Seuraavat ottelut

NHL:n pudotuspeleissä alkaa konferenssifinaalit

NHL:n pudotuspelit 2023-24 konferenssifinaaleihin. Homma alkaa ke-to-yönä idästä, jossa New York Rangers kohtaa Florida Panthersin. Tästä edetään aina vuoroöin lännen parin kanssa, jossa vastakkain ovat puolestaan Dallas Stars ja Edmonton Oilers. Vauhdikkaita huippusarjoja varmasti tulossa! Suomalaisittain erittäin mukavaa on se, että myös ainakin yksi primetime-peli on luvassa vielä tässä vaiheessa kautta! Se on Floridan ja New Yorkin kohtaaminen sunnuntaina kello 22 alkaen.

NHL:n mestarisuosikin viitta on tällä hetkellä Dallas Starsin harteilla, mutta erot ovat hyvin pieniä ja käytännössä kaikilla joukkueilla katsotaan olevan miltei yhtä realistiset mahdollisuudet voittaa Stanley Cup, joka on jokaisen jääkiekkoilijan unelma. Suomalaisittain jännätään, tuleeko Sasha Barkovista ensimmäinen mestaruuden voittava suomalaiskapteeni. Suomalaisia löytyy kaikista muista jäljellä olevista joukkueista paitsi Edmontonista.

Tämä päivittyvä opas kannattaa tallentaa kirjanmerkkeihin. Kerromme sinulle päivittäin kaikki uusimmat uutiset tärkeistä otteluista sekä niiden suomalaisten otteista, jotka ovat ansainneet "paikan auringossa". Päivitämme aina myös tulevan yön tärkeimmät NHL-kertoimet ja jaamme parhaat NHL-vihjeet vedonlyöntiin.

NHL-vedonlyönti on intensiivisintä pudotuspeleissä

Samaan tapaan kuin NHL on maailman paras lätkäliiga laadullisesti, on se myös pelivaihdoltaan selvästi jääkiekkovedonlyönnin Graalin malja. Vedonlyönti NHL:stä kiihtyy luonnollisesti kauden edetessä, ja pudotuspeleissä sekä Stanley Cup -finaaleissa betsaaminen on kuumimmillaan.

Tipsimaatti auttaa NHL-vedonlyöjiä tarjoamalla NHL-vihjeet jokaiselle kierrokselle, ja kauden tärkeimpien hetkien ollessa käsillä miltei jokaiseen peliin. Erityisesti vihjeissä painottuvat suomalaispelaajien seurat, mutta muihinkin peleihin vihjeet löytyy, erityisesti konferenssifinaaleista eteenpäin. Tästä oppaasta näet myös päivittyvät NHL-kertoimet tärkeimpiin otteluihin ja kausivetoihin, kuten voittajavetoon.

NHL-kertoimet: Kuka kruunataan mestariksi 2024?

NHL-kertoimia löytyy pudotuspelien alla moniin asioihin. Voit veikata muun muassa useiden henkilökohtaisten palkintojen voittajia, pudotuspeleihin pääseviä joukkueita, joukkueen putoamisvaihetta ja monia muita asioita. Kaikki vedonlyöntisivut eivät tarjoa samoja kohteita kausivetoihin, vaan ne vaihtelevat sivuston mukaan.

Kun playoffien otteluparit varmistuvat, tarjolla on myös mielenkiintoisia sarjakohtaisia vetoja, joissa voit veikata muun muassa sitä, kuinka monen voiton marginaalilla joukkue etenee jatkoon ja vastaavaa.

Tärkein ja selvästi suurimman pelivaihdon keräävä kohde on tietenkin Stanley Cup -voittajaveto eli NHL-mestaruuskertoimet. Ne antavat myös hyvää osviittaa joukkueiden voimasuhteista, sillä vedonlyöntiyhtiöt ovat yleensä luonnollisesti hyvin perillä asioista.

