Tipsimaatin helmikuu oli yllättävän hiljainen. Mukaan mahtui Super Bowl, jääkiekkosarjojen valmistautumista pudotuspeleihin sekä tietysti jalkapalloa, jossa muun muassa eurocupit palasivat paussilta. Silti vihjeitä nähtiin vain 788 kappaletta. Näillä pötkittiin juuri ja juuri voitolle muutaman yksikön plussauksella. Nyt edellisistä viidestä kuukaudesta neljä on ollut Tipsimaatin vihjeillä voitollisia.

Eniten tipsejä nähtiin normaaliin tapaan futiksesta. 319 vihjettä toikin mukavan tuloksen. Vihjeistä osui mukavat lähes 52 ja puoli prosenttia, millä yllettiin yli 105 prosentin palautuksen!

Jääkiekon osalta kuukausi oli sangen haastava. Vihjeiden osumaprosentti jäi alle 46:en ja palautus vain 90 prosentin hujakoille. Nähdäänkö jo Liigan ja NHL:n kevään pudotuspeleissä vähän parempaa osumatarkkuutta marginaalien pienentyessä?

Pienemmistä lajeista sekä koripallo, tennis että salibandy jättivät luun käteen niukasti negatiivisilla tuloksilla. Näiden lajien kokonaismäärä oli tosin sen verran pieni, että kokonaisuteen sillä ei juuri ole vaikutusta. Sen sijaan NFL toi Super Bowl -kuukautena kokonaisvoiton.

E-urheilun puolella juhlittiin pitkästä aikaa kunnolla. Kuukausi alkoi räjähtävästi, kun 21 ensimmäisestä vihjeestä peräti 17 osui. Kuun loppua kohden tahti hieman hidastui, mutta kokonaistulos oli kaikkiaan 32 vihjeen osalta silti eeppinen: osumatarkkuus 68,75 % ja palautus komeat 124,41 %!

Muiden lajien kategoriassa, johon kuuluvat muun muassa talvi- ja moottoriurheilu sekä muut hieman vähemmän vihjatut lajit, toi mukanaan mainion yli 106 % palautuksen. Näissä lajeissa on monesti ollut vaikeaa, ja siinä mielessä tulos on erittäin hieno ja lupaa toivottavasti myös jatkoon hyvää näiden osalta.

Maaliskuussa aloitetaan Liigan playoffit ja edetään NHL:ssäkin jo pikavauhtia kohti tarunhohtoisia Stanley Cup -playoffeja. Jalkapallokalenterista löytyy tuttuun tapaan sarjoja ja esimerkiksi Mestarien liigaa. Tsekkaa Tipsimaatti myös Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa, niin saat vihjeet tuoreimmillaan talteen!