Rabona arvostelu
Verkot töttörölle
Rabona lienee ainakin futismiehille ja -naisille tuttu käsite: rabonapotkussa potkujalka ohittaa tukijalan, jonka takaa veto lähtee. Mutta Rabona on muutakin, vuonna 2019 perustettu nettikasino ja vedonlyöntisivusto Antillephone N.V.:ltä. Monipuolisen pelisivuston ominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi vedonlyöntiturnaukset sekä hybridimaksut Pay N Playllä.

Tipsimaatti kertoo laajassa arvostelussaan Rabona kokemuksia kaikista tärkeistä ominaisuuksista, kuten kampanjoista, kertoimista ja asiakaspalvelusta. Ensimmäinen bonus heltiää ensitalletukselle, joka tuplataan 200 euroon asti.


Operaattori
Antillephone N.V.
Lisenssi
Curaçao
Vedonlyöntiohjelmisto
Altenar
Sisarsivustot
Bankonbet, Casinia, FEZbet, Greatwin, LibraBet, Nomini, Oh My Spins, Powbet, Sportaza, Wazamba
Tuen aukioloajat
24/7
Maksutavat
Zimpler (Pay N Play), Rapid Transfer, Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, MiFinity, eZeeWallet, Siru Mobile, paysafecard, FunID, kryptovaluutat
Minimitalletus
10 €
Minimikotiutus
10 €
Kotiutuksen kesto
Max. 72 tuntia
Siirry otsikkoa klikkaamalla suoraan arvostelun kohtaan, josta haluat oppia lisää. Älä unohda jättää omaa arviotasi!
Rabona arvostelu
Rabona bonus
Ensitalletuksen tuplaus 200 € asti
Vedonlyönti Rabonalla alkaa houkuttelevalla 100 % bonuksella 200 euroon asti. Tämän klassikkobonuksen saat käyttöön, kun talletat haluamasi summan, vähintään 20 euroa, ja panostat sen kerran vedonlyönnissä vähintään kertoimella 1,50. Jos et tämän jälkeen saa bonusta automaattisesti, ota yhteyttä asiakaspalveluun, niin se lisätään tilillesi.

Bonusehdot ovat kohtuulliset. Kierrätysvaatimus on 5x (T+B) sekä minimikerroin 2,00 single-vedoissa ja 1,50 per kohde yhdistelmissä. Aikaa kierrätykseen on 30 päivää. Ota huomioon maksimipanos, joka on 50 euroa.
Kierrätys
5x (T+B)
Minimikerroin 2,00 single-vedoissa ja 1,50 per kohde yhdistelmävedoissa
Voimassa 30 päivää
Muut ehdot
Minimitalletus 20 €
Ennen bonuksen saamista kierrätettävä alkuperäinen talletus kerran minimikertoimella 1,50
Ei Neteller- tai Skrill-talletuksia
Maksimipanos 50 €
Kampanjat
Tarjouksia ja turnauksia
Rabona ei kitsastele kampanjoissaan, joita löytyy myös vanhoille pelaajille. Tärkein kestokampanjoista on viikoittainen 50 % viikoittainen latausbonus 500 euroon asti. Talleta viikon aikana vähintään 20 euroa, pelaa se kerran minimikertoimella 1,50 ja ota yhteyttä asiakaspalveluun, niin saat talletuksen päälle ilmaista pelirahaa vaikka joka viikko! Kierrätysvaatimus on 6x (T+B) ja maksimipanos 50 euroa.

Cashback-bonus auttaa silloin, kun onni ei ole myötä. Cashbackia eli käteispalautusta voi saada joka viikko 10 prosenttia viikon nettotappioista jopa 500 euroon asti. Minimipalautus on 20 euroa, eli viikon tappioiden on oltava rapsakat 200 euroa, jotta uusia nousuja pääsee yrittämään. Harmillisesti palautus ei ole kierrätysvapaata, mutta kierrätysvaatimus ei päätä huimaa, sillä cashback pitää kierrättää kolme kertaa. Saadaksesi edun käyttöön ota vain asiakaspalveluun yhteyttä.

Ravien ystävät laukkaavat voittoihin hevosurheilubonuksen avulla. Se tarkoittaa, että kun lyöt vähintään 20 euron hevosurheiluvedon 3,00 minimikertoimella, saat panoksesta puolet takaisin vedon hävitessä. Tämän voi lunastaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun alkuperäisen oikean rahan vedon ratkeamisen jälkeen vaikka päivittäin, jos siltä tuntuu. Kierrätysvaatimus on 6x palautussummalle.