Katso alta säännöllisesti päivittyvät Stanley Cup -kertoimet. Klikkaamalla joukkuetta näet parhaan kertoimen, joka sen mestaruudelle on tarjolla tällä hetkellä. Ensimmäisenä joukkueena on vedonlyöntiyhtiöiden mielestä todennäköisin mestari ja viimeisenä epätodennäköisin.

NHL-vihjeet tarjoavat peli-ideoita ja näkökulmia

NHL-vedonlyönti ei tarjoamastaan jännittävyydestä ja potentiaalisista voittomahdollisuuksista huolimatta ole helppoa, varsinkin jos yöllinen aikataulu estää otteluiden seuraamisen niin tiiviisti kuin haluaisi. Betsien suunnittelussa auttavat NHL-vihjeet, jotka ovat NHL:ää aktiivisesti seuraavien vihjaajien laatimia otteluennakoita. Tipsimaatin kautta löydät kaikkien ilmaisten vihjelähteiden tipsit koottuna samaan paikkaan, minkä lisäksi kirjoitamme omia kattavia Original-vihjeitämme.

Kuten mitään pitkävetovihjeitä, myöskään NHL-vihjeitä ei pidä lukea kuin piru raamattua. Niiden idea on antaa uusia ajatuksia ja herätellä ideoita mahdollisin pelivalintoihin: olisiko nyt altavastaajan iskunpaikka tai olisiko tämä se peli, jossa joukkueet innostuvat iskemään maaleja tavallista enemmän? Vaikuttiko maalivahti viime ottelussa väsyneeltä tai onko tähtihyökkääjällä pieni loukkaantuminen? Varmoja vihjeitä ei ole olemassakaan – lue mieluummin perustelut ja tee omat johtopäätöksesi siitä, onko vihje mielestäsi hyvä ja kohtaako se kertoimen kanssa. Jokainen vihje ei voi osua.

Parhaat vedonlyöntisivut & -bonukset NHL-pudotuspelien veikkaamiseen

NHL on jättimäinen liiga, johon kaikki vedonlyöntisivut tarjoavat kohteita. Se ei kuitenkaan suinkaan tarkoita, että NHL-vedonlyönti olisi yhtä kattavaa kaikilla sivustoilla. On suuria eroja siinä, millaisia kertoimia ja kohdevalikoimia bookereilla on tarjolla.

Me suosittelemme Luckysportsia NHL-vedonlyöntiin. Sen kautta löydät kaikki haluamasi kohteet, myös pelaajakohtaiset vedot, kuten maalintekijät ja pisteentekijät. Myös kertoimet ovat kilpailukykyisellä tasolla.

Muista bonus!
Jos et ole aiemmin liittynyt Lucky Sportsille, uudet pelaajat saavat sivustolle lentävän lähdön: 25 € riskitön ensitalletus. Näin se on: jos et onnistu tuplaamaan 25 € ensitalletustasi ensimmäisen vuorokauden aikana millä tahansa tavalla, saat rahat takaisin. Tähän ei liity minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia, vaan kyseessä on riihikuiva käteinen, jonka voit nostaa pois vaikka saman tien tai laittaa voittorahat poikimaan muissa kohteissa.

Vaihtoehtoja löytyy toki. Alle kokosimme muutamat parhaat vaihtoehdot, jotka tarjoavat hyvät NHL-kertoimet ja -kohteet. Klikkaamalla sivuston logoa voit joko siirtyä lukemaan Tipsimaatin arvostelun tai siirtyä suoraan lunastamaan bonuksen.

