iBet arvostelu
Punamusta paholainen
Nimen perusteella voisi päätellä Applen lähteneen mukaan pelibisnekseen, mutta ei nyt sentään. iBet on Claymore Malta -nimisen operaattorin käsialaa oleva pelisivusto, joka on perustettu vuonna 2020. Suomalaispelaajat ihastuivat heti uutukaiseen, joka tarjoaa vedonlyöjille laadukkaan Betssonin vedonlyöntialustan ja sen myötä harvinaisia Suomi-kohteita sekä tutun käyttöliittymän. MGA-lisenssin ansiosta kyseessä on luonnollisesti myös verovapaa sivusto.

iBetiä viilattiin jonkin verran vuoden 2022 lopulla, jolloin se sai uutta ilmettä ja muun muassa bonus uudistui. Tässä arvostelussa Tipsimaatti kertoo ajankohtaisia ja rehellisiä iBet kokemuksia vedonlyönnistä ja käy juurta jaksaen läpi bonuksen ja muut kampanjat, rahaliikenteen, asiakaspalvelun sekä paljon muuta!

Operaattori
Claymore Malta
Lisenssi
MGA
Vedonlyöntiohjelmisto
Betsson
Sisarsivustot
Tuen aukioloajat
24/7
Maksutavat
Trustly (Pay N Play), Zimpler, Euteller, Rapid Transfer, Siirto, Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, MiFinity, Blixtpay, paysafecard, Neosurf, Cashlib, Siru Mobile
Minimitalletus
10 €
Minimikotiutus
20 €
Kotiutuksen kesto
24 tuntia
Siirryä otsikkoa klikkaamalla suoraan arvostelun kohtaan, josta olet kiinnostunut oppimaan lisää. Älä unohda jättää omaa arviotasi!
ibet bonus
Ensitalletuksen tuplaus 100 € asti
iBet vaihtoi ensin tervetulobonuksensa kaksiosaisesta paketista ensitalletuksen tuplaukseksi 2022 ja sitten vielä laski maksimisummaa 2023 tehdäkseen tilaa muille kampanjoille. Tällä hetkellä tarjolla on vanha kunnon 100 % talletusbonus 100 euroon asti.

Bonusehdot ovat kelvolliset. Aiemmasta bonuksesta helpottunut kierrätysvaatimus on nykyään 6x (T+B). Kierrättäessä minimikerroin vetojen osalta on 2,00 ja aikaa urakkaan on 20 päivää. Kannattaa huomioida maksimipanos, joka on harmillisen pienet 35 euroa.
Kierrätys
6x (T+B)
Minimikerroin 2,00
Voimassa 30 päivää
Lunastettava 30 päivän kuluessa rekisteröitymisestä
Muut ehdot
Minimitalletus 10 €
Ei DC-vetoja ja aasialaisia tasoituksia +1 ja -1
Ei Neteller- tai Skrill-talletuksia
Maksimipanos kierrättäessä 35 €
Kampanjat
Käteispalautus pelastaa
Vanhojakaan pelaajia ei ole unohdettu. Yksi pelaajien suosikkibonusmuodoista on selkeytensä vuoksi cashback eli käteispalautus. Se tarkoittaa sitä, että tietty osuus häviöistä palautetaan. iBet on toteuttanut homman niin simppelisti, että joka viikko pelaajille palautetaan kierrätysvapaana käteisenä 5 % kaikista vedonlyönnin nettotappioista. Minimipalautus on viisi euroa ja maksimipalautus 200 euroa. Muista vain aktivoida cashback päälle henkilökohtaisesta Palkinnot-osiostasi joka viikko, kun lyöt vetoa iBetillä!

