VivatBet arvostelu
Viva la VivatBet
Eläköön – eli latinaksi vivat! Nyt tarkastellaan mielenkiintoista booker-tulokasta, joka ponnistaa Virosta. VivatBet on perustettu jo vuonna 2021, mutta rantautunut Suomenlahden yli meille vasta pari vuotta myöhemmin. Pelihuoneen takana on firma nimeltä P.H. Primary OÜ, joka on suurimmalle osalle tietenkin uppo-outo, mutta ei takerruta siihen liikaa. Lisäksi sillä on tietysti verovapaa Viron lisenssi, joka ei ole kaikista yleisin, mutta ei missään nimessä myöskään syy katsoa sivustoa vinoon. Sama lisenssi löytyy muun muassa TonyBetiltä sekä aiemmin Coolbetiltä.

VivatBet tarjoaa useampia mielenkiintoisia syitä tutustua. Siltä löytyy esimerkiksi oma harvinainen vedonlyöntialusta, vaivainen euron minimitalletus ja mukava 150 % tervetulobonus 200 euroon asti. Tässä arvostelussa Tipsimaatti kertoo tarkempia VivatBet kokemuksia ja kertoo, onko tässä sivustossa aineksia olla se seuraava vedonlyöntitaivaan tähti.


Operaattori
P.H. Primary OÜ
Lisenssi
Viro
Vedonlyöntiohjelmisto
Sisarsivustot
Tuen aukioloajat
24/7
Maksutavat
Trustly, Visa, MasterCard, Skrill
Minimitalletus
1 €
Minimikotiutus
1,5 €
Kotiutuksen kesto
Max. 48 tuntia
Siirry otsikkoa klikkaamalla suoraan arvostelun kohtaan, josta haluat oppia lisää. Älä unohda jättää omaa arviotasi!
Bonukset & kampanjat
88
Kohteet & kertoimet
91
Ulkoasu & käytettävyys
72
Ominaisuudet
85
Asiakaspalvelu
82
Suomalaismyönteisyys
77
Rahaliikenne
90
Turvallisuus
84
Kokonaisarvosana
84
Lukijoiden mielipide13 ääntä
30
VivatBet bonus
150 % talletusbonus 200 € asti
VivatBet täräyttää pelien aloittamiseen vuoden parhaisiin kuuluvan vedonlyöntibonuksen: ensitalletusta vastaan saat 150 % talletusbonuksen 200 euroon saakka! Se mikä bonuksessa on tosin harmillista on se, että Viron lisenssinmyöntäjän sääntöjen mukaan pelitilin vahvistus on tehtävä jo ennen ensitalletusta eli siten myös ennen bonuksen lunastamista. Onneksi tämä on kohtuullisen helppo homma, mutta hyväksyntä voi ottaa aikaa maksimissaan jopa 72 tuntia. Hyvää kannattaa odottaa, sillä bonusehdot tekevät tarjouksesta erityisen hyvän.

Kierrätysvaatimus on 9x (B), mikä on keskimääräistä huomattavasti helpompi näinä päivinä. Muutenkaan kierrätyksen ei pitäisi tuottaa ongelmia, sillä minimikerroin on vain 1,60 per kohde, oli lapulla sitten yksi kohde tai useampi. Maksimipanos on rajattu sataseen, kun taas maksimivoitto bonuksella on hulppeat kymppitonni. Ainoa asia mikä ehdoissa on hieman kitkerää on kahden viikon lyhyehkö voimassaoloaika. Hieman on annettava noottia epäselvistä bonusehdoista, joissa puhutaan myös talletuksen tuplaamisesta eli 100 % bonuksesta. Asiakaspalvelusta kysymällä kuitenkin selviää, että 150 % bonus on kyseessä.
Kierrätys
9x (B)
Kupongilla ainakin yksi kohde vähintään 1,60 kertoimella
Maksimipanos kierrättäessä 100 €
Muut ehdot
Minimitalletus 10 €
Maksimivoitto 10 000 €
Vain pelitilin vahvistaneet voivat lunastaa
Voimassa 14 päivää
Kampanjat
Uusi alku cashbackilla
Tervetuliaisbonukseen kiinnittyy uuden sivuston kohdalla oikeutetusti suurin huomio, mutta vieraita eivät VivatBetille ole myöskään muut kampanjat. Yksi sivuston houkuttelevista ominaisuuksista on viikoittainen käteispalautus, joka palauttaa viikon nettotappioista kolme prosenttia takaisin peräti tuhanteen euroon asti, kunhan tappiokupongin kerroin on ollut vähintään 1,50. Palautuksen prosenttimäärä ei ole järin suuri, mutta palautus tulee erittäin helposti, nimittäin kaikki jäsenet ovat mukana automaattisesti ja cashback on kokonaan kierrätysvapaata käteisrahaa.