Näin pelataan NHL pudotuspelit 2024: Formaatti

Stanley Cup -pudotuspelit pelataan samalla tavalla kuin vuodesta 2014 alkaen, jolloin nykyinen formaatti esiteltiin. Jälleen pudotuspeleissä pelataan neljä ottelukierrosta: ensimmäinen kierros (neljännesvälierät), toinen kierros (puolivälierät), kolmas kierros (konferenssifinaalit) sekä Stanley Cup -finaalit. Kaikki sarjat pelataan paras seitsemästä -muodossa, eli ensimmäisenä neljä voittoa saanut joukkue voittaa parin ja etenee jatkoon. Änärissä kotietu toimii pidempien välimatkojen takia eri tavalla kuin Suomessa: ensimmäiset kaksi ottelua pelataan kotiedun saaneen joukkueen kotiluolassa, seuraavat kaksi vastustajan luona. Tästä eteenpäin pelataan yksitellen kummankin kotikentällä.

Mukana on 16 joukkuetta: kunkin divisioonan kolme parasta joukkuetta sarjataulukon perusteella sekä lisäksi kummastakin divisioonasta vielä kaksi villi kortti -joukkuetta. Villin kortin (wild card) saavat runkosarjan perusteella parhaat pudotuspelien ulkopuolelle jääneet joukkueet. Tässä ei enää tehdä eroa divisioonan mukaan vaan ainoastaan konferenssin, eli yhdestä divisioonasta voi edetä pudotuspeleihin viisi joukkuetta ja toisesta kolme. Molemmat konferenssit ovat kaaviossa omilla puolillaan eli kohtaavat vain oman konferenssinsa joukkueita.

Ensimmäisellä kierroksella runkosarjan perusteella paras divisioonavoittaja kohtaa huonoimman villi kortti -joukkueen ja toinen divisioonavoittaja toiseksi huonoimman. Divisioonan toinen ja kolmas pelaavat keskenään. Näiden ottelusarjojen voittajat etenevät toiselle kierrokselle, josta edelleen konferenssifinaaleihin. Konferenssifinaalien voittajat kohtaavat tarunhohtoisissa Stanley Cup -finaaleissa!

Joukkueet NHL:n pudotuspeleissä 2023-24

16 pudotuspelipaikasta viimeiset jaettiin vasta runkosarjan päätöskierroksella 19. huhtikuuta. Vetofirmojen neljä kärkijoukkuetta ovat:

New York Rangers

Runkosarjassa 114 pistettä, Itäisen konferenssin #1
Vedonlyöntimarkkinan mestarisuosikki #5
Edellinen Stanley Cup: 1994
Suomalaiset: Hyökkääjä Kaapo Kakko (runkosarjassa 61 ottelua, pisteet 13+6=19)

Rangers lähtee pudotuspeleihin uusimaan 30 vuotta vanhaa Stanley Cupia toiveikkain mielin, kainalossaan runkosarjan eniten pisteitä napsineelle joukkueelle menevä Presidents' Trophy. Vedonlyöntiyhtiöiden laskelmissa ja kahvipöytäkeskusteluissa kyseessä ei ole ihan se voittajasuosikkien ykkönen, mutta kannoilla joukkue tulee jo laadukkaan erikoistilannepelaamisensa vuoksi. Mainittakoon knoppina runkosarjasta se, että joukkue osoitti henkistä kanttia voittamalla lopulta tylyt 75 % jatkoajalle edenneistä peleistä. Runkosarjan kalkkiviivoilla joukkue hävisi pari kertaa huonommilleen, eivätkä kaikki voitotkaan olleet ihan niin vakuuttavia, mutta viimeisen kymmenen pelin rekordista 7-3 ei voi valittaa.

Suomalaisväriä Rangersiin tuo Kaapo Kakko, jolle mennyt sesonki ei ollut paras mahdollinen ja sitä häiritsi alavartalovamma pitkän pätkän. Erityisesti loppukausi meni Kakolta vähän vihkoon, ja viimeiset kuusi matsia hän tuijotteli kiikareita vähillä minuuteilla. Saataisiko pleijareihin suomalaiselta onnistumisia?