Ilmaisvetoklubi maksaa pelaajille ilmaisvetoja vastineeksi viikon aikana tehdyistä vedoista. Tee maanantain ja torstain välillä vähintään 5 euron vetoja minimikertoimella 1,80, niin olet mukana. Saat viiden euron ilmaisbetsin, jos arkiviikolla tekemiesi vetojen kokonaisarvo on yhteensä 25-199 euroa, ja 25 euron ilmaisen vedon, jos vetojen arvo on vähintään 200 euroa. Ilmaisvedot ovat kierrätysvapaita, mutta niistä maksetaan vain nettovoitot ja lisäksi ilmaisvedon voitot on rajattu sataan euroon.

Viikon matsi on toinen ilmaisvetokampanja, joka sopii jalkapallon ystäville. Tutustu kampanjasivulla viikon matsien ohjelmaan ja lyö kyseiseen peliin vähintään 50 euron veto minimikertoimella 1,50, niin saat sitä vastaan 20 euron ilmaisvedon! Jälleen kyseessä on kierrätysvapaa veto, jonka maksimivoitto on 100 euroa.

Combi-vakuutus hellii yhdistelmälappujen laatijoiden hermoja palauttamalla panoksen 20 euroon asti, jos vähintään viiden kohteen lapusta yksi menee pieleen. Yhdistelmän minimikerroin saadaksesi vakuutuksen on 5,00 ja kunkin kohteen minimikerroin lapulla 1,20. Maksimissaan tarjouksen voi hyödyntää kolme kertaa päivässä.

Lisäksi saatat törmätä sivustolla muihin, vaihtuviin etuihin, kuten henkilökohtaisiin tarjouksiin. Pidä siis kampanjasivua silmällä ja hyväksy bookerin markkinointiviestintä, jos haluat kuulla uusista kampanjoista ensimmäisenä. Vedonlyöntiaulan navigaation alalaidasta kannattaa bongata myös otsikot Korotettu kerroin sekä Tehostetut triplat. Niissä törmää houkutteleviin kerroinboosteihin lähes päivittäin.
Kohteet & Kertoimet
Kohdekattaus kotimaisella twistillä
Monista ikonisista pelisivustoistaan tunnettu Betsson Group on pelaajien harmiksi suurilta osin vetäytynyt Suomen-markkinoilta. Vaikka kyseessä ei saman pelijätin operoima sivusto olekaan, me näemme Betssonin jatkavan nyt elämäänsä iBetin muodossa! Booker nimittäin käyttää Betssonin vedonlyöntialustaa, joka on käytössä vain harvoilla ja valituilla. Samalla se tarkoittaa sitä, että kohdevalikoimassa on yhtäläisyyksiä Betssonin, NordicBetin ja kumppaneiden kanssa, minkä lisäksi kertoimet ovat niin ikään samalla kilpailukykyisellä tasolla.

Pelattavan riittoisuudesta pitävät iBetillä huolen kaikki tutut urheilulajit ja eSports-puolen pelit, joiden tapahtumia voit veikata kattavasti. Mukana ovat Betssonilta tutut erikoisemmat kohteet, kuten jääkiekossa pelaajien ylivoimapisteet ja muut harvinaisuudet. Betssonin kertoimista on myös se ilo, että ne tuovat toisinaan mukaan Suomi-kohteita, kuten vaikkapa Putous-kilpailun kertoimet ja UMK-vedonlyönnin. Automaattisesti kaikki Betssonin suomalaiseen makuun räätälöidyt kohteet eivät kuitenkaan ole tarjolla, mutta niitä voidaan lisätä listoille pyytämällä.

