Euroopassa kiekkokausi on jo hyvässä vauhdissa, mutta lätkäfanin kalenterista puuttuu jotain niin kauan kuin myös NHL alkaa. Siihen ei onneksi ole enää kauaa, sillä uusi Änäri-kausi 2023-24 starttaa tällä viikolla, 11. lokakuuta keskiviikon puolella kello 00.30 alkavalla ottelulla Tampa Bay Lightning - Nashville Predators!

Lue myös: Jääkiekkosyksyn 2023 TV-ohjelma: Ilmaiset NHL- ja Liiga-pelit sekä suoratoistopalveluiden tarjonta

NHL:ään murtautuu joka vuosi uusia suomalaisia pelaajia

Tipsimaatin toimistolla seurataan maailman parasta lätkäliigaa herkeämättä kaikilta kanteilta, mutta suomalaispelaajilla on meidänkin sydämissämme erityinen paikka. Tämä artikkeli on pyhitetty NHL:n suomalaisille pelaajille. Olemme koonneet yhteen suomalaispelaajia koskevat isoimmat siirrot ja muutokset sekä erikseen pelaajien tilanteita joidenkin kiinnostavien "suomalaisjoukkueiden" osalta. Jutun lopusta löydät vielä kattavan listan kaikista suomalaisista NHL-pelaajista 2023-24.

Tulevalla kaudella NHL-joukkueiden kanssa on sopimus 80 suomalaispelaajalla, joista yksisuuntaisia on 33. Yksisuuntaisen sopimuksen pelaajista lähes kaikki tulevat pelaamaan NHL:ssä vakituisesti, kun taas suuri osa 47 kaksisuuntaisen sopimuksen pelaajasta on AHL:ssä tai Euroopassa ja pelaa ylhäällä muutaman pelin tai ei tule saamaan näytönpaikkaa ollenkaan. Osa heistäkin on toki jo murtautunut runkopelaajiksi, sillä esimerkiksi kaikki tulokassopimukset ovat kaksisuuntaisia.

Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

Suomalaisten siirrot, isoimmat jatkosopimukset & uudet NHL-pelaajat 2023-24

NHL:ssä hierotaan pelaajasopimuksia vuoden ympäri, mutta kuumimpana kuhina käy luonnollisesti kesän off-seasonilla. Jälleen viime kesänä moni suomalainen sai uuden osoitteen. Niiden lisäksi käymme läpi merkittävimmät jatkosopimukset ja uudet sopimukset varsinkin niiden pelaajien osalta, joilla on realistinen mahdollisuus murtautua pelaavaan kokoonpanoon. Kaikkien osalta se ei ole näköpiirissä vielä tulevalla kaudella.

Siirrot

Suomi on tunnetusti maalivahtituotannon mallimaa, jonka tuotokset ovat kovaa valuuttaa siirtomarkkinoilla. Joonas Korpisalo siirtyi muhkealla 20 miljoonan taalan sopimuksella viideksi vuodeksi Ottawaan, jossa hänen toivotaan torjuvan viimeksi kaudella 2016-17 playoffeihin yltäneen joukkueen uuteen nousuun.

Mikael Granlund lähtee hakemaan uutta suuntaa komealle mutta hankalassa tilanteessa olevalle uralleen San Josesta. Maisemanvaihdos oli osa yhtä kesän isoimmista siirtohimmeleistä, jonka myötä myös yli 100 pistettä viime kaudella tykittänyt tähtipakki Erik Karlsson siirtyi Penguinsiin. Mielenkiintoista nähdä, miten Granlundin rooli muuttuu uransa neljännessä Änäri-jengissä, sillä joukkue heikkenee, mutta juuri siksi vastuuta on luvassa enemmän.

Rasmus Kupari on Los Angeles Kingsin ykköskierroksen varaus kesältä 2018 ja edellisen kahden kauden aikana raivannut tiensä pelaavaan kokoonpanoon. Alkavaksi kaudeksi hän siirtyy Winnipegiin alun perin kesäkuun lopussa tehdyn pelaajakaupan ja elokuussa tehdyn kahden vuoden jatkon myötä. Toivottavasti Jets-siirto tuo hänen uralleen vielä uuden vaihteen.

