iBet arvostelu
Punamusta paholainen
Nimen perusteella voisi päätellä Applen lähteneen mukaan pelibisnekseen, mutta ei nyt sentään. iBet on Claymore Malta -nimisen operaattorin käsialaa oleva pelisivusto, joka on perustettu vuonna 2020. Suomalaispelaajat ihastuivat heti uutukaiseen, joka tarjoaa vedonlyöjille laadukkaan Betssonin vedonlyöntialustan ja sen myötä harvinaisia Suomi-kohteita sekä tutun käyttöliittymän ja erinomaiset bonukset.

Uusia pelaajia iBet houkuttelee kaksiosaisella vedonlyönnin tervetulobonuksella, johon kuuluu mukava tukku pelirahaa niin ensimmäiselle kuin toiselle talletukselle. Tässä arvostelussa Tipsimaatti kertoo rehellisiä iBet kokemuksia ja käy juurta jaksaen läpi bonuksen ja muut kampanjat, rahaliikenteen, asiakaspalvelun sekä paljon muuta!

Operaattori
Claymore Malta
Lisenssi
MGA
Vedonlyöntiohjelmisto
Betsson
Sisarsivustot
Tuen aukioloajat
24/7
Maksutavat
Trustly (Pay N Play), Zimpler, Euteller, Rapid Transfer, Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, MuchBetter, MiFinity, paysafecard, Neosurf, Cashlib, Siirto, Siru Mobile
Minimitalletus
10 €
Minimikotiutus
20 €
Kotiutuksen kesto
Max. 24 tuntia
Siirryä otsikkoa klikkaamalla suoraan arvostelun kohtaan, josta olet kiinnostunut oppimaan lisää. Älä unohda jättää omaa arviotasi!
ibet bonus
Tuplaa ensitalletuksesi 150€ asti
Uusia pelaajia iBet hellii talletusbonuksella, joka tuplaa ensimmäisen talletuksen aina 150 euroon asti! Tämä tervetuliaisbonus korvasi syksyllä 2022 aiemmin voimassa olleen bonuspaketin, joka oli arvoltaan suurempi mutta muutoin monimutkaisempi.

Bonusehdot ovat bonuksen muhkeaan kokoon nähden kelvolliset. Aiemmasta bonuksesta helpottunut kierrätysvaatimus on nykyään 6x. Kierrättäessä minimikerroin vetojen osalta on 2,00 ja aikaa urakkaan on 20 päivää. Kannattaa huomioida maksimipanos, joka on harmillisen pienet 35 euroa.
Kierrätys
6x (T+B)
Minimikerroin 2,00
Voimassa 20 päivää
Lunastettava 30 päivän kuluessa rekisteröitymisestä
Muut ehdot
Minimitalletus 10 €
Ei DC-vetoja ja aasialaisia tasoituksia +1 ja -1
Ei Neteller- tai Skrill-talletuksia
Maksimipanos 35 €
iBet Kampanjat
Käteispalautus pelastaa
Vanhojakaan pelaajia ei ole unohdettu. Yksi pelaajien suosikkibonusmuodoista on selkeytensä vuoksi cashback eli käteispalautus. Se tarkoittaa sitä, että tietty osuus häviöistä palautetaan. iBet on toteuttanut homman niin simppelisti, että joka viikko pelaajille palautetaan kierrätysvapaana käteisenä 5 % kaikista vedonlyönnin nettotappioista. Minimipalautus on viisi euroa ja maksimipalautus 200 euroa. Muista vain aktivoida cashback päälle henkilökohtaisesta Palkinnot-osiostasi joka viikko, kun lyöt vetoa iBetillä!

Lisäksi saatat törmätä sivustolla muihin, vaihtuviin etuihin, kuten henkilökohtaisiin tarjouksiin. Pidä siis kampanjasivua silmällä ja hyväksy bookerin markkinointiviestintä, jos haluat kuulla uusista kampanjoista ensimmäisenä. Vedonlyöntiaulan navigaation alalaidasta kannattaa bongata myös otsikot Korotettu kerroin sekä Tehostetut triplat. Niissä törmää houkutteleviin kerroinboosteihin lähes päivittäin.
iBet Kohteet & Kertoimet
Kohdekattaus kotimaisella twistillä
Monista ikonisista pelisivustoistaan tunnettu Betsson Group on pelaajien harmiksi suurilta osin vetäytynyt Suomen-markkinoilta. Vaikka kyseessä ei saman pelijätin operoima sivusto olekaan, me näemme Betssonin jatkavan nyt elämäänsä iBetin muodossa! Booker nimittäin käyttää Betssonin vedonlyöntialustaa, joka on käytössä vain harvoilla ja valituilla. Samalla se tarkoittaa sitä, että kohdevalikoimassa on yhtäläisyyksiä Betssonin, NordicBetin ja kumppaneiden kanssa, minkä lisäksi kertoimet ovat niin ikään samalla kilpailukykyisellä tasolla.