Kerrointen osalta puhutaan takuuvarmasta suorittajasta, joka pysyy markkinoiden keskitason yläpuolella ja yltää toisinaan aina kerroinvertailun kärkisijoille asti kohteesta riippuen. Kuningaslaji jalkapallossa iBet pysyy tyypillisesti 93 prosentin paremmalla puolella. Sanottakoon silti, että kertoimet eivät ole bookerille varsinainen ykkösvaltti siinä missä valikoiman laajuus, jossa kuuluisa alusta mahdollistaa huippukokemuksen.
Ulkoasu & käytettävyys
Punaiselle vai mustalle?
iBet ei turhia kruusaile. Sivuston ulkoasu on todella yksinkertainen, jos ei vähän myös vanhoista hyvistä ajoista muistuttava. Tummien teemojen kanssa ei parane olla ongelmia, jos iBetillä vierailee, sillä sen väripaletti on lähes sysimusta. Ruletti on selvästi taustalla olevien taiteilijoiden mieleen, sillä hiilenmusta pohja saa piristystä punaisesta tehosteväristä. Nykyajan kovassa visuaalisessa kilpailussa kyseessä ei ole mikään kaunokainen, mutta selkeä sivusto tekee pelaamisen helpoksi ja herättää luottamusta. Loppuvuoden 2022 kasvojenkohotus auttoi hieman modernisoimaan ja keventämään sivustoa.

Kokemus on helppo myös mobiilissa. iBetin selaimessa toimiva HTML-pohjainen mobiiliversio on kevyt ja nopea käyttää, käytit sitten Pay N Play -pikakirjautumista tai vanhoja kunnon tunnuksia. Käytännössä sivustorakenne on identtinen mobiilissa, sillä ainoastaan päävalikko on hypännyt ylälaidasta vasemmalle. Erillistä sovellusta iBet ei ole saanut, mutta sen sijaan sovelluskaupoista löytyy iBet Social -sovellus, jonka kautta voit pelata hauskoja ennustuspelejä leikkirahalla.
OMINAISUUDET
Tilastoja vetojen tueksi
Tavallisen vedonlyönnin tueksi iBet tarjoaa useita mielenkiintoisia toimintoja. Kattaukseen kuuluu cashout eli vedon ennenaikainen lunastaminen sekä myös Betsson Groupin sivustoilta tuttu osittainen cashout, eli voit lunastaa esimerkiksi puolet alkuperäisestä vedostasi ennen sen ratkeamista. Vaikka Tipsimaatti ei CO:n käyttöä suosittelekaan, joskus tämä tulee tarpeeseen, kun kantti ei meinaa kestää isompaa vetoa. Repertuaariin kuuluu myös bet builder eli Luo oma veto -toiminto. Se tarkoittaa sitä, että voit poimia rusinat pullasta valitsemalla useita kohteita samasta tapahtumasta, mikä ei ennen ollut mahdollista.

Lisäksi tarjolla on kattava tilastokeskus ja liveseurantapalvelu, joiden avulla onnistuu niin vetojen sumpliminen analyyttisemmin kuin tietysti vetojen seuranta. Tilastopalvelusta löytyy hyvinkin kattavasti kiinnostavaa sisältöä paitsi vedonlyöjälle myös ihan jo urheilufanille! Tietoa löytyy runsaasti aina erotuomareista ja stadioneista lähtien.
Asiakaspalvelu
Apu aina lähellä
Asiakaspalvelu nousee arvoon arvaamattomaan, kun sivustolla on bitti poikittain tai vedon kanssa on ongelmia. Pelaajat pitävät erityisesti livechatista, jonka iBet tarjoaa vuorokauden ympäri. Henkilökunnassa on myös suomalaisverta, joten toisinaan apua saa myös suomeksi, joskaan ei koko vuorokautta. Välillä myös vaikka livechatin avausvalikossa kerrotaan suomenkielistä tukea olevan saatavilla, joutuu silti juttusille englanninkielisen auttajan kanssa. Toinen vaihtoehto on lähettää sähköpostia osoitteeseen support@ibet.com.

