Vihjeiden määrä Tipsimaatissa lisääntyi syksyn syvetessä. Kaikkiaan lokakuussa nähtiin 571 vihjettä, mikä tarkoitti edelliskuukauteen nähden mukavaa 13 prosentin kasvua. Myös Tipsimaatin omat Original-vihjeet tekivät paluun, ja niistä jäätiinkin hienoisesti voitolle. Vaikka osumatarkkuus oli omissa 30 vihjeessämme vaatimattomasti alle puolet, korkeat kertoimet takasivat sen, että häviölle ei tarvinnut jäädä. Yksi kuukauden kohokohdista oli muun muassa HIFK - Ässät -ottelun tasapelivihje.

Sen sijaan koko kuukauden tulos kaikki vihjeet huomioiden painui tällä kertaa pakkaselle. Kuten useimpina kuukausina, nytkin selvästi suosituimman lajin, jalkapallon, tulos määritteli pitkälti kuukauden kokonaiskuvan. Ja koska futiksessa kuukausi oli poikkeuksellisen heikko osumatarkkuuden jäädessä vain reiluun 40 prosenttiin, ei tuloksessakaan ollut hurraamista. Toki yksittäisiä hienoja onnistumisiakin mahtui mukaan, muun muassa Uruguayn voitto Brasiliasta MM-karsinnoissa kertoimella 4,10.

Positiiviset tulokset nähtiin kuitenkin useammassa lajissa, muun muassa koripallossa, tenniksessä, e-urheilussa, NFL:ssä ja salibandyssa, jotka olivat kaikki voitollisia! Koska näiden lajien vihjevolyymi on kuitenkin reippaasti pienempää, ei osumilla onnistuttu täysin kääntämään laivaa. Mainioin tulos nähtiin ehdottomasti koripallossa, jossa peräti kuukauden yhdeksän ensimmäistä vihjettä meni sukkana sisään! Toki mukaan lopulta mahtui hutejakin, mutta lopputuloksena silti lähes 139 % palautusprosentti on huikeaa luettavaa.

Harmillisesti myös toinen iso laji jääkiekko valui lopulta miinukselle, vaikka alkukuusta näytti vielä hyvältä. Volatiili jääkiekko kuitenkin petti kuun loppua kohti edetessä ja jätti käteen harmillisen reilun 97 prosentin palautuksen, vaikka ei sekään toki mikään surkea ole vaan päihittää miten kuten markkinatason.

Marraskuussa urheiluarki jatkuu monissa merkeissä. Suuria turnauksia ei marraskuulle juuri osu, mutta muun muassa Liiga-, NHL-, Valioliiga- ja Mestarien liiga -ottelut totta kai kiinnostavat kaamoksen aikaan. Luonnollisesti tarkassa syynissä ovat myös oman HJK:mme otteet Konferenssiliigassa.

Tipsimaatin uusi sivusto on palvellut lukijoita lokakuun ajan ja saanut hyvää palautetta, kiitos siitä! Jos haluat kertoa ajatuksiasi sivustosta ja antaa kehitysideoita tai muuten vain seurata meitä, suuntaa ihmeessä Twitteriin, Instagramiin tai TikTokiin tutustumaan meihin tarkemmin!