SlotsPalace arvostelu
Palatsi pullollaan pelejä
SlotsPalace avasi palatsin ovet vuonna 2020. Loppuvuodesta 2022 täyden palvelun pelihuoneen operaattoriksi vaihtui Buton Group, jolla on käytössään Kyproksen verovapaa lisenssi. Viileästi violetilla väritetty sivusto tarjoaa modernin ulkoasun lisäksi monet nykypäivän pelaajien suosimat modernit ominaisuudet, joihin kuuluvat muun muassa hybridimaksut Pay N Play -toiminnolla, bonuskauppa ja paljon muuta.

SlotsPalace tarjoaa pelaajille roiman määrän erilaisia bonuksia. Vedonlyönti alkaa isolla ensitalletuksen tuplauksella 200 euroon asti, mutta tähän eivät todellakaan bonukset jää. Laajassa arvostelussa Tipsimaatti ei jätä yhtään kiveä kääntämättä, vaan kertoo kaikista sivuston eduista ja muista puolista. Ennen kaikkea käsittelemme brändiä suosikkiharrastuksemme vedonlyönnin näkökulmasta, mutta myös kasinopuoli käydään pikaisesti läpi.

Operaattori
Lisenssi
Kypros
Vedonlyöntiohjelmisto
Sisarsivustot
Casinia, FEZbet, Nomini, Powbet, Rabona, Sportaza, Wazamba
Tuen aukioloajat
Kello 10-2
Maksutavat
Zimpler (Pay N Play), Rapid Transfer, Visa, MasterCard, Revolut, Skrill, Neteller, MiFinity, eZeeWallet, Siru Mobile, Jeton, Apple Pay, paysafecard, Sofort, kryptovaluutat
Minimitalletus
10 €
Minimikotiutus
10 €
Kotiutuksen kesto
Max. 72 tuntia (arkisin)
Siirry otsikkoa klikkaamalla suoraan arvostelun kohtaan, josta haluat oppia lisää. Älä unohda jättää omaa arviotasi!
SlotsPalace bonus
Ensitalletuksen tuplaus 200 € asti
SlotsPalace tekee tarjouksen, josta uusien bonusnälkäisten pelaajien on vaikea kieltäytyä. Kyseessä on mikäs muu kuin tuttu 100 % talletusbonus 200 euroon asti. Tämä tarkoittaa, että ensitalletuksesi tuplataan, kunhan valitset bonuksen ensimmäisen talletuksen yhteydessä talletusikkunasta.

Ehdot ovat tutut monilta muiltakin sivustoilta, jotka tarjoavat vastaavaa bonusta. Kierrätysvaatimus on suomalaisille mukavasti 5-kertainen (T+B), kun se monen muun maan asiakkaille on 6-kertainen. Minimikierroin on 2,00, kun panos asetetaan single-vetoon ja 1,50 per kohde, kun se asetetaan yhdistelmään. Näiden lisäksi tulee huomioida maksimipanos, joka on 50 €.
Kierrätys
5x (T+B)
Minimikerroin 2,00 single-vedoissa ja 1,50 per kohde yhdistelmävedoissa
Voimassa 30 päivää
Muut ehdot
Minimitalletus 20 €
Ennen bonuksen saamista kierrätettävä alkuperäinen talletus kerran minimikertoimella 1,50
Ei Neteller- tai Skrill-talletuksia
Maksimipanos 50 €
Kampanjat
Bonuksia joka viikonpäivälle
SlotsPalace tarjoaa paljon muitakin etuja vedonlyöntiin kuin pelkän tervetuliaisbonuksen. Jatkuvana kampanjana on tarjolla viikoittainen bonus, joka vastaa 50 % talletusbonusta jopa 500 euroon asti tervetulobonuksen ehdoilla. Lisäksi joka viikko irtoaa cashback, joka tarkoittaa 10 % käteispalautusta niin ikään 500 euroon saakka. Hevosurheiluun löytyy oma hevosurheilu bonus, jolla saa 50 % bonuksen 50 euroon asti.

SlotsPalacen pelilliset palkitsemisominaisuudet ovat omalla tasollaan. Pelaaja saa lukuisia tilaisuuksia kaapata pelaamalla lisää palkintoja. Tähän puitteet tarjoavat vedonlyöntiturnaukset, VIP-ohjelman palkinnot sekä varsinkin palkitsemisominiasuuksista erikoisin ja kiinnostavin Taidekokoelma-toiminto. Ideana on suorittaa saavutuksia ja avata näin taidekokoelmia, joita puolestaan vaihdetaan Timanteiksi. Timantteja voi bonuskaupassa vaihtaa bonusrahaksi, ilmaisvedoiksi ja ilmaiskierroksiksi. Tämä kaikki on sivustolla puettu todella houkuttelevaan muotoon!

