Vihjeet

NFL

Vedonlyönti

NFL vihjeet on vain yksi tapa, jolla Tipsimaatti osaa suodattaa veikkausvihjeet. Selaa kaikkia vihjeitä etusivun vihjevirrassa makusi mukaan eri aiheista ja lähteistä.

Amerikkalaista jalkapalloa pelataan muuallakin kuin Amerikassa, mutta ei ole liioiteltua sanoa, että kaikki muut sarjat kalpenevat NFL:lle, National Football Leaguelle. Vuonna 1920 perustetussa liigassa pelaa 32 maailman kirkkaasti parasta jenkkifutisjoukkuetta. Suomessa seurataan enemmän eurooppalaista socceria, mutta maailmanlaajuisesti NFL kuuluu kiistattomasti suosituimpiin urheilusarjoihin, ehkä jopa ykköspaikalle. Tästä on kiittäminen myös helmikuisin pelattavaa Super Bowl -finaalia. Se on jättitapaus, joka kuuluu vuodesta toiseen maailman katsotuimpiin yksittäisiin urheilutapahtumiin. Super Bowlin parista löytyy kotimaisistakin kotikatsomoista joka vuosi monia sellaisia, jotka eivät muuten tiedä lajista tuon taivaallista.

NFL kiinnostaa vuosi vuodelta enemmän myös suomalaisia penkkiurheilijoita ja vedonlyöjiä. Otteluiden seuraaminen Viaplaysta eli V Sportilta, jolla on sarjan TV-oikeudet Suomessa, on huomattavasti mielekkäämpää, jos on laittanut kupongin vetämään. Suosituimpia kohteita ovat totta kai perinteinen 1X2- eli pitkäveto ja pistemäärävedot, mutta yhä enemmän on tarjolla myös hauskoja erikoiskohteita. Näistä voi olla kuitenkin vaikea lyödä vetoa muuten kuin hupimielellä, jos oma näkemys ei ole huipputasolla. Silloin avuksi tulevat NFL vihjeet, jotka ovat todellisten asiantuntijoiden laatimia. He ottavat huomioon todennäköisyydet ja rajakertoimen sekä saattavat jopa miettiä sopivan panostason omaan pelikassaasi nähden. Sinun tehtäväksesi jää vain nauttia fyysisestä menosta ja kerätä hedelmät.

NFL:ssä ottelutahti on melko rauhallinen. Joukkueet pelaavat enimmäkseen sunnuntaisin, ja kullekin tiimille kertyy kauden aikana 16 ottelua. Pudotuspeleihin pääsee molemmista konferensseista kuusi joukkuetta, jotka kilpailevat konferenssin mestaruudesta. Nämä konferenssien parhaat sitten kohtaavat kauden ultimaattisessa huipentumassa Super Bowlissa, joka on koko kansan viihdettä näyttäviä väliaika-show’ita ja spektaakkelimaisia mainoksia myöten. Viimeistään Super Bowlin alla myös tipsterit heräävät toden teolla lajiin, ja silloin NFL vihjeet löytyy todella helposti. Ne kaikki löydät Tipsimaatin kautta tuoreimmillaan! Ota vinkit talteen, vertaa ammattimaisten vedonlyöjien näkemyksiäsi omiisi ja anna palaa!

Tipsimaatti