Sivustolta löytyy myös laaja tukikeskus usein kysyttyine kysymyksineen, joka on hiljattain käännetty myös suomen kielelle. Vastauksia löytyy täältä sen verran reilusti, että välttämättä tuen puoleen ei tarvitse edes kääntyä. Maksutavoille on oma erillinen sivunsa, joka tosin odottaa vielä suomennosta.
Suomalaismyönteisyys
Torilla tavataan
Suomi on pelikansaa, mutta pienenä maana jäämme silti turhan usein isompien markkinoiden varjoon pelisivustojen tarjonnassa. iBet on toista maata, sillä Suomi on hallussa suvereenisti. Tästä osoituksena booker tarjoaa erinomaisen lokalisaation, suomenkielisen asiakaspalvelun ja kotimaisia maksutapoja, kuten Siirto ja Euteller. Kohteita löytyy myös suomalaisen politiikan ja viihteen kentiltä, mikä ei ole kaikilla sivustoilla ollenkaan sanottua. Mikä tärkeintä, voitot ovat suomalaispelaajille verovapaita.

Ainoa pieni kauneusvirhe löytyy asiakaspalvelusta, jota ei välillä ole saatavilla suomeksi, vaikka livechat-ikkunassa suomi olisikin mainittuna. Näissä tilanteissa voit vaihtaa kielen englantiin tai lähettää sähköpostia. Myös muutamia kohtia on jäänyt sivustolta vielä kääntämättä, vaikkakin pääosin suomennos on oikein mallikas ja oikeakielinen verrattuna lukuisiin pelihuoneisiin, jotka suorastaan pilkkaavat Agricolan perintöä konekääntäjän käytöllään.
Rahaliikenne
Pikana tai perinteisesti
iBet tarjoaa maksuliikenteeseen kaksi vaihtoehtoista reittiä. Valitse Trustlyn Pay N Play -pikatalletus, jos haluat pelata suoraan verkkopankkitalletuksella ilman rekisteröitymisen ja henkilöllisyyden todentamisen vaivaa. Jos puolestaan tarvitset lisää maksutapoja käyttöösi, luo tunnukset ja kirjaudu sisään perinteisesti. Tällöin voit maksaa Trustlyn lisäksi Zimplerin, Eutellerin ja Rapid Transferin verkkopankkimaksuilla, Visa- ja MasterCard-korteilla, Skrill-, Neteller-, MiFinity-, Blixtpay- ja Jeton-nettilompakoilla, paysafecard-, Neosurf- ja Cashlib-vouchereilla sekä kirsikkana kakun päällä Siirto- ja Siru Mobile -mobiilimaksuilla! Tällainen vaihtoehtojen paljous ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Varsinkin hybriditoiminto, jossa voit valita haluatko rekisteröityä vai pelata ilman rekisteröitymistä, miellyttää, samoin kuin kotimaisen Siirto-maksutavan käyttö.

Minimitalletus on 10 euroa minimikotiutuksen ollessa 20 euroa. Noston nopeudesta sivusto ei kerro ollenkaan, eikä henkilökuntakaan osannut paljon asiassa auttaa. Tipsimaatin kokemusten mukaan kotiutus onnistuu kuitenkin kohtuullisessa ajassa, yleensä vuorokauden kuluessa. Nopeiten teet kotiutuksen Trustlyn Pay N Play -menetelmällä. Jos käytät perinteisiä tunnuksia, varmista, että olet tunnistautunut ennen nostopyyntöä. Pankki- ja luottokorttikotiutuksia kannattaa mahdollisuuksien mukaan välttää, sillä niissä kestää tunnetusti pidempään.
Turvallisuus
Laatua ja luotettavuutta
iBet ei vielä kuulu pelimaailman massiivisiin nimiin, eikä liioin sen operaattori Claymore Malta. Kokemuksen turvallisuuteen tällä ei ole vaikutusta. Sivusto toimii arvostetuimmalla MGA-lisenssillä, ja sillä on eCOGRA-sertifikaatti. Voit siis viihtyä bookerin pauloissa ilman huolta satunnaislukugeneraattorin toimivuudesta tai rahaliikenteen sujuvuudesta. Tipsimaatin arvostelun lisäksi voit halutessasi etsiä lisää iBet kokemuksia Casino Guru-, Trustpilot- ja AskGamblers-yhteisöistä tai suomeksi Ylikerroin-, Casinofoorumi- ja Ylilauta-palstoilta.