VivatBetin kampanjasivu on hieman härö. Sieltä löytyy muun muassa erillinen bonus, jonka nimessä viitataan Euroopan futiskohteisiin – mutta sitten takaa löytyykin vain sama tervetulobonus uudelleen esiteltynä. Tämä ei anna huippukuvaa, mutta vaikuttaa siltä, että erilaisia vaihtuvia tarjouksia ainakin riittää. Toivottavasti luvassa on vielä lisää kiinteitä viikoittain toistuvia kampanjoita, kuten ilmaisvetoja tai reload-bonus. Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin kampanjasivulla, josta löydät arvostelun kirjoitushetkellä muun muassa kiinnostavan Mestarien liiga -bonuksen: joka tiistai ja keskiviikko koko lohkovaiheen ajan saat tulosvedon panoksen takaisin ilmaisvetona 35 euroon asti, jos veto menee pieleen. Myöskään kasinon markkinointipostista ei kannata välttämättä kieltäytyä, niin saat kuulla uusista tuulista ensimmäisten joukossa.
Kohteet & kertoimet
Tarjonta yllättää iloisesti
VivatBet yllättää erikoisemmalla vedonlyöntialustallaan, joka on omaa tuotantoa tai ainakaan me emme ole siihen aiemmin törmänneet. Toisinaan nämä ovat hyviä uutisia, joskus vähemmän hyviä, riippuen ihan siitä, millaisen valikoiman booker on saanut kasattua. VivatBetillä yllätys on positiivinen. Ensin kiinnittää huomion se, että kertoimet vaikuttavat todella kilpailukykyisiltä! Pikaisen katsauksen perusteella vaikuttaa siltä, että meritoituneille pitkän linjan pelisivustoillekin pystytään laittamaan näillä kertoimilla kampoihin ja toisinaan jopa kipuamaan yli.

Tarjolla on erinomainen valikoima pelattavaa eri lajeista, ja myös erikoiskohteita jopa Suomen politiikasta ja muista vastaavista aihealueista, joita ei moneltakaan bookerilta löydy. Edustettuna ovat lukuisat eri lajit, joskin joissain lajeissa vetotyyppien määrä jättää hieman toivomisen varaa. Esimerkiksi jääkiekossa vaihtoehtoja pelaajavetoihin on saatavilla melko niukasti. Osana valikoimaa on myös e-urheilu.
Ulkoasu & käytettävyys
Itäblokin estetiikkaa
Se missä VivatBet ehkä valitettavasti vetää lyhimmän tikun on ulkoinen ilme. Olisi ilkeää sanoa sivustoa suoranaisesti rumaksi, mutta aika vanhanaikaiselta ja sekavalta se näyttää useimpiin uusiin pelihuoneisiin verrattuna. Sinisen ja vihreän sävyt ovat ihan kivan raikkaita, mutta maalitelaakin on huiskittu vähän hujan hajan.