Pelattavan riittoisuudesta pitävät iBetillä huolen kaikki tutut urheilulajit ja eSports-puolen pelit, joiden tapahtumia voit veikata kattavasti. Mukana ovat Betssonilta tutut erikoisemmat kohteet, kuten jääkiekossa pelaajien ylivoimapisteet ja muut harvinaisuudet. Betssonin kertoimista on myös se ilo, että ne tuovat toisinaan mukaan Suomi-kohteita, kuten Putous-kilpailun kertoimet ja UMK-vedonlyönnin. Automaattisesti kaikki Betssonin suomalaiseen makuun räätälöidyt kohteet eivät kuitenkaan ole tarjolla, mutta niitä voidaan lisätä listoille pyytämällä.

Kerrointen osalta puhutaan takuuvarmasta suorittajasta, joka pysyy markkinoiden keskitason yläpuolella ja yltää toisinaan aina kerroinvertailun kärkisijoille asti kohteesta riippuen. Kuningaslaji jalkapallossa iBet pysyy tyypillisesti 93 prosentin paremmalla puolella. Sanottakoon silti, että kertoimet eivät ole bookerille varsinainen valtti siinä missä valikoiman laajuus, jossa kuuluisa alusta mahdollistaa huippukokemuksen.
iBet Ulkoasu & käytettävyys
Mustalle vai punaiselle?
iBet ei turhia kruusaile. Sivuston ulkoasu on todella yksinkertainen, jos ei vähän myös vanhoista hyvistä ajoista muistuttava. Tummien teemojen kanssa ei parane olla ongelmia, jos iBetillä vierailee, sillä sen väripaletti on sysimusta. Ruletti on selvästi taustalla olevien taiteilijoiden mieleen, sillä hiilenmusta pohja saa piristystä punaisesta tehosteväristä. Nykyajan kovassa visuaalisessa kilpailussa kyseessä ei ole mikään kaunokainen, mutta selkeä sivusto tekee pelaamisen helpoksi ja herättää luottamusta.

Kokemus on helppo myös mobiilissa. iBetin selaimessa toimiva HTML-pohjainen mobiiliversio on kevyt ja nopea käyttää, käytit sitten Pay N Play -pikakirjautumista tai vanhoja kunnon tunnuksia. Käytännössä sivustorakenne on identtinen mobiilissa, sillä ainoastaan päävalikko on hypännyt ylälaidasta vasemmalle. Erillistä sovellusta iBet ei ole saanut, mille on selkeä syy: nykyään pelaajat pitävät enemmän suoraan mobiiliselaimessa toimivasta pelaamisesta.
iBet OMINAISUUDET
Vedonlyönnin rajat koetuksella
Tavallisen vedonlyönnin tueksi iBet tarjoaa useita mielenkiintoisia toimintoja. Kattaukseen kuuluu cashout eli vedon ennenaikainen lunastaminen sekä myös Betsson Groupin sivustoilta tuttu osittainen cashout, eli voit lunastaa esimerkiksi puolet alkuperäisestä vedostasi ennen sen ratkeamista. Vaikka Tipsimaatti ei CO:n käyttöä suosittelekaan, joskus tämä tulee tarpeeseen, kun kantti ei meinaa kestää isompaa vetoa.