Florida Panthers sai kaipaamaansa fyysisen profiilipuolustajan Niko Mikkolasta, jonka kanssa seura solmi kolmen vuoden ja 7,5 miljoonan dollarin sopimuksen. 27-vuotiaan rähisijän viime kausi oli tuulinen Rangers-lainapestin myötä, mutta toivottavasti hän saa nyt keskittyä tekemään työtään takalinjoilla, jossa häntä tarvitaan erityisen paljon alkukaudesta Panthers-puolustuksen kärsiessä loukkaantumisista. Tehopakki ei ole kyseessä, ja siksi ilahduttikin nähdä häneltä maalin ja syötön ilta harjoituskaudella.

Merkittävimmät jatkosopimukset

Jatkosopimuksen on hieronut kesällä iso liuta suomalaisia. Peräti seitsemää NHL-organisaatiota vaihtelevalla menestyksellä edustanut Erik Haula teki kesäkuussa uransa arvokkaimman sopimuksen, joka tuo hänelle yli yhdeksän miljoonan dollarin tilin seuraavien kolmen kauden aikana New Jerseyssä. Viime kaudella 80 otteluun syntyi tehot 14+27=41, ja tämän syksyn pre-season lupaa hyvää yli 600 Änäri-peliä tahkonneelle konkarille.

Entistä isommin nimensä Carolinan seurahistoriikkiin takoi Sebastian Aho, joka solmi seuransa kanssa peräti kahdeksan kauden mittaisen jatkon. Koska edellistäkin on vielä kausi jäljellä, ulottuu uusi soppari peräti kauteen 2031-32 asti. Se on arvoltaan 78 miljoonaa dollaria eli keskimäärin 9,75 miljoonaa vuodessa. Samassa organisaatiossa jatkaa Antti Raanta vuoden mittaisella sopimuksella.

Matias Maccelli yllätti erinomaisella tulokaskaudellaan viime vuonna Arizonassa ja oli ehdolla myös vuoden tulokkaaksi, vaikka olikin pelannut 23 ottelua jo kaudella 2021-22. Viime kaudella homma lähti lentoon uudella tavalla 22-vuotiaan takoessa 64 ottelussa tehot 11+38=49. Kiitokseksi tuli kolmen vuoden ja kymmenen miljoonan jatko.

Eetu Luostarinen tuplasi liksansa 1,5 miljoonasta kolmeen Floridassa, jossa pelaa uuden kolmevuotisen jatkonsa myötä aina kauteen 2026-27. Lopullisen läpimurtonsa viime kaudella tehnyt 25-vuotias hyökkääjä iski viime kaudella 98 ottelussa tehot 19+29=48.

Uudet suomalaiset NHL-pelaajat 2023-24

Iso nippu prospectejä teki NHL-sopimuksen, mutta harvalla heistä riittää lunastamaan vakituista paikkaa tarunhohtoisessa. Potentiaalisin nimi voisi olla Waltteri Merelä, joka teki jo kesäkuun alussa tulokassopimuksen Tampa Bay Lightningin kanssa ja saa uuden mahdollisuuden tavoitella unelmaansa. Hyvä esikausi toi tehot 2+2=5 ja ruusuja valmentaja Jon Cooperilta. Kovassa seurassa pelipaikka on vielä kiven alla, mutta mahdollista. Muuten tulokasrintamalla on suomalaisittain tänä vuonna hiljaista.

Jo aiemmin sopimuksen tehneistä, mutta vielä NHL-läpimurtoaan odottavista pelaajista harvan tilanne on edennyt merkittävästi kohti vakipaikkaa ylhäällä. Winnipegin kanssa jo 2019 tulokassopimuksen solminut sympaattinen puolustaja Ville Heinola oli jo lähellä ottaa seuraavan askeleen hyvän leirityksen myötä, mutta todella pahaksi onneksi loukkaantui pahasti ja on sivussa kauden alusta parisen kuukautta. Onko edessä taas farmitus?

