Vihjeet

NHL

Vedonlyönti

NHL vihjeet auttavat, kun kiekko meinaa karata lavasta. Nyt puhutaan maailman kovatasoisimmasta lätkäliigasta, nimittäin Pohjois-Amerikan NHL:stä, National Hockey Leaguesta. Sarja perustettiin vuonna 1917, ja aina vuoteen 1967 mentiin suppealla Original Six -kokoonpanolla. Sittemmin liiga ja laji ovat paisuneet 32 seuran jättibisnekseksi, uusimpana tulokkaanaan kaudelle 2021-22 mukaan hypännyt Seattle Kraken. Änäriä seurataan aktiivisesti kaikkialla jääkiekkomaailmassa – myös Suomessa, vaikka aikaero tekeekin monella tepposet intensiiviselle pelien katsomiselle. Kaudesta 2021-22 myös Yle on ottanut NHL:n takaisin ohjelmistoonsa ja näyttää ilmaiskanavilta kausittain 25 runkosarjaottelua sekä Stanley Cup -finaalit.

NHL on yökyöpeleiden penkkiurheilijoiden ykkössarja Suomessa ja pitää sen lisäksi jännityksessä veikkaajia. Änäri tarjoaa kovalle työmyyrälle potentiaalisesti paljon odotusarvoa, mutta yhtenään myös melkoisia yllätystuloksia. Moni betsaakin surutta varsinkin runkosarjassa jopa yli kuuden jättikertoimia, jotka tulevat aina silloin tällöin kotiin. Pitkävedon lisäksi totals- eli maalimäärävedot ovat NHL:n osalta todella suosittuja. Jos ei halua kuitenkaan ihan vain tikkaa heittää, voi välillä kovempi asiantuntemus olla koetuksella pelien yöllisen ajankohdan takia. Silloin kannattaa ottaa avuksi NHL vihjeet. Niiden avulla saat vetosi tueksi asiantuntevien tipstereiden tietotaidon, joka ei päästä bookereita helpolla piinkovilla arvioillaan. NHL-peleissä myös liveveto on suosittua, ja sen avulla moni pyrkii kääntämään talon edun omaksi edgekseen.

NHL:ssä pelataan ensin runkosarja, jossa jokaiselle joukkueelle kertyy otteluita 82 eli kaikkiaan pelejä pelataan 1 312. Sen jälkeen käynnistyvät taianomaiset NHL:n playoffit eli pudotuspelit, joissa Stanley Cupista taistellaan aina kesäkuulle asti. NHL vihjeet lisääntyvät kauden edetessä, ja viimeistään pleijareissa niitä tulee joka tuutista yhtenään lähes jokaiseen peliin. Jos haluat päivittää tietosi, kurkkaa alta uusimmat vinkit. Muista, että etusivun vihjevirrasta voit suodattaa esiin vihjeet myös muista lajeista sarjoista!

Tipsimaatti