Liigan puolivälierät etenevät torstaina viidensiin osaotteluihin sen jälkeen, kun kaikissa sarjoissa vältyttiin näkemästä 4-0-sweepiä. Kärpillä oli siihen mahdollisuus tiistaina Mikkelissä, mutta illan isännillä olikin työrukkaset kädessä ja palkintona sarjan selvästi parhaasta pelistä oli ansaittu voitto. Oliko se vain vääjäämättömän pitkitystä? Se nähdään kello 18.30 käynnistyvässä ottelussa.

Kärpät
Tasapeli
Jukurit
 
2,23
2,20
2,15
2,15
Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit

Jukurit selkeään voittoon hattutempun siivittämänä

Ottelu päättyi tiistaina samoin numeroin kuin viikonloppuna, 5-2. Tällä kertaa oli kuitenkin Jukurien vuoro ottaa sarjan ensimmäinen päänahka, ja vakuuttavasti se tulikin. Tunne pelissä alkoi olla jo playoff-hengen vaatimalla tasolla ja melkeinpä jo ylikin, kun loppuhetkillä Niko Huuhtanen haki tanssiparia kuumentuen silmin nähden. Positiivisemmassa valossa ottelun hahmoksi nousi Patrik Puistola, joka oli kotijoukkueen voiton avainmies täräyttäessään hatullisen maaleja! Kärppien pelistä ei jäänyt kerrottavaa kotiin: kyseessä oli suoranainen ohipeli, jossa joukkue oli todella veltto varsinkin ensimmäiset kaksi erää ja heräsi mukaan kamppailuun turhan myöhään.

Ennen tuota lähestulkoon voiton ojentamista vastustajalle on Kärpät ollut sarjassa se valmiimpi joukkue. Olli Jokinen ei ole vielä valmis keväällä voittamaan pakan rakoilusta päätellen. Myös rosteri on tietysti turhan ohkainen ja kokematon näihin peleihin. Samalla voidaan sanoa, että Kärppien tulosvastuu jakaantuu liikaa ykkösvitjan harteille, mikä tulee olemaan ongelma, jos ja kun joukkue tästä menee jatkoon. 13 maalista kymmenen on ollut Teemu Turusen, Ville Koivusen sekä Joonas Kemppaisen tekosia tässä sarjassa, kolmikon yhteenlaskettujen tehojen ollessa 10+9!

Instagram will load in the frontend.

Yksi riittää Jukureille

Kiekkokansa soi Jukureille aivan mieluusti sen yhden voiton, mutta kokonaisuutena vuori on päässyt jo nousemaan liian suureksi tässä sarjassa. "Heimon" eväät on mielestämme nyt syöty sarjan siirtyessä Ouluun – vaikka se viime pelissä vakuuttavan voiton nappasikin, sanalla sanoen siihen tarvittiin myös selvästi heikompaa matsia Kärpiltä. ohipelin jälkeen se ottanee jo omansa poisja katkaisee siivet mikkeliläisten menohaluilta.

Pääkohteeksi tähän otteluun lapulle lähtee  Kärpät -1,5 . Joukkue on ollut kevään korvilla kotona rautainen, vieden nimiinsä seitsemän edellistä kotipeliä varsinaisella peliajalla, ja kuusi niistä vähintään kolmen maalin erolla! Mielestämme tästä tulee yksi sellainen peli lisää, jossa Kärpät hoitaa homman isommalla marginaalilla. Kamelin selkä katkeaa, eikä Jukurit jaksa taistella loppuun asti vuoren ollessa koko sarjan osalta liian kookas kammeta.

Lähdetään hyödyntämään myös vahvaa jakautumista Kärppien tuloksenteon osalta. Ykkös-YV:stä ja ylipäätään ykkösvitjasta löytyy kolme kappaletta potentiaalisia ratkaisijoita, joista katse osuu loistavasti tällä hetkellä pelaavaan 20-vuotiaaseen Ville Koivuseen. Viime viikonloppuna oman hattutemppunsa taituroinut Koivunen jäi viime pelissä maaleitta, mutta on onnistunut kotona maalinteossa viidestä edellisestä kotipelistä neljässä ja saanee jälleen loistomahdollisuuksia tykittää osuma jos toinenkin. Toinen hyvin mahdollinen maalari on totta kai Turunen, mutta valitaan lapulle nyt  Ville Koivusen maali  hieman muhkeamman kertoimen takia, joka on mukavat 2,50. Ykkösketjusta maalin voi sylkeä periaatteessa kuka tahansa, ja uskomme niitä olevan tulossa sen verran runsaasti, että ties vaikka koko pokkoo laittaisi maalit mieheen!

Pelivalinta
Tipsimaatin pelivalinta tähän otteluun on Kärpät -1,5 panostussuosituksella 6/10 ja lisävihjeeksi Ville Koivusen maali panostussuosituksella 4/10.
Paras kerroin
Parhaan kertoimen pääkohteelle tarjoaa kirjoitushetkellä LV BET, jolla se on 3,15. Lisäkohteelle parhaan kertoimen tarjoaa Casino Win Big, jolla se on 2,65.