Oletko jo kuullut RebelBettingistä? Kyseessä on ohjelmisto, joka tekee varmaa voittoa vedonlyönnillä kahdella tavalla: arvovedonlyönnillä (value betting) sekä arbitraaseilla (sure betting). Erityisesti arvovedonlyönti eli ylikertoimien poiminta automatisoidun ohjelmiston avulla nostaa nyt suosiotaan veikkaajien keskuudessa. Jos haluat oppia lisää, lue lisää Tipsimaatin RebelBetting kokemuksia pitkästä kirjoituksestamme. Halutessasi voit lunastaa myös 14 päivän ilmaisen kokeilujakson (korttitietoja ei vaadita). Palvelulla on lisäksi tyytyväisyystakuu.

Jos RebelBetting on sinulle jo tuttu ja käytät sitä tai olet harkinnut ostoa, nyt on loistava aika päivittää tilauksesi. RebelBetting-softa juhlistaa jo yli 15-vuotista taivaltaan tarjoamalla erittäin hyvät alennukset: sitoutumalla palvelun Pro-versioon kuudeksi kuukaudeksi saat nyt 30 % alennusta, vuodeksi sitoutumalla 35 % alennusta ja kahdeksi vuodeksi peräti 40 % alennusta. Palvelu ei ole mikään kaikista halvin, mutta nyt sen saa hieman edullisemmin ja aktiivikäyttäjälle maksaa varmuudella itsensä takaisin ja paljon ylikin.

Vielä ennen ostoa ehdit kokeilla ylikerrointen poimintaa ilmaisella kokeiluversiolla. Pidä kuitenkin kiirettä, koska alennukset ovat voimassa vain keskiviikkoon 19. kesäkuuta asti!