Käyttöliittymää vaivaa hieman sama sekavuus, vaikka yritystä on. Jotenkin sitä on tottunut askeleen hienovaraisempiin toteutuksiin. Ei tälläkään sivustolla varmasti silti metsään mene, ainakin jos on jo kartuttanut pelikokemusta. Tärkeimmät linkit, kuten eri pelimuodot, kampanjat ja oman tilin hallinta, on ripoteltu ylälaidan päävalikkoon. Alalaidasta löytyvät tukilinkit ja lisenssitiedot. Asiakaspalvelun puheille pääsee oikean alakulman namiskasta.

VivatBet mainostaa myös omaa sovellustaan, mutta kuten arvata saattaa, se ei suomalaisten sovelluskaupoista löydy. Yhtä lailla homma pelaa myös mobiiliselaimessa, vaikkakin hieman samoista lastentaudeista kärsii tietokoneen täysversion kanssa. Tärkeintä on, että kaikki samat ominaisuudet on silti saatavilla, ja myös rahaliikenne toimii varsinkin Trustlylla ja Skrillillä sukkelasti!
Ominaisuudet
Monipuolista veikkaamista
Aika ei ole pysähtynyt vedonlyöntimaailmasta, johon tulee vuosi vuodelta lisää kiinnostavia ominaisuuksia, joiden avulla veikkaaminen on mielekkäämpää. Yksi nykyään erityisesti jalkapallofanaatikkojen keskuudessa suosittu palkinto-ominaisuus on tylsän matsin vakuutus, joka kantaa VivatBetillä nimeä Catenaccio. Kyseessä on hieman erilainen Bore Draw Bonus kuin monilla sivustoilla, nimittäin se kattaa vain valikoidut ottelut, jotka löydät kampanjasivulta. Jos lyöt näistä otteluista vetoa, ja ottelun ensimmäisellä jaksolla ei tehdä maalia, saat jopa 20 euron arvoisen edun.

Vedonlyönnin työkaluista mukana ovat vanhat tutut, cash out ja bet builder, joita molempia voi halutessaan hyödyntää valikoiduissa otteluissa ja tilanteissa. Cash out tarkoittaa vedon lunastamista ennen sen oikeaa ratkeamista automaattisesti lasketulla arvolla, joka voi olla enemmän tai vähemmän kuin alkuperäinen panos. Bet builderin avulla on mahdollista yhdistää saman tapahtuman kohteita yhdelle kupongille.

Käytössä on myös mielenkiintoinen ominaisuus varsinaisille sarjabetsaajille: yhden klikkauksen vedot. Kun tämä on raksittuna, jokainen kohde jota painat vedonlyöntiaulassa ei siirrykään kupongille, vaan veto lähtee saman tien ennakkoon säädetyllä panoksella. Tämän kanssa kannattaa olla tarkkana, niin ei harkintavaiheessa vahingossa iske vetoja uuniin!
Asiakaspalvelu
Tukea kaikkina tunteina
Asiakastukea VivatBetiltä löytyy kiitettävästi vuorokauden ympäri. Yhteydenottokanavina toimivat livechat, yhteydenottolomake ja sähköposti, jota voi lähettää osoitteeseen support@vivatbet.ee – huomioi eri domainpääte. Suomen kieli ei tunnu olevan tuettuna, mutta muuten saimme mallikasta palvelua testikerralla, kun otimme yhteyttä.

Tietoa sivuilta löytyy melko niukasti. Maksuille löytyy oma sivunsa, mutta sekin on tiedoiltaan hujan hajan, eikä muunlaista tukiosiota tai usein kysyttyjä kysymyksiä löydy. Kun tähän lisätään vielä ehtojen englanninkielisyys, voisi kokonaisuus olla hieman parempikin, mitä tulee pelaajan informointiin.
Suomalaismyönteisyys
Sukulaiskansat paiskaavat kättä
Virolaisilla ja suomalaisilla on tunnetusti lämpimät välit, eikä poikkeusta tee myöskään VivatBet. Sivustolta löytyy monia suomalaisveikkaajille mieluisia ominaisuuksia, joista vähäisimpänä ei verovapaa Viron lisenssi, suomalaispelaajien arvostamat maksutavat ja myös hieman yllättäen kiinnostavia Suomi-kohteita, joita ei läheskään kaikkialta löydy. Suomenkielinen asiakaspalvelu vielä ainakin kokemustemme mukaan vielä tässä vaiheessa odottaa itseään.

