Bethard arvostelu
Kovan luokan betsaamista
Bethard on vuonna 2014 perustettu kaikenkattava pelisivusto, jonka ympärille on myöhemmin kasvanut kokonainen Bethard Group -perhe. Kesällä 2022 muutoksen tuulet puhalsivat siihen malliin, että taustayritys vaihtui operaattoriin nimeltä Prozone Limited, ja vuotta myöhemmin vielä vedonlyöntialusta vaihtui Betssonin maineikkaaseen ratkaisuun. Samojen tekijöiden työpöydillä on syntynyt laadukas sisarsivusto Fastbet.

Bethardin taustalta löytyy myös itse Zlatan Ibrahimovic, joka on antanut brändille siunauksensa. Näyttävän kokonaisuuden lisäksi bookerin repertuaariin kuuluvat muun muassa vedonlyönnin tervetulobonus, e-urheilun livelähetykset, jouheva rahaliikenne verottomana sekä fantasiaurheilu, joka tuo betsaamiseen kokonaan uuden kulman. Näistä kaikista Tipsimaatti kertoo lisää laajamittaisessa arvostelussaan, jossa luvassa on aitoja Bethard kokemuksia, nimenomaan vedonlyöjän näkökulmasta!

Operaattori
Prozone
Lisenssi
MGA
Vedonlyöntiohjelmisto
Betsson
Sisarsivustot
Tuen aukioloajat
Kello 9-2
Maksutavat
Trustly, Visa, MasterCard, MuchBetter, paysafecard, Siru Mobile
Minimitalletus
10 €
Minimikotiutus
20 €
Kotiutuksen kesto
Max. 24 tuntia
Siirry otsikkoa klikkaamalla suoraan arvostelun kohtaan, josta haluat oppia lisää. Älä unohda jättää omaa arviotasi!
Bethard bonus
Ensitalletukselle 100 % talletusbonus 100 € asti
Ensimmäisen talletuksen voi tehdä vain kerran. Bethard tehostaa tätä merkkitapahtumaa tuplaamalla ensitalletuksen 100 euroon asti. Bonuksen lunastaminen on tehty simppeliksi, eikä ylimääräisiä bonuskoodeja ja yhteydenottoja tarvita. Pelaajan tulee vain tallettamisen yhteydessä valita bonus listalta ja se on siinä!

Bonusehdot jatkavat sivuston suoraselkeistä linjaa. Kierrätysvaatimus nousi hieman vuonna 2023, mutta on edelleen kilpailukykyinen 5x (T+B) minimikertoimella 1,90. Kiirettäkään ei tarvitse pitää, sillä aikaa kierrätyksen suorittamiseen on lupsakat 60 päivää. Pieninä reunaehtoina silti mainittakoon, että bonuksen lunastamisen yhteydessä minimitalletus on tavallisen kympin sijaan 20 euroa, eikä paysafecard-talletus käy bonuksen lunastamiseen.
Kierrätys
5x (T+B)
Minimikerroin 1,90
Voimassa 60 päivää
Muut ehdot
Minimitalletus 20 €
Ei paysafecard-talletuksia
Kampanjat
Tarjoukset tiukassa
Tervetuliaisbonus pois lukien Bethard ei kampanjoilla juhli. Kasinolle kyllä monenmoista kannustinta, kuten erilaisia turnauksia ja muita etuja, mutta vedonlyöntiin ei niinkään. Selvästi Bethard ei kuulu niihin bookereihin, jotka yrittävät houkutella pelaajia luokseen palkintoja vastaan, vaan sen tähtäimessä on tasapainoista ja turvallista kokemusta etsivät veikkaajat. Tämä ei tarkoita, etteikö se ikinä heltyisi lahjomaan pelaajiaan. Jos bonuksista on kiinnostunut, kannattaa käydä säännöllisin väliajoin vilkaisemassa tarjoussivua sekä tietenkin hyväksyä sivuston markkinointiviestintä.
Kohteet & kertoimet
Kovat piippuun
Kun nimi on Bethard, ei sivusto voi lähteä soitellen sotaan. Kohdevalikoima onkin hyvin varusteltu liki 30 lajilla, joiden joukossa ovat käytännössä kaikki urheilu, jota nyt ylipäätään voi betsata. Eikä se rajoitu pelkkään urheiluun, sillä myös TV-viihde ja politiikka on edustettuna esimerkiksi realityohjelmien voittajavedoilla ja maiden päämiesten vaaliveikkauksilla. Sanomattakin on selvää, että modernilla toimittajalla myös e-urheilu on hallussa. Voit betsata eSports-otteluita kaikilta mantereilta ja jatkaa matsien jännittämistä myös livestreameistä!

Kesällä 2023 Bethard otti käyttöön Betssonin arvostetun vedonlyöntiohjelmiston. Tämä on pelaajan kannalta huippu-uutinen: tarjolla on nyt paitsi huikean kattava kohdevalikoima, myös erittäin kilpailukykyiset kertoimet lajiin kuin lajiin. Samalla luvassa on erityisiä Suomi-kohteita, joita et muualta löydä, kuten suomalaista politiikkaa koskevat vedot.
Ulkoasu & käytettävyys
Black & Yellow
Ei värillä väliä, kunhan se on musta! Tähän Henry Fordin sitaattiin luottaa myös Bethard, jonka tumma teema on komea ilmestys. Tässä ei ole haettu puolivillaista, vaan valittu tyyli tulee selväksi. Toteutus on oikein moderni ja tyylikäs, ja pirtsakka keltainen antaa sopivasti D-vitamiinia muuten niin synkeään värimaailmaan. Myös muu kuvitus, kuten erilaiset bannerit, ovat vastapainoksi mukavan värikkäitä.

Käytettävyyden osalta Bethard on hiottu huippuunsa. Nopealla sivustolla on todella intuitiivinen käyttäjäpolku, mikä tarkoittaa sitä, että pelaaja löytää käden käänteessä haluamansa, vaikka vierailisi saitilla ensi kertaa. Valikot ja painikkeet on ripoteltu vähän sinne tänne, mutta tämäkin on ihan perusteltua.

Bethard ei tarjoa omaa sovellusta vedonlyöntiin, kuten ei suurin osa tämän päivän pelihuoneista. Kyllähän sellainenkin varmasti resurssien puolesta olisi voitu tehdä, mutta yksinkertaisesti pelaajat eivät nykyään juurikaan välitä appeista vaan vannovat ihan tavallisen mobiiliselaimessa toimivan version nimeen. Se onkin oikein loistototeutus, joka ei ole ihan yksi yhteen -kopio tietokoneversiosta, vaan sopivaa räätälöintiä pienemmälle näytölle on tehty esimerkiksi siirtämällä päävalikko alalaitaan helpommin saataville.
OMINAISUUDET
Cash outista livestreameihin
Vedonlyöntialustoista Bethardin valinta on Together Gaming sekä fantasiapuolella mainittu DraftKings. Vedonlyöntiaula on varsin hyvin varusteltu ja selkeä. Livevedot ja päivän vedot on jaoteltu omille välilehdilleen. Lisäksi analyyttisen betsarin työkaluiksi löytyy aika mainiot tuloskeskus sekä Sportradarin tilastokeskus – joka ei tosin testikerralla toimi.

Bet builder ja cash out ovat vedonlyöntiominaisuuksia, jotka jakavat mielipiteitä. Joillekin ne ovat ehdoton edellytys, toisten mielestä pelkkiä tappiollisia toimintoja. Oli miten oli, hyvä että ne ovat valikoimassa, vaikka niitä ei olekaan mikään pakko käyttää. Bet builder eli luo oma veto -toiminta mahdollistaa betsit yhdistelemällä useampia kohteita myös samasta tapahtumasta, mikä on ennen ollut mahdoton ajatus, koska kohteet luonnollisesti vaikuttavat toistensa todennäköisyyksiin. Cash out on vedon ennenaikainen lunastus, joka tarkoittaa, että jo ennen ratkeamista voit saada vedon lunastetuksi, jolloin saamasi summa on koneellisesti laskettu arviolla siitä, miten pelissä lopulta käy. Tämä voi olla enemmän tai vähemmän kuin panos. Bethard tarjoaa nämä molemmat ja lisäksi osittaisen cash outin, jolloin voit ottaa pois osan cash out -summasta.

Bethardin kattavaan pakettiin kuuluvat myös e-urheilun livelähetykset. Kyse taitaa olla lähinnä Twitch-streameista Bethardin kanssa yhteistyötä tekevien pelaajien kanssa, mutta yhtä kaikki, eSportsin ystävät kiittävät. Tämä mielenkiintoinen mauste on herkkua, varsinkin kun urheilun livestreamit ovat vähentyneet vedonlyöntisivustoilla dramaattisesti viime aikoina. Hirveästi lähetyksistä ei ole tietoa saatavilla, eikä esimerkiksi lähetyskalenteria löydy. Toimiva tapa on siis vain mennä tutkimaan eSportsin live-kohdevalikoimaa ja kokeilemalla, mistä käynnistä olevista mähinöistä stream löytyy. Asiakaspalvelu tietää vinkata, että varsinkin League of Legendsiin streamejä on tarjolla säännöllisesti.
Asiakaspalvelu
A-luokan aspa
Asiakastukea Bethard tarjoaa livechatissa kello 9-2 joka päivä sekä sähköpostitse osoitteella support-fi@bethard.com. Kuten mailiosoitteen päätteestä voi päätellä, myös suomenkielistä henkilökuntaa periaatteessa löytyy. Tipsimaatti on tosin suuremmalla osalla kerroista saanut linjan päähän ainoastaan englanninkielisen auttajan, joten sen suhteen voi olla epävakautta.

Usein Bethardin tapaisilla isoilla lippulaivasivustoilla saa keskimäärin parempaa palvelua kuin pienillä sivustoilla. Tämä johtuu siitä, että siinä missä pikkusaittien tuki on usein keskitetty "call centereihin", isoilla sivustoilla on yleensä meritoitunut henkilökunta, joka osaa hommansa. Niin on myös Bethardilla, jossa olemme aina saaneet nopeasti osuvat vastaukset. Toisaalta tämänkaltaiselta isolta firmalta voisi myös odottaa hieman laajempiakin aukioloaikoja tai ympärivuorokautisuutta sekä paremmin saatavilla olevaa suomenkielistä palvelua.
Suomalaismyönteisyys
Myös Pohjolan pelaajille
Se ei varmasti jää epäselväksi jo lukemalla firman nimen, että kyse on kansainvälisestä tekijästä. Tästä huolimatta Bethard on ottanut myös Suomi-betsaajat hyvin huomioon, mikä näkyy jo suomenkielisen käännöksen korkeasta laadusta. Tähän sisältöön on panostettu, olkoonkin että mukana on huvittavia pikkuvirheitä, kuten sana "tulkoset". Nämä menevät enimmäkseen luokkaan painovirhe paholainen.

Suomalaispelaajat eivät siis jää kaipaamaan kummoisestikaan mitään lisää laadukkaalla bookerilla. Sivusto tarjoaa hyvän määrän kohteita Suomesta, myös alasarjoista, sekä tutut maksutavat, kuten Trustly ja kotimainen Siru Mobile. Se mikä myös on tärkeää meille fiksuna pelikansana on verovapaat voitot. Tämä ilman muuta kuuluu MGA-lisenssillä toimivan Bethardin repertuaariin.
Rahaliikenne
Vähemmän on enemmän
Bethardilla on tarjolla maksutapoja vähemmän kuin monilla muilla sivustoilla, mutta ainakin kattaus on harkittu ja luotettava. Pelaaja voi käyttää talletuksiin ja kotiutuksiin Trustly-verkkomaksua, Visa- ja MasterCard-kortteja, MuchBetter-nettilompakkoa, paysafecard-voucheria tai Siru Mobile -mobiilimaksua. Erityisen mahtava lisä on kotimainen Siru, joka mahdollistaa talletukset puhelinlaskulla laskutettuna. Muistathan kuitenkin käyttää erityisen vakaata harkintaa veikatessasi luotolla!

Minimitalletus on 10 euroa ja minimikotiutus 20 euroa. Ehdoista paljastuu myös sellainen kohta, että nostaakseen varoja pelaajan on täytynyt tehdä ja kierrättää vähintään yksi 30 euron talletus, mikä on hieman harhaanjohtavaa. Joka tapauksessa maksupuoli sujuu ison bookerin hellässä huomassa turvallisesti ja sujuvasti. Kotiutukset hyväksytään maksimissaan vuorokaudessa, mutta useimmiten jo 1-4 tunnissa. Siirrot ovat ilmaisia ja voitot verovapaita MGA-lisenssin ansiosta.
Turvallisuus
Veikkaamista vailla huolta
2014 perustettu Bethard on kasvattanut ympärilleen kokonaisen pelisivustojen ryppään. Alle kymmenessä vuodessa se on niittänyt mainetta tasalaatuisella pelikokemuksellaan, jossa turvallisuus on otettu hyvin huomioon. Tästä osoituksena sivuston ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa Maltan lisenssi, SSL-varmenne ja luotettavat maksutavat.

Vastuullinen pelaaminen on osa turvallista kokemusta. Kuten kaikki laatubookerit, myös Bethard on sitoutunut edesauttamaan pelaamisen hallintaa tarjoamalla tietosivun aiheesta, pelitestin ja useita itselle tarvittaessa asetettavia rajoituksia, mukaan lukien peliaika-, talletus-, tappio- ja panosrajat sekä aikalisät ja pelitilin sulkemisen.
Bethard CASINO
Kivikova kasino
Ei varmaan tule yllätyksenä, että Bethard ottaa huomioon myös kasinopelaajien toiveet. Vaikka pääpaino sivustolla on vedonlyönnissä, sivustolta löytyy myös noin 1 400 slottia. Tämä on itse asiassa yllättävän vähän ottaen huomioon bookerin iän ja maineen, mutta ehkäpä siellä on ajatuksena panostaa laatuun määrän sijaan. Hieman outoa peliaulassa on se, että useista saatavilla olevista jaottelukategorioista huolimatta pelejä ei voi ollenkaan jakaa tuottajan mukaan, mikä on monelle kasinoentusiastille tärkeä ominaisuus. Pelien kokeileminen onnistuu leikkirahalla demoversiossa, paitsi tietysti livekasinolla, jossa rakastettuja pöytäpelejä pääsee pelaamaan videoyhteydellä oikeita jakajia vastaan.
Bethard kokemuksia
Asenteellinen lippulaiva-booker
Bethard kuuluu arvostetuimpien vedonlyöntisivustojen joukkoon suomalaisveikkaajien keskuudessa. Vaikka booker ei enää pian jaakaan taustalla toimivan kokonaisen peliperheen kanssa samaa nimeä, puhutaan varsinaisesta lippulaivasivustosta, jolla asiat hoituvat takuuvarmasti. Mustakeltainen sivusto on tyylikäs, mutta silti täynnä asennetta.

Kampanjoiden määrän osalta Bethard ei kuulu kärkipäähän, sillä todennäköisesti se tietää, että pelaajat löytävät sen luokse ilmankin. Tervetulobonus mainioilla ehdoilla on silti pakkolunastus jokaiselle bonushaukalle. Sen ohella sivuston houkuttelevimpiin ominaisuuksiin kuuluu Betssonin vedonlyöntialusta, jotka takaavat tarjonnan olevan huippua!
Pidämme
Tyylikäs sivusto
Betssonin alusta
Laadukas lokalisaatio
Verovapaat voitot
Kehitettävää
Suomenkielisen tuen epävakaus
91

/100%

Usein kysyttyä
Tarvitaanko bonusten käyttöön Bethard bonuskoodi?

Ei. Bethard promokoodia ei tarvita minkään bonuksen käytössä, vaan bonukset lunastetaan moderniin tapaan kampanjasivulla tai talletuksen yhteydessä.

Miten Bethard asiakaspalvelu tavoitetaan?

Bethardin tuen saa helpoiten kiinni chatissa klikkaamalla oikeasta alakulmasta löytyvää painiketta. Tuki on auki joka päivä kello 9-2. Toinen vaihtoehto on lähettää sähköpostia osoitteeseen support-fi@bethard.com.

Millainen on Bethard kierrätys?

Bethard vedonlyöntibonuksen kierrätys on nykyään 5x (T+B), mikä on markkinoiden nykytasoon verrattuna edelleen kilpailukykyinen kierrätys. Muutkin bonusehdot ovat selkeät ja sopusuhtaiset.

Kuinka kauan Bethard kotiutus kestää?

Sivusto ei harmillisesti kerro kauheasti tietoja rahansiirroista sivullaan, vaikka niissä ei mitään hävettävää olekaan. Bethard kotiutus kestää nimittäin maksimissaan vuorokauden, mutta useimmiten nosto hyväksytään jo 1-4 tunnissa.

Mitä ovat muut Bethard kasinot?

Bethard Group on muuttunut Prozone Limitediksi. Sisarsivustoihin kuuluu nykyään muun muassa Fastbet.

Onko Bethard Suomi verovapaa?

Toki. Kyseessä on täysin veroton sivusto, koska se käyttää Maltan lisenssiä. Maltan ollessa ETA-maa ovat voitot suomalaisille verovapaita.

Kannattaako Bethard talletusbonus lunastaa?

Kyllä. Vedonlyöntibonuksen sisältö itsessään ei ole mitenkään erityinen, sillä ensitalletuksen tuplauksen sataseen asti saa monelta muultakin sivustolta. Erityisen hyvän bonuksesta tekee sen ehdot, kuten 5x (T+B) kierrätys, 1,80 minimikerroin ja 30 päivän voimassaoloaika.

Onko Bethard huijaus?

Ei, Bethard ei ole huijausta. Tunnettu ja arvostettu MGA-sivusto on ollut toiminnassa jo pian kymmenen vuotta, eikä sen suunnitelmiin kuulu pelaajien vetäminen höplästä. Jos haluat lukea lisää Bethard kokemuksia, jotka pääosin ovat positiivisia, löydät niitä helpoiten Trustpilot ja AskGamblers yhteisöistä. Yksi vaihtoehto on etsiä keskustelu suomeksi Casinofoorumi-, Ylikerroin- tai Ylilauta-palstoilta.