Tipsimaatin kautta tuli helmikuussa julki 444 vihjettä, mikä tarkoitti edelliskuukauteen nähden pientä kasvua. Vetoa lyötiin muun muassa UMK:sta ja Suomen uudesta presidentistä, vaikka näistä ei toki suuria määriä nähtykään vihjeitä. Lisäksi urheilukansa maailman eri kolkista kerääntyi seuraamaan jälleen NFL:n finaalia, Super Bowlia. Jääkiekon ja jalkapallon pokaalijahdeissa alettiin valmistautua kevään ratkaisuhetkiin, ja muun muassa CHL:ssä jaettiinkin jo pokaali.

Vihjeiden kokonaispalautus jäi kuukaudesta aavistuksen pakkaselle, siinä missä osumatarkkuus oli 47,63 %. Tämä oli siinä mielessä yllättävää, että jalkapallo oli kuitenkin hieman voitollinen. Yleennä suurimpana lajina jalkapallovihjeiden osuminen määrittelee koko kuukauden tuloksen suunnan, mutta nyt niin ei käynyt. Futisvihjeistä osui lähes 52 %, ja plussalle päästiin joitakin yksiköitä.

Jääkiekossa sen sijaan miinusmerkki oli ikävän pituinen. Osumatarkkuus oli vaivaiset vajaa 40 %, joten vaikka jääkiekkovihjeiden keskimääräinen kerroin onkin korkeampi kuin jalkapallossa, tällä jäätiin useampi kymmenen yksikköä negatiiviseksi. Toivottavasti kauden syventyessä pudotuspeleihin löydetään myös vihjeissä uusi vaihde!

Varsinainen valopilkku lajien joukossa oli helmikuussa salibandy. Säbäkuukauteen saatiin räjähtävä lähtö, kun heti viisi ensimmäistä kohdetta osui. Vaikka lopulta tuli hutejakin, niin tulokseksi kuukaudesta jäi erittäin pätevä lähes 78 % osumatarkkuus ja peräti yli 154 % palautus. Myös eSports oli jälleen voitollinen kokonaisuus, joskin e-urheilusta nähtiin poikkeuksellisen niukasti vihjeitä.

Tenniksestä jäi käteen ruma miinustulos, joka tosin ei vihjeiden melko pienen kokonaismäärän takia juurikaan päässyt kokonaistulosta heilauttamaan. Niukemmin pakkaselle jäi koripallo, jossa miinustulos oli vain alle pari yksikköä. NFL:ssä yllettiin niin ikään lähes break-eveniin, joskin siinä kuun ainoa matsi oli Super Bowl – vaikka kyseessä onkin aikamoinen suurtapaus urheilukalenterissa, niin määrällisesti vihjeitä ei nähty montaa.

Kiinnostava tulos nähtiin muiden lajien kategoriassa, joka on usein vihjaajille melko vaikea. Siihen kuuluvat muun muassa moottori-, talvi- ja yleisurheilu. Muiden lajien ryhmässä yllettiin tällä kertaa helposti voitolliseksi osumatarkkuudella 54,84 % ja palautuksella 107,48 %.

Kevättä kohden urheilusesonki sen kuin kiihtyy, ja Tipsimaatin meno sen mukana. Push-ilmoitusten tilaaminen on varma tapa pysyä ajan tasalla uusista pitkistä ja laadukkaista Original-vihjeistämme. Lisäksi meitä kannattaa seurata Twitterissä, Instagramissa ja TikTokissa, joiden kautta saat 24/7 auki olevan ikkunan sporttimaailmaan!