Vedonlyönnin arkea piristävät myös voittamista helpottavat erikoisominaisuudet, joihin kuuluvat varhainen voitonmaksu, joka varmistaa voitot jalkapallo-ottelusta jo valitsemasi voittajan johtaessa kahdella maalilla, sekä tylsän matsin vakuutus, joka palauttaa panoksen tiettyjen jalkapallo-otteluiden päättyessä 0-0!
Kohteet & Kertoimet
Laadukas valikoima urheilua
Vedonlyönnin kohde- ja kerroinvalikoima on SlotsPalacella rakennettu mainion Altenarin mainioiden ratkaisujen varaan. Tämä kerrointoimittaja, jolta on peräisin monen muunkin sivuston valikoima, on tunnettu palvelunsa vakuuttavasta laadusta. Toisaalta koska samat kohteet ja kertoimet löytyvät monelta muultakin sivustolta, et ehkä poikkeaviin yllätyksiin törmää kovin usein, mutta hyvälle tasolle sivusto pääsee monipuolisuuden osalta.

Sen lisäksi että sivusto tarjoaa kaikki perinteisen urheilun kymmenet eri lajit niistä tutuimmista vähän harvinaisempiin, on hallussa luonnollisesti myös e-urheilu. E-sports löytyy vedonlyöntiaulasta omina osioinaan pelin mukaan. Kokonaan omat osiot on päävalikosta varattu hevos- ja virtuaaliurheilulle. Erityisesti hevosurheiluun SlotsPalace on panostanut yllättävänkin paljon, mutta tämä ei ole silti muusta tarjonnasta pois.

Kertoimet pysyvät enimmäkseen asiallisesti 90 prosentin paremmalla puolella. Tuttuun tapaan mitä isommasta tapahtumasta on kyse, sitä korkeampia kertoimet ovat ja sitä enemmän veikattavia vaihtoehtoja on saatavilla. Tämä näkyy SlotsPalacella, jossa parhaat kertoimet saa jättitapahtumiin, sen sijaan esimerkiksi suomalaisen jääkiekon veikkaaminen on keskitason kokemus, koska tähän löytyy sivustoja paremmallakin palautusprosentilla ja runsaammalla kohdetarjonnalla.
Ulkoasu & käytettävyys
Grafiikat hivelevät silmää
Violetin värinen ja hauskoilla hahmoilla kuvitettu SlotsPalace on ulkoisesti erittäin viimeistelty. Sivusto pysyy johdonmukaisena ja uskollisena väripaletilleen, teemalleen ja graafiselle kuvitustyylilleen. Kaikkien pala kakkua se ei ehkä ole, mutta Tipsimaatin silmää veikeät 3D-maskotit ja kaikin puolin näyttävä kokonaisuus miellyttävät. Booker onnistuu siinä, missä moni yrittänyt ei, nimittäin tekemään sivustosta värikkään mutta pitäen samalla paketti harmonisena ja rauhallisena.

Rakenne on sivustolla perinteinen mutta runsas. Linkkejä ja painikkeita on siellä täällä paljonkin, joten kaikista karsituin mahdollinen ei käyttöliittymä ole. Toisaalta kun eri toimintoja ja palkintoja on niinkin paljon, niin johonkinhan nekin on sijoitettava. Sinänsä yhdelläkään pelaajalla ei silti pitäisi tulla vaikeuksia sivuston käytössä, vaikka yksinkertaisempiakin toteutuksia löytyy. Ylhäältä löytyy päävalikko, josta pääsee käsiksi eri pelimuotoihin ja bonuksiin. Oikeassa yläkulmassa sijaitsee oman tilin hallinta ja rahaliikenne, kun taas alhaalta löytyvät tukilinkit.

Tottahan toki SlotsPalace palvelee myös mobiilipelaajia. Erillistä sovellusta ei ole tähän tarpeeseen kehitetty, mutta appien suosio onkin veikkaajien keskuudessa hiipumaan päin. Mobiiliselaimessa toimiva toteutus ajaa asiansa erinomaisesti! Pienemmälläkin pinta-alalla saat käyttöösi kaikki täysversion ominaisuudet. Puhelinpelaajien varalle löytyy myös useita mobiiliin räätälöityjä maksutapoja.
OMINAISUUDET
Betsit kaikilla herkuilla
Vedonlyönti SlotsPalacella kattaa kaikki ne ominaisuudet, joita nykyaikaisen vedonlyöntikentän ystävä siltä odottaakin. Mukana on cash out, jonka avulla voi lunastaa voiton ennen kohteen ratkeamista automaattisesti lasketulla, kohteen odotusarvoon perustuvalla summalla, sekä bet builder, jolla voi luoda oman vedon yhdistelemällä kohteita saman tapahtuman puitteissa. Kunhan ei innostu liian paljon hätiköimään vetojen kanssa, nämä toiminnot ovat oikein käytettynä ehdottomasti hyvä lisä pelikokemukseen.