Suomenkielinen käännös on asianmukainen, mutta voisi olla parempikin. Joillain sivuilla on hieman köppäisesti käännettyjä kohtia, ja melko paha puute on se, että käyttöehdot ovat kokonaan englanniksi. Toki se helpottaa osaltaan riitatilanteissa, kun on vain yksi versio, johon nojata, mutta mieluusti pläräisimme ehtojen tärkeitä kohtia tutusti äidinkielellä.
Rahaliikenne
Todella matalat siirtorajat
Aluksi näyttää, että VivatBetillä maksaminen on melko rajattua, nimittäin talletuksiin ja kotiutuksiin löytyy vain muutama metodi, jotka ovat Trustly, Visa, MasterCard ja Skrill. Tavalliseksi ei voida kuitenkaan maksuliikenettä sanoa, nimittäin käytössä on poikkeuksellisen matalat siirtorajat: talletus onnistuu suurimmalla osalla maksutapoja vaivaisella eurolla, kun taas minimikotiutus on niin ikään vaivaiset 1,50 euroa, paitsi Skrillillä 10 euroa! Epäilys heräsi, onko tämä tottakaan, mutta Tipsimaatti testasi euron talletuksen, ja totta se oli. Tähän ei nykypäivänä usein törmää.

Maksuille löytyy oma tietosivu, jossa kerrotut ajat tuntuvat kyllä sitten taas olevan aivan päin prinkkalaa. Esimerkiksi Trustly-talletukseen kerrotaan menevän jopa kaksi päivää, vaikka tietenkin talletukset ovat välittömiä. Sitten taas Trustly-kotiutukseen kerrotaan menevän jopa viisi päivää, kun taas pankki- tai luottokortilla nosto sujuisi 15 minuutissa, vaikka perinteisesti korteilla kotiuttaminen on nimenomaan hitaampaa. Tässä ei ole päätä eikä häntää, mutta selvitystyömme mukaan oikea kotiutuksen kesto olisi maksimissaan kaksi vuorokautta. Siirrot ovat ilmaisia, eikä voitoista mene veroja Viron lisenssillä. Se erikoisuus sivustossa tosiaan on, että ennen ensimmäistäkään kotiutusta tai edes talletusta pitää henkilöllisyys varmentaa lähettämällä kuva itsestä ja henkilötodistuksesta. Hieman vaivalloista, mutta sittenpä se on ainakin heti tehty. Tipsimaatilla kesti varmennuksessa vain parikymmentä minuuttia.
Turvallisuus
Esimerkillisyyttä Eestistä
VivatBetillä on pelimaailmasta parin vuoden kokemus, mutta Suomessa tämä sivusto on vielä alkutekijöissään. Se saa pelaajat herkästi varpailleen ja hyvä niin, sillä turvallisuus on tärkeää ottaa huomioon rahapelien kohdalla. Me emme löydä mitään nokankoputtamista sivuston toiminnasta. Heti alkuun jo ennen ensimmäistä talletusta joutuu tekemään pelitilin varmistuksen, mikä on hieman ärsyttävää, mutta ei missään nimessä merkki epäluotettavuudesta vaan enemmänkin päinvastoin. Ilmeisesti tämä liittyy Viron lisenssin tiukkoihin vaatimuksiin. Lisenssi itsessään on vähän harvinaisempi, mutta ei kalpene turvallisuudessa MGA:n vastaavalle. Emme löydä juurikaan tästä sivustosta vielä tietoja netin yhteisöistä, kuten Casino Guru, AskGamblers ja Trustpilot, juurikin sen uutuudesta johtuen. Me luokittelemme VivatBetin turvalliseksi sivustoksi, mutta jäämme odottamaan lisää omia VivatBet kokemuksia sekä arvioita netin pelaajilta ja tietenkin lukijoiltamme.

