31Bet arvostelu
Uutta verta veikkaamiseen
31Bet on yksi vuoden 2022 uusista vedonlyöntisivustoista. Taustalla naruja vetelevä operaattori Onyxion Malta on aiemmin tunnettu Curaçao-sivustoistaan kuten Rolletto, mutta tämänkertainen tuttavuus on onneksi MGA-lisensoitu. Kuten pelihuoneen nimikin kertoo, se on panostanut erityisesti urheilupuoleen, mikä sopii meille! Nettikasinoakaan ei silti ole unohdettu, ja tarjolla on myös harvinaisemmat pelimuodot, kuten virtuaaliurheilu ja sosiaalinen Spaceman-peli.

Kukaan edes henkilökunnasta ei tunnu tietävän, mistä nimi 31Bet on peräisin. Sen kuitenkin tiedämme, että sivustolta löytyy monipuolisen pelitarjonnan lisäksi yksi vedonlyöntimaailman tämän hetken suurimmista tervetulobonuksista, sillä ensitalletus tuplataan peräti 500 euroon asti! Tästä ja kaikista muista ominaisuuksista Tipsimaatti kertoo seuraavaksi lisää kattavassa arvostelussaan.

Operaattori
Onyxion Malta Limited
Lisenssi
MGA
Vedonlyöntiohjelmisto
Tuntematon
Sisarsivustot
Tuen aukioloajat
24/7
Maksutavat
Rapid Transfer, Zimpler, Sofort, Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, MiFinity, paysafecard
Minimitalletus
15 €
Minimikotiutus
20 €
Kotiutuksen kesto
Max. 24 tuntia
Siirry otsikkoa klikkaamalla suoraan arvostelun kohtaan, josta haluat oppia lisää. Älä unohda jättää omaa arviotasi!
31Bet bonus
Ensitalletuksen tuplaus 500€ asti
31Betin tervetulobonus pyörii kolossaalisessa kokoluokassa! Sivuston tarjoama 100 % talletusbonus ensitalletukselle myönnetään nimittäin peräti 500 euroon asti. Tämän kokoluokan vedonlyöntibonuksiin harvemmin törmää, ja siksi kyseessä onkin varsinkin “valaille” ensiluokkainen bonus.

Toisaalta sitä mukaa kun kasvaa bonuksen koko, kohoaa usein myös kierrätysvaatimus, niin tälläkin kertaa. 31Bet edellyttää 10-kertaista kierrätystä sekä talletuksen että bonuksen osuuksille, mikä on vedonlyöntimaailmassa kärki- vai pitäisikö sanoa häntäpäätä. Mahdoton haaste ei missään nimessä ole, jos tykkää veikata paljon eri kohteita eikä pelkää panostamista. Esimerkiksi täydellä 500 euron bonussummalla kierrätystä pitää kuitenkin urakoida peräti kuukauden voimassaoloajan sisällä peräti kymppitonni.
Kierrätys
10x (T+B)
Kupongilla vähintään kaksi kohdetta minikertoimella 1,40 per kohde
Kierrätys ei edisty pesäpallo-, tennis-, tasoitus- ja DNB-vedoissa
Voimassa 30 päivää
Muut ehdot
Minimitalletus 20 €
Kampanjat
Joka neljäs yhdistelmä ilmainen
Mainion mausteen 31Betin bonustarjontaan vanhoille pelaajille tuo 3+1 FreeBet -kampanja. Sen myötä aina kun lyöt kolme vähintään kolmen kohteen yhdistelmää, saat neljännen ilmaiseksi. Ilmaisvedon arvo on kolmen lyödyn kombovedon panosten keskiarvo: esimerkiksi jos lyöt kaksi 60 euron vetoa ja yhden 90 euron vedon, saat ilmaisen betsin arvo on 70 euroa! Maksimissaan ilmaisveto voi olla 100 euroa. Mikä parasta, minkäänlaisia ajallisia rajoituksia ei ole, eli voit useinkin hyödyntää tämän edun, joka sopii mainiosti rekkamiehille ja muille yhdistelmien ystäville!

