Juventuksen ja PSG:n kohtaaminen Mestarien liigan lohkovaiheen viimeisellä kierroksella oli ehkä tarkoitettu H-lohkon huipennukseksi, mutta sellaiseksi tapausta voi kutsua vain vaivoin. Vanha rouva on ollut varsin vaisu niin kotimaan sarjassa kuin Chämppäreissä, joissa se on ensimmäistä kertaa ikinä hävinnyt lohkopeleistään neljä. Viideskin on lähellä, sillä vastaan tulee tähtisikermä, joka ei kaikki kilpailut mukaan luettuna ole hävinnyt kauden aikana pelin peliä. Panosta riittää, sillä kotijoukkueella on pelissä jatko eurokentillä vielä Eurooppa-liigan puolella ja vierailla lohkovoitto. Saimaan aikaan lohkon toisessa pelissä ratkovat samoja asioita Benfica ja Maccabi Haifa.

Pitkävetokertoimet suljettu.

Juventus kuolemanotteluun repalaisella miehistöllä

I Bianconeri ei ole vireellään vakuuttanut, vaikka onkin tällä hetkellä kolmen kotiottelun voittoputkessa ensi kertaa sitten helmikuun. Kaikki viimeisimmät voitot ovat tulleet mukavasti vähintään kahden maalin erolla, tosin aika monta pykälää heikompia vastustajia vastaan. Vähän suurempia vastaan Juvella on koko kalenterivuodelta kasassa hälyttävästi yksi vaivainen voitto. Sekin päänahka tuli tammikuussa AS Romalta, joka nyt ei ihan pariilaisen glamourin kanssa kilpaile. Joukkueelta puuttuu identiteetti siinä määrin, että on helppo nähdä luvassa olevan vähän pidempiaikainenkin alennustila.

PSG:n hyökkäyskalusto on osoittanut vaarallisuutensa viime otteluissa osumalla peräti 14 kertaa kolmessa edellisessä pelissä. Tällä joukkue on jatkanut erittäin menestyksekästä sesonkia, jonka ainoa kauneusvirhe on kolmen tasapelin putki lokakuun alussa. Otteluruuhkan sivutuotteena pariisilaiset jäivät molemmilla yrityksillä ilman voittoa hyvin raataneesta Benficasta, vaikka hallitsivat pelejä lähes mielin määrin. Eihän se kenellekään yllätyksenä tule, että miljardia euroa hätyyttelevällä markkina-arvollaan maailman arvokkaimpiin joukkueisiin kuuluva PSG on laatua täynnä joka osa-alueella, erityisesti hyökkäystrionsa osalta, joka on ehkä se aikakautemme pelottavin.

Isäntien päänvaivana on nälkävuoden pituinen 12 poissaolijan lista. Pidempiaikaisista loukkaantumisista kärsivät muun muassa hyökkäyspään elintärkeät syömähampaat, kuten Chiesa, Di Maria ja Pogba. Heille seuraa saattaa vielä tehdä Dusan Vlahovic, jonka tilanne on nivusvamman vuoksi epäselvä. Keltaisten korttien takia poissa puolestaan on alakerran avauksen vakiokasvo Danilo. Kovasti siis joukkuetta koetellaan myös pelaajiston osalta, mutta myös vierailta puuttuu hyökkäyksestä tärkeä lenkki Neymar, niin ikään korttien takia.

Minne menet, Messi?

Viime päivinä on puhuttanut jalkapallosukupolven ikoneihin kuuluvan Lionel Messin tilanne. Yhä vahvempia huhuja on liikkunut siitä, että 35-vuotiaan hyökkääjän osoite olisi ensi kesän siirtoikkunassa MLS:n Inter Miami. Euroopassa siirrosta on oltu montaa mieltä, enimmäkseen sitä vastaan, sillä kaikki tietävät, että pääosin rapakon toiselle puolelle lähdetään jäähdyttelemään matkalla kohti eläkepäiviä. Moni ajattelee Messillä olevan vielä hyviä vuosia jäljellä. Siitä onko asia näin saataneen pian lisää viitteitä jalkapallon MM-kisoissa.

Tällä kaudella Messi on hyvinkin antanut ymmärtää, etteivät pelit ole vielä pelattu. Pariisissa hyökkäyksen laidalla rooli on hieman muuttunut enemmän syöttöjä jakavaan suuntaan, mutta maalijyväkin on löytynyt. Kun mukaan luetaan myös syyskuun pari maaottelua, on argentiinalainen tehnyt edelliseen kymmeneen peliin komeat 12 osumaa, vaikka kaikissa peleissä Kirppu ei ole urakoinut edes täysiä minuutteja. Tähän ovat siivittäneet myös pari viimeaikaista runsasmaalista rökitystä, kuten viime viikon tyly 7-2-voitto Maccabi Haifasta. Emme usko vireen olevan hiipumaan päin – siirtouutisoinnin pitäisi MM-kisojen alla lisätä entisestään vettä myllyyn, eikä Neymarinkaan poissaolo lainkaan vähennä Messin maaliodottamaa.

PSG on aseteltu vieraspelissä hapuilevaa suurseuraa vastaan selväksi ennakkosuosikiksi, eikä syyttä. Juventus on niin hukassa sekä pelitavan että yksilöiden osalta, ettei sillä pitäisi olla kovinkaan paljon sanomista lohkovoiton lukitsemista havittelevalle pariisilaisryhmälle. Lapulle juonimme korkean maaliodottaman peliin kombovedon  PSG voittaa ja Messi tekee maalin , jolle saa hyvinkin maistuvaa reilusti yli kolmen kerrointa. Näillä formeilla tämä tapahtuu mielestämme selvästi useammin kuin kerran kolmesta.

Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit
Pelivalinta
Tipsimaatin pelivalinta tähän otteluun on PSG voittaa ja Lionel Messi tekee maalin panostussuosituksella 7/10. Messi on kunnostautunut viime aikoina maalienteolla, ja uskomme tahdin jatkuvan PSG:n ollessa pitelemätön heikkoa Juvea vastaan.
Paras kerroin
Parhaan kertoimen kohteelle tarjoaa kirjoitushetkellä Bethard, jolla kerroin on 3,31.