Mielenkiintoisen lisän Rabonalla veikkaamiseen tuovat Kokoelmat. Suorita haasteita, niin saat pisteitä. Näillä pisteillä saat sitten haltuusi rahanarvoisia korttikokoelmia. Kokoelmilla on hauskat nimet: joukossa on tuttuja jalkapalloseuroja, joiden nimiä on kuitenkin tekijänoikeussyistä hieman tuunattu. Arsenalista on tullut Arsenel, Napolista Nopoli ja HJK:sta Helcinki.

Muitakin palkitsemismuotoja löytyy, muun muassa VIP-ohjelma ja vedonlyöntiturnaukset, minkä lisäksi aika ajoin saataville tulee vaihtuvia kampanjoita. Pidä siis silmät auki ja vieraile silloin tällöin kampanjasivulla, niin et missaa yhtäkään rahanarvoista kampanjaa! Myös markkinointipostit kannattaa hyväksyä, niin saat tiedon uusista tarjouksista suoraan sähköpostiin.
Kohteet & Kertoimet
Altenarin aarreaitta
Rabona on yksi monista sivustoista, jotka käyttävät Altenarin tunnettua vedonlyöntialustaa. Sitä kautta tulevat samalla vedonlyönnin kertoimet ja kohteet. Tarjonta ei ehkä siten pääse yllättämään erikoisuudellaan, mutta hyväksi havaitun valikoiman kanssa veikkaaminen sujuu. Katettuna on hyvä määrä lajeja myös harvinaisemmasta päädystä sekä isoimmista lajeista Suomen sarjat divareista lähtien. Joissain lajeissa, kuten jääkiekossa, vedonlyöntimarkkinoiden määrä voisi olla parempi.

E-urheilu on samoin osa tarjontaa. Perinteisten urheilulajien e-versiot löytyvät lajilistauksesta omina otsakkeinaan ja tutummat pelikohteet eSports + -linkin takaa. Vetoja pääsee lyömään niin CS:ssä, Dota 2:ssa, Valorantissa kuin monissa muissakin peleissä käytävistä kamppailuista. Politiikka- ja viihdevedonlyönti löytyvät Erikoiset-osiosta, jossa tarjontaa voisi olla enemmänkin.

Tipsimaatin kerroinvertailussa Rabona sijoittui erinomaisesti jaetulle sijalle 3/65. Vaikka sen kertoimet tulevat Altenarilta, kuten monella muullakin sivustoilla, käytössä ovat hieman tavallista korkeammat kertoimet, joilla päästään helposti yli 95 prosentin palautuksen monissa tapahtumissa. Saatavilla on päivittäin myös korotettuja kertoimia, jotka löydät vedonlyöntiaulan Korotetut kertoimet -otsikon takaa.
Ulkoasu & käytettävyys
Fiini paketti futisfaneille
Sivusto on tyylikäs näky. Toteutus on värikäs, mutta ei silmää ärsyttävän räikeä. Sinertävä harmaa pääväri saa säväyksen pikantista punaisesta, ja onpa myös keltaiselle teemassa paikkansa. Lisäpiristystä tulee sähäkästä kuvituksesta, joka on sivuston nimelle uskollisesti totta kai jalkapalloaiheista.

Rabonan rakenteessa on suursivuston tuntua. Kaikista selkein käyttöliittymä ei useine valikkoineen ja nappuloineen ole, mutta tuskinpa kukaan myöskään sivustolla onnistuu eksymään. Ylälaidan pikkuvalikosta löytyvät erilaiset palkitsemismuodot sekä oman tilin hallinta ja rahaliikenne. Tämän alla on varsinainen päävalikko, josta pääsee surffaamaan eri pelimuotoihin ja kampanjoihin. Sivun alalaidasta löytyvät tuttuun tapaan tukilinkit ja vastaavat.

Tarkkasilmäinen huomaa, että sivuilla mainostetaan myös Rabona-sovellusta iOSille ja Androidille. Tämä ei ole ihan totta, sillä enemmänkin kyseessä on mobiilisivustosta tehty painike sovellusvalikkoon, ei oikea appi. Emme tästä osaa pelihuonetta moittia, sillä virallisille sovelluksille on yhä vähemmän kysyntää ja myös sovelluskauppojen suhtautuminen niihin on tiukentunut. Sivusto ajaa oikein hyvin asiansa myös suoraan selaimessa toimivana versiona. Zimpler-maksu palvelee erinomaisesti puhelimella, ja myös muutamia varsinaisia mobiilimaksutapoja kuuluu valikoimaan.
OMINAISUUDET
Vedot sisään vaivatta
Vedonlyöntiaula on toiminnoiltaan monipuolinen. Kohteiden löytämistä helpottavat suosituimpien liigojen ja suosittujen vetojen osiot, joista pääsee suoraan navigoimaan päivän kuumimpiin urheilutapahtumiin ja näkemään, millaisia betsejä muut pelaajat ovat iskeneet. Kohteita voi suodattaa kätevästi alkamisajankohdan mukaan nähdäkseen esimerkiksi kolmen tai 12 tunnin sisään alkavat tapahtumat. Käytössä on myös varauskoodi, jonka avulla voi tallentaa keskeneräisen kupongin talteen ja jäädä vielä harkitsemaan sitä ennen vedon asettamista. Vedonlyönnin puolelta löytyvät totta kai tutut cash out- ja bet builder -ominaisuudet.

