Huhtikuun sivusto: SG Casino

Pelivihjeet

”Selaa ”Kaikki

Pelivihjeet tarkoittavat yleisesti kaikkia veikkaamiseen liittyviä vinkkejä. Tipsimaatti viittaa niillä ennen kaikkea pitkäveto-, vakio– ja ravivihjeiden ulkopuolelle jääviin tärppeihin, joita voivat olla vaikkapa vihje Euroviisujen voittajasta, seuraavasta presidentistä tai jalkapallopelaajan uudesta seurasta. Se on ihan makuasia, pitääkö myös esimerkiksi maalintekijävetoja ja muita nykyään jo kohtuullisen tavallisia kohteita pelivihjeinä vai laskeeko ne jo pitkävedon piiriin. Moni tuntuu nykyään tarkoittavan käsitteellä ennen kaikkea erikoisempia kohteita, kuten viihde- ja politiikkavetoja, joiden suosio on noussut huimasti viime vuosina. Miksipä pelivihjeisiin ei voitaisi laskea myös esimerkiksi korttivedot, vaikka ne eivät nykyään enää olekaan mitään harvinaisuuksia.

Uusimmat pelivihjeet lukemalla oppii myös tietämään, mitä kaikkea pelattavaa sitä onkaan tarjolla, sillä erikoisemmat kohteet eivät yleensä kuulu jokaisen sivuston repertuaariin, vaan usein ovat jopa sivustokohtaisia. Enenevissä määrin tarjolla on erilaisia monipuolisia erikoiskohteita, joissa vain mielikuvitus on rajana. Aikoinaan eräs booker on esimerkiksi tarjonnut kohdetta siihen, sataako Ruisrockissa vettä. Sanomattakin on selvää, että tällaiset kohteet on tehty pilke silmäkulmassa, ja niissä on usein vaikea tehdä voittoa matalamman palautuksen ja panosrajan vuoksi, mutta hymyn niillä voi saada huulille. Samoin monien viihdeohjelmien, kuten Putouksen, Big Brotherin ja UMK:n voittajasta voi lyödä vetoa joillakin sivustoilla. Nämä ovat nykyään välillä hieman kiven alla, eli veikkaaja saattaa joutua tekemään vähän tutkimustyötä löytääkseen kertoimet vaikkapa Emma-gaalan voittajista.

Pelivihjeet ovat parhaimmillaan silloin, kun niihin ei suhtaudu turhan ryppyotsaisesti. Siinä missä monet erikoiskohteet osuvat ennen kaikkea hauskanpito-osastoon, voi toisaalta joistakin kohteista löytyä huimaa valueta. Esimerkiksi äänestyksiin perustuvat vaali- ja politiikkavedonlyönnin kohteet ovat erilaisia veikattavia kuin arvaamattomat urheilutulokset, ja siksi esimerkiksi Joe Bidenin vaalivoitolle USAn 2020 presidentinvaalissa pelattiin todella merkittäviä rahasummia, samoin kuin Ukrainan Euroviisu-voitolle 2022. Näihin saattaa saada todella loistavia ideoita, joten pidä huoli siitä, että luet uusimmat pelivihjeet tältä sivulta. Etusivulta puolestaan näet kaikki vedonlyöntivihjeet, joita voit suodattaa aiheen ja lähteen perusteella.

Tipsimaatti
Hyväksy ilmoitukset (max. 1/pv) OK Ei kiitos