Repertuaariin kuuluu myös bet builder eli Luo oma veto -toiminto. Se tarkoittaa sitä, että voit poimia rusinat pullasta valitsemalla useita kohteita samasta tapahtumasta, mikä ei ennen ollut mahdollista. Nykyään jotkut bookerit tarjoavat tätäkin vaihtoehtoa, ja modernina toimijana iBet on osa kehitystä! Lisäksi sivusto mainostaa tulossa olevia mystisiä vedonlyöntianalyysejä, joiden avulla omia vetoja on mahdollista optimoida mobiilipohjaisessa vedonlyöntiohjelmassa. Jäämme innolla odottamaan, ja päivitämme tähän arvosteluun heti, kun olemme päässeet testaamaan ominaisuuden!
iBet Asiakaspalvelu
Apu aina lähellä
Asiakaspalvelu nousee arvoon arvaamattomaan, kun sivustolla on bitti poikittain tai vedon kanssa on ongelmia. Pelaajat pitävät erityisesti livechatista, jonka iBet tarjoaa 24/7. Henkilökunnassa on myös suomalaisverta, joten toisinaan apua saa myös suomeksi, joskaan ei koko vuorokautta. Välillä myös vaikka livechatin avausvalikossa kerrotaan suomenkielistä tukea olevan saatavilla, joutuu silti juttusille englanninkielisen auttajan kanssa. Toinen vaihtoehto on lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Sivustolta löytyy myös laaja tukikeskus usein kysyttyine kysymyksineen, joka ei kuitenkaan harmi kyllä ole saatavilla suomen kielellä.
iBet Suomalaismyönteisyys
Torilla tavataan
Suomi on pelikansaa, mutta pienenä maana jäämme silti turhan usein isompien markkinoiden varjoon pelisivustojen tarjonnassa. iBet on toista maata, sillä Suomi on hallussa suvereenisti. Tästä osoituksena booker tarjoaa erinomaisen lokalisaation, suomenkielisen asiakaspalvelun ja kotimaisia maksutapoja, kuten Siirto ja Euteller. Kohteita löytyy myös suomalaisen politiikan ja viihteen kentiltä, mikä ei ole kaikilla sivustoilla ollenkaan sanottua. Mikä tärkeintä, voitot ovat suomalaispelaajille verovapaita.

Ainoa pieni kauneusvirhe löytyy tukikeskuksen usein kysyttyjen kysymysten osiosta. Sitä ei nimittäin ole käännetty suomeksi ollenkaan, vaikka yläkulman pudotusvalikosta löytyykin kielivaihtoehtona suomi. Myöskään suomenkielisen tuen saatavuuteen ei voi kaikkina aikoina luottaa, vaikka se periaatteessa kuuluukin henkilökunnan repertuaariin. Näissä tilanteissa voit vaihtaa kielen englantiin tai lähettää sähköpostia.
iBet Rahaliikenne
Pikana tai perinteisesti
iBet tarjoaa maksuliikenteeseen kaksi vaihtoehtoista reittiä. Valitse Pay N Play -pikatalletus, jos haluat pelata suoraan verkkopankkitalletuksella ilman rekisteröitymisen ja henkilöllisyyden todentamisen vaivaa. Jos puolestaan tarvitset lisää maksutapoja käyttöösi, luo tunnukset ja kirjaudu sisään perinteisesti. Tällöin voit maksaa Trustlyn lisäksi Zimplerin, Eutellerin ja Rapid Transferin verkkopankkimaksuilla, Visa– ja MasterCard-korteilla, Skrill-, Neteller-, MuchBetter– ja MiFinity-nettilompakoilla, paysafecard-, Neosurf– ja Cashlib-vouchereilla sekä kirsikkana kakun päällä Siirto– ja Siru Mobile -mobiilimaksuilla! Tällainen vaihtoehtojen paljous ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Varsinkin hybriditoiminto, jossa voit valita haluatko rekisteröityä vai pelata ilman rekisteröitymistä, miellyttää, samoin kuin kotimaisen Siirto-maksutavan käyttö.

Minimitalletus on 10 euroa minimikotiutuksen ollessa 20 euroa. Noston nopeudesta sivusto ei kerro ollenkaan, eikä henkilökuntakaan osannut paljon asiassa auttaa. Tipsimaatin kokemusten mukaan kotiutus onnistuu kuitenkin kohtuullisessa ajassa, yleensä vuorokauden kuluessa. Nopeiten teet kotiutuksen Trustlyn Pay N Play -menetelmällä. Jos käytät perinteisiä tunnuksia, varmista, että olet tunnistautunut ennen nostopyyntöä. Pankki- ja luottokorttikotiutuksia kannattaa mahdollisuuksien mukaan välttää, sillä niissä kestää tunnetusti pidempään.
iBet Turvallisuus
Laatua ja luotettavuutta
iBet ei vielä kuulu pelimaailman massiivisiin nimiin, eikä liioin sen operaattori Claymore Malta. Kokemuksen turvallisuuteen tällä ei ole vaikutusta. Sivusto toimii arvostetuimmalla MGA-lisenssillä, ja sillä on eCOGRA-sertifikaatti. Voit siis viihtyä bookerin pauloissa ilman huolta satunnaislukugeneraattorin toimivuudesta tai rahaliikenteen sujuvuudesta. Tipsimaatin arvostelun lisäksi voit halutessasi etsiä lisää iBet kokemuksia Trustpilot ja AskGamblers yhteisöistä tai suomeksi Ylikerroin ja Casinofoorumi palstoilta.

