Suomalaiset vedonlyöntisivustot ovat tietyllä tapaa myytti, sillä alan tiukan lainsäädännön takia takia paperilla vedonlyöntisivusto ei voi olla suomalaisomisteinen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettei olisi olemassa bookereita, jotka ovat suomenkielisiä ja verovapaita, joilla työskentelee suomalaisia ja jotka tarjoavat suomenkielisen asiakaspalvelun. Joillain on listoilla jopa Suomeen räätälöityjä erikoiskohteita. Kaikki tällaiset suomalaisille erityisen hyvin sopivat pelipaikat Tipsimaatti esittelee alla!

Lue lisää Kaikki vedonlyöntisivut

Bethard
Bethard on suomalaispelaajan näkövinkkelistä hyvä valinta. Vuonna 2014 perustettu klassikkosivusto on alusta asti ottanut meikäläiset siipiensä suojaan tarjoamalla poikkeuksellisen laadukkaan lokalisaation, suomenkielisen asiakaspalvelun ja muutamat hyvät meikäläisten maksutavat. Tervetulobonuksessa, ensitalletuksen tuplaus 100 euroon asti, ovat myös ehdot kohdallaan.
Suomalaismyönteisyys
91
Kohteet & kertoimet
93
Kokonaisarvosana
91
100%/100€
MobileBet
Olemme mobiilikansaa, olemme pelikansaa – mikä sopisi paremmin suomalaisten pirtaan kuin MobileBet? Vuonna 2023 kasvojenkohotuksen saanut sivusto tarjoaa mainion vaihtoehdon pelaamiseen ja onkin kuulunut suomalaisten suosikkeihin jo perustamisestaan lähtien vuonna 2014.
Suomalaismyönteisyys
90
Kohteet & kertoimet
91
Kokonaisarvosana
92
2x10€ ilmaisveto
ComeOn!
ComeOn! on täällä taas. Vanha tuttu on viihdyttänyt suomalaispelaajia jo vuodesta 2010, ja vuosien aikana Pohjolan peliväki on ottanut sen omakseen. Nyt nahkansa uudelleen luonut booker on entistäkin houkuttelevampi uudella ulkoasullaan, tervetulobonuksellaan ja pikapelitilallaan.
Suomalaismyönteisyys
91
Kohteet & kertoimet
82
Kokonaisarvosana
88
50€ ilmaisveto
ZulaBet
Maltixin alle kuuluva ZulaBet on tarjonnut suomalaisille hyviä vaihtoehtoja kasinopelaamiseen ja vedonlyöntiin vuodesta 2019 lähtien. Pikantin punaisesta sivustosta ei heti alkuun tule ehkä mieleen, että se olisi suomalaisten lemppari, mutta edellytykset siihen ehdottomasti on muun muassa suomea taitavan asiakastuen ja hyvin suomalaiseen makuun sopivien kohde- ja maksutapavalikoiman osalta.
Suomalaismyönteisyys
86
Kohteet & kertoimet
84
Kokonaisarvosana
87
100%/200€
Galaksino
Galaksino on maineikkaan ComeOn-operaattorin uusin sivusto, joka lisäsi vedonlyönnin mukaan pakettiin syksyllä 2022. Vaikka miljöö sijoittuu kuuta kiertävälle radalle, kyseessä on sangen suomalaisystävällinen sivusto. Siitä huolen pitävät totta kai suomenkielinen palvelu, laadukas käännös sekä suomalaisten suosimat maksutavat ja kohdevalikoima. Uusille pelaajille kierrätysvapaa 25 euron ilmaisveto.
Suomalaismyönteisyys
94
Kohteet & kertoimet
92
Kokonaisarvosana
92
25€ ilmaisveto
Betinia
Maltix Limitedin Betinia on tehnyt hatunnoston arvoisia satsauksia suomalaispelaajien viihtymiseen. Aivan kaikista kuuluisimpiin bookereihin ei tämä sivusto kuulu, mutta sen ei kannata antaa hämätä. Tarjolla on suomenkielistä palvelua, mainiot Suomi-urheilun kohteet sekä hengästyttävä bonustarjonta. Uuden pelaajan taival alkaa ensitalletuksen tuplauksella 200 euroon asti.
Suomalaismyönteisyys
89
Kohteet & kertoimet
87
Kokonaisarvosana
92
100%/200€
CampoBet
Niin ikään Maltixin siipien suojaan kuuluva CampoBet säväyttää suomalaispelaajia. Tyylikäs vihreä sivusto pistää pöytään suomenkielisen tuen lisäksi monia suomalaiseen makuun sopivia maksutapoja ja rutkasti bonuksia, kuten uudelle pelaajalle 100 % talletusbonus 100 euroon saakka. Myös käännös on hyvinkin laadukas.
Suomalaismyönteisyys
93
Kohteet & kertoimet
85
Kokonaisarvosana
89
100%/200€
Fastbet
Fastbet Prozone-nimisen operaattorin eli entisen Bethard Groupin alaisuuteen kuuluva pelisivusto, joka on panostanut kokemuksen nopeuteen nimeä myöten. Englanninkielisestä nimestä huolimatta booker on suomalaispelaajalle kotoinen nappivalinta. Uudet pelaajat aloittavat vauhdikkaan tykityksen ensitalletuksen tuplauksella sataseen saakka.
Suomalaisystävällisyys
92
Kohteet & kertoimet
92
Kokonaisarvosana
91
100%/100€

Suomalaiset vedonlyöntisivut ottavat Pohjolan pelaajien erityistarpeet huomioon

Kuten sanottu, mikään vedonlyöntisivusto Veikkausta lukuun ottamatta ei ole 100-prosenttisesti suomalainen. On silti selvä asia, että toisilla pelisivustoilla voi suomalaispelaaja tuntea olonsa hieman kotoisammaksi kuin toisilla. Sen vain tuntee, kuinka jotkut sivustot ovat monikansallisen firman ulos tuuttaamia massatuotteita, joiden sisältö on pahimmillaan konekäännettyä – kun taas parhaat suomalaiset vedonlyöntisivut tarjoavat vieraanvaraisen vedonlyöntikokemuksen.

Mikä erottaa hyvät suomalaiset vedonlyöntisivustot muista? Tärkein kulmakivi on lisenssi ja erityisesti sen verotuksellinen asema. Suomalaista pelilisenssiä ei ainakaan vielä ole olemassa, joten paras vaihtoehto on tunnetuin ja turvallisimpana pidetty MGA:n eli Maltan peliviranomaisen myöntämä lisenssi. MGA-lisensoidut sivustot ovat myös verovapaita. Tipsimaatti esittelee ainoastaan verovapaita vedonlyöntisivustoja, joten siitä ei tarvitse huolehtia enempää.

Kun puhutaan meikäläiseen makuun olevista pelisivustoista, monelle tärkeää on myös lokalisaatio eli käännöksen taso. Vaikka suurin osa tämän päivän veikkaajista osaa englantia, se nyt vaan tuntuu kotoisammalta käyttää sivuston suomenkielistä kieliversiota. Käännösten laatu pelisivustoilla vaihtelee paljon. Pieniä painovirheitä sattuu kaikille ja ne nyt voi vielä antaa anteeksi, mutta jos sisällöt vilisevät kummallisuuksia, siitä voi tulla luotaantyöntävä ja jopa epäluotettava kuva. Pahimmillaan sivuston tekstit on käännetty kokonaan automaattisella konekääntäjällä – vaikka ne olisikin joten kuten ymmärrettävissä, tällaisesta puolivillaisuudesta ainakin huomaa, että missään nimessä kyseessä ei ole suomalainen vedonlyöntisivu.

Kiinnitä näihin asioihin huomiota, kun etsit suomalaista vedonlyöntisivustoa

Haluatko, että vedonlyöntisivusto ottaa huomioon juuri sinun tarpeesi? Kukapa ei! Tällöin on mukava tietää, tarjoaako sivusto asiakaspalvelua suomen kielellä. Useat sivustot tarjoavat suomenkielistä tukea, mutta eivät välttämättä kaikkina aikoina. Monesti yhteydenottosivulla on kerrottu asiakaspalvelun kielet, kanavat ja aukioloajat. Myös Tipsimaatti kertoo vedonlyöntisivustojen arvosteluissaan, onko suomenkielistä apua saatavilla. Vaikka englantikin taipuisi sujuvasti, ainakin meidän mielestämme toisinaan äidinkielellä saatava tuki on tarpeen.

Suomalaispelaajille kullanarvoista on myös se, että käytössä on sopivat maksutavat. Rahansiirtoihin eli talletuksiin ja kotiutuksiin suunnattuja metodeita on kehitetty paljon, ja lähes kaikki sivustot tarjoavat useampaa eri maksutapaa. Siitä ei ole kuitenkaan paljon apua, jos kaikki maksutavat ovat erilaisia nettilompakoita, joita ei Suomessa käytetä lainkaan. Harvalla riittää into lähteä tutustumaan uuteen jossain toisessa maassa yleiseen maksutapaan, kun valinnanvaraa riittää. Suomessa tunnetuimpia maksutapoja ovat Trustly-verkkopankkitalletus sekä Skrill- ja Neteller-nettilompakot. Kokonaan kotimaisia maksutapoja ovat Euteller ja Siru Mobile. Myös kryptovaluutat ovat joidenkin pelaajien suosiossa, joskin niitä tarjoavat melko harvat suomalaiset vedonlyöntisivut.

Tietysti suuri osansa suomalaisveikkaajan viihtyvyydessä on kohdevalikoimalla. Lähes kaikki pelihuoneet tarjoavat kohteet isoihin suomalaisiin sarjoihin, kuten Liigaan ja Veikkausliigaan, mutta alemmilla sarjatasoilla alkaa olla jo vaihtelua. Lisäksi saatavilla olevien vedonlyöntimarkkinoiden eli vetotyyppien määrä vaihtelee reippaasti: onko sinulle tärkeää päästä asettamaan esimerkiksi Liigan pelaajakohtaisia vetoja eli otteluiden maalintekijä- ja pistevetoja? Parhaat suomalaiset vedonlyöntisivustot tarjoavat laajimmat valikoimat jääkiekon pelaajavetoihin, jopa ottelun ylivoimamaalit tai pelaajan ylivoimapisteet.

Suomalaiset vedonlyöntisivustot tarjoavat yhä vaihtoehtoja

Suomessa pelialan tilanne on tällä hetkellä tiukka johtuen alan tiukentuvasta regulaatiosta eli lainsäädännöstä. Toistaiseksi uudella vuoden 2022 alusta voimaan tulleella arpajaislailla ei ole ollut suurta vaikutusta pelaajatottumuksiin, mutta valitettavasti muutamat suuret suomalaiset vedonlyöntisivut ovat jättäneet seuraamusten pelossa markkinamme.

Tilanne ei silti ole läheskään toivoton suomalaisten vedonlyöntiharrastuksen kannalta. Uusia vedonlyöntisivustoja aukeaa yhtenään, ja osa niistä soveltuu erityisen hyvin suomalaispelaajille. Lisäksi vaikka jotkut vanhat tekijät ovat poistuneet takavasemmalla, kaikkia bookereita tämä ei koske. Muutama loistavan valikoiman suomalaiseen makuun tarjoava sivusto yhä löytyy. Tältä sivulta löydät kaikki parhaat pelipaikat suomalaiseen makuun!

Tulevaisuudessa esittelemämme tilanne voi hyvinkin muuttua. Mahdollisesti muutaman vuoden sisään käytössä on suomalainen lisenssijärjestelmä, ja silloin myös suomalaiset vedonlyöntisivut voisivat alkaa vallata markkinaa toden teolla. Suurten rahapeliyhtiöiden perustama Rahapeliala ry ajaa lisenssijärjestelmän edistämistä.

Tipsimaatti käy vedonlyöntisivut kattavasti läpi

Tipsimaatin pääasiallinen tehtävä netissä on koota pitkävetovihjeet eri vihjelähteistä samaan paikkaan. Etusivulla voit myös suodattaa vihjeitä kätevästi eri aiheiden, kuten lajien ja kilpailujen, mukaan. Lisäksi tuotamme omia kattavia Tipsimaatti Original -vihjeitämme.

Sen lisäksi totta kai esittelemme parhaita paikkoja lyödä vetoa! Kirjoitamme netin kattavimmat ja luotettavimmat suomenkieliset vedonlyöntisivustojen arvostelut sekä esittelemme veikkausbonukset, jotka tarjoavat palkitsevan tien betsaamisen saloihin. Emme sivuuta bonusehtoja, jotka on erittäin tärkeä sisäistää vedonlyöntibonusta valitessa.