Vedonlyöntiaulan yläreunasta löytyvät kätevästi suosituimmat liigat, joiden kautta voi suunnata oikotietä tarkastelemaan päivän kuumimpia urheilutapahtumia. Käytössä on myös varauskoodi: voit luoda kupongin ennakkoon, tallentaa sen koodiksi ja jäädä vielä harkitsemaan vetoa. Kun palaat takaisin sivuille, sinun ei tarvitse uudestaan metsästää kohteita, vaan voit syöttää varauskoodin sille varattuun kenttään aulassa ja oikeat valinnat ilmestyvät lapulle taikaiskusta!
Asiakaspalvelu
Apu ei lopu
Asiakastuen merkitys nousee arvoon arvaamattomaan, varsinkin kun joku meneekin pieleen. SlotsPalace ottaa vakavasti pelaajien tarpeen avuliaalle henkilökunnalle ja tarjoaa apua joka päivä vuorokauden ympäri. Helpoiten yhteyden saa livechatissa, tosin emme löytäneet väylää siihen ilman kirjautumista vaan ainoastaan kirjautuneena. Vaihtoehto on myös lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Arviointikerralla saimme ensiluokkaista palvelua SlotsPalacen väeltä. Iloinen yllätys oli se, että apu oli myös suomenkielistä, mikä ei aina ole välttämättä sanottua. Turhia tietoja ei henkilökunta urkkinut, vaan vastasi viipymättä kysymykseen. Myös jonkinlainen usein kysyttyjen kysymysten osio löytyy, ja maksutapojen tiedot on esitelty selkeästi.
Suomalaismyönteisyys
Palatsi Pohjolan pelaajille
Jo nimestä SlotsPalace voi päätellä, että ei tämä ihan mikään Suomi-sivusto ole. Siitä huolimatta kyseessä on erinomainen pelipaikka myös suomalaisen näkökulmasta. Tärkeintä on tietenkin voittojen verovapaus, joka on taattu Kyproksen lisenssin myötä. Suomalaisille löytyy myös lukuisia tuttuja rahansiirtometodeita, joista jokainen voi valita haluamansa. Hyvin ovat edustettuna myös suomalaiset urheilukohteet.

Käännös on sivustolla varsin hyvällä tasolla, jos nyt ei kuitenkaan ihan täydellinen. Paljon huonompiinkin on kyllä törmätty, joten ainakin keskimääräistä paremmasta lokalisaatiosta SlotsPalace saa kunnian. Kun huomioi tässä vielä sen, että ainakin me saimme ilta-aikaan suomen kielellä palvelua henkilökunnalta, itse asiassa kyseessä on suomalaisbetsaajalle A-luokan sivusto!
Rahaliikenne
Tunnuksilla tai ilman
SlotsPalace käyttää modernia hybridimaksuominaisuutta rahaliikenteen hoitamiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaaja voi valita käyttääkö mieluummin Zimplerin pikamaksua, joka toimii suoraan verkkopankkitunnuksilla, vai perinteistä rekisteröitymistä. Luomalla tunnukset saa käyttöönsä muut maksutavat, joita ovat Rapid Transfer– ja Sofort-verkkopankkimaksut, Visa– ja MasterCard-kortit, Revolut-nettipankki, Skrill-, Neteller-, MiFinity-, eZeeWallet– ja Jeton-nettilompakot, Siru Mobile– ja Apple Pay -mobiilimaksut, paysafecard-voucher sekä kryptovaluutat. Kryptot ovat aina hyvä lisä pelisivustolle, ja tämä booker tarjoaa uutena ominaisuutena mahdollisuuden myös ostaa kryptoja MoonPay-tilin kautta!

