YugiBet arvostelu
Kon’nichiwa!
Yugi on ‘peli’ japaniksi – eli mikä olisi loogisempi valinta Nippon-henkiselle vedonlyöntiin painottuvalle pelihuoneelle kuin Yugibet? Kyseessä on vuonna 2023 perustettu nettikasino L.C.S Limitediltä, joka on useiden tunnettujen sivustojen taustalla. Sen monipuolisiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa hybridimaksut Pay N Playllä, runsas bonuskattaus ja paljon muuta.

Vedonlyöntiin löytyy useita kampanjoita. Uusi pelaaja on heti valinnan edessä, sillä tervetulobonuksista löytyy vaihtoehtoja kaksin kappalein. Tässä laajassa arvostelussa kerromme kaiken niistä ja muista puolista, kuten kohde- ja kerrointarjonnasta, asiakaspalvelusta ja turvallisuudesta. Muista, että Tipsimaatti kertoo Yugibet kokemuksia enimmäkseen vedonlyönnin näkökulmasta.


Operaattori
L.C.S Limited
Lisenssi
MGA
Vedonlyöntiohjelmisto
Altenar
Tuen aukioloajat
Kello 10-2
Maksutavat
Trustly (Pay N Play), Rapid Transfer, Volt, Kevin, Open Banking, Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Payz, MiFinity, AstroPay, Jeton, Neosurf, paysafecard, CASHlib, Jeton Cash
Minimitalletus
10 €
Minimikotiutus
25 €
Kotiutuksen kesto
Max. 72 tuntia
Siirry otsikkoa klikkaamalla suoraan arvostelun kohtaan, josta haluat oppia lisää. Älä unohda jättää omaa arviotasi!
YugiBet bonus
Ensitalletuksen tuplaus 100 € asti tai kierrätysvapaa 25 € ilmaisveto
Vedonlyöntibonukset jaetaan klassisesti talletusbonuksiin ja ilmaisvetoihin. Yugibet peräänkuuluttaa valinnanvapautta, sillä uusi pelaaja voi valita suosikkinsa talletusbonuksen ja ilmaisvedon välillä. Me suosittelemme talletusbonusta, jos haluat nauttia mahdollisimman suuresta rahallisesta arvosta ja ilmaisvetoa, jos haluat välttää kierrätyksen ja pelaat pienemmällä kassalla.

Talletusbonuksen saat valitsemalla sen ensitalletuksen yhteydessä tallettaessasi vähintään 25 euroa, jolloin se tuplataan sataan euroon asti. 5x (T+B) kierrätysvaatimus on kohtuullinen, mutta muut ehdot ovat melko tiukat, sillä vetoja on rajattu: kierrätys etenee vain jalkapallo-, jääkiekko-, koripallo- ja tennisvedoissa, sekä tasoitus- ja DNB-vetoja ei oteta huomioon.

Ilmaisvedon saa käyttöön tallettamalla vähintään 25 euroa ja panostamalla sen, jonka jälkeen saat 25 euron ilmaisbetsin käyttöösi. Ilmainen veto on kierrätysvapaa, mutta maksimikerroin on vain 5,00. Lisäksi vetoa koskee samat laji- ja muut rajoitusket kuin edellä mainittiin.
Talletusbonuksen ehdot
5x (T+B)
Minimitalletus 25 €
Kupongilla ainakin yksi kohde vähintään 1,50 kertoimella
Voimassa 30 päivää
Kierrätys vain jalkapallo-, jääkiekko-, koripallo- ja tennisvedoissa
Tasoitus- ja draw no bet -vetoja ei oteta huomioon kierrätyksessä
Ilmaisvedon ehdot
Kierrätysvapaa
Minimitalletus 25 €
Käytettävissä jalkapallo-, jääkiekko-, koripallo-, lentopallo- ja tenniskohteisiin
Ilmaisvetoa ei voi asettaa tasoitus- tai Draw no bet -kohteisiin
Kampanjat
Tavan takaa tarjouksia
Kahden tervetulobonuksen ohella Yugibetiltä löytyy paljon muutakin bonuksennälkäisten pelaajien tarpeisiin. Viikonlopun sports-reload on saatavilla joka viikonloppu lauantaista kello 1 aina maanantaihin kello 1 asti. Kyseessä on 50 prosentin talletusbonus 100 euroon asti, eli tallettamalla 200 euroa saa 300 euron pelikassan käyttöön vaikka joka viikko. Minimitalletus on 25 euroa ja kierrätysvaatimus 5x (T+B). Laji- ja kohderajoitukset ovat samat kuin tervetuliaisbonuksissa.