Myös vastuullinen pelaaminen on bookerilla hallussa. Siirry kirjautuneena vastuullisen pelaamisen sivulle, jos haluat lukea aiheesta lisää tai asettaa itsellesi erilaisia rajoituksia, kuten talletusraja, aikalisä, aktiviteettitarkistus tai peliesto.
iBet KASINO
Kasinopuoli kunnossa
Vaikka Tipsimaatti on pääosin kiinnostunut vedonlyönnistä kasinon sijaan, vannomme valinnanvapauden nimeen. Siksi pidämme arvossa iBetin yli 2 000 kasinopelin tarjontaa, joka rakentuu lähes 40 pelistudion huipputuotteista. Myös slottien suodatusominaisuudet ovat hyvällä tasolla pelaajien voidessa tutkailla erikseen esimerkiksi uomalaiseen makuun räätälöityä pelilistaa. Niin ikään sivusto tarjoaa livekasinon, jossa Evolution Gamingin ja Pragmatic Play Liven pöydissä kortit, nopat ja rulettikuulat saavat kyytiä. Kasinolle on omat bonuksensa, mutta muista, että voit lunastaa vain yhden tervetulobonuksen, joko kasinolle tai vedonlyöntiin!
iBet kokemuksia
Tyylikästä veikkaamista Betssonin alustalla
iBet on suomalaisveikkaajalle vuorenvarma valinta. Betssonin harvinainen vedonlyöntialusta takaa kilpailukykyiset kertoimet ja ennen kaikkea monipuolisen kohdevalikoiman, jossa on erikoista pelattavaa myös suomalaiseen makuun. Maksutapoja on vaikka muille jakaa, eikä cashoutista ja muista työkaluista haittaakaan ole.

Uusille pelaajille iBetillä on tarjottavanaan mukavan tuhti talletusbonus. Arvoa sille kertyy parhaimmillaan jopa 150 euroa, mutta toki pienemmälläkin talletuksella on mahdollista lunastaa bonus. Vanhatkaan pelaajat eivät jää tyhjin käsin, sillä joka viikko tappioista saa takaisin viisi prosenttia kierrätysvapaan cashbackin muodossa.
Pidämme
Betssonin vedonlyöntialusta
Suomi-kohteet
Cashback
Hybridimaksut
24/7 asiakaspalvelu
Verovapaat voitot
Kehitettävää
Suomenkielisen tuen saatavuus
93

/100%

Usein kysyttyä
Kannattaako iBet bonus lunastaa?

iBetin vedonlyöntibonus uusille pelaajille on vaihdellut hieman aikojen saatossa. Tällä hetkellä tarjolla on ensitalletuksen tuplaus 150 € asti hyvillä ehdoilla, joka on ehdottomasti lunastamisen arvoinen bonus!

Missä kanavissa iBet asiakaspalvelu toimii?

iBetin asiakastuki auttaa pelaajia livechatissa ja sähköpostitse vuorokauden ympäri. Suomeksi palvelua ei kuitenkaan saa koko vuorokautta.

Onko iBet verovapaa?

Kyllä vain! Samoin kuin muut Tipsimaatin esittelemät vedonlyöntisivustot, myös iBet on verovapaa.

Mikä on iBet riskitön veto?

Tällä hetkellä iBet ei tarjoa riskitöntä vetoa eikä no deposit bonusta.

Onko iBet huijausta?

Ei, iBet ei ole huijaus. Kyseessä on luotettava MGA-sivusto, joka käyttää arvostettua Betsson Groupin vedonlyöntialustaa ja on vakuuttanut pelaajat turvallisuudestaan.

Kommentoi

Arvosana

Tipsimaatti