Urheilumaailma ei nuku koskaan, mutta heinäkuussa sekin saa vähän levähtää. Tämä näkyi Tipsimaatin vihjeiden määrässä, joka oli vuoden vähäisin 693. Jääkiekosta ei luonnollisesti nähty tipsin tipsiä, sen sijaan vedonlyöjät keskittyivät muun muassa Wimbledoniin, jalkapallon naisten EM-kisoihin ja yleisurheilun MM-kisoihin.

Naisten EM-kisat olivat tipstereille vaikeat, vaikka kova oli yritys. Ilmeisesti myös urheilua työkseen seuraavilla asiantuntijoilla on naisten joukkueista vielä opittavaa. Heikompien kisojen myötä koko futiksesta jäi viivan alle ikävästi miinusmerkki.

Tennis, pesis ja muut kesäiset lajit sujuivat paremmin. Kohteista osui maaliin alle 48 %, mutta korkeiden kertoimien myötä tälläkin biitattiin markkina selvästi. Erityisen hyvin sujuivat Superpesis ja Ykköspesis, johon vihjeitä löytyi myös kiitettävästi. Muutamasta yksittäisestä koripallokohteesta jokainen meni sukkana sisään.

Vakuuttavinta suorittamista nähtiin silti peliservereiden puolella. E-urheilun kohteisiin saatiin heti kuun alussa räjähtävä lähtö, kun ensimmäisistä kymmenestä kohteesta yhdeksän ui kotiin! Tämä siivitti eSportsin kokonaisuudessaan huipputulokseen: 80 kohteesta 45 osui palautuksen ollessa railakkaat 114 %.