Maksutapojen runsaan määrän vuoksi ilonaihe on minimitalletus ja minimikotiutus, jotka ovat vain 10 euroa soveltuen myös pienemmän rahan pelaajille. Sen sijaan hieman negatiivisempi seikka on kotiutuksen kesto, joka on melko pitkä. Maksimissaan nostot hyväksytään kolmessa vuorokaudessa, eikä tähän oteta huomioon viikonloppuja, vaan rahansiirtoja käsitellään ainoastaan arkena toimistoaikoihin. Tämä ei tarkoita sitä, että kotiutuksissa aina kestäisi niin kauan, mutta on tämä maksimiajaksikin nykypäivänä melko pitkä, mistä on annettava pieni miinus. Voitot ovat onneksi verovapaita, eikä niistä veloiteta erillisiä maksuja.
Turvallisuus
Osaaja monen sivuston takaa
SlotsPalacen operaattori on tätä nykyä Buton Group -niminen toimija. Vaikka tämä nimi ei ole pelialalla ollut vielä pitkään, se toimii jo todella monen nettikasinon ja vedonlyöntisivuston taustalla. Siinä mielessä siltä löytyy tarvittavat kannukset pitää huolta myös pelien turvallisuudesta. Odotamme vielä pelaajayhteisön pitkän ajan kokemuksia, mutta Tipsimaatilla ei ole mitään syytä epäillä firman luotettavuutta, ja olemme itsekin saaneet tehtyä onnistuneita kotiutuksia sen sivustoilta. MGA-lisenssin sijaan booker käyttää Kyproksen lisenssiä, joka on hieman harvinaisempi, mutta ei silti pekkaa pahempi turvallisuudessa. Etsi halutessasi lisää SlotsPalace kokemuksia netin yhteisöistä, kuten Trustpilot, AskGamblers, Ylikerroin, Casinofoorumi ja Ylilauta.

Sivusto jättää hieman toivomisen varaa vastuullisen pelaamisen osalta. Tärkeintä on aina pelaajan oma vastuu ja pelaamisen hallinta, mutta erilaiset rajoitukset, kuten panosrajoitus, tarjoavat lisää työkaluja hallinnan säilyttämiseen. SlotsPalace ei tällaisia tarjoa, vaikka kertookin haittojen kitkemisestä lisää vastuullisen pelaamisen sivulla, jonka löydät alalaidasta. Tarvittaessa voit kuitenkin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, jos sinulla on kysyttävää pelaamisen hallinnasta tai haluat esimerkiksi sulkea tilisi väliaikaisesti tai kokonaan.
SlotsPalace Casino
Palanen kasinoa
Se nyt ei varmaan tule jättimäisenä yllätyksenä, että sivustolla nimeltä SlotsPalace on myös kasinopuoli kunnossa. Tarjolla on pistämättömät yli 5 000 peliä lähes sadalta eri studiolta. Tuottajien joukossa ovat kaikki suosituimmat nimet, mukaan lukien Play’n GO, Microgaming, Pragmatic Play ja NetEnt sekä useita nousevia nimiä. Se täytyy sanoa, että mikään kaikista kevyin ei kasinoaula ole, vaan pelit latautuvat melko rauhakseen. Muuten kasinon ominaisuudet ovat pelien määrän lisäksi hyvin kunnossa. Slotteja voi muun muassa kokeilla leikkirahalla. Pelejä voi myös selata valmistajan mukaan ja tallentaa suosikkeihin.
SlotsPalace kokemuksia
Näköä ja kokoa
Mallikelpoinen pelisivusto SlotsPalace avattiin vuonna 2020, mutta syksyllä 2022 se uudistui ja siirtyi uuden operaattorin Buton Groupin alaisuuteen. Booker yllättää positiivisesti erittäin viimeistellyllä ulkoisella ilmeellä ja sulavasti toimivalla sivustolla. Myös rahansiirtometodeita on tarjolla on enemmän kuin laki sallii, minkä lisäksi pelaaminen on mahdollista myös pikapelinä suoralla verkkopankkitalletuksella.

Bonustarjonta on SlotsPalacella todella värikästä. Vedonlyönnin 200 € ensitalletusbonus on vain jäävuoren huippu, sillä muitakin palkitsemismuotoja löytyy runsaasti. Tutustu näihin arvostelumme lisäksi ihmeessä sivuston kampanjasivulla, josta löytyy kattavat tiedot kaikista tarjolla olevista tarjouksista!
Pidämme
Paljon bonuksia
Näyttävä sivusto
Hybridimaksut
Kryptovaluutat
Ympärivuorokautinen asiakaspalvelu
Verovapaat voitot
Kehitettävää
Ajoittain hitaat nostot
89

/100%

Usein kysyttyä
Kuinka kauan SlotsPalace kotiutus kestää?
SlotsPalace kertoo, että nostojen hyväksymiseen menee aikaa maksimissaan kolme vuorokautta. Tähän lisätään kuitenkin viikonloput mukaan, sillä silloin nostoja ei käsitellä. Useimmiten voitot saa kotiin nopeamminkin.
Onko SlotsPalace verovapaa?
Kyllä. SlotsPalace on veroton, nimittäin sen operaattorilla Buton Groupilla on ETA-maa Kyproksen lisenssi.
Onko SlotsPalace huijausta?
Ei, SlotsPalace ei ole huijaus. Vaikka sen nykyinen operaattori onkin melko uusi nimi markkinoilla, on yrityksellä runsaasti kokemuksia eri pelisivustojen taustalla toimimisesta. Netistä ei löydy paljonkaan negatiivisia SlotsPalace kokemuksia.

Kommentoi

Arvosana

Tipsimaatti