Dallas Stars

Runkosarjassa 113 pistettä, Läntisen konferenssin #1
Vedonlyöntimarkkinan mestarisuosikki #6
Edellinen Stanley Cup: 1999
Suomalaiset: Puolustajat Jani Hakanpää (runkosarjassa 64 ottelua, pisteet 2+10=12), Miro Heiskanen (runkosarjassa 71 ottelua, pisteet 9+45=54), Esa Lindell (runkosarjassa 82 ottelua, pisteet 5+21=26) sekä hyökkääjä Roope Hintz (runkosarjassa 80 ottelua, pisteet 30+35=65)

Läntisen konferenssin kärkijengi lähtee pudotuspeleihin lennokkaissa tunnelmissa, nimittäin joukkue hävisi runkosarjan viimeisistä 14 ottelusta vaivaiset kaksi. Kokonaisuutena loisteliaasta runkosarjasta ei tällä kertaa herunut hyvää palkintoa, nimittäin vastaan tulee heti ensimmäisellä kierroksella kivikova hallitseva mestari Vegas!

Dallasista löytyy myös paljon suomalaisväriä, joilta odotetaan paljon. Tähtihyökkääjä Hintzillä on pisteiden valossa alla heikompi runkosarja kuin pari edellistä, mutta hän kuuluu kyllä kevään miehiin ja osoitti sen myös viime kaudella tekemällä huimat pojot pudotuspeleihin. Puolustuspäästä Dallasilta löytyy runsaasti järeää suomalaisosaamista Hakanpäästä, Lindellistä ja Heiskasesta, joista viimeksi mainittu on myös pisteiden valossa äärimmäisen tärkeä lenkki.

Carolina Hurricanes

Runkosarjassa 111 pistettä, Itäisen konferenssin #2
Vedonlyöntimarkkinan mestarisuosikki #1
Edellinen Stanley Cup: 2006
Suomalaiset: maalivahti Antti Raanta (runkosarjassa 24 ottelua, torjuntaprosentti 87,22 %), hyökkääjät Sebastian Aho (78 ottelua, pisteet 36+53=89), Teuvo Teräväinen (76 ottelua, pisteet 25+28=53) ja Jesperi Kotkaniemi (79 ottelua, pisteet 12+15=27)

Suomalaisfaneille tuttu porukka on myös Carolina Hurricanes, joka on pudotuspelien alla vedonlyöntiyhtiöiden ykkösheppa mestariksi! Toistaiseksi ainoa mestaruus on keväältä 2006, mutta joukkue on viime vuosina pyrkinyt rivakoin liikkein takaisin huipulle. Käyrä on ollut selvästi nouseva, ja viime kaudella tie katkesi vasta konferenssifinaaleissa. Tällä kaudella taas askeleen pidemmälle tai päätyyn asti, loistavan runkosarjan jälkimainingeissa?

Tornadon lailla Canesin hyökkäysosastolla häärää tuttu Ahon, Teräväisen ja Kotkaniemen muodostama tehokolmikko. Aho on pelannut pisteiden valossa uransa parhaan runkosarjan, varsinkin loppua kohden vielä terävöittäen. Teräväinen on myös parantanut vaikean viime kauden jälkeen, mutta hän ei enää tuhoja tee yhdessä Ahon kanssa, jonka tuliterän vaarallisen tutkaparin pitäisi playoffeissa olla maaliskuun huippuvahvistus Jake Guentzel.

Winnipeg Jets

Runkosarjassa 110 pistettä, Läntisen konferenssin #2
Vedonlyöntimarkkinan mestarisuosikki #11
Edellinen Stanley Cup:
Suomalaiset: hyökkääjä Rasmus Kupari (runkosarjassa 28 ottelua, pisteet 0+1=1)

Winnipeg Jets yllätti runkosarjassa lätkäkansan toden teolla kipuamalla Lännen kovassa konferenssissa kakkoseksi. Jetsin aseena on läpi kauden ollut puolustus, ja joukkue onkin sarjan ainoa, jonka päästämien maalien määrä alkaa ykkösellä (199). Viimeisenä lukkona toimii Vezinan todennäköisesti myöhemmin koppaavan tähtivahti Connor Hellebuyck, jolla palkinto jo onkin ennestään kauden 2019-20 osalta.

