Heinäkuun sivusto: Lucky Casino

Liiga

Selaa Liiga-vihjeitä Kaikki vihjeet

Suomalaisista on tullut suorastaan lätkähullu kansa lajin nostattaessa kansallista identiteettiämme MM-kisoissa. Siksi onkin sopivaa, että meiltä löytyy myös kotimaasta kovatasoinen jääkiekkosarja, SM-liiga tai ytimekkäästi vain Liiga. Liigaa on pelattu vuodesta 1975, jota ennen toki pelattiin jo SM-sarjaa, mutta ehkä järven jäällä pelaaminen ei ihan vastaa nykyajan standardeja. Jääkiekko on todellakin Suomen isoin laji, ja sen huomaa myös jäähalleissa varsinkin keväisin. Liigassa pelaa tällä hetkellä 15 joukkuetta, eikä tähän ole todennäköisesti tulossa muutosta ihan pian, sillä sarja on suljettu – ellei sitten Jokerit palaa Liigaan. Uusimpina tulokkaina sarjaan ovat liittyneet Sport kaudeksi 2014-15 ja Jukurit kaudeksi 2016-17.


Liiga kuuluu ilman muuta myös betsaajien suosikkeihin kotimaassa. Erot kärki- ja häntäpään joukkueiden resursseissa ovat sangen suuria, ja siksi saatat törmätä aika ajoin huomattavasti isompiin pitkävetokertoimiin kuin esimerkiksi NHL:ssä. Yllättävän usein nämä jopa yli 10:en jättikertoimet kuitenkin ovat myös osuneet, ja ehkä siitä voi päätellä, miksi Euroopan kovimpiin kuuluvaa kiekkosarjaa kutsutaan myös “Lottoliigaksi”. Välillä pelien ennustaminen on tosiaan hankalaa Liigassa, mutta me näemme sen kuitenkin veikkaajan kannalta ennen kaikkea vahvuutena. Pelit ovat vahvasti momentum-pitoisia, ja pelejä seuraamalla sekä lukemalla uusimmat Liiga vihjeet voi tehdä havaintoja, jotka kertoimenlaskijoilta ovat menneet ohi.

Liigassa pelataan normaalioloissa 450 runkosarjaottelua, eli kullekin joukkueelle kertyy 60 ottelua. Sen jälkeen maaliskuussa alkavat jännittävät pudotuspelit, joissa pelataan ensin niin sanotut sääliplayoffit paras kolmesta -menetelmällä ja sen jälkeen paras seitsemästä -ottelusarjoja. Mestari ratkaistaan finaalisarjassa ennen toukokuun loppua. Vihjesivustot tarjoavat Liiga vihjeet läpi kauden todella kattavasti joka kierrokselle, mutta sanomattakin on selvää, että mitä pidemmälle kausi etenee, sitä enemmän myös Liigan betsaaminen kiinnostaa. Tipsimaatin avulla näet uusimmat Liiga vihjeet silloin, kun ne ovat vielä tuoreita, ja voit pelata kertoimet ennen kuin markkina polkee ne alas!

Tipsimaatti