Betstro arvostelu
Betsaava maestro
L.C.S Limited -niminen operaattori on vuonna 2022 aktivoitunut isosti uusien vedonlyöntisivustojen suhteen. Yksi syksyn 2022 tulokkaista on Betstro. Simppeli sivusto tarjoaa muassa hybridimahdollisuuden, tumman tilan ja laajan kampanjakattauksen. Vaikka lyhenteenä onkin BS, niin mitään bullshittiä ei siis ole tarjolla vaan modernin veikkaajan huomioon ottava vedonlyöntikokemus. Kokeneella operaattorilla on taustaa monien suosittujen vedonlyöntisivustojen taustalta, sillä saman firman käsialaa ovat muun muassa Lapilanders, Sons of Bets ja Wallacebet.

Sivusto tarjoaa identtiset bonukset kuin muutkin saman operaattorin sivustot: heti ensimmäinen talletus tuplataan, ja vastedes viikoittain irtoaa muun muassa latausbonus sekä vaihtuvia kampanjoita aina, kun ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua. Näistä ja monista muista asioista Tipsimaatti kertoo lisää tässä kattavassa arvostelussa, minkä lisäksi kerromme aitoja Betstro kokemuksia vedonlyöjän suulla.

Operaattori
L.C.S Limited
Lisenssi
MGA
Vedonlyöntiohjelmisto
Sisarsivustot
Tuen aukioloajat
Kello 10-2
Maksutavat
Brite (Pay N Play), Rapid Transfer, Volt, Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, MuchBetter, ecoPayz, AstroPay, MiFinity, paysafecard, Neosurf, Cashlib
Minimitalletus
15 €
Minimikotiutus
25 €
Kotiutuksen kesto
Max. 72 tuntia
Siirry otsikkoa klikkaamalla suoraan arvostelun kohtaan, josta haluat oppia lisää. Älä unohda jättää omaa arviotasi!
Betstro bonus
Ensitalletuksen tuplaus 100€ asti
Betstro tarjoaa monilta muiltakin L.C.S Limitedin sivustoilta tuttua tervetulobonusta, joka on 100 % talletusbonus sataan euroon saakka eli ei enempää eikä vähempää kuin ensimmäisen talletuksen tuplaus. Jalkapallon MM-kisojen ajaksi maksimisumma on vieläpä nostettu 150 euroon!

Bonusehdot ovat Betstron tervetuliaisbonuksessa vähintäänkin kohtuulliset, nimittäin kierrätysvaatimus on 5x, aikaa kierrätykseen kuukauden päivät ja minimikerroin on vain 1,50. Sen sijaan jääkiekkofaneille homman tekee kimurantiksi se, että kierrätys etenee vain jalkapallossa, koripallossa ja tenniksessä. Myös tasoitus- ja DNB-vedot ovat pannassa.
Kierrätys
5x (T+B)
Kupongilla ainakin yksi kohde vähintään 1,50 kertoimella
Voimassa 30 päivää
Muut ehdot
Minimitalletus 20 €
Kierrätys vain jalkapallo-, koripallo- ja tennisvedoissa
Ei tasoitus- ja draw no bet -vetoja
Kampanjat
Viikonloppu käyntiin tyylillä
Moni pelaaja käyttää uudella sivustolla ensitalletusbonuksen ja sen jälkeen katoaa sivustolta yhtä nopeasti kuin on tullutkin. Tässä ei ole mitään väärää, mutta aina se ei kannata, sillä jotkut sivustot tarjoavat anteliaita kampanjoita myös palaaville pelaajille. Betstro on yksi näistä, sillä joka perjantai on sille Ilmaisvetoperjantai: kun talletat perjantaina vähintään 30 euroa, saat 15 euron kierrätysvapaan ilmaisvedon! Sanomattakin on selvää, että tämä lisää vedonlyönnin kannattavuutta.

Viikonloppuisin on Betstrolla selvästi kissanpäivät, sillä aina lauantaisin on lunastettavissa Sports Reload -bonus, joka tarkoittaa 40 % talletusbonusta 100 euroon asti. Maksimissaan 250 euron talletus muuttuu siis 350 euron pelikassaksi viikoittain, mutta toki bonari on mahdollista lunastaa myös pienemmällä panostuksella. Bonusehdot ovat samat kuin tervetulobonuksella yllä. Jalkapallon MM-kisojen ajaksi Sports Reload -bonusta on parannettu tasolle 50%/150€!