Hyökkäyksen suhteen joukkueen tilanne on aivan toisenlainen, mikä lieneekin yksi syy siihen, että hyvästä runkosarjamenestyksestä huolimatta lähellekään mestarikertoimien kärkeä ei Jetsillä riitä. Kuvaavaa on, että NHL:n pistepörssin top-50:en mahtui vain yksi nimi, Mark Scheifele, ja hänkin vain vaivoin (#49, pisteet 25+47=72). Suomalaisedustusta joukkueeseen tuo Rasmus Kupari, jolle kausi on harmi kyllä ollut LA-kausien jälkeen askel taaksepäin. Vastuuta ei ole loppukaudesta enää tullut eikä sitä ole myöskään pudotuspeleissä luvassa.

Suomalaisittain

Suomalaiset ovat ratkaisurooleissa NHL:n pudotuspeleissä

NHL-pudotuspelit ovat kulta-aikaa myös monille suomalaisille tähtipelaajille, joita on liigassa runsain mitoin. Seuraa Tipsimaatin kanssa muun muassa näitä staroja, joilta kaikki odottavat paljon, kun isoista asioista pelataan! Pudotuspelien ollessa käynnissä päivittelemme tämän oppaan ylälaitaan heidän edesottamuksistaan.

Mikko Rantanen

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen on Stanley Cup -mestari kaudelta 2021-22. Jälleen tällä kaudella hän on kuulunut joukkueensa avainpelaajiin, ja myös NHL-pudotuspelit oletetaan kuluvan Ranen ottaessa joukkueensa reppuselkään. Turun Palloseuran kasvatti on kokenut playoff-jyrä, joka on nyt neljänä kautena peräkkäin ollut tehokkain suomalainen. Lisäksi kolmella kaudella edellisestä neljästä hän on ollut runkosarjassa koko liigan pistepörssin top-10-pelaaja, mikä on loistava saavutus.

Turun Palloseuran kasvatti säikäytti juuri pudotuspelien alla kiekkokansaa jouduttuaan pahannäköisesti Mattias Ekholmin tällin kohteeksi. Rantaselle tuli tästä aivotärähdys, joka vaatii viikon verran lepoaikaa niin sanotun aivotärähdysprotokollan mukaisesti. Tästä pitäisi kuitenkin selvitä säikähdyksellä, ja mies on taas kuin uusi pleijareiden alkuun!

Sebastian Aho

Ratkaisijan roolia odotetaan myös massiivisen kahdeksan vuoden jatkosopimuksen seuransa Carolina Hurricanesin kanssa tehneeltä Sebastian Aholta. 26-vuotias sentteri pelasi uransa tehokkaimman syyskauden pisteiden valossa, mutta on nostanut siitä vielä tasoaan ja tehnyt varsin muikeita suorituksia, muun muassa vuodenvaihteessa, kun Kärppä-kasvatti takoi kahtena peräkkäisenä iltana neljä tehopistettä ensimmäisenä seurahistoriassa – ja seuraavaan vielä 1+2.

Kuukauden ajan ennen pleijareiden alkua on vire jatkunut hyvänä. Maaliskuun lopussa Aho täräytti muun muassa hattutempun ja on sen jälkeen tehnyt 5+3 seitsemään peliin. Isot odotukset Ahoa ja Canesia kohtaan, joka on yksi ehdottomista contendereista eli suosikeista voittamaan seurahistorian toisen pokaalin, ensimmäisen tultua 2006.