Muilta osin kiinteiden, jatkuvien kampanjoiden kattaus antaa vielä hieman odottaa itseään 31Betillä. Bonussivun tarjonta on kohtuullisen vähäinen, mutta henkilökohtaisesti räätälöityjä tarjouksia putkahtelee toisinaan veikkaajille, minkä lisäksi niitä voi kolahtaa sähköpostiin, jos ottaa vastaan sivuston markkinoinnin. Pelkkä tervetuliaisbonus ja mainittu ilmaisvetokampanja ovat tosin jo keskimääräistä parempia vedonlyöntibonuksia, joiden hyödyntämistä kannattaa harkita.
Kohteet & Kertoimet
Urheilua laajalla rintamalla
Vedonlyöntisivustojen kohdevalikoimat ovat ottaneet viime vuosina hurjan kasvuloikan, ja 31Bet on mukana talkoissa. Tarjolla on jättimäinen kattaus urheilua eri lajeista. Suosikkitapahtumasi ei taatusti jää löytymättä, oli se sitten vaikka rantafutista, krikettiä tai hurlingia. Toisaalta kaikissa kohteissa ei eri markkinoita ole kuitenkaan kovin kattavasti saatavilla, mikä näkyy esimerkiksi jääkiekon puolella, jossa maalintekijävedot eivät moneen liigaan onnistu.

E-urheilu on kattavalla kokoonpanolla mukana, ja sille on annettu paraatipaikka myös päävalikosta. Omalta eSportsille pyhitetyltä sivulta löytyvät veikattavat pelit, etunenässä CS:GO, DotA II ja LoL. Myös viihteen ja politiikan kohteita löytyy hieman, joskin määräänsä enempää painoarvoa näille ei ole annettu. Lähinnä mukana ovat viihdemaailman isoimmat palkintogaalat, kuten Oscarit.

Kertoimien suhteen 31Betin tilanne on markkinoiden kilpailukykyisellä keskitasolla. Tuttuun tapaan tapahtuman koko vaikuttaa palautukseen, mutta varsinkin suurten lajien kärkimatseissa puhutaan mallikkaasta yli 96 prosentin kipuavasta tasosta. Mitä pienempi laji ja peli on kyseessä, sitä varmemmin kertoimet kannattaa kilpailuttaa, sillä joillakin markkinoilla sivusto jää hieman jälkeen markkinatasosta.
Ulkoasu & käytettävyys
Ison maailman malliin
31Bet käyttää teemassaan pikanttia punaisen ja harmaan yhdistelmää. Ulkoinen ilme on toimiva, joskin ei se kaikista modernein ja selkein useine hieman sekavine valikkoineen. On helposti nähtävissä, että kyseessä on kansainvälinen sivusto, joka on ottanut vaikutteita ulkomaisilta pelimaailman jäteiltä eikä ole lähtenyt kikkailemaan taiteellisuudella. Joitakin asioita olisimme tehneet toisin: esimerkiksi uusia ominaisuuksia ja toimintoja mainostetaan vilkkuvin palikoin, mikä tuo kokonaisuuteen hieman tarpeetonta hektisyyttä.

Vaikka pieniä asioita voisi aina viilata loputtomiin, sivuston käyttö on jouhevaa kaikille, jotka ovat aiemminkin pelanneet netissä. Slottien pyöräyttely ja vetojen asettaminen onnistuu myös mobiilissa, jossa pelit pyörivät kevyesti suoraan selaimessa, ilman turhien sovellusten latailua ja asentelua. Puhelimen pienemmällä näytöllä sivusto toimii jopa työpöytäversiota sujuvammin, kun elementtien määrää on saatu karsittua sopivasti. Kaiken kaikkiaan puhutaan laatusivustosta, joka ei kuitenkaan ole ehkä se kaikista persoonallisin ilmestys.
OMINAISUUDET
Työkaluissa parantamisen varaa
Vedonlyönnin perustarjonta on 31Betillä kasassa, mutta kaikkia ominaisuuksia kehittäjät eivät ole miettineet viimeiseen asti. Betsari saattaa jäädä kaipaamaan esimerkiksi monilta muilta sivustoilta tuttuja ominaisuuksia, kuten bet builderia. Toki kaikki veikkaajat eivät käytä luo oma veto -toimintoa, ja heitä tilanne ei niinkään haittaa, mutta Tipsimaatin mielestä se alkaa olla nykypäivän pelihuoneilla jo perusedellytys. Cash out eli vedon lunastaminen ennen aikojaan kuuluu joidenkin kohteiden osalta valikoimaan.

