Vihjeet

eSports-vihjeet

Vedonlyönti

eSports-vihjeet ovat jokaisen elektronista urheilua lajivalikoimassaan pitävän betsaajan mieleen. Edes vanhemmat ihmiset eivät katso enää pitkin nenänvartta ilmiötä nimeltä eSports eli e-urheilu, sillä jokainen näkee, että se on tullut jäädäkseen! Elektronisessa urheilussa on kyse videopelien, kuten Counter-Strike: Global Offensiven eli CS:GOn, Dota 2:en ja Overwatchin kilpailullisesta pelaamisesta. Sen verran nuori laji on vielä kyseessä, että se kasvaa kohisten peli- ja turnausmäärien noustessa vuosi vuodelta. Vaikka lajin seuraamisen ja veikkaamisen perusperiaatteet omaksuu nopeasti, asiantuntemus voi olla joskus tiukassa. Onneksi pelimaailman kovimmat asiantuntijat ovat tehneet työn puolestasi ja laatineet kokemuksensa pohjalta mainiot e-urheilu-vihjeet!

Uusimmat pelivihjeet lukemalla oppii myös tietämään, mitä kaikkia kohteita sitä onkaan tarjolla, sillä erikoisemmat kohteet eivät yleensä kuulu jokaisen sivuston repertuaariin, vaan usein ovat jopa sivustokohtaisia. Enenevissä määrin tarjolla on erilaisia monipuolisia erikoiskohteita, joissa vain mielikuvitus on rajana. Aikoinaan eräs booker on esimerkiksi tarjonnut kohdetta siihen, sataako Ruisrockissa vettä. Sanomattakin on selvää, että tällaiset kohteet on tehty pilke silmäkulmassa, ja niissä on usein vaikea tehdä voittoa matalamman palautuksen ja panosrajan vuoksi, mutta hymyn niillä voi saada huulille. Samoin monien viihdeohjelmien, kuten Putouksen, Big Brotherin ja UMK:n voittajasta voi lyödä vetoa joillakin sivustoilla. Nämä ovat nykyään välillä hieman kiven alla, eli veikkaaja saattaa joutua tekemään vähän tutkimustyötä löytääkseen kertoimet vaikkapa Emma-gaalan voittajista.

Pelivihjeet ovat parhaimmillaan silloin, kun niihin ei suhtaudu turhan ryppyotsaisesti. Siinä missä monet erikoiskohteet osuvat ennen kaikkea hauskanpito-osastoon, voi toisaalta joistakin kohteista löytyä huimaa valueta. Esimerkiksi äänestyksiin perustuvat vaali- ja politiikkavedonlyönnin kohteet ovat erilaisia veikattavia kuin arvaamattomat urheilutulokset, ja siksi esimerkiksi Joe Bidenin vaalivoitolle USAn 2020 presidentinvaalissa pelattiin todella merkittäviä rahasummia, samoin kuin Ukrainan Euroviisu-voitolle 2022. Näihin saattaa saada todella loistavia ideoita, joten pidä huoli siitä, että luet uusimmat pelivihjeet tältä sivulta. Etusivulta puolestaan näet kaikki vedonlyöntivihjeet, joita voit suodattaa aiheen ja lähteen perusteella.

Tipsimaatti