Edellä mainittujen kampanjoiden ohella Rabonan palkitsemisominaisuuksiin kuuluvat nykyaikaiset varhainen voitonmaksu, tylsän matsin vakuutus sekä yhdistelmätehostaja. Varhainen voitonmaksu antaa voiton valikoiduissa lajeissa ja kilpailuissa jo veikatun joukkueen johtaessa, vaikka johto myöhemmin vielä sulaisi. Tylsän matsin vakuutus eli bore draw bonus voi palauttaa panoksen, kun jalkapallo-ottelu päättyy 0-0, jos pelaaja on asettanut tulosvedon tai HT/FT-vedon. Kombobonus antaa voitolle boosterin sen mukaan, kuinka monta kohdetta on lapulle lisännyt. Esimerkiksi kolmen kohteen yhdistelmään tulee osuessaan kolmen prosentin lisävoitto ja kuuden kohteen osumaan kymmenen prosentin lisävoitto. Saadakseen 100 prosentin maksimibonuksen, pitää lapulle kerätä älyttömät 21 kohdetta.
Asiakaspalvelu
Joka päivä, koko päivä
Rabona yllättää iloisesti korkealla palvelualttiudellaan. Sivuston henkilökunta on valmis auttamaan pelaajia joka päivä 24/7 livechatissa ja sähköpostitse, jota voi lähettää osoitteeseen support@rabona.com. Mainio juttu on se, että tarjolla on asiakastukea myös suomeksi, mikä ei todellakaan ole itsestäänselvää kaikilla pelisivustoilla.

Testikerralla saimme suomeksi nopeaa ja ystävällistä palvelua. Toimiva tuki onkin tarpeen, sillä sivuston tiedoissa olisi hieman parannettavaa. Usein kysyttyjen kysymysten osio on vaatimaton, joten jonkin kysymyksen askarruttaessa vaihtoehdot ovat mennä henkilökunnan pakeille tai alkaa kahlata käyttöehtoja. Tukiosiota voisi siis siltä osin parantaa, mutta kaiken kaikkiaan puhutaan A-luokan avuliaisuudesta.
Suomalaismyönteisyys
Curaçaon lisenssi ei sytytä suomalaisia
Rabona ottaa suomalaispelaajat hyvin huomioon. Pelivalikoimaa ja maksutapoja löytyy suomalaiseen makuun. Ainoa miinus on varsin iso: Curaçaon lisenssi. Lisenssitiedot ovat hieman erikoiset, sillä kirjautumattomana alalaidan lisenssitiedoissa puhutaan Estoliosta, joka on Kyproksen ETA-lisenssin alla toimiva operaattori. Kirjautuneena näkyvillä on ainoastaan Curaçaon lisenssi, joka todellisuudessa onkin käytössä. Curaçaon lisenssi ei automaattisesti tarkoita epäluotettavaa sivustoa, kuten joskus luullaan. Sitä se kuitenkin tarkoittaa, että voitot ovat veronalaisia suomalaisille.

Sivuston suomenkielinen käännös on ensiluokkainen. Et juurikaan törmää kömpelöihin kielivirheisiin, vaan tekstit ovat ammattilaisen käsialaa. Kun huomioidaan vielä suomenkielinen asiakastuki, puhutaan lisenssiä lukuun ottamatta erittäin hyvin suomalaisille sopivasta pelisivustosta.
Rahaliikenne
Maksut monin tavoin
Rabona käyttää hybridimaksuja. Se tarkoittaa sitä, että voit valita, käytätkö suoraa verkkopankkitalletusta, jolloin et tarvitse perinteistä pelitiliä ollenkaan. Toinen vaihto on rekisteröityä, jolloin saa käyttöönsä myös muut maksutavat: Zimplerin lisäksi muun muassa Rapid Transfer, Visa ja MasterCard, Skrill ja Neteller, Siru Mobile, paysafecard sekä kryptovaluutat. Erityismaininta siitä, että sivuston kautta voi jopa ostaa kryptoja!

