Uudet vedonlyöntibonukset tupsahtavat maailmaan kahdella tapaa: kun uusi sivusto perustetaan tai kun vanha sivusto lisää uuden tarjouksen. Tällä sivulla esittelemme kaikki uudet vedonlyöntibonukset päivittyvänä listauksena! Tutustu brändiin klikkaamalla sen logoa ja siirtymällä lukemaan arvostelu tai lunastamaan bonus.

Uudet vedonlyöntibonukset pitävät veikkaajan virkeänä

Monen veikkaajan mieleen ovat vedonlyöntibonukset, joiden avulla oman pelikassan tueksi saa sivustojen tarjoamia etuja, kuten talletusbonuksia tai ilmaisvetoja. Kukapa ei betsaisi mieluummin talon piikkiin – vaikka nykyään lähes jokainen vedonlyöntibonus edellyttää oikean rahan talletusta, olisi silti tuhlausta jättää bonarit hyödyntämättä!

Vedonlyöntisivut suuntaavat bonuksia sekä uusille että vanhoille pelaajille. Uusien pelaajien niin sanotut tervetulobonukset ovat lähes aina sisällöltään ja ehdoiltaan parempia kuin vanhojen pelaajien bonukset, ja siksi myös pelaajia kiinnostavat etupäässä juuri uudet vedonlyöntibonukset.

Sokkona bonusviidakossa ei kannata heilua. Tipsimaatti kokosi tälle sivulle kaikki vuoden 2023 uudet vedonlyöntibonukset. Me emme esittele ainoastaan suuria mainosotsikoita, joiden tarkoitus on saada pelaajat tallettamaan, vaan käymme läpi myös bonusehdot. Ne ovat todella tärkeä asia, kun arvioidaan sitä, onko joku bonus lunastamisen arvoinen. Tärkeimpiä ehtoja ovat muun muassa:

  • Kierrätysvaatimus eli se, kuinka monta kertaa bonusraha on panostettava uudelleen vedonlyönnissä ennen kuin siitä tulee kotiutettavaa käteisrahaa
  • Minimikerroin, joka tarkoittaa sitä, kuinka korkean riskin kohteissa kierrätys on tehtävä
  • Voimassaoloaika eli se, kuinka nopeasti kierrätys on suoritettava
  • Muut mahdolliset kierrätystä rajoittavat ehdot, kuten maksimipanos, kielletyt lajit ja vetomuodot

Uusien vedonlyöntibonusten trendit 2024

Vedonlyöntisivustojen eli bookereiden tarjoustulvassa muutama klassinen bonusmuoto puoltaa edelleen paikkaansa vuosienkin jälkeen: talletusbonus – yleensä ensitalletuksen tuplaus – sekä ilmaisvedot. Se ei silti tarkoita, että eri palkitsemismenetelmien innovointi olisi loppunut. Lue alta joistakin uusista tuulista, joita vedonlyöntibonusten laajalla rintamalla nähdään yhä enemmän 2024.

Valinnanvapaus

Yhä useammat sivustot tarjoavat vedonlyöjille nyt vapauden valita mieluinen bonus. Yleensä vaihtoehtoina on juurikin edellä mainitut talletusbonus ja ilmainen veto. Jujuna on se, että talletusbonuksen valitsemalla saa suuremman rahallisen arvon bonukselle, kun taas ilmaisvedossa bonusehdot ovat helpommat. Kierrätysvaatimus on usein huomattavasti kevyempi tai sitä ei ole ollenkaan. Tällaista etua tarjoaa muun muassa värikäs uutuus BetNFlix.

Vedonlyöntibonukset ilman kierrätystä

Kierrätysvaatimuksen täyttäminen eli bonussumman panostaminen tietty määrä kertoja vedonlyönnissä luetaan yleensä olennaiseksi osaksi bonuksia. Nyt pelaajia kiinnostavat kuitenkin toden teolla kierrätysvapaat vedonlyöntibonukset, joihin yhä useampi sivusto luottaa varsinkin houkutellessaan uusia pelaajia. Nämä ovat lähes aina juurikin ilmaisvetoja: jos ilmainen vetosi osuu, saat pitää sillä saadut voitot riihikuivana käteisenä! Tällaista vetoa tarjoaa esimerkiksi ComeOn!, joka antaa uusille pelaajille ensipanostusta vastaan samanarvoisen kierrätysvapaan ilmaisvedon 50 euroon asti.

Suuremmat bonussummat

Perinteisin talletusbonuksen maksimisumma on ollut 100 euroa, eli tyypillisesti ensitalletuksen on voinut tuplata 100 euroon asti: talleta 100 euroa, saat yhteensä 200 euroa pelirahaa. Tämä maksimisumma on kuitenkin nousussa laajalla rintamalla, ja monen operaattorin käytäntönä onkin tarjota bonusta jo 200 euroa. Jotkut sivustot tarjoavat tätäkin suurempia bonuspotteja.

Miten uudet vedonlyöntibonukset kannattaa kierrättää?

Uudet vedonlyöntibonukset voivat tulla myös vanhoilta sivustoilta

Kuten sanottu, ilmaisvedon saatat hyvinkin saada hyppysiisi ilman kierrätystä, mutta tavallisia talletusbonuksia koskee yhä kierrätysvaatimus. Kierrätys tarkoittaa sitä, että bonussumma on panostettava uudelleen vedonlyönnissä tietty määrä kertoja. Esimerkiksi jos saat 200 euroa bonusta ja sen kierrätysvaatimus on 5-kertainen, tulee sinun panostaa vedonlyönnissä 200 x 5 = 1 000 euroa, ennen kuin bonustilisi saldo siirtyy oikean rahan saldoon ja voitot muuttuvat omaksi rahaksesi.

Kiinnitä huomiota myös siihen, onko kierrätysvaatimus T+B vai pelkkä B, sillä näillä on suuri ero. T+B-vaatimus tarkoittaa sitä, että sekä talletuksen että bonuksen osuus pitää kierrättää, kun taas B-vaatimus tarkoittaa sitä, että vain bonuksen osuus on kierrätettävää. Yleensä bonukset ilmaistaan nykyään esimerkiksi muodossa 5x (T+B), jolloin saadessasi 100 euron talletuksen päälle 100 euroa pelirahaa on sinun kierrätettävä 200 x 5 = 1 000 euroa. Puolestaan jos kierrätysvaatimus on esimerkiksi 8x (B), on sinun kierrätettävä 100 x 8 = 800 euroa, koska vain bonuksen osuus luetaan mukaan.

Kierrätysvapaat vedonlyöntibonukset ovat nouseva trendi, mutta jos puhutaan tavallisista talletusbonuksista, kierrätysvaatimukset eivät ole laskussa vaan päinvastoin. Ainakin tällä hetkellä vaikuttavat olevan takana ne päivät, kun tarjolla oli bonuksia esimerkiksi 4x (B) kierrätyksellä. Nykyään uudet vedonlyöntibonukset tarjoavat parhaimmillaan kierrätysvaatimukseksi esimerkiksi 9x (B), mutta myöskään esimerkiksi 6x (T+B) tai jopa 8x (T+B) ei ole harvinaisuus. Tätä suurempia kierrätysvaatimuksia kannattaa välttää.

Kierrätysstrategiana kannattaa käyttää mahdollisimman vähäriskisiä vetoja eli sellaisen, joiden kerroin on lähellä vaadittua minimikerrointa. Muista tarkistaa ehdoista, onko mukana kiellettyjä vetomuotoja, lajeja tai kilpailuja, sillä esimerkiksi tasoitusvedot saattavat olla kiellettyjä, mikä vaikeuttaa kierrätystä hieman. Panos kannattaa pitää sellaisena, että pelivaihto pysyy sopivan maltillisena koko kassaan kohden, jotta varianssi ei ole liian suuri. Toisaalta aivan minivetoja ei kannata pelata, koska usein kierrätettävää voi olla paljon, ja pelattava voi loppua voimassaoloajan puitteissa kesken liian pienellä panoksella.

Myös vanhat sivustot päivittävät bonuksia aika ajoin

Tältä sivulta löydät useampia uusien vedonlyöntisivustojen tarjouksia, koska luonnollisesti yleensä kun puhutaan uudesta bonuksesta, tarkoitetaan samalla myös kokonaan uutta sivustoa. Aina näin ei ole, vaan myös vanhat tutut vedonlyöntisivut pistävät toisinaan pöytään uusia, päivitettyjä bonuksia. Joskus bonusta parannetaan, jotta se olisi houkuttelevampi, toisinaan valitettavasti myös heikennetään sisällöiltään tai ehdoiltaan. Siksi uudet vedonlyöntibonukset eivät aina ole parempi vaihtoehto kuin jo pidempään tarjolla ollut bonari.

Useimmiten vanhan sivuston uusi bonus ei kuitenkaan tarkoita, että sen voisi lunastaa, jos on aiemmin lunastanut edellisen tarjouksen. Joskus saattaa toki olla näinkin, jos booker haluaa muistuttaa olemassaolostaan ja aktivoida myös vanhoja pelaajia. Useimmiten kuitenkin vain yksi tervetuliaisbonus on mahdollista lunastaa pelaajaa kohden koko sivuston elinkaaren ajan.

Ei ole mitään sääntöä siitä, onko vanhan vai uuden sivuston bonus kilpailukykyisempi. Toisaalta vanhoilla, vakiintuneilla pelifirmoilla on ehkä resursseja tarjota anteliaampia bonuksia, yhtäältä niillä ei ole välttämättä yhtä suurta motiivia pelaajahankintaan, jos asiakaspohja on jo vahva. Vastaavasti uudet tulokkaat kilpailevat vimmatusti pelaajien huomiosta, ja siksi niillä on syy tarjota parhaat uudet vedonlyöntibonukset.