Alexander Barkov

Florida Panthersin kapteeni Alexander Barkov on huikea taitopelaaja. Hän tullee kauden päätteeksi pokkaamaan toisen Frank J Selke Trophynsa, joka myönnetään liigan parhaalle puolustavalle hyökkääjälle. Onko luvassa myös mitalin kirkastus hänen joukkueelleen, joka taipui viime kaudella SC-finaaleissa Vegasille vailla mahdollisuuksia?

Kevään korvilla maaliskuussa "Sasha" oli loukkaantumisen takia muutaman pelin sivussa, mutta on palannut tuolta huililta kuin uudesti syntyneenä ja pelannut erittäin hyviä otteluita jopa hänen mittapuullaan. Vai miltä vaikuttaa tämä syöttö, joka menee kauden hienoimpiin?

Roope Hintz

Dallas Stars on myös yksi suosikeista, ja sen ykkösketjun keskellä pelaa 27-vuotias Roope Hintz. Mies oli valokeilassa viime keväänä, kun Dallas eteni aina konferenssifinaaleihin, vain pudotakseen tulevalle mestarille Vegas Golden Knightsille. Noissa pudotuspeleissä Hine naputti 19 otteluun huikeat tehot 10+14.

Tämä kausi ei ole ollut ehkä aivan yhtä hyvä kuin muutama edellinen, mutta kevään tullen mies näyttää heräilleen ja on maaliskuun lopusta alkaen tehnyt viiteen edelliseen otteluun pisteet 4+2. Lupaileeko tämä tehokasta, ja kenties kultaista, kevättä Tampereen miehelle?

Juuse Saros

Nashville Predatorsin Juuse Saros ei ole parina viime kautena ollut aivan kultaisimmassa primessaan, mutta kuuluu NHL-maalivahtien eliittiin. Kahdella edellisellä kaudella HPK-kasvatti oli Vezina-ehdokas, mikä on hieno saavutus, vaikkei kunnianosoitusta vielä tullut.

Hänelle soisi enemmän kuin mielellään kunnon pudotuspelikevään sen jälkeen, kun viime kauden päätteeksi Nashville jäi playoffien ulkopuolelle ensimmäistä kertaa kahdeksaan vuoteen ja puolestaan kautta aiemmin HPK:n kasvatti loukkaantui juuri ennen pudotuspelejä, eikä joukkue siitä toipunut vaan hävisi Coloradolle 4-0. Tämän kauden tilastot eivät ole uran parhaat, mutta keväältä on alla paljon hyviä matseja.

NHL-pudotuspelit 2024: Otteluohjelma, tulokset & kaavio

NHL:n pudotuspelit kauden 2023-24 osalta alkavat 21. huhtikuuta ja päättyvät viimeistään 25. kesäkuuta. Alun perin playoffsien oli tarkoitus alkaa 24. huhtikuuta, mutta niitä aikaistettiin alkamaan 22. huhtikuuta. Varsinainen loppuhuipennus, Stanley Cup -finaalisarja, pelataan kesäkuussa. Alta löydät pudotuspelien ohjelman sekä lähes reaaliajassa päivittyvät tulokset kierros kierrokselta.

Eurooppalaiskatsojia hemmotellaan tänä keväänä NHL:n toimesta, nimittäin useampi pudotuspelikin alkaa "ihmisten aikoihin" Suomen aikaa, mikä ei ole aiemmin ollut playoffeissa sanottua. Mahtavaa huomiointia!

Neljännesvälierät (1. kierros)

Su 21.4.
00.00: Carolina - NY Islanders 3-1
3.00: Boston - Toronto 5-1
19.30: Florida - Tampa Bay 3-2
22.00: NY Rangers - Washington 4-1

Ma 22.4.
2.00: Winnipeg - Colorado 7-6
5.00: Vancouver - Nashville 4-2

Ti 23.4.
2.00: Boston - Toronto 2-3
2.30: Carolina - NY Islanders 5-3
4.30: Dallas - Vegas 3-4
5.00: Edmonton - Los Angeles 7-4

Ke 24.4.
2.00: NY Rangers - Washington 4-3
2.30: Florida - Tampa Bay 3-2 je.
4.30: Winnipeg - Colorado 2-5
5.00: Vancouver - Nashville 1-4

To 25.4.
2.00: Toronto - Boston 2-4
4.30: Dallas - Vegas 1-3
5.00: Edmonton - Los Angeles 4-5 je.

