Joulukuu 2022 oli aika lailla tavallisesta urheiluvuoden adventtiajasta poikkeava. Huomion varasti totta kai jalkapallon MM-kisat, joiden pudotuspelit huipentuivat lopulta mahtavaan finaaliin. Myös jääkiekkoarki pyöri tuttuun tapaan NHL:n ja Liigan osalta, minkä lisäksi muun muassa dartsin MM-kisat kiinnostivat veikkaajia. Vihjeiden määrä jäi tapahtumapaljoudesta huolimatta hieman tavallista vaisumpaan 939 vihjeeseen, mikä johtui siitäkin, että MM-kisojen takia tapahtumia oli lukumäärällisesti vähemmän.

Jalkapallokuukausi oli Tipsimaatille huikea. 223 futisvihjeestä osui maaliin 54,7 prosenttia, millä yllettiin lähes 118 prosentin palautukseen! Qatarin yllätykselliset lopputulokset eivät siis vihjaajia haitanneet vaan päinvastoin. Loppukuusta palattiin toki myös eurooppalaisen huippujalkapallon pariin muun muassa Valioliigan Boxing Dayn myötä.

Jääkiekossa kuukausi oli hieman haastavampi, eikä voitollista tulosta aivan tavoitettu. Aavistuksen pakkasen puolelle jäivät myös koripallo, tennis ja NFL, joissa myös vihjemäärät olivat pieniä. Salibandy puolestaan ylsi plussalle. Kokonaisuutena kuukaudesta jäi käteen positiivinen tulos, kiitos ennen kaikkea loistavien futisvihjeiden! Tämä oli kolmas kuukausi peräjälkeen, kun Tipsimaatin vihjeillä saavutetaan voitokas tulos.

Tipsimaatin omien Originals-vihjeiden käyrä osoitti joulukuussa huikeasti ylöspäin. Kaikkiaan 19 vihjeestä tuli kotiin 68,42 %, ja koska mukana oli useita yllättävämpiä hakuja, tavoitettiin tällä palautusprosentiksi uskomattomat 227,95 %! Mukana oli muun muassa Etelä-Korean voitto Portugalista kuun alussa ja MM-finaalista huikea Angel Di Marian maali. Mitä peli-ideoita kehitetään seuraavaksi alkuvuoden urheilukalenterista?

Tammikuu sujuu pitkälti arkeen paluun merkeissä. Jalkapallo- ja jääkiekkosarjat kääntyvät kohti kevään ratkaisuhetkiä, ja sekös maistuu. Jos haluat seurata Tipsimaatin vihjeitä mahdollisimman tehokkaasti, ota meidät seurantaan Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa! Näin saat vihjeet syötteisiisi ja saat hyödynnettyä kertoimet niiden ollessa huipputasolla.