Muutoin vedonlyöntiaula on laadukas, mitä tulee esimerkiksi peli-ideoiden löytämiseen ja kohteiden selaamiseen. Kohteet on helppo jakaa ajan ja liigan mukaan, minkä lisäksi omia suosikkisarjoja ja -kilpailuja voi tallentaa ketterästi suosikkeihin. Livevedonlyönnin kohteissa aukeaa kätevä aikajana, jonka avulla näkee, miten ottelu on edennyt. Selkeät tilastot ja ottelutapahtumien reaaliaikainen animointi niin ikään helpottavat livebetsien asettamista.
Asiakaspalvelu
Tukea kaikkina aikoina
On hatunnoston arvoinen juttu, kun uusi sivusto ymmärtää heti asiakastuen merkityksen ja alkaa saman tien tarjota ympärivuorokautista apua. Tämä on tilanne myös 31Betin kohdalla, jonka livechat on auki joka päivä 24/7. Halutessaan voi lähettää myös sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Sivustolta löytyy myös usein kysytyt kysymykset, mutta kyseinen osio on surkuhupaisa, sillä kolme vastattua kysymystä ei suurimmassa osassa tilanteista paljon auta. Paljon laajempi tukiosio tulisi tarpeeseen, mutta voihan olla, että uusi pelihuone vielä hioo sitä. Käyttöehdoista löytyy vastauksia jonkun verran, minkä lisäksi toki henkilökunnan puoleen voi kääntyä.

Suomeksi sivusto ei tällä haavaa tarjoa apua, mutta englanniksi pääsimme arviointikerralla asiaan nopeasti. Hyväntuulinen apuri vastasi kysymyksiimme, joista osaan hän tosin joutui hieman pyytämään apua kollegoilta. Nopeudeltaan, ystävällisyydeltään ja aukioloajoiltaan chat saa meiltä kyllä puhtaat paperit, mutta toki se suomenkielinen tuki edes osan aikaa vuorokaudesta olisi toivottu viimeinen silaus.
Suomalaismyönteisyys
Peliviihdettä joka kolkkaan
31Bet ei pidä piilossa sitä, että eihän kyseessä ole mikään suomalaista alkuperää oleva sivusto, vaan ihan ulkomainen yhtiö. Uudeksi tulokkaaksi sen tarjonta on silti varsin hyvää myös meikäläisestä näkökulmasta. Sivusto tarjoaa varsin oivallisen suomenkielisen käännöksen, kohdevalikoiman myös suomalaisurheilun puolelta, suomalaispelaajille sopivia maksutapoja sekä tietysti verovapaat voitot.

Jostain syystä tosin sivusto ei tunnista pelaajan käyttämän selaimen kieltä tai käyttäjän sijaintia. Oletuskielenä on siksi joka kerta englanti, minkä vuoksi se on aina erikseen muutettava suomeksi, jos haluaa käyttää sivustoa äidinkielellä. Tämä on hieman vaivalloista varsinkin mobiilissa. Myöskään suomeksi ei saa asiakaspalvelua lainkaan ainakaan tällä hetkellä.
Rahaliikenne
Maksut maaliin
Kansainvälisyys näkyy myös 31Betin maksutavoissa. Niihin kuuluvat Rapid Transfer-, Zimpler– ja Sofort-verkkopankkimaksut, Visa– ja MasterCard-kortit, Skrill-, Neteller– ja MiFinity-nettilompakot, paysafecard-voucher sekä Sofort. Trustlyn puutteesta huolimatta maksut hoituvat tällä joukolla monipuolisesti.

Minimitalletus on 15 euroa ja miniminosto 20 euroa. Kotiutuspyyntöjen hyväksymisen kerrotaan kestävän maksimissaan vuorokauden, mikä on aivan kelvollinen aika. Kannattaa kuitenkin käyttää mahdollisuuksien mukaan nopeita verkkolompakoita ja verkkopankkisiirtoja, sillä pankki- ja luottokorttisiirtoon kuluvalle pidemmälle ajalle ei sivusto voi mitään. Siirrot ovat ilmaisia ja voitot verottomia, koska 31Betillä on MGA:n myöntämä lisenssi.
Turvallisuus
Ei syytä huoleen
Kyseessä on uusi sivusto, mutta pelaajat voivat silti löytää sen tarjonnan pariin turvallisin mielin. Tästä pitää huolen muun muassa MGA:n lisenssi, joka on lisenssinmyöntäjien joukosta epäilemättä se kaikista arvostetuin. Teknisestä turvallisuudesta pitävät huolen korkeimman tason SSL-suojaus ja PCI-sertifioidut maksutavat, joiden avulla rahaliikenne onnistuu turvallisesti. Netistä löytyy jo useita positiivisia 31Bet kokemuksia, joiden löytämisessä auttavat parhaiten yhteisöt kuten Trustpilot ja AskGamblers sekä suomeksi Ylikerroin, Casinofoorumi ja Ylilauta.

