Huhtikuussa Tipsimaatin kautta tipahteli vihjeitä 654 kappaletta. Näillä tehtiin komea tulos, sillä vihjeistä osui mukavat 53,37 prosenttia. Sillä yllettiin lähes 103,5 prosentin palautukseen. Kuukauden urheilukalenterin kohokohta oli monelle Liigan pudotuspelit, mukaan lukien finaalit. Tietysti myös useammassa jalkapallosarjassa, kuten Valioliigassa, käytiin jo ratkaisun hetkiä.

Pääosin plussatuloksesta on kiittäminen jalkapalloa, joka oli jälleen huhtikuussa selvästi suosituin laji. Vajaasta 300 futisvihjeestä osui maalipuiden väliin yli 56 prosenttia. Tällä tehtiin voittoa lähes 27 yksikköä, eli palautus oli maukkaat lähes 9 prosenttia. Kyseessä oli Tipsimaatin historian paras jalkapallokuukausi heti joulukuun 2022 jälkeen. Tuolloin jalkapallon MM-kisat toivat mukanaan huiman 117,60 prosentin palautuksen.

Jääkiekossa ei sujunut aivan yhtä mallikkaasti. Siinä missä rakastamme jääkiekon playoffeja niiden draaman vuoksi, vedonlyönnillisesti yllätyksellisyys on toisinaan liikaa. 191 vihjeestä osui karvan alle puolet, ja sillä päästiin tällä kertaa noin 96 prosentin palautukseen.

Komea tulos löytyi myös eSportsista. Vihjeitä ei nähty erityisen paljon, 44 kappaletta, mutta voittoa niillä tuli hienosti palautuksen ollessa lähes 112,50 prosenttia. Myös tenniksestä tuli pieni plussatulos. Sen sijaan niukasti pakkaselle jäivät koripallo, salibandy ja muut lajit.

Toukokuussa on kalenterissa täyttä. NHL:n pudotuspelit ovat täydessä vauhdissa, minkä lisäksi Tampereella ja Riiassa pelataan tietenkin jääkiekon MM-kisoja. Euroopan jalkapallosarjoissa vedellään viimeisiä, samoin eurocupeissa. Touko-kesäkuun vaihteessa katseet suunnataan Ranskaan ja Roland-Garrosiin.

Tipsimaatti kannattaa ottaa seurantaan somessa, niin saat tuoreimmat vihjeet aina syötteisiisi. Kanavamme löydät Twitteristä, Facebookista ja Instagramista. Lisäämme toukokuussa myös omaa vihjetuotantoamme, ja luvassa on vihjeet muun muassa jääkiekon MM-kisojen kaikista Suomen otteluista ja pudotuspeleistä!