Viikonloput ovat betsaamisen kulta-aikaa sivustolla. Ilmaisveto-perjantai mahdollistaa 15 euron kierrätysvapaan ilmaisvedon, jonka saa käyttöönsä tallettamalla vähintään 30 euroa perjantaisin. Maksimikerroin on tässäkin 5,00, ja muista bonuksista tutut säännöt ovat voimassa.

Käytössä on myös Yugibetin sisarsivustoilta tutut palkitsevat ominaisuudet vedonlyöjille. Varhainen voitonmaksu antaa voiton jalkapallovedoissa jo, kun joukkue johtaa kahdella maalilla valituissa sarjoissa. Bore Draw Bonus antaa jalkapallokohteista voiton tulosvetoja ja puoliaika/lopputulos-kohteita veikanneille, kun ottelu päättyy 0-0 valituissa sarjoissa. Kannattaa pitää kampanjasivua silmällä myös vaihtuvien kampanjoiden osalta, jollaisia saattaa tulla vastaan.
Kohteet & Kertoimet
Tuttu tarjonta
Yugibetin kohteet ja kertoimet tulevat Altenar-nimiseltä toimittajalta, jonka vedonlyöntialustaa sivusto käyttää. Saman valikoiman löydät monelta muultakin sivustolta, mikä ei välttämättä ole huono asia. Tämä hyväksi havaittu alusta tuo mukanaan kaikki tarvittavat kohteet tutuista ja vähän tuntemattomammistakin lajeista.

Kohdelistauksen lomasta löytyy luonnollisesti myös eSportsin kohteet. E-urheilu on jaoteltu siten, että omat otsikkonsa löytyvät perinteisen urheilun e-lajeille, esimerkiksi e-soccer ja e-basketball, kun taas e-urheilun tutut pelit löytyvät niputettuna eSports + -otsikon alle. Valikoima on kilpailukykyistä tämän päivän tasoa. Viihteen ja urheilun maailmassa Yugibet ei ole aivan kala vedessä, sillä erikoiskohteista löytyy vain kaikista isoimmat.

Kertoimissa Yugibet on arjen varma puurtaja. Se ei yllä markkinoiden kärkipäähän, mutta ei myöskään jää pahnanpohjimmaiseksi. Palautusprosentin osalta booker operoi reilussa 90 prosentissa kohoten suurimman pelivaihdon tapahtumissa aina yli 95 prosenttiin asti.
Ulkoasu & käytettävyys
Tasapaksu tapaus
Yugibetin löyhänä teemana toimii japanilainen kulttuuri, mutta tällä ei oikein päästä logoa ja nimeä pidemmälle. Muuten sivusto on aika keskiverron näköinen harmaalla värimaailmallaan, jossa on säväys punaista. Vedonlyöntiaulassa käytetään runsaasti sinistä, joka ei oikein istu muuhun teemaan ja tulee mieleen, onko sininen väri vain jonkun toisen bookerin rippeitä. Kaiken kaikkiaan ulkoinen habitus ei ole vastenmielinen, mutta ei myöskään kuulu ollenkaan operaattorin parhaimmistoon.

Teknisesti sivusto ei ole silti ontuva, eikä sitä ole vaikea käyttää. Tietokoneen työpöytäversiossa käytössä on sivupalkkirakenne, joka vie valikon sivun vasempaan laitaan. Sen kautta pääset käsiksi tärkeimpiin sivuihin, kuten oman tilin hallintaan ja rahaliikenteeseen, pelimuotoihin ja kampanjoihin. Alalaitaan skrollaamalla näet tukilinkit, vaikkapa maksutiedot, usein kysytyt kysymykset ja yhteydenottosivun.

Yugibet palvelee mallikkaasti myös mobiilissa. Erillistä sovellusta ei ole tarjolla, vaan pelaaja on klassisesti mobiiliselainversion varassa. Tämä ei suurimmalle osalle nykypäivän puhelinpelaajista ole mikään ongelma vaan enemmänkin helpotus. Pienemmälle näytölle sivustoa on passelisti räätälöity, eikä käyttökokemuksesta jää tietokoneen täysversioon nähden mitään uupumaan.
OMINAISUUDET
Venytetään vedonlyönnin rajoja
Modernin vedonlyöjän työkalupakkiin kuuluu vähän muutakin kuin pelkkä ottelun voittajan veikkaaminen. Yugibet tarjoaa nykyaikaisista ominaisuuksista tärkeimmät, eli cash outin ja bet builderin. Cash out eli vedon ennenaikainen lunastaminen tarkoittaa sitä, että vaikka veto ei olisi oikeassa elämässä vielä ratkennut, voit jo lunastaa sen, jolloin saat automaattisesti senhetkisen tilanteen perusteella lasketun voiton. Bet builder on sama kuin luo oma veto -toiminto, ja sen avulla voi yhdistellä vedon myös saman tapahtuman kohteiden joukosta mieleisekseen. Kaikkien kohteiden kohdalla kumpikaan ei ole käytössä, kuten ei oikein millään sivustolla.

