Lukko on äitinyt Liigassa huippuiskuun. Sarjan piikkipaikalle tiensä raivannut raumalaisryhmä on napsinut voittoja tasaisemmin kuin yksikään muu joukkue ja etenee juuri nyt hurjalla itseluottamuksella. Torstai-illansuussa vieraaksi Äijänsuolle saapuu Jukurit, jonka kauden alku on ollut viime kauden sensaatioon nähden vaivainen – siitä huolimatta täytyy muistaa, että joukkueella on enemmän pisteitä kuin viime vuonna tähän aikaan! Onko Olli Jokisen suojateilla mahdollisuuksia kovavireistä kotijoukkuetta vastaan?

Pitkävetokertoimet suljettu.

Lukko ei lannistunut loukkaantumisista

Lukon hieman yllättäväkin ykköspyssy on ollut tällä kaudella Anrei Hakulinen, joka posottaa elämänsä pistetahdissa sarjan pistepörssin kärjessä. Vaikka joukkue on tehnyt eniten maaleja Liigan kaikista joukkueista eikä sillä sektorilla siten ole ongelmia, vastuu siirtyy yhden miehen harteille yhä enemmän nyt, kun sairastuvalle on joutunut tärkeitä pelaajia. SaiPaa vastaan loukkaantuivat ykkösketjun lenkeistä hyökkääjä Josh Kestner ja tehopakki Thomas Gregoire, minkä lisäksi pirteästi kauden aloittanut Antti Saarela joutui lasarettiin lokakuun puolivälissä.

Jukurit isännöi tiistaina Ilvestä ohipelin merkeissä. Mikkeliläiset auttoivat orastavan kriisin kanssa painineita Tupsukorvia antamalla näille hopealautasella 5-0-voiton. Frans Tuohimaa teki maalilla sen minkä voi, mutta muut pelaajat olivatkin pitkälti aivan yössä, eikä sen myötä pelistä jäänyt paljon jälkipolville kerrottavaa. Myös Jukurit kärsii pahoista loukkaantumisista Jormakan, Larsenin ja Mäkiahon ollessa todennäköisesti edelleen pois torstaina.

Kirvestä ei kuitenkaan kannata vielä marraskuun alussa heittää kaivoon Jukurien osalta! Tipsimaatti on nähnyt pelissä myös paljon pirteitä piirteitä, joiden ulosmittaamisessa auttaa sarjan parhaisiin käskyttäjiin kuuluva Jokinen. Joukkueessa on heikkojen lenkkien myötä epätasapainoisuutta enemmän kuin monessa muussa, mutta myös vahvuudet ovat selkeitä. 37-vuotias Juha-Matti Aaltonen on osoittanut olevansa yhä käypä vahvistus Liigan ykköskorin hyökkääjissä, ja esimerkiksi Patrik Puistolan ja Otto Mäkisen peli on kehittynyt silmin nähden. Tekemistä on vielä hyvien otteiden siirtämisessä maaleiksi.

Jukurit sisuuntuneina Raumalle

Tipsimaatti uskoo markkinan vastaisesti Jukuri-lauman tarjoavan yllättävän haasteen sarjan kärkijoukkueelle. Aiemminkin Lukko on sopinut Jukureille vastustajana mainiosti, sillä koko Liiga-taipaleensa aikaisista kohtaamisista se on voittanut yli puolet, vaikka on ollut useimmissa selkeä altavastaaja. Useammassa mikkeliläisten voitossa päätöskerroin on pyörinyt samoilla vitosen hujakoilla kuin tälläkin kertaa. Liigassa se on liikaa lähes peliin kuin peliin.

Jokisen henkisestä kantista kertoo jotain olennaista se, että isommat tappiot hänen miehistönsä on käsitellyt hätkähdyttävän hyvin. Esimerkiksi tänä vuonna joukkue on hävinnyt vähintään kolmella maalilla kahdeksan kertaa – ja voittanut niitä seuraavista peleistä jokaisen! Onko tässä yhdeksäs kerta, kun selkäsaunan jälkeen nähdään erittäin halukas joukkue?

Lukko on kuulunut alkukauden parhaisiin kotijoukkueisiin, mutta kärkipään vastustajat ovat vierailleet Äijänsuolla vielä toistaiseksi harvakseltaan. Vaikka torstain vieraat eivät myöskään kuulu sarjan huipulle, me uskomme, että heidän mahdollisuuksiaan yllättää loukkaantumisista kärsivä vastustaja on aliarvioitu rajusti. Pelivalinnaksemme muodostuu mainiolla 3,65 kertoimella  Jukurit DNB , jossa tasapelillä panos palautetaan. Turvallisempi vaihtoehto on Jukurit +0,5, joka osuu myös tasapelin tapauksessa tai Jukurit Moneyline, joka sallii voiton hakemisen myös varsinaisen peliajan jälkeen. Vielä 1,5 maalin tasoitukselle saa lähes 1,80 kerrointa, mikäli uskoa tasaväkiseen peliin löytyy meidän tavoin.

Panel only seen by widget owner
 
Edit widget
Views
 
0%
Extend Limit
Pelivalinta
Tipsimaatin pelivalinta tähän otteluun on Jukurit DNB panostussuosituksella 3/10. Markkina tuntuu aliarvioivan joukkuetta, jolla on murskatappioiden jälkeisistä peleistä verraton rekordi!
Paras kerroin
Parhaan kertoimen kohteelle tarjoaa kirjoitushetkellä Pinnacle, jolla kerroin on 2,40. Lisävihjeelle paras kerroin löytyy myös Pinnaclelta, jolla se on 2,50.