Pe 26.4.
2.00: Tampa Bay - Florida 3-5
2.30: NY Islanders - Carolina 2-3

La 27.4.
2.00: Washington - NY Rangers 1-3
2.30: Nashville - Vancouver 1-2
5.00: Colorado - Winnipeg 6-2
5.30: Los Angeles - Edmonton 1-6
21.00: NY Islanders - Carolina 3-2 je.

Su 28.4.
00.00: Tampa Bay - Florida 6-3
3.00: Toronto - Boston 1-3
5.30: Vegas - Dallas 2-3 je.
21.30: Colorado - Winnipeg 5-1

Ma 29.4.
00.00: Nashville - Vancouver 3-4 je.
3.00: Washington - NY Ragers 2-4
5.30: Los Angeles - Edmonton 0-1

Ti 30.4.
2.00: Florida - Tampa Bay 6-1
4.30: Vegas - Dallas 2-4

Ke 1.5.
2.00: Boston Bruins - Toronto Maple Leafs 1-2 je.
2.30: Carolina - NY Islanders 6-3
4.30: Winnipeg - Colorado 3-6
5.00: Vancouver - Nashville 1-2

To 2.5.
2.30: Dallas - Vegas 3-2
5.00: Edmonton - Los Angeles 4-3

Pe 3.5.
3.00: Toronto Maple Leafs - Boston Bruins 2-1

La 4.5.
2.00: Nashville Predators - Vancouver Canucks 0-1
5.00: Vegas Golden Knights - Dallas Stars 2-0

Su 5.5.
3.00: Boston Bruins - Toronto Maple Leafs 2-1 je.

Ma 6.5.
2.30: Dallas Stars - Vegas Golden Knights 2-1

Puolivälierät (2. kierros)

Su 5.5.
23.00: New York Rangers - Carolina Hurricanes 4-3

Ti 7.5.
3.00: Florida Panthers - Boston Bruins 1-5

Ke 8.5.
2.00: New York Rangers - Carolina Hurricanes 4-3 je.
4.30: Dallas Stars - Colorado Avalanche 3-4 je.

To 9.5.
2.30: Florida Panthers - Boston Bruins 6-1
5.00: Vancouver Canucks - Edmonton Oilers 5-4

Pe 10.5.
2.00: Carolina Hurricanes - New York Rangers 2-3 je.
4.30: Dallas Stars - Colorado Avlaanche 5-3

La 11.5.
2.00: Boston Bruins - Florida Panthers 2-6
5.00: Vancouver Canucks - Edmonton Oilers 3-4 je.

Su 12.5.
2.00: Carolina Hurricanes - New York Rangers 4-3
5.00: Colorado Avalanche - Dallas Stars 1-4

Ma 13.5.
1.30: Boston Bruins - Florida Panthers 2-3
4.30: Edmonton Oilers - Vancouver Canucks 3-4

Ti 14.5.
2.00: New York Rangers - Carolina Hurricanes 1-4
4.30: Colorado Avalanche - Dallas Stars 1-5

Ke 15.5.
2.00: Florida Panthers - Boston Bruins 1-2
4.30: Edmonton Oilers - Vancouver Canucks 3-2

To 16.5.
3.00: Dallas Stars - Colorado Avalanche 3-5

Pe 17.5.
2.00: Carolina Hurricanes - New York Rangers 3-5
5.00: Vancouver Canucks - Edmonton Oilers 3-2

La 18.5.
2.00: Boston Bruins - Florida Panthers 1-2
5.00: Colorado Avalanche - Dallas Stars 1-2 je.