Vastuullinen pelaaminen kuuluu osaksi kokemuksen turvallisuutta. 31Bet on omistanut aiheelle oman sivun, jossa se kertoo lisää siitä, mitä tekee esimerkiksi alaikäisten pelaamisen estääkseen sekä mitä pelaaja voi tehdä, jos huomaa hälytysmerkkejä omassa pelaamisessaan. Ensimmäinen askel on asettaa itselle sopivat rajoitukset, kuten talletus-, tappio- ja panosraja, istunnon aikaraja, todellisuustarkistus, jäähy ja omaehtoinen pelikielto. Näitä kaikkia voi hallita kätevästi omassa profiilissa. Pääsynsä sivuille voi estää myös ikiajoiksi kertaheitolla, mitä kaikki pelihuoneet eivät tarjoa.
31Bet Casino
Kassu mukana menossa
Pääosin 31Bet on pesunkestävä vedonlyöntisivusto, mutta toki nettikasinokaan ei ole sille aivan vieras ulottuvuus. Kasinopuolella sivusto tarjoaa vajaat 900 peliä, mikä ei tosin ole tajunnanräjäyttävä määrä. Tuotoksia on tarjolla vain 12 tuottajalta, joiden joukosta puuttuu monia isoja nimiä, esimerkiksi NetEnt ja Play’n GO. Isoimmat hitit ovat Pragmaticin käsialaa. Peliaula on miellyttävän nopea ja kevyt, ja selaaminen onnistuu kätevästi riittävän laajoissa kategoriajaotteluissa, joihin kuuluvat muun muassa bonusosto- ja Megaways-pelit. Pelien kokeilu onnistuu leikkirahalla, minkä lisäksi pelejä voi selata studion mukaan.
31Bet kokemuksia
31 syytä tutustua
Vuoden 2022 uusiin pelituttavuuksiin lukeutuva 31Bet tarjoaa hallitun paketin viihdettä. Onyxion Malta -nimisen operaattorin sivusto pitää sisällään muun muassa ympärivuorokautisen asiakaspalvelun, sosiaalisen Spaceman-pelin, hyvän kohde- ja kerrointarjonnan sekä tietysti verovapaat voitot.

Uuden pelaajan on mahdotonta olla kiinnittämättä katsettaan jättikokoiseen tervetulobonukseen: ensitalletus tuplataan jopa 500 euroon asti! Kierrätys ei ole läpihuutojuttu, sillä sekä talletus että bonus on pyöritettävä läpi kymmenen kertaa, ja kierrätys etenee vain vähintään kahden kohteen kupongeilla. Ei silti mahdotontakaan – uskallatko kokeilla?
Pidämme
500 € jättibonus!
Suomenkielinen asiakastuki
Verovapaat voitot
Kehitettävää
Vaikeat bonusehdot
83

/100%

Usein kysyttyä
Kuinka kauan 31Bet kotiutus kestää?
Sivustolla kerrotaan, että nostopyyntöjen hyväksymiseen kuluu yleensä maksimissaan 24 tuntia.
Onko 31Bet verovapaa?
Kyllä. Tipsimaatti esittelee vain sivustoja, joilta nostetut voitot ovat verottomia suomalaisille. 31Bet kuuluu näihin Maltan peliviranomaisen myöntämän lisenssin ansiosta.
Onko 31Bet huijausta?
Ei, 31Bet ei ole huijaus. Kyseessä on luotettava toimija, ja löydät netistä jo useita positiivisia 31Bet kokemuksia, vaikka kyseessä onkin melko tuore sivusto.

Kommentoi

Arvosana

Tipsimaatti