Lisäksi tarjolla on useita vaihtuvia kampanjoita ja betsaamisen voitokkuutta parantavia lisäominaisuuksia. Näitä ovat esimerkiksi varhainen voitonmaksu, joka antaa voiton jo etukäteen, jos oma jalkapallojoukkue menee kahden maalin johtoon, sekä Bore Draw, joka palauttaa panoksen tietyissä vedonlyöntimarkkinoissa, mikäli jalkapallo-ottelu päättyy 0-0. Lue tarkemmat tiedot ja tutustu muihin kampanjoihin bonussivulla!
Kohteet & Kertoimet
Kohteet aasta ööhön
Betstron kohteet ja kertoimet tulevat Altenar-nimiseltä toimittajalta, jonka vedonlyöntiohjelmisto on nykyään tuttu näky bookereiden keskuudessa. Tämä arjen varma uurastaja tarjoaa hyvän kattauksen kohteita urheilun puolelta sekä suurimmat tapahtumat myös viihteen ja politiikan maailmoista. Tarjolla on kymmeniä eri lajeja sekä niiden kaikki olennaiset kilpailut korkeimmilta ja vähän matalammiltakin sarjatasoilta.

Päätään nostaa myös e-urheilu, jonka valikoima on kohtuullisesti katettuna, joskaan mihinkään erityiseen valokeilaan sivusto ei eSportsia nosta. Nämä kohteet löytyvät ihan tavalliseen tapaan muiden lajien joukosta vedonlyöntiaulan valikosta. Eroteltuna ovat tavalliset videopelit, jotka löytyvät E-sports + -linkin takaa sekä perinteisen urheilun e-versiot, jotka löytyvät esimerkiksi E-Ice Hockey- ja E-Basketball-painikkeita klikkaamalla.

Kertoimet ovat hyvää keskitasoa, eli teoreettinen palautusprosentti pysyy heittämällä yli 90 prosentissa ja kohoaa lajin ja kilpailun mukaan paikoin jopa yli 95:n. Toisinaan tarjolla voi olla jopa markkinoiden korkein kerroin, useammin kuitenkin ollaan enemmän kilpailukykyisellä perustasolla. Yleisen alustan takia booker jakaa kertoimet varsin monen sisarsivuston ja kilpailijan kanssa.
Ulkoasu & käytettävyys
Simppelillä sapluunalla
Poikkeuksellisen selkeärakenteinen Betstro on ainakin selkeä. Nyt ei ole lähdetty kikkailemaan monimutkaisilla ja raskailla maskottigrafiikoilla, taustavideoilla ja muilla elementeillä, vaan esillä on vain tarpeellinen. Toisaalta tämä pelkistetty tyyli ja harmaa-oranssi värimaailma tuo sivustoon myös vähän vanhanaikaisen fiiliksen. Ei siis välttämättä ihastuta kaikkia lapsenmielisimpiä pelaajia. Hieman eloa teemaan tuo vaihtoehtoinen tumma tila, joka ei kuitenkaan suurta muutosta tee ja tuntuu jopa vähän päälleliimatulta toiminnolta.

Parasta Betstrossa on sen selkeys – sivustolla on yksinkertaisesti mahdotonta mennä metsään. Isot ja selkeät fontit sekä yksinkertaiset valikkojen ja muiden sisältöjen sijoittelut ohjaavat oikeaan suuntaan vähän kokemattomammankin nettiveikkaajan. Selkeys on arvossaan myös mobiilissa, jonne nopeasti latautuva sivusto sopii mainiosti. Homma toimii puhelimella ihan samaan tapaan kuin tietokoneen täysversiossa. Erillisiä sovelluksia tarvita, vaan mobiiliselain riittää täysimittaiseen sessioon!
OMINAISUUDET
Kaikkea ja vähän päälle
Betstro kantaa mukanaan kaikkia Altenarin vedonlyöntialustan tarjoamia ominaisuuksia. Yksi suosituimmista veikkaajien suosimista työkaluista on bet builder eli luo oma veto -toiminto, jonka avulla voi yhdistellä myös saman tapahtuman eri kohteista yhtenäisen kupongin. Toinen suosikki on cashout, jolla onnistuu puhaltaa peli poikki ennen kuin tuomari oikeassa elämässä kaivaa pillin taskustaan – toisin sanoen jos jännitys käy liian suureksi, voi CO:n avulla lunastaa kohteen automaattisesti lasketulla todennäköisyyteen perustuvalla arvolla. Joskus tämä on alkuperäistä panosta vähemmän, toisinaan enemmän. Tipsimaatti ei kuitenkaan suosittele tätä toimintoa käyttämään muuta kuin äärimmäisissä tilanteissa, nimittäin laskennallisesti siinä häviää selvää rahaa.