Minimitalletus ja miniminosto ovat vain 10 euroa. Aivan nopeimpia eivät kotiutukset aina ole, sillä sivusto varaa kotiutuspyyntöjen käsittelyyn 72 tuntia, joskaan useimmiten ei tarvitse ihan kauaa odotella. Harmillisesti voitot ovat veronalaisia johtuen sivuston Curaçao-lisenssistä. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaajan vastuulla on ilmoittaa ja maksaa voitoista verot.
Turvallisuus
Pelaajien arvostama
Curaçaon lisenssi itsessään ei tarkoita epäluotettavaa pelisivustoa, mistä Rabona on oiva esimerkki. Pelihuoneen peruspilareihin kuuluvat MSECB-sertifkaatti, SSL-varmenne ja turvalliset maksutavat. Netin pelaajayhteisöltä löytyy lukuisia hyviä Rabona kokemuksia. Esimerkiksi Casino Guru on antanut sivustolle täydellisen maineen, ja myös AskGamblers ja Trustpilot ovat antaneet pelisivustoksi hyvät luokitukset. Suomeksi lisätietoa voi etsiä vaikkapa Ylikerroin- ja Casinofoorumi-palstoilta hakusanalla Rabona keskustelu.

Vastuullisen pelaamisen teema on hallussa joten kuten. Aiheelle löytyy kyllä tuttuun tapaan oma sivu, jossa on kerrottu lisää pelaamisen hallinnasta, apua antavista järjestöistä, alaikäisten suojelusta ja pelaamisen esto-ohjelmistoista. Tärkeimmät työkalut, kuten itselle asetettavat rajoitukset, ovat kuitenkin tiukassa.
Rabona Casino
Peli poikineen
Rabona tarjoaa liioittelematta yhden netin vakuuttavimmista kasinopelien valikoimista. Pelkästään pelivalmistajia on mukana yli 120, ja yhteensä heidän tuotostensa lukumäärä nousee yli 11 000 peliin! Tylsää ei siis tule yhdelläkään kasinon ystävällä. Pelien selausominaisuuksissa olisi tosin hieman parannettavaa, sillä kategorioita ei ole järin paljon. Pelejä voi sentään selata valmistajan mukaan ja kokeilla leikkirahalla. Kätevä ominaisuus on myös suosikkeihin tallentaminen. Mainittakoon myös Bonus Crab -minipeli, joka on operaattorin hauska erikoisuus.
Rabona kokemuksia
Täysipainoinen tuttavuus
Vuonna 2019 perustettu Rabona on positiivinen tuttavuus pelisivustojen joukossa. Sitä ei missään nimessä ole kyhätty vasemmalla kädellä, vaan täyden palvelun pelisivusto tarjoaa koko joukon syitä tykästyä siihen. Näihin kuuluvat hybridimaksut, suomenkielinen palvelu ja erityisen monipuolinen bonustarjonta.

Uusille veikkaajille suunnattu tervetuliaisbonus on tuhti ensitalletuksen tuplaus 200 euroon saakka. Kampanjat eivät missään nimessä lopu siihen, vaan tämän jälkeen palaavaa pelaajaa hellitään ties millä palkintomuodoilla, joista yksi kiinnostavimmista on Korttikokoelmat-toiminto. Käy ihmeessä kokeilemassa onneasi tällä virtuaaliviheriöllä!
Pidämme
Paljon bonuksia
Tyylikäs sivusto
Monipuoliset maksutavat
Kryptojen ostomahdollisuus
Suomenkielinen palvelu
Kehitettävää
Curaçaon lisenssi
81

/100%

Usein kysyttyä
Miten Rabonan Kokoelmat toimivat?

Korttikokoelmat on yksi Rabonan palkitsemismuodoista. Kokoelmia kerätään suorittamalla sivuston haasteita ja tehtäviä, joiden vastineeksi saa kortteja. Korteista muodostuu rahanarvoisia kokoelmia, joiden täydentämisestä voi saada palkinnoksi esimerkiksi 100 euroa pelirahaa.

Kuinka kauan Rabona kotiutus kestää?

Sivuston kotiutus ei ole kaikista nopein. Se voi kestää jopa kolme vuorokautta, eikä tähän oteta mukaan viikonloppuja ja pyhäpäiviä. Useimmiten nostot näkyvät onneksi nopeammin.

Onko Rabona huijausta?

Ei, Rabona ei ole huijaus. Curaçaon lisenssistä huolimatta kyseessä on luotettava pelisivusto, jolla on erinomaiset arvosanat eri pelaajayhteisöiltä.