Vastuullisen pelaamisen huomiointi on hyvällä tasolla. Itselle voi asettaa panos- ja talletusrajoja eri aikaväleillä, minkä lisäksi oman pelaamisen voi estää tarvittaessa kokonaan. Alalaidan linkkivalikosta löydät suppeahkon vastuullisen pelaamisen sivun, jossa aiheesta on kerrottu hieman lisää. Tarvittaessa kehotamme toki matalalla kynnyksellä kääntymään myös asiakaspalvelun puoleen.
VivatBet Casino
Kasinopuolella kohennettavaa
VivatBet tarjoaa luonnollisesti myös kasinopuolen, mutta siellä pelien määrä jää melko vaatimattomaksi valikoiman muodostuessa noin 700 kasinopelistä ja vajaasta 150 livekasinon pöydästä. Tipsimaatin vedonlyöntietusiasteja tämä ei niinkään haittaa, mutta monille kasinon ystäville määrä saattaa olla nykymittapuulla turhan pieni, mikä johtunee siitä, että pelistudioita on vain seitsemän, eikä niiden joukossa edes ole kuuluisimpia nimiä. Sen sijaan peliaulassa on tehty hyvää työtä pelien selausominaisuuksien suhteen. Jaottelukategorioita on mukavasti, ja pelejä voi myös tallentaa suosikkeihin ja kokeilla leikkirahalla.
VivatBet kokemuksia
Hatunnosto tulokkaalle
Ei ole helppo tulla kilpailtuun vedonlyöntimarkkinaan mukaan uudella tuotteella, mutta VivatBetille on annettava kunniaa sen lähtölaukauksesta Suomen markkinoilla. Tarjonta vaikuttaa hyvältä, tarkasteltiin sitten bonusta ehtoineen, kohteita ja kertoimia tai rahaliikennettä, joista kaikista löytyy osa-alueita, jotka ovat hallussa keskimääräistä paremmin.

Sivuston toteutus ei ole A-luokkaa, sillä kokonaisvaikutelma on hieman nukkavieru. Sivusto näyttää vähän aikansa eläneeltä jo tuoreeltaan, minkä lisäksi käännöksessä on enemmän tai vähemmän koomisia ongelmia. Näiden kauneusvirheiden ohi kannattaa kuitenkin yrittää nähdä, niin ei missaa erittäin kiinnostavaa tulokasta, jolla on ehkä aineksia jopa olla se seuraava hittinimi!
Pidämme
Vain euron minimitalletus!
Hyvät bonusehdot
Kilpailukykyiset kertoimet
Kattavasti kohteita
Verovapaat voitot
Kehitettävää
Vanhanaikainen sivusto
Käännöksen puutteet
84

/100%

Usein kysyttyä
Kuinka kauan VivatBet kotiutus kestää?

VivatBet ei kerro kotiutuksen kestosta sivuillaan selkeästi, mutta kokemustemme mukaan nostopyynnön hyväksymiseen pitäisi mennä maksimissaan 48 tuntia. Huomioi myös vain euron miniminosto!

Onko VivatBet verovapaa?

Kyllä. Sivustolla on Viron lisenssi, joilta saadut voitot ovat tunnetusti verottomia.

Tarvitaanko bonusten käyttöön VivatBet bonuskoodi?

Ei. VivatBet ei käytä promokoodeja, vaan edut lunastetaan yksinkertaisesti klikkaamalla niitä kampanjasivulla tai valitsemalla rekisteröitymisen tai talletuksen yhteydessä.

Onko VivatBet huijaus?

Ei, VivatBet ei ole huijausta. Kyseessä on vielä nuorehko sivusto, mutta me emme ole saaneet mistään sellaista kuvaa, että kyseessä olisi epärehellinen toimija. Sillä on luotettava Viron lisenssi, turvalliset maksutavat ja varmenne käytössä.