Oletko jo kuullut RebelBettingistä? Kyseessä on ohjelmisto, joka lupaa tehdä varmaa voittoa vedonlyönnillä kahdella tavalla: arvovedonlyönnillä (value betting) sekä arbitraaseilla (sure betting). Erityisesti arvovedonlyönti eli ylikertoimien poiminta automatisoidun ohjelmiston avulla nostaa nyt suosiotaan veikkaajien keskuudessa. Jos haluat oppia lisää, lue lisää Tipsimaatin RebelBetting kokemuksia pitkästä kirjoituksestamme. Halutessasi voit lunastaa myös 14 päivän ilmaisen kokeilujakson (korttitietoja ei vaadita). Palvelulla on lisäksi tyytyväisyystakuu.

Jos RebelBetting on sinulle jo tuttu ja käytät sitä tai olet harkinnut ostoa, nyt on erinomainen aika päivittää tilauksesi! RebelBetting teki parannuksia alustaansa ja lisäsi mukaan uusia vedonvälittäjiä. 15-vuotias softa juhlistaa tätä tarjoamalla erittäin hyvät alennukset: sitoutumalla palvelun Pro-versioon kuudeksi kuukaudeksi saat nyt 45 % alennusta ja kaksi ilmaista kuukautta kaupan päälle. Sitoutumalla 12 kuukaudeksi saat peräti 55 % alennusta sekä neljä lisäkuukautta! Myös pienestä kuukauden tilauksesta irtoaa alea, tosin ainoastaan 10 %.

Vielä ennen ostoa ehdit kokeilla ylikerrointen poimintaa ilmaisella kokeiluversiolla. Pidä kuitenkin kiirettä, koska alennukset ovat voimassa vain keskiviikkoon 26. huhtikuuta asti!