Vedonlyöntiaula ei ihmeellisiä ominaisuuksia tarjoile. Jostain syystä monilta sisarsivustoiltakin tutut työkalut, vaikkapa suosittujen liigojen ja suosittujen vetojen palkit, on jätetty pois, eikä myöskään keskeneräisen vedon tallentamismahdollisuutta löydy. Kenties nämä ominaisuudet ovat tuoreelle tulokkaalle vielä tulossa myöhemmin.
Asiakaspalvelu
Auttava käsi
Entä jos jotain meneekin pieleen? Voihan yugu! Sivuston asiakaspalvelun on määrä auttaa pelaajia joka päivä kello 9-1 Suomen aikaa, ja lisäksi sähköpostia voi laittaa menemään osoitteeseen support@yugibet.com. Jonkinlainen usein kysyttyjen kysymysten osio löytyy alalaidan linkkivalikosta, mutta kovinkaan kattava se ei ole, eikä kysymyksiä ole mitenkään jaoteltu aihepiireittäin.

Tipsimaatin testikerralla kaikki ei tosin mennyt aivan nappiin. Menimme aukioloaikojen puitteissa chattiin, mutta ketään henkilökunnasta ei ollutkaan paikalla, vaan saimme kehotuksen lähettää sähköpostia. Lisäksi piti vääntää chattibotin kanssa, mikä ei koskaan ole mukavaa. Eiköhän tämä mene vain alkukankeuksien piikkiin tuoreella sivustolla, mutta ei silti aivan se paras lähtölaukaus. Tarjolla pitäisi normaalisti olla myös suomenkielistä tukea.
Suomalaismyönteisyys
Japanin kautta Suomeen
Yugibet on Japani-estetiikastaan huolimatta suomalaisystävällinen sivusto. Se tarjoaa kaikki eniten kaipaamamme ominaisuudet, kuten verovapaat voitot, tutut maksutavat, jokseenkin mukavat Suomi-kohteet sekä suomenkielinen asiakaspalvelu.

Sivuston suomenkielinen käännös on kohtuullisen vakuuttavalla tasolla. Ei täydellinen, mutta virheitä on keskimääräistä pelisaittia vähemmän. Joitakin kohtia on jäänyt kääntämättä, alkaen ihan siitä päävalikon Home-tekstistä. Bonusehdoista näkee, että hieman kieli poskessa lokalisaatio on tehty, mutta kaikesta sisällöstä saa kyllä hyvin selvää.
Rahaliikenne
Vaihtoehtoja vaihdantaan
Yugibetin ominaisuuslistaan kuuluvat hybridimaksut. Se tarkoittaa sitä, että pelaaja voi valita, käyttääkö Trustlyn mainiota Pay N Play -menetelmää eli suoraa verkkopankkitalletusta vai luoko tunnukset. Pay N Play’tä käyttämällä välttyy kokonaan rekisteröitymiseltä ja pelitilin vahvistamiselta. Tunnuksilla saa käyttöönsä muut maksutavat, joita ovat Rapid Transfer-, Volt-, Kevin– ja Open Banking -verkkopankkimaksut, Visa– ja MasterCard-kortit, Skrill-, Neteller-, Payz-, MiFinity-, AstroPay– ja Jeton-nettilompakot sekä Neosurf-, paysafecard-, CASHlib– ja Jeton Cash -voucherit.

Minimitalletus ja miniminosto vaihtelevat. Pelaamaan pääsee tarvittaessa jo kympillä pienimmän minimikotiutuksen ollessa 25 euroa. Kannattaa kuitenkin huomata se ikävä seikka, että esimerkiksi Trustly-maksutavalla ja joillakin muilla rahansiirtometodeilla pienin nosto on peräti 100 euroa. Ison rahan pelaajia tämä tuskin haittaa, mutta joillekin tieto voi tulla ikävänä yllätyksenä. Siirrot kerrotaan hyväksyttävän maksimissaan 72 tunnissa eli kolmessa vuorokaudessa. Voitot ovat verottomia ja siirrot ilmaisia.
Turvallisuus
L.C.S:n sivustoilla tarkkana
Yugibet on sivusto operaattorilta nimeltä L.C.S Limited. Tällä firmalla ei ole pelaajayhteisössä kaikista paras maine. Se ei johdu suoranaisesti siitä, että operaattorin sivustoilla huijattaisi pelaajia, vaan meilläkin on useita kokemuksia onnistuneista nostoista sen sivustoilta. Peliyhtiö asettaa kuitenkin joitakin melko tiukkoja ehtoja, joita on onneksi lievennetty viime aikoina. Näihin voivat kuulua esimerkiksi edellä mainittu korkea miniminosto, 5 000 euron voittorajoitus vuorokaudessa tiliä kohden ja tiukat bonusehdot. Meidän mielestämme tämä MGA-lisenssin omaava pelihuone on turvallinen, mutta voit halutessasi lukea lisää Yugibet kokemuksia netin yhteisöistä, joihin kuuluvat muun muassa Trustpilot, AskGamblers ja CasinoGuru. Jos haluat etsiä tietoa suomeksi, kokeile etsiä yhteisöistä Ylikerroin, Ylilauta ja Casinofoorumi hakusanalla Yugibet keskustelu.

Vastuullinen pelaaminen on hallussa Yugibetillä, kuten vaatii myös lisenssinmyöntäjä. Alalaidan linkkivalikosta pääset siirtymään sivulle, jossa kerrotaan aiheesta lisää. Tarjolla on itselle asetettavia rajoituksia, kuten talletusraja, todellisuustarkistus ja vapaaehtoinen pelikielto. Esimerkillisesti rajoitusten asettamista myös ehdotetaan heti, kun ensi kertaa kirjaudut sisään.
YugiBet Casino
Yugevästi kasinoa
Kasinopuolelta löydät vajaat 2 000 peliä. Ei mikään kaikista huikein määrä, mutta sen verran jykevä, että varmasti jokainen löytää joukosta itselleen sopivaa peliviihdykettä. Pelien taustalla on vain reilut parikymmentä tuottajaa, mutta seula on laadun suhteen ollut tiukka, sillä mukana on ainoastaan tuttuja hittinikkareita, mukaan lukien NetEnt, Play’n GO ja Pragmatic. Jos sinulla ei ole valmista suosikkia mielessä ja etsit uutta peliä, selaustoiminnot ovat tosin melko onnettomat, sillä kategorioita on niukasti. Tuotoksia pääsee onneksi kokeilemaan leikkirahalla, etsimään hakutoiminnolla ja selaamaan valmistajan mukaan.
YugiBet kokemuksia
Pelimatkalle Japaniin
Vuonna 2023 perustettu L.C.S Limitedin nettikasino ja vedonlyöntisivusto Yugibet on Japani-teemainen, mutta vain löyhästi. Kovin paljon saitti ei ota teemastaan irti, mutta mikäs siinä. Tarjolla on ihan perusvarma pelikokemus, johon kuuluu reippaasti bonuksia, hybridimaksut Pay N Play’llä sekä tuttu ja turvallinen kohde- ja kerroinvalikoima.

Vedonlyöjiä kiinnostavat erilaiset bonukset, ja tämä on otettu huomioon tarjoamalla vaihtoehtoisia tervetulobonuksia kaksin kappalein: uusi pelaaja voi napata joko kierrätysvapaan 25 € ilmaisvedon tai vaihtoehtoisesti ensitalletuksen tuplauksen 100 € asti. Ei muuta kun nokka kohti Yugibetiä ja kokeilemaan!
Pidämme
Paljon bonuksia
Suomenkielinen asiakaspalvelu
Hybridimaksut
Verovapaat voitot
Kehitettävää
Korkea miniminosto
Osa ehdoista epäreiluja
76

/100%

Usein kysyttyä
Kuinka kauan Yugibet kotiutus kestää?

Noston kerrotaan kestävän maksimissaan 72 tuntia eli kolme vuorokautta. Nopeimmiten pääsee, kun on hoitanut pelitilin vahvistamisen ennakkoon ja käyttää nopeita maksutapoja, kuten Trustlya tai nettilompakoita.

Millainen on Yugibet bonus vedonlyöntiin?

Yugibet tarjoaa kaksi vaihtoehtoista vedonlyönnin tervetulobonusta: kierrätysvapaa 25 euron ilmaisveto tai ensitalletuksen tuplaus 100 euroon asti. Paljon bonuksia on varattu myös vanhoille asiakkaille.

Onko Yugibet verovapaa?

Ilman muuta. Yugibet on MGA-lisenssin ansiosta verovapaa.

Onko Yugibet huijausta?

Ei, Yugibet ei ole huijaus. Kun lukee ehdot ja muut tiedot huolellisesti, ei ongelmia pitäisi tulla. Ota kuitenkin huomioon, että operaattori L.C.S Limitedillä ei ole pelimarkkinoiden paras maine. Lue halutessasi lisää pelaajien Yugibet kokemuksia netistä.