Myös vastuullinen pelaaminen on bookerilla hallussa. Siirry kirjautuneena vastuullisen pelaamisen sivulle, jos haluat lukea aiheesta lisää tai asettaa itsellesi erilaisia rajoituksia, kuten talletusraja, aikalisä, aktiviteettitarkistus tai peliesto.
iBet CASINO
Kasinopuoli kunnossa
Vaikka Tipsimaatti on pääosin kiinnostunut vedonlyönnistä kasinon sijaan, vannomme valinnanvapauden nimeen. Siksi pidämme arvossa iBetin vajaan 4 000 kasinopelin tarjontaa, joka rakentuu yli 60 pelistudion huipputuotteista. Myös slottien suodatusominaisuudet ovat hyvällä tasolla pelaajien voidessa tutkailla erikseen esimerkiksi suomalaiseen makuun räätälöityä pelilistaa tai bonusostopelejä. Niin ikään sivusto tarjoaa livekasinon, jossa Evolution Gamingin ja Pragmatic Play Liven pöydissä kortit, nopat ja rulettikuulat saavat kyytiä. Kasinolle on omat bonuksensa, mutta muista, että voit lunastaa vain yhden tervetulobonuksen, joko kasinolle tai vedonlyöntiin!
iBet kokemuksia
Tyylikästä veikkaamista Betssonin alustalla
iBet on suomalaisveikkaajalle vuorenvarma valinta. Betssonin harvinainen vedonlyöntialusta takaa kilpailukykyiset kertoimet ja ennen kaikkea monipuolisen kohdevalikoiman, jossa on erikoista pelattavaa myös suomalaiseen makuun. Maksutapoja on vaikka muille jakaa, eikä cashoutista ja muista työkaluista haittaakaan ole.

Uusille pelaajille iBetillä on tarjottavanaan mukavan tuhti talletusbonus. Arvoa sille kertyy parhaimmillaan 100 euroa, mutta toki pienemmälläkin talletuksella on mahdollista lunastaa bonus. Vanhatkaan pelaajat eivät jää tyhjin käsin, vaan heille löytyy nykyään monenlaista virikettä, kuten käteispalautusta, Ilmaisvetoklubi, Viikon matsi ja muuta!
Pidämme
Betssonin vedonlyöntialusta
Suomi-kohteet
Useita kampanjoita
Hybridimaksut
24/7 asiakaspalvelu
Verovapaat voitot
Kehitettävää
Suomenkielisen tuen saatavuus
91

/100%

Usein kysyttyä
Kannattaako iBet bonus lunastaa?

iBetin vedonlyöntibonus uusille pelaajille on vaihdellut hieman aikojen saatossa. Tällä hetkellä tarjolla on ensitalletuksen tuplaus 100 € asti, joka on aina lunastamisen arvoinen bonus, kunhan ehdot ovat kunnossa kuten nyt!

Missä kanavissa iBet asiakaspalvelu toimii?

iBetin asiakastuki auttaa pelaajia livechatissa ja sähköpostitse vuorokauden ympäri.

Onko iBet verovapaa?

Kyllä vain! MGA-lisenssin myötä iBetiltä saadut voitot ovat verottomia.

Mikä on iBet riskitön veto?

Tällä hetkellä iBet ei tarjoa riskitöntä vetoa eikä no deposit bonusta.

Onko iBet huijausta?

Ei, iBet ei ole huijaus. Kyseessä on luotettava MGA-sivusto, joka käyttää arvostettua Betsson Groupin vedonlyöntialustaa ja on vakuuttanut pelaajat turvallisuudestaan.