Kohteiden löytämiseen tämä tuttu aula tarjoaa kosolti eri vaihtoehtoja. Päävalikon yltä löytyvät kätevästi suosituimmat liigat, josta pääsee etenemään suoraan tämän hetken ajankohtaisimpiin urheilutapahtumiin ja -kilpailuihin. Oikealta puolelta löytyvät suosittujen vetojen paneeli, josta voi suoraan tarkastella, minkä joukkueen menestykselle suurin osa betsaajista tällä hetkellä sijoittaa rahaa. Tästä voi saada peli-idean itsellekin, tai sitten nimenomaan toimii massaa vastaan. Löytyypä sivustolta myös varauskoodi, jonka avulla voi tallentaa keskeneräisen kupongin kaikkine kohteineen ja palata myöhemmin koodin syöttämällä takaisin siihen mihin jäi.
Asiakaspalvelu
Apu on lähellä
Asiakastuki auttaa, jos kohtaat pelisivustoilla minkäänlaisia ongelmia. Betstrolla palvelu pelaa kello 10-2 joka päivä. Paras kanava on livechat, josta apua saa heti, mutta myös sähköpostia voi lähettää osoitteeseen [email protected]. Myös suomen kerrotaan kuuluvan tuettujen kielien joukkoon, mutta ainakaan Tipsimaatti ei ole onnistunut suomeksi tavoittamaan ketään henkilökunnasta niin täällä kuin muillakaan saman operaattorin kasinoilla, jotka käyttävät keskitettyä asiakaspalveluvaihdetta.

Saimme siitä huolimatta suomeksi rentoa palvelua testikerralla. Kysymyksiin vastattiin asianmukaisesti, ilman turhaa henkilötietojen utelua, jota jotkut sivustot tekevät. Sivuilta löytyy myös pieni apuosio ja usein kysytyt kysymykset, jotka on myös suomeksi käännetty. Nämä voisivat olla laajemmatkin, tosin lisää tietoa löytyy käyttöehdoista.
Suomalaismyönteisyys
Meikäläiseen makuun
Betstro sopii erinomaisesti myös suomalaispelaajien pirtaan. Sivustolta löytyy Suomi-betsaajalle kaikki tarvittava, kuten verovapaat voitot, kotimaisen urheilun tärkeimmät kohteet ja suurin osa tutuimmista maksutavoista. Sivusto on käännetty kohtuullisen mallikkaasti, joskaan ei aivan virheettömästi, äidinkielellemme.

Ainoa mitä Suomi-betsaaja voi jäädä kaipaamaan on suomenkielinen asiakaspalvelu. Vaikka sellaisesta yhteydenottosivulla puhutaan, ei Tipsimaatti ole vielä kertaakaan saanut niin Betstrolla kuin sen puoleen sen sisarsivustoillakaan yhteyttä suomalaiseen henkilökuntaan. Ehkä sellaistakin väkeä kuitenkin listoilta löytyy, mutta joka tapauksessa enemmänkin sitä voisi olla.
Rahaliikenne
Valinta on sinun
Maksuvälitykseen Betstro tarjoaa kahta vaihtoehtoa, jotka ovat Pay N Play eli pelaaminen suoraan verkkopankkitunnuksilla sekä perinteinen rekisteröityminen. Valitsemalla Briten Pay N Playn ei pelaaja tarvitse lainkaan tunnuksia, eikä hänen tarvitse liioin käyttää aikaa pelitilin vahvistamiseen kaiken hoituessa verkkopankin avulla. Toisaalta tunnukset luomalla saa enemmän maksutapoja käyttöönsä. Ruotsalaisen Briten lisäksi näitä ovat niin ikään verkkopankkimaksamista tarjoavat Rapid Transfer– ja Volt-palvelut, Visa– ja MasterCard-kortit, Skrill-, Neteller-, MuchBetter-, ecoPayz-, MiFinity– ja AstroPay-nettilompakot sekä paysafecard-, Neosurf– ja Cashlib-voucherit.

Minimitalletus vaihtelee maksutapojen välillä ollen minimissään 15 ja maksimissaan 25 euroa. Minimikotiutuksessa vaihteluväli puolestaan on 25 eurosta 100 euroon. Sata euroa on käytössä verkkopankkimaksuille, kuten Britelle, ja tämä tuntuu kyllä korkealta rajalta. Kannattaa siis pitää tämä mielessä jo tallettaessa, jos aiot tallettaa vähemmän, nimittäin luonnollisesti nostoon tulee käyttää samaa maksutapaa kuin talletukseen. Kotiutuksen kestoksi kerrotaan 72 tuntia, mutta tämä on tietenkin maksuaika, jota nopeamminkin usein selvitään. Voitot ovat verovapaita, onhan Betstro MGA-lisenssillä toimiva sivusto.
Turvallisuus
Homma hallussa
Betstro on luotettavan L.C.S Limited -operaattorin käsialaa. Tunnetun firman tekeleenä se tarjoaa ehdottomasti turvalliset pelit. Uskottavuuden tueksi sivustolta löytyvät MGA:n lisenssi, korkein SSL-salaus ja luotettavat maksutavat. Booker on vasta alkutaipaleellaan, mutta netistä löytyy jo positiivisia Betstro kokemuksia. Löydät näitä esimerkiksi Trustpilot- ja AskGamblers-yhteisöistä sekä suomeksi Casinofoorumi-, Ylikerroin- ja Ylilauta-yhteisöistä.

Vastuullinen pelaaminen on teema, jota yksikään nettikasino ja vedonlyöntisivusto ei tänä päivänä voi jättää huomioimatta ihan jo lisenssinmyöntäjän vaatimuksista. Betstro on pistänyt pystyyn aiheesta kertovan sivun, jolla se kertoo lisää alaikäisten pelaamisen ehkäisystä ja pelaamisen hallinnan työkaluista, joita ovat muun muassa itse-esto, talletusrajat ja todellisuustarkistus. Itsearviointitestillä voi aloittaa oman pelaamissuhteen kartoittamisen, jos asia mietityttää.
Betstro Casino
Kastronomiaa kerrakseen
Pääosin kyse on pesunkestävästä vedonlyöntisivustosta, mutta myös kasinopelejä Betstro tarjoaa mukavat lähes 1 900 kappaletta. Slotteja löytyy melko pieneltä tuottajajoukolta, mutta 20 nimen joukossa ovat kaikki olennaisimmat studiot, kuten Play’n GO, NetEnt ja Nolimit. Kovin paljon ei kasinokokemukseen ehkä ole panostettu, vaan kasino toimii enemmänkin väliviihdykkeenä betsien lomassa. Tämän huomaa esimerkiksi siitä, että pelien selaustoiminnot ovat alkeellisia. Sentään niitä voi kokeilla leikkirahalla demoversiossa ja selata valmistajan mukaan.
Betstro kokemuksia
Perinteisen pelihetken ystäville
L.C.S Limited -niminen operaattori on aktivoitunut vedonlyöntikartalla reippaasti vuonna 2022. Uusimpana sivustonaan kioski esittelee Betstron, joka on aika tasapainoinen luomus. Booker ei räjäytä tajuntaa hieman tasapaksulla ulkoasullaan, mutta ominaisuudet ja bonukset ovat vedonlyöjälle kunnossa.

Paras bonus on pelien aloittamiseen suunnattu tervetulobonus, joka tuplaa ensitalletuksen sataseen saakka. Tämän jälkeen kampanjat jatkuvat viikoittain myös vanhoille pelaajille, jotka irrottelevat perjantaisin ilmaisvedon ja lauantaisin latausbonuksen merkeissä. Peleille pääset nopeasti joko Pay N Play’n tai tuiki tavallisten tunnusten vomin.
Pidämme
Viikoittaiset kampanjat
Hybridimaksut
Selkeä sivusto
Verovapaat voitot
Kehitettävää
Bonusehtojen rajoitukset
84

/100%

Usein kysyttyä
Kuinka kauan Betstro kotiutus kestää?
Betstron kotiutuksen kesto on maksimissaan jopa kolme vuorokautta, joskin useimmiten nostopyyntö hyväksytään nopeammin. Kannattaa käyttää verkkopankkisiirtoon perustuvia maksutapoja tai nettilompakoita, jos haluaa voitot mahdollisimman nopeasti kotiin.
Onko Betstro verovapaa?
Kyllä. Betstrolta saadut voitot ovat täysin verottomia, koska sen operaattorilla L.C.S Limitedillä on ETA-maa Maltan peliviranomaisen myöntämä lisenssi.
Onko Betstro huijausta?
Ei, Betstro ei ole huijaus. Se tarjoaa turvallisen pelikokemuksen MGA:n lipun alla. Vaikka kyseessä on uusi sivusto, taustalla on kokenut operaattori. Löydät netistä jatkuvasti enemmän myönteisiä Betstro kokemuksia muilta pelaajilta.

Kommentoi

Arvosana

Tipsimaatti