Eräs mielenkiintoinen seurattava nimi on Roby Järventie, joka teki Ottawa Senatorsin kanssa kolmen vuoden tulokassopimuksen keväällä 2019 mutta jonka ensimmäinen NHL-peli on vielä tuloillaan. Tällä kaudella on varmasti sen aika, jos pre-seasonin otteita on uskominen, nimittäin viidessä harjoitusmatsissa Ilves-kasvatti esiintyi pirteästi tehden neljä maalia ja yhden syötön.

Useiden pelaajien kohdalla on toki mahdollista tehdä nopeakin nousu uralla, jos tähdet ovat kohdallaan ja mahdollisessa näytönpaikassa onnistuu. Tällaisia pelaajia ovat esimerkiksi Mikael Pyyhtiä, Ville Petman, Lassi Thomson ja Valtteri Pulli.

Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

Carolina Hurricanesin suomalaiset

Carolina Hurricanesin suomalaiset 2023-24

Carolinalle kuuluu ehdottomasti NHL:n suomalaisjoukkueen viitta sopimusten määrässä mitattuna, vaikka moni pelaajista viilettääkin tulevalla kaudella jossain muualla kuin Änäri-kaukalossa. Ahon lisäksi runkopelaajiin kuuluvat yhä Jesperi Kotkaniemi ja Teuvo Teräväinen sekä maalilla Antti Raanta.

Paikkansa kanssa pitkään kipuillut Kotkaniemi sai viime kaudella kasaan uransa ensimmäisen 50 pisteen kauden ja mikäs sen mainiompaa, koska alla oli tuore peräti kahdeksan vuoden jatkosopimus. Vaikeuksiltakaan ei olla säästytty jo yli 300 ottelua kestäneellä NHL-uralla, mutta nyt on 23-vuotiaalle latu auki oman roolin löytyessä yhä paremmin.

Teuvo Teräväiselle viime kausi oli vähintäänkin ailahteleva. 29-vuotiaan Stanley Cup -voittajan pistesaldo jäi laihaksi loukkaantumistenkin sävyttämänä ja rooli joukkueessa putosi hieman, mutta myös erinomaisia välähdyksiä vanhasta nähtiin. Kausi tulee olemaan mielenkiintoista seurattavaa siksikin, että miehen sopimus on katkolla tulevan kauden jälkeen, jolloin hänestä tulee vapaa agentti.

Muille suomalaiskiinnityksille ei ole näillä näkymin liiemmin luvassa peliaikaa 2023-24. Heille kävi hieman hassusti, kun Carolinan AHL-farmi Chicago Wolvesista tuli itsenäinen joukkue. Näin pelipaikka lähti alta koko Anttoni Hongan, Aleksi Heimosalmen, Ville Koivusen ja Tuukka Tieksolan muodostamalta kööriltä, joka pelannee vuoden vielä Suomessa jatkaen kehityspolkua.

Dallas Starsin suomalaiset

Dallas Starsin suomalaiset 2023-24

Samoin Dallas kuuluu joukkueisiin, jonka edesottamuksia hyvällä syyllä mieluusti seurataan Suomessa. Joukkueen stara Roope Hintz teki viime marraskuussa mammuttimaisen kahdeksan kauden ja 68 miljoonan taalan jatkosopimuksen ja iski tämän kunniaksi yhtä vaille sadan pisteen haamurajan. Keväällä hän oli elementissään ja oli pudotuspelien pistepörssin viides kovilla tehoillaan 10+14=24.

Tähtitarhan puolustuksessa keskeisiä lenkkejä ovat Jani Hakanpää, Miro Heiskanen ja Esa Lindell. Näistä Heiskanen on tärkeä myös tehoillaan, jotka toivat viime kaudella puolustajien pistepörssin 7. sijan lukemalla 11+62=73. Lisäksi joukkueesta löytyi hieman nimettömämpi suomalainen maalivahti Christopher Gibson, mutta hänen try-outinsa ei tuottanut tulosta ja vaikuttaa vahvasti siltä, ettei Änäri-ura oikein ota tuulta alleen pitkällisen yrityksen jälkeen.

Colorado Avalanchen suomalaiset

Colorado Avalanchen suomalaiset 2023-24

Coloradossa pelaa todellinen supertähti Mikko Rantanen, josta odotetaan jälleen yhtä kärkinimeä ei pelkästään suomalaisten vaan myös koko sarjan pistepörssiin. Viime kaudella pistekeskiarvo oli 27-vuotiaalle uran paras, 1,29, vaikka mestaruuskaudella pojoja oli syntynyt vielä pari enemmän, 117.

Myös Artturi Lehkosesta on tullut joukkueelleen kullanarvoinen. Viiden ja puolen Montreal-kauden jälkeen Lehkonen siirtyi Coloradoon kesken kauden ja nousi avainrooliin jo kultakeväänä, vakiinnuttaen paikkaansa viime kaudella yhä vankemmin. Lehkonen kirjoitti kesällä 2022 uuden rahakkaan viisivuotisen sopimuksen. Sen sijaan Joel Kiviranta, joka oli Coloradossa try-outilla kesällä, ei saanut sopimusta.

Lisäksi joukkueen riveistä löytyy torjuja Justus Annunen, joka tullee saamaan aiempaa enemmän näytönpaikkoja ja aloittamaan kakkoskassarina. Tähän vaikuttaa se, että viime kauden kakkostorjuja Pavel Francouz on jälleen loukkaantuneena. Annusen vuoden mittainen jatkosopimus allekirjoitettiin kesällä.

Florida Panthersin suomalaiset

Florida Panthersin suomalaiset 2023-24

Floridan suomalaishyökkääjät eivät juurikaan esittelyjä kaipaa, kirkkaimpana tähtenä tietysti Alexander Barkov. Sashalle viime kausi oli ajoittain hieman vaikeampi, mutta kevättä kohti mentäessä hän otti joukkueensa reppuselkään ja vei Panthersin aina finaaleihin asti nakuttaen pudotuspeleissä tehot 5+11=16. Barkov on Kissapedoille todellinen franchise-pelaaja, sillä syksyllä 2021 hän teki vuoteen 2030 ulottuvan sopimuksen, joka on 80 miljoonan dollarin arvollaan kaikkien aikojen kallein suomalaisen NHL-sopimus.

Myös Anton Lundell ja Eetu Luostarinen kuuluvat kiinteästi kalustoon. Molemmat olivat viime kaudella lähellä 50 pisteen rajaa, ja lupa on odottaa sen menevän rikki ainakin jommankumman osalta alkavalla kaudella. Harjoituskaudella Lundell on pelannut viisi peliä tehoin 2+2 ja Luostarinen neljä peliä tehoin 4+1. Kesällä 2020 numerolla 12 varatun Lundellin tulokassopimus kestää vielä tämän kauden. Luostarinen solmi kesällä jatkon, joka ulottuu aina vuoteen 2027.

Organisaatiossa on tulokassopimuksella vielä kauden 2023-24 myös 23-vuotias puolustaja Santtu Kinnunen, jolla on alla hyvä viime kausi farmijoukkue Charlotte Checkersissä ja kolme hyvin sujunutta harjoitusottelua. Hän saanee näytönpaikan, mutta ongelmaksi vakimiehistöön murtautumisessa voi tulla joukkueen kova taso. Mikkolan sopimuksesta kerroimme siirtoja koskevassa kappaleessa.

Nashville Predatorsin suomalaiset

Nashville Predatorsin suomalaiset 2023-24

Nashvillen kirkkaimmat suomalaistähdet ovat maalivahteja. Päätorjuntavastuuta kantaa Juuse Saros, joka oli viime kaudella Vezina-äänestyksen neljäs ja voi hyvinkin olla vahvoilla parhaan maalivahdin kisassa taas tulevalla kaudella. Hän solmi neljävuotisen sopimuksen 2021, jolloin Pekka Rinne antoi kapulan eteenpäin maanmiehelleen. Sopimuksen arvo oli tuolloin 20 miljoonaa, mitä monet pitivät alihintaisena, ja sitä se vaikuttaakin olleen. Kakkostorjujan roolissa jatkaa toinen loistotorjuja Kevin Lankinen, josta olisi tulossa kauden jälkeen vapaa agentti hänen yhden vuoden ja kahden miljoonan jatkosopimuksensa päättyessä.

Juuso Pärssinen on mielenkiintoinen seurattava nimi kauteen lähdettäessä. 22-vuotias TPS-kasvatti pelasi viime kaudella pirteästi tehden 25 tehopistettä 45 otteluun. Tällä kaudella voisi olla luvassa todellinen läpimurto, vaikka alla onkin loukkaantuminen. Sopimus kattaa tällä hetkellä enää kauden.

Joakim Kemelliä seurataan samoin innolla. 19-vuotiaalla olisi hyvin aikaa vielä odottaakin paikkaa kirkkaissa valoissa, mutta hänen roolinsa voisi sopia hyvin Predatorsin tarpeisiin. Viime kaudella Jyväskylän oma poika tehoili AHL:ssä pelaamassaan 28 ottelussa yli 0,80 PPG -tahdissa. Esikaudella vyölle tuli vain kaksi peliä, joista ensimmäinen ei Preds-leiristä kantautuneiden tietojen mukaan sujunut kaksisesti. Sen sijaan toisessa matsissa syntyivätkin jo mukavat paunat 1+1.

Seattle Krakenin suomalaiset

Seattle Krakenin suomalaiset 2023-24

Seattle Kraken on Änärin 32 joukkueen kavalkadin uusin lisäys. Ensimmäisellä kaudella 2021-22 meno oli vielä vaisua, mutta viime kaudeksi nähtiin huikea parannus. Keräämällään pyöreällä sadalla pisteellä joukkue rikkoi myös NHL:n ennätyksen siinä, kuinka paljon se paransi pistemääräänsä toisella kaudella ensimmäiseen nähden. Mainittakoon sekin, että pistepotti oli suurempi kuin toiseksi uusimman NHL-organisaation, sittemmin menestystarinaksi kasvaneen Vegas Golden Knightsin toisella kaudella.

Merihirviöiden ensimmäisellä kaudella joukkueessa luuti Joonas Donskoi, joka ei päässyt pelaamaan koko viime kaudella kärsittyään syyskuussa 2022 uransa seitsemännestä aivotärähdyksestä. Päätöksen kypsyttelyssä meni hetki, mutta elokuun lopussa nyt 31-vuotias Kärppä-kasvatti tiedotti eläköityvänsä.

Alkavalla kaudella suomalaisen pelaajatuotannon soihtua Smaragdikaupungissa kantaa 24-vuotias Eeli Tolvanen. Hän on pelannut NHL:ssä jo kuudella kaudella, joista viisi Nashvillen organisaatiossa, ensi kertaa 2017-18, mutta ura on ollut hieman hakemista. Viime kausi Seattlessa oli Tolvaselle varsinainen kukkaan puhkeaminen, kun hän pelasi tasapainoisen sesongin uransa kirkkaasti parhaalla pistekeskiarvolla. Myös tämän syksyn pre-season lupaa oikein hyvää, sillä pelaamassaan neljässä harjoitusottelussa hän on tehnyt tehot 3+2. Odotettavissa on paljon peliaikaa ja iso rooli Krakenin hyökkäyksessä 2023-24, joka on viimeinen kausi hänen nykyisessä sopimuksessaan.

Organisaatiolla on sopimukset suomalaisista myös hyökkääjä Ville Petmanin sekä puolustajien Peetro Seppälä ja Ville Ottavainen kanssa, mutta heidän peliaikansa tulee olemaan kortilla. Petman tehnee jossain vaiheessa debyyttinsä ylhäällä, mutta pakkien osoite lienee AHL-joukkue Coachella Valley Firebirds. 2021 varatulle Ottavaiselle kyseessä on ensimmäinen kausi Pohjois-Amerikassa, varaamattomalle Seppälälle toinen.

Columbus Blue Jacketsin suomalaiset

Columbus Blue Jacketsin suomalaiset 2023-24

Mainittakoon tässä yhteydessä myös Sinitakit, vaikka vakikokoonpanossa onkin vain yksi suomalainen. Mutta hän onkin sitten sitäkin seuratumpi, Patrik Laine, jonka ura on ollut viime vuosina töyssyinen, vaikka pisteitä onkin ihan hyvään tahtiin syntynyt. Mainio harjoituskausi viittaa sitäkin parempaan uuteen tulemiseen, ja mikä mielenkiintoisinta, pre-seasonilla paikka on löytynyt maaliruiskun toiveiden mukaisesti aiempaa enemmän keskikaistalta. Viisi harjoitusottelua toi hykerryttävät tehot 4+4. Laine teki seuransa kanssa kesällä 2022 pitkän väännön jälkeen neljän vuoden jatkosopimuksen arvoltaan 35 miljoonaa taalaa.

Sopimus joukkueeseen on myös Mikael Pyyhtiällä, joka on jo saanut alle ensimmäiset runkosarjapelit ja merkkauttanut jo ensimmäisen tehopinnankin. 21-vuotiaan lähitulevaisuus on silti kysymysmerkin peitossa, eikä jääaikaa tullut edes harkkapeleissä. Edessä voi olla passitus AHL:n puolelle uutta näytönpaikkaa odotellessa.

Kaikki suomalaiset NHL-pelaajat 2023-24

Alta näet kaikki suomalaiset pelaajat, joilla on NHL-organisaation kanssa sopimus. Kursivoidut nimet ovat sellaisia, joilla ei ole alla vielä yhtään NHL-ottelua, eli pelit ovat todennäköisesti myös alkavalla kaudella kortilla. Myös muiden kiekkoilijoiden joukossa on paljon sellaisia, joiden todennäköisempi osoite on farmijoukkue tai laina Euroopassa. Lihavoidut nimet ovat yksisuuntaisilla sopimuksilla, ja heidän paikkansa on todennäköisesti pelaavassa kokoonpanossa.

Maalivahdit

SeuraPelaajaIkäCap hit $MMSopimus asti
Buffalo SabresUkko-Pekka Luukkonen240,9252024
Carolina HurricanesAntti Raanta341,502024
Colorado AvalancheJustus Annunen230,782024
Detroit Red WingsVille Husso284,752025
Nashville PredatorsJuuse Saros285,002025
Nashville PredatorsKevin Lankinen282,002024
Ottawa SenatorsJoonas Korpisalo294,002028
Ottawa SenatorsLeevi Meriläinen210,822025
Pittsburgh PenguinsJoel Blomqvist210,892026
San Jose SharksEetu Mäkiniemi240,782024
San Jose SharksKaapo Kähkönen272,752024
Seattle KrakenNiklas Kokko190,922026
Winnipeg JetsOskari Salminen240,862024

Puolustajat

SeuraPelaajaIkäCap hit $MMSopimus asti
Anaheim DucksUrho Vaakanainen240,852024
Arizona CoyotesJuuso Välimäki251,002024
Buffalo SabresHenri Jokiharju242,502024
Carolina HurricanesAleksi Heimosalmi200,832026
Carolina HurricanesAnttoni Honka230,842025
Dallas StarsEsa Lindell295,802025
Dallas StarsJani Hakanpää311,502024
Dallas StarsMiro Heiskanen248,452029
Detroit Red WingsAntti Tuomisto220,872025
Detroit Red WingsEemil Viro210,832025
Detroit Red WingsOlli Määttä293,002025
Edmonton OilersMarkus Niemeläinen250,762024
Florida PanthersNiko Mikkola272,502026
Florida PanthersSanttu Kinnunen240,862024
Los Angeles KingsKim Nousiainen220,862025
New Jersey DevilsSanteri Hatakka220,852024
New Jersey DevilsTopias Vilén200,862026
New York IslandersRobin Salo240,802024
Ottawa SenatorsLassi Thomson230,862024
Ottawa SenatorsNikolas Matinpalo250,892024
Philadelphia FlyersRasmus Ristolainen285,102027
Pittsburgh PenguinsEmil Pieniniemi180,872026
San Jose SharksValtteri Pulli220,952025
Seattle KrakenPeetro Seppälä230,862024
Seattle KrakenVille Ottavainen210,872026
Toronto Maple LeafsMikko Kokkonen220,852025
Toronto Maple LeafsTopi Niemelä210,862025
Winnipeg JetsVille Heinola220,862024

Hyökkääjät

SeuraPelaajaIkäCap hit $MMSopimus asti
Arizona CoyotesAku Räty220,872025
Arizona CoyotesMatias Maccelli223,432026
Carolina HurricanesJesperi Kotkaniemi234,822030
Carolina HurricanesSebastian Aho268,462032
Carolina HurricanesTeuvo Teräväinen295,402024
Chicago BlackhawksAntti Saarela220,902025
Colorado AvalancheArtturi Lehkonen284,502027
Colorado AvalancheMikko Rantanen269,252025
Columbus Blue JacketsMikael Pyyhtiä210,902025
Columbus Blue JacketsPatrik Laine258,702026
Dallas StarsRoope Hintz268,452031
Florida PanthersAlexander Barkov2810,002030
Florida PanthersAnton Lundell220,932024
Florida PanthersEetu Luostarinen251,502027
Los Angeles KingsSamuel Helenius200,812026
Montreal CanadiensJesse Ylönen240,782024
Nashville PredatorsJoakim Kemell190,922026
Nashville PredatorsJuuso Pärssinen220,852024
New Jersey DevilsErik Haula323,152026
New York IslandersEetu Liukas210,872026
New York IslandersOtto Koivula250,802024
New York RangersKaapo Kakko222,102024
Ottawa SenatorsRoby Järventie210,892025
Philadelphia FlyersSamu Tuomaala200,832026
Pittsburgh PenguinsJoona Koppanen250,782024
Pittsburgh PenguinsValtteri Puustinen240,782024
San Jose SharksKasper Halttunen180,942026
San Jose SharksMikael Granlund315,002025
Seattle KrakenEeli Tolvanen241,452024
Seattle KrakenJani Nyman190,922026
Seattle KrakenVille Petman230,882024
St. Louis BluesKasperi Kapanen273,202024
Tampa Bay LightningWaltteri Merelä250,872024
Toronto Maple LeafsRoni Hirvonen210,862025
Vancouver CanucksAatu Räty200,842025
Vegas Golden KnightsMarcus Kallionkieli220,782024
Winnipeg JetsBrad Lambert190,912026
Winnipeg JetsHenri Nikkanen220,862025
Winnipeg JetsRasmus Kupari231,002025

NHL-vihjeet auttavat peli-ideoiden löytämisessä

Suomalaisten pelaajien otteiden seuraaminen Amerikan kaukaloissa muuttuu entistäkin jännittävämmäksi, kun otteluista lyö vetoa. Jos NHL-vedonlyönti kiinnostaa, olet tullut aivan oikeaan paikkaan. Tipsimaatin kautta löydät nimittäin kaikki netin ilmaiset NHL-vihjeet sekä koottuna netin eri vihjesivustoilta että omana tuotantonamme.

Kurkkaa NHL-vihjeet etusivun suodatinta käyttäen tai NHL-vihjeille omistetulta sivulta. Kauttamme löydät toki myös parhaat vedonlyöntibonukset, joiden avulla pelikassa täydentyy ilmaisella pelirahalla talletusbonusten tai ilmaisvetojen muodossa. Me olemme valmiina uuteen NHL-kauteen, ja vihjeidemme avulla niin olet myös sinä!

Miltä NHL-kertoimet näyttävät kauden alla?

Kiinnostavaa dataa NHL-veikkaajalle ovat tietysti myös NHL:n voittajakertoimet. Vaikka ei edes löisi vetoa, antavat Stanley Cup -kertoimet hyvää osviittaa siitä, mitkä ovat joukkueiden voimasuhteet paperilla vedonlyöntiyhtiöiden mielestä. Katso alta kertoimet ennen kauden alkua suurimpien mestarisuosikkien osalta.

Suosituimmat vedonlyöntisivut tarjoavat totta kai runsain mitoin kohteita myös muihin kausivetoihin. Voit lyödä vetoa esimerkiksi tietyn joukkueen pistemäärästä ja pääsystä pudotuspeleihin, parhaista pistemiehistä sekä henkilökohtaisista pelaajapalkinnoista – joko on Miro Heiskasen aika kopata vuoden parhaalle puolustajalle jaettava James Norris Memorial Trophy?

Toronto
Colorado
Carolina
Edmonton
New Jersey
Vegas
NY Rangers
Boston
Dallas
Florida
 
10,00
10,00
8,85
9,85
Lyö vetoa

Tuplaa ensitalletuksesi 100 € asti
Lue arvostelu
Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

Kertoimet 9.10.