Su 19.5.
3.00: Edmonton Oilers - Vancouver Canucks 5-1

Ti 21.5.
4.00: Vancouver Canucks - Edmonton Oilers 2-3

Konferenssifinaalit (välierät, 3. kierros)

To 23.5.
3.00: New York Rangers - Florida Panthers

Pe 24.5.
3.30: Dallas Stars - Edmonton Oilers

La 25.5.
3.00: New York Rangers - Florida Panthers

Su 26.5.
3.00: Dallas Stars - Edmonton Oilers
22.00: Florida Panthers - New York Rangers

Ti 28.5.
3.30: Edmonton Oilers - Dallas Stars

Ke 29.5.
3.00: Florida Panthers - New York Rangers

To 30.5.
3.30: Edmonton Oilers - Dallas Stars

Stanley Cup -finaalit 2024

NHL-pudotuspelit huipentuu finaalisarjaan, jotka pelataan konferenssifinaalien voittajajoukkueiden välillä. Stanley Cup -finaalisarjan voittaja pääsee nostamaan maljaa.

Viaplay näyttää suorana NHL-pudotuspelit

NHL:n televisiointioikeudet on Viaplay Groupilla eli entisellä NENT Groupilla. Viaplay vastaa NHL:n televisioinnista sopimuksen mukaan kauden 2025-26 loppuun asti. NHL-otteluiden katsomiseen tarvitaan Viaplay Total -paketti, jonka hinta on noussut viime aikoina useita kertoja. Yhtiötä on siitä myös kritisoitu, ja se on kärsinyt tilaajakadosta. Tällä hetkellä paketin hinta on 44,99 € kuukaudessa tai 12 kuukauden sitoutumisella 36,99 € kuukaudessa. Operaattoreiden kautta saattaa saada joitakin tarjouksia.

Viaplay on myynyt hieman lähetysoikeuksia MTV:lle, joka näyttää MTV Sub -kanavallaan NHL:n ilmaisia TV-pelejä suunnilleen yhden joka viikko. Tiedotteen mukaan ilmaisia TV-pelejä on luvassa myös pudotuspelien ja finaalien aikana, mutta tarkat yksityiskohdat ovat vielä tarkentumatta. Tiedossa ei ole, näyttääkö Sub ilmaiseksi kaikki Stanley Cup -finaaliottelut, kuten Yle teki kahdella edellisellä kaudella. Tästä päivittyvästä TV-oppaasta näet kaikki tiedossa olevat NHL:n ilmaiset TV-pelit.

NHL:n pudotuspelit – usein kysytyt kysymykset

Koska alkaa NHL pudotuspelit?

NHL:n pudotuspelit 2023-24 alkoivat 21. huhtikuuta Suomen aikaa ja päättyvät viimeistään 25. kesäkuuta.

Mitkä joukkueet ovat mukana NHL:n pudotuspeleissä?

Konferenssifinaaleissa pelaavat vielä New York Rangers, Florida Panthers, Dallas Stars sekä Edmoton Oilers.

Näkyykö NHL pudotuspelit tai Stanley Cup -finaalit ilmaiseksi televisiosta?

MTV Sub näyttää joitakin pudotuspelejä ilmaisina TV-peleinä. Vielä ei ole tiedossa, näkyvätkö kaikki finaaliottelut ilmaiseksi kuten silloin, kun oikeudet oli Ylellä.

Millä vedonlyöntisivuilla NHL vedonlyönti onnistuu?

NHL-vedonlyönti on mahdollista kaikilla vedonlyöntisivustoilla. Kaikilla firmoilla ei kuitenkaan ole yhtä laajat valikoimat ja yhtä korkeat NHL-kertoimet.

Voiko NHL:n mestarista lyödä vetoa?

Totta ihmeessä. Voit lyödä vetoa Stanely Cupin voittajasta koko kauden ajan, paitsi silloin kun otteluita on käynnissä.