä Unkaria että Tanskaa vastaan päättyivät 7-1. Kysymysmerkkejä on jäänyt muun muassa oman pään pelaamisesta, mutta pudotuspelit kaiken muuttaa voivat. Suomi kohtaa puolivälierässä Kanadan torstaina kello 20.20 Nokia Arenalla.

Suomi lähti kisoihin ennakkosuosikkina voitettuaan viime vuonna historiallisen tuplan eli sekä MM- että olympiakultaa. Suosikkiasema on kuitenkin siirtynyt Sveitsille, joka sai kisoihin huikeita NHL-vahvistuksia ja on pelannut myös erittäin vakuuttavasti. Sveitsi on hävinnyt vain yhden ottelun, Latvialle jatkoajalla. Tuossakin tappiossa vaikutti reippaasti se, ettei Sveitsillä ollut panosta ja Latvia pelasi jatkopaikasta raivokkaan kotiyleisönsä edessä.

Suomen tulevat ottelut

Ei tulevia otteluita.

Lue myös: Mistä näkee jääkiekon MM-kisat 2023? – Jääkiekon MM-kisojen televisiointi

Jääkiekon MM vedonlyönti

Siellä missä on penkkiurheilijoita, on myös vedonlyöjiä. Jääkiekon MM 2023 vedonlyönti kävi kuumana jo ennen kisoja vauhdin vain kiintyessä turnauksen edetessä. Tämä päivittyvä opas on pyhitetty kokonaan aiheelle jääkiekon MM kisat 2023 vedonlyönti. Esittelemme parhaat pitkävetokertoimet Suomen ja muiden joukkueiden otteluihin, parhaat voittajakertoimet sekä vedonlyöntisivustojen tarjoamat erikoisvedot.

Kauttamme löydät tietysti myös parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet otteluihin. Tipsimaatti tuottaa omat korkealaatuiset Originals-vihjeet kaikkiin Suomen otteluihin ja pudotuspeleihin, minkä lisäksi voit lukea vihjelähteistä automaattisesti tulevat kootut vihjeet. Lisäksi esittelemme luotettavasti kaikki parhaat vedonlyöntisivustot ja -bonukset. Kaikki esittelemämme sivustot ovat turvallisia ja verovapaita.

Jääkiekon MM kertoimet

Tähän kokoamme parhaat pitkävetokertoimet MM-kisojen kaikkien 64 ottelun osalta aina, kun ne julkaistaan uudelle kisapäivälle. Tallenna tämä opas halutessasi kirjanmerkkeihin, niin voit palata aina katsomaan yhdestä paikasta parhaat kertoimet jokaiseen otteluun. Ohita osio tästä.

MM jääkiekko voittajaveto

Vedonlyönti MM jääkiekko -otteluista on suosittua, mutta vaihtoehdot eivät rajoitu pelkkään pitkävetoon. Yksi suosittu vedonlyöntimuoto on voittajaveto. Yleensä sillä tarkoitetaan koko turnauksen voittajan eli maailmanmestarin veikkaamista, mutta voittajavedolla voidaan viitata myös esimerkiksi lohkojen voittajiin ja vaikka alemmalle sarjatasolle putoajiin.

Mestaruusveto

Kertoimet suljettu.

A-lohkon voittajasuosikki on luonnollisesti Suomi kertoimella 1,76. Ero kirittävään Ruotsiin on leivottu varsin suureksi, sillä länsinaapurille saa lähes tuplakerrointa 3,50. Yhdysvaltojen kerroin lohkovoitolle on peräti 6,50, mikä käy järkeen, sillä joukkue ei ole koskaan voittanut lohkoa, ja NHL-nimimiehistä huolimatta lohkovaiheessa sen motivaatio-ongelmat ovat ilmeisiä. Lähdetään kokeilemaan ennakkoasetelmia vastaan lapulle Ruotsia, joka ei ole niin paljon Suomea perässä mitä kertoimet antavat ymmärtää. Viime vuonna kisa oli erittäin tiukka Ruotsin jäätyä pisteen jälkeen – ehkä tällä kertaa kotipaineet kasvavat, kun alla on vielä huikea tuplamestaruuden vuosi?

B-lohkon voittajaksi on kaavailtu kahden kertoimella Kanadaa, mikä ei ole yllättävää. Myös Tšekille annetaan hyvät mahdollisuudet karata lohkovoittoon, sillä senkin kerroin alkaa vielä kakkosella. Slaavimaalla on hyvä miehistö jalkeilla, mutta Kanada on aina Kanada ja myös vähän vähemmän nimekkäällä joukkueella kahden kerroin on mielestämme hyvinkin tarttumisen arvoinen ja kokeilemme sitä peleihin keskikokoisella panoksella.

Maalipörssi ja pistepörssi

Jääkiekko on joukkuepeli, mutta ei siitä mihinkään pääse, että myös maalinnälkäisiä yksilöitä tarvitaan. Vedonlyönti onnistuu luonnollisesti eniten maaleja ja pisteitä tekevästä pelaajasta. Molemmissa kategorioissa hirmuinen suosikki on Leijonista ja Coloradosta tuttu Mikko Rantanen. Kieltämättä kyseessä on "ylikylän ukko" MM-kisoissa, mutta emme lähtisi näillä kertoimilla liputtamaan Mikon puolesta. Löytyvätkö pisterohmut NHL-pelaajista vai yllättävämmältä suunnalta?

Kertoimet suljettu.

Joukkuevedot

Hyvin varustellut vedonlyöntisivustot tarjosivat hyviä vaihtoehtoja myös joukkuekohtaisiin vetoihin. Muun muassa iBet tarjosi kaikkien joukkueiden osalta kertoimet parhaille maalin- ja pisteentekijöille. Katso alta mainitut kertoimet Suomen osalta ja siirry tästä sivustolle pelaamaan tai tarkastelemaan muiden maiden kertoimia. iBet tarjoaa uusille asiakkailleen myös erinomaisen tervetulobonuksen: ensitalletuksen tuplaus 150 euroon saakka!

Kertoimet suljettu.

Useat bookerit tarjosivat kohteita myös joukkueen menestyksestä, esimerkiksi putoamisvaiheesta tai pisteiden määrästä lohkossa. Kurkkaa kaikkien joukkueiden kertoimet siirtymällä haluamallesi vedonlyöntisivustolle.

Kertoimet suljettu.

Muut MM jääkiekko kertoimet

Erikoiskohteiden puolella jääkiekon MM-kisat tarjoaa paljon muutakin. Hyvin varustellut bookerit tarjoavat kisoihin mitä villeimpiä erikoiskohteita. Meitä kiinnostavat muun muassa lohkovaiheessa eniten maaleja tekevien ja vähiten maaleja päästävien joukkueiden kertoimet.

Kertoimet suljettu.

Lähdemme veikkaamaan Kanadaa tekemään eniten maaleja kertoimella 3,50. Kanada on tämän vuoden hieman nimettömämmästä joukkueesta huolimatta edelleen ryhmä, joka on aina sille päälle sattuessaan valmis takomaan vaikka sitten kymmenen maalin kuparisen rikki, mitä taas ei esimerkiksi Suomelle juurikaan satu. Kyse on ehkä jonkinlaisesta kulttuurieroista: Pohjois-Amerikasta lähdetään Euroopan kisoihin enemmänkin pitämään hauskaa, suomalaisten palettiin ei ylimielisyys kuulu. Viime vuonna Kanada jakoi runsaimman maalimäärän Sveitsin kanssa. Niinä vuosina, joina maaleja ei ole syntynyt eniten, syypää on useimmiten ollut Venäjä, joka ei luonnollisesti ole enää mukana.

Osittain samasta syystä pelaamme Suomea päästämään vähiten maaleja alkukierroksella. Suomi jos joku ottaa nämä kotikisat tosissaan ja keskittyy alusta asti menestymään yhtenäispelinsä kautta. Puolustuksen ja maalivahtitandemin ei tälläkään kertaa pitäisi nousta menestyksen tielle. Viime vuonna Suomi päästi lohkovaiheessa ylivoimaisesti vähiten maaleja, vaivaiset viisi, ja lähtee jatkamaan siitä.

Parhaat vedonlyöntibonukset ja -sivustot jääkiekon MM -vedonlyöntiin

Jääkiekon MM-kisat on sen kokoluokan tapahtuma, että kaikki vedonlyöntisivustot tarjoavat sen lajivalikoimassaan. Erityisesti jos veikkaat muutakin kuin yksinkertaisimpia kohteita, kuten otteluiden voittajia, kannattaa kuitenkin valita sivusto huolellisesti, sillä tarjonnassa on eroja.

Parhaiten jääkiekon MM vedonlyönti onnistuu suomalaisten suosimia vedonlyöntialustoja käyttävillä bookereilla. Meidän suosikkimme näistä ovat Mr Green ja iBet. Molempien sivuilta löydät tietenkin kattavat pitkävetokertoimet otteluihin, mutta myös pelaajakohtaiset vedot, kuten piste- ja maalivedot, sekä monipuoliset jääkiekon MM kertoimet vedonlyöntiin koko turnauksen osalta voittajavedon muodossa.

Jääkiekon MM 2023 vedonlyönti on erinomainen paikka hyödyntää myös veikkausbonukset. Niiden avulla voit tehdä koko pariviikkoisesta yhtä vedonlyönnin juhlaa ja veikkaamaan hieman löysemmin rantein vaikka jokaista ottelua, sillä sinun ei tarvitse sijoittaa niin paljon omaa rahaa saadaksesi pelikassaan täytettä.

Kokosimme alle muutaman loistavan bonuksen, joiden avulla jääkiekon MM kisat vedonlyönti sujuu entistäkin mukavammin.

XLBet
Kierrätysvapaa ilmaisveto 30 € asti
Uutuussivusto XLBet viitoittaa mutkattoman tien MM-vedonlyöntiin. Näyttävä ja luotettava BP Groupin sivusto tarjoaa erittäin kilpailukykyiset jääkiekkokertoimet sekä helpon tervetuliaisbonuksen, 30 euron ilmaisvedon ilman kierrätystä! Talleta vain vähintään 30 euroa ja pelaa se, niin saat ilmaisen betsin käyttöösi.
Kierrätys
1x (T)
Minimikerroin 1,80
Alkuperäinen oikean rahan veto vähintään 30 €
Muut ehdot
Vain nettovoitot maksetaan
Ilmaisveto voimassa 14 päivää
30€ ilmaisveto
ZulaBet
Tuplaa ensitalletuksesi 200 € asti
Punavalkoinen ZulaBet on tyylikäs ilmestys. Jääkiekkovedonlyöntiin sivusto tarjoaa hyvät puitteet, muun muassa laajan kohdetarjonnan ja erinomaiset kampanjat, joihin kuuluu ensitalletuksen tuplaus 200 euroon asti sopusuhtaisella kierrätyksellä.
Kierrätys
5x (T+B)
Minimikerroin 2,00 single-vedoissa ja 1,50 per kohde yhdistelmävedoissa
Voimassa 30 päivää
Muut ehdot
Minimitalletus 20 €
Ennen bonuksen saamista kierrätettävä alkuperäinen talletus kerran minimikertoimella 1,50
Ei Neteller- tai Skrill-talletuksia
Maksimipanos 50 €
100%/200€
iBet
Tuplaa ensitalletuksesi 150 € asti
iBet tarjoaa uusille pelaajille nykyään ensitalletuksen tuplauksen jopa 150 euroon asti. Sivusto on kuin tehty jääkiekon MM-vedonlyöntiin, sillä se käyttää Betsson Groupin alustaa, jonka kohde- ja kerrointarjonta on jääkiekkoon vertaansa vailla.
Kierrätys
6x (T+B)
Minimikerroin 2,00
Voimassa 20 päivää
Lunastettava 30 päivän kuluessa rekisteröitymisestä
Muut ehdot
Minimitalletus 10 €
Ei DC-vetoja ja aasialaisia tasoituksia +1 ja -1
Ei Neteller- tai Skrill-talletuksia
Maksimipanos 35 €
100%/150€
Mr Green
50 % kierrätysvapaa ilmaisveto 25 € asti
Mr Green kuuluu suomalaisten jääkiekkofanien ykkösvaihtoehtoihin. Sivusto on valitettavasti hieman heikentänyt tervetulobonustaan viime aikoina, mutta loisteliaan Kambi-alustan mukanaan tuoman kerroin- ja kohdevalikoiman ansiosta kyseessä on edelleen silti hyvä vaihtoehto.
Kierrätys
1x (T)
Minimikerroin 1,50
Muut ehdot
Minimitalletus 10 €
Ilmaisveto käytettävä mobiilissa
Ilmaisveto voimassa 7 päivää
25€ ilmaisveto
31Bet
Tuplaa ensitalletuksesi 500 € asti
Jotkut sivustot tarjoavat erityisen isoja bonuksia, jotka sopivat turnauskäyttöön hienosti: voit tallettaa kerralla isommin ensimmäisenä kisapäivänä ja ottaa bonuksesta ilon irti koko matkan ajan. Yksi tällainen harvinaisuus on 31Bet, jolta irtoaa ensitalletuksen tuplaus peräti 500 euroon asti. Jujuna on, että kierrättäessä kupongilla pitää olla vähintään kaksi kohdetta, ja myös kierrätysvaatimus on melko haastava – mutta ei mahdoton!
Kierrätys
10x (T+B)
Kupongilla vähintään kaksi kohdetta minikertoimella 1,40 per kohde
Kierrätys ei edisty pesäpallo-, tennis-, tasoitus- ja DNB-vedoissa
Voimassa 30 päivää
Muut ehdot
Minimitalletus 20 €
100%/500€

Pitkävetovihjeet avuksi betseihin

Vetoideoita MM-kisoihin on mukava juonia itse, mutta turnauksen tiivistahtisuuden vuoksi jääkiekon MM 2023 vedonlyönti ei ole ihan helppoa, ellei aio sen ajaksi pysäyttää koko muuta elämää. Tässä kohtaan apuun tulevat pitkävetovihjeet. Ne ovat urheilua työkseen seuraavien vedonlyöntiharrastajien tai -ammattilaisten kirjoittamia vihjeitä eri kohteista, tässä tapauksessa MM jääkiekko 2023 -kohteista!

Tipsimaatti kirjoittaa omat korkealaatuiset Tipsimaatti Originals -vihjeet kaikista Suomen otteluista sekä pudotuspeleistä näissä MM-kisoissa. Kauttamme pääset kuitenkin lukemaan myös kaikkien muiden netin ilmaisten vihjesivustojen vihjeitä: suuntaa etusivulle ja valitse suodattimista haluamasi aiheet, esimerkiksi